Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben Ülker altinbasak cıyım.tavsiye ederim.çalışırken çayla yiyebilirsin.bir ara etiform alıyordum ama o daha tatsız gibi sanki

gayet güzel canım ama öglenleri bu şekilde az olmus. Biraz daha artırsan. Suan bu sekılde hızlı kilo verirsin ama eskiye dönüşün cabul olur normal yeme süzenine geçince.

Çok sağol canım bende notumu alıyorum. Cok hızlı başladın hakket süperr

hoppicidick olmuş olan şimdi önümüze bakalım ama bugünü kurtarmak için iyi bir spor sart spor yapabiliyo musun? vakit acısından sordum

Kaç kilosun emel ben orayı kaçoırmıssın. Bende bekarım eş ile kilo vermek çok zor. Sana uysa bile spor yapamıyosun zor oluyor hele cocukta varsa. Ben tebrık ediyorum bızım kızları maşallahhh

Gunaydin arkadaslar.evet kendimden bahsedeyim 28 yasinda evli 2 cocuklu 76 kiloda bir hanimin.
Calisyorum bu kiloyada 80 ten dustum ama su gunler motivasyonumu kaybetmek uzereyim
O zaman tam yerine geldin canım. Bizde zaman zaman kaybediyoruz. Hatta ben bu hafta yeni topladım. ' bikini denedim sonucu görünce kolları tekrar sıvamaya karar verdim. Bende her 10 kiloda bir motıvasyonum düşüyor. Sonra tekrar kolları sıvıyorum. Insallah bu son motıvasyon dusuklugu olur

Bu hafta dönüşümüzü ilan edelim hep beraber bi silkelenelim daha önümüzde 4 gün var.

haftasonu cozutan tek ben degilmişim sanki.hosgeldin arkadasımBugun toparlayalım insallah[/QUOTE]
Süpersin canım. Gittin mi spor salonuna ?

Bazen bende hisediyorum. Menülerimizde haftasonu tatili geliyor çok haklısın daha cok onlıne olabilse böyle hisetmeyiz. Hemde takımcak motıve oluruz. Bide cuma rahatlıgı geliyor hepimize o yüzden

Bu seni daha cok gaza getirsin bosver bozmasın moralını çöp gibi olda giy beyaz badilerini bakalım bişey diyebiliyo mu ?

Cok tesekurler tam da ihtiyacim olan buydu

tam tersi verememek seni daha da hırslandırmalı canım yine ye ama sağlıklı şeyler ye meyveli yoğurt yap mesala
hem zaten gebelik için daha da güzel kilo vermiş olman gerekmez mi kafandan kötü düşünceleri at tekrar başla canım
cumaya hala 4 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…