Ben Ülker altinbasak cıyım.tavsiye ederim.çalışırken çayla yiyebilirsin.bir ara etiform alıyordum ama o daha tatsız gibi sankisabah kahvaltısında 2 dilim kepek ekmek..çak az tam yağlı peynir 5 tane zeytin çok az yoğurt 1 domates yedim... öğlen bi kase kuru fasülye ve salata yedi... birazdan eve gidicem tek sıkıntım aralarda atıştırmalık bi şey yemeyişim yani yanımda bulundurmam gerekiyo bu arada su içmeye gayret ediyorum...
Hogeldm emel ailemize. Ben ayca. 27 yasındayım. 78 kiloyum. 94 lerden indim.merhaba benim adım da emel.. gülşah memnun oldum evet okudum ama ancak girebildim siteye... ben onları uzunca okudum ve kabul ediyorum
arkadaşlar dün çalıştığım kurumda nöbetçiydim bugün de öğleden sonra ancak geldim eve sabah iki dilim kepek ekmek yedim biraz peynir 6 zeytin ve bi tane rafadan yumurta ...öğlen de yoğurt elma..akşamba biraz haşlanmış tavuk yedim bu kadar...30 dk da spor yaptımm
Simdi gördüm yzdığını farkındaymıssın dsüpersinnnbiraz hızlı başladım .. yani bugün sanırım az yedim biraz yarın biraz fazla yiyecem çünkü çok açııımmmm :) yarın olsun bi kahvaltı yapayımm :)
Çok sağol canım bende notumu alıyorum. Cok hızlı başladın hakket süperrarkadaşlar bu arada netten zayflatan çaylara baktım..en etkili gibi görünenni not aldım
1.Mate çayı
2.Kekik(beyaz kekik olacak)
3.Çoban Çökerten
4.Balık ağacı kabuğu
5.Sinirli ot
6.yeşil çay
7.biberiye
8.Funda Yaprağı
9.Cinnema
bunlardan birer tutam olacak şekilde karıştırıp kaynamış suyun üzerine katıcaz..ve günde 5 su bardağını geçmemek şartı ile içicez özellikle sabah aç karnına içilince daha etkili oluyomuş.. ben iki bardak içmeyi düşünüyorum sabah aç karnına ve gece yatarken......daha almadım ilk fırsatta alıcam
hoppicidick olmuş olan şimdi önümüze bakalım ama bugünü kurtarmak için iyi bir spor sart spor yapabiliyo musun? vakit acısından sordumYeni gelen arkadaşlar hosgelmisler.bugun çok yediğim için moralim bozuk. Yarın kaynaşalım olur mu
vee gelelim zurnanın zırt dediği yere.bugunku mönüm:
sabah: peynir, domates, iki dilim salam, iki dilim ekmek
ara:bir porsiyon börek
öğle:sandviç
ara:cips Ve gazoz
aksam:hamburger
spor:yok su:bir litre
Kaç kilosun emel ben orayı kaçoırmıssın. Bende bekarım eş ile kilo vermek çok zor. Sana uysa bile spor yapamıyosun zor oluyorAllah sabır versin valla.. ben bekarım rahatım o kuda ailem in yanınd a yaşıyorum anneme söylesem bile akşama diyet mönüm hazır olur...kilolu olmaktan nefret ediyorum ya ama şu boğazım yok mu benim düşmanım her dafasında kilo verdikten sonra hah tamam bundan sonra böyle düzenli yiyecem diyorum ama en fazla üç ay buna uyabiliyorum... inan artık bu sefer demekten sıkıldım artık demiyorum sadece sürece bakacam....
Aysemmm korkutmaaa emeliiiHoşgeldin emel kaç kilosun bi de bakem ona göre sıkı yönetim uygulayalım. :)
O zaman tam yerine geldin canım. Bizde zaman zaman kaybediyoruz. Hatta ben bu hafta yeni topladım. ' bikini denedim sonucu görünce kolları tekrar sıvamaya karar verdim. Bende her 10 kiloda bir motıvasyonum düşüyor. Sonra tekrar kolları sıvıyorum. Insallah bu son motıvasyon dusuklugu olurGunaydin arkadaslar.evet kendimden bahsedeyim 28 yasinda evli 2 cocuklu 76 kiloda bir hanimin.
Calisyorum bu kiloyada 80 ten dustum ama su gunler motivasyonumu kaybetmek uzereyim
günaydın herkese yeni arkadaşlar da hoşgelmiş. dünkü menum
kahvaltı: 2 börek
öğle:2 börek 1 dilim parfe
akşam: 1 tabak fellah köftesi
pastalar bitmedi halamotivasyonumda yerle bir oldu. bugün bi çeki düzen veriyorum kendime artık
haftasonu cozutan tek ben degilmişim sanki.hosgeldin arkadasımYalan söylemek istemedim
Degil mi? Yani zayıflamak iciçin hem kendimle hem eşimle savaşıyorum..
zaten benim kilo verip tekrar almamın sebeplerinden biri de bu kaptanım.başlayınca ayarım bozuluyor.ya hep ya hic.neyse, bugun spor salonuna gideyimde yediklerimi eriteyim
[hiçte="xpreiaZ, post: 39711759, member: 564629"]günaydın herkese yeni arkadaşlar da hoşgelmiş. dünkü menum
kahvaltı: 2 börek
öğle:2 börek 1 dilim parfe
akşam: 1 tabak fellah köftesi
- pastalar bitmedi hala
motivasyonumda yerle bir oldu. bugün bi çeki düzen veriyorum kendime artık
Bazen bende hisediyorum. Menülerimizde haftasonu tatili geliyorGünaydın 3. Takım! Güzel ve az kalorili bir hafta olsun insallah..kabus gibi geçen haftasonundan sonra buna en azından benim çoook ihtiyacım var
bir de şu haftasonu psikolojisinden kurtulmak icin lutfen haftasonuda online olmaya çalışın.sanki yarışma haftasonu tatile giriyor gibi hisseden sadece ben miyim?
Bu seni daha cok gaza getirsin bosver bozmasın moralını çöp gibi olda giy beyaz badilerini bakalım bişey diyebiliyo mu ?hafta sonu benim eşim moralimi bozdu yabeyaz bi body giymiştim beyaz seni kilolu gösteriyo beyaz giymek için daha çok kilo vermen lazım bence dedi! kilolu göstersin nolcak Allahın bildiğini kuldan mı saklıcam sanki dedim ama gıcık oldum
Günaydın ayşemmmm
Bende yürüyüşe giyorummm
Tembell kızlar uyusun biz mezun olalım
Cok tesekurler tam da ihtiyacim olan buyduO zaman tam yerine geldin canım. Bizde zaman zaman kaybediyoruz. Hatta ben bu hafta yeni topladım. ' bikini denedim sonucu görünce kolları tekrar sıvamaya karar verdim. Bende her 10 kiloda bir motıvasyonum düşüyor. Sonra tekrar kolları sıvıyorum. Insallah bu son motıvasyon dusuklugu olur
evet canım dukan yapıyorumDukan mı yapıyorsun yoksa? Gecen sene dukanla cok guzel kilo vermiştim.hatta dolabımda halen yulaf kepeği var
evet canım ya... geçen haftadan verememiş olmak moralimi bozdu sanırım streste yiyengillerdenimbugün kendime çeki düzen vereyim dedim ama bu saate kadar da işler pek kötü gitti doğrusu. bugün yine gebelik testimin negatif sonucunu aldım moralim çok bozuldu bi anda böyle herşeyden yorulmuş hissediyorum. bipolar gibiyim bi anda tam gaza geliyorum herşeyi halledebilecek gibi hissediyorum başka bi anda elimi kaldıracak güç bulamıyorum işe gitmek bile tarifsiz zor geliyo. çöküş dönemleri genelde adet öncesi bikaç gün kiii şimdi tam o dönemdeyim olsa da geçse şu saçma ruh halim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?