Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

niye geri aldınız hep birlikte canım

akşam eve geldim 17:10 gibi bi tane yeşil elma yedim... sonra 19:00 da küçük porsiyon haşlanmıs tavuk,küçük bir kase kırmızı mercimek çorbası ve az biraz zeytin yağlı salata yedim.. şükür karnım doydu..akşam yemeğini biraz geç yedim ama vaktim kalmadı yemek yapmaya çünkü...17:00 a kadar çalıştığım için sporumu ancak akşam yapabiliyorum saat 22:00 gibi 40 dk spor yapmayı düşünüyorum bugün

hoppicidick olmuş olan şimdi önümüze bakalım ama bugünü kurtarmabilmiyorumi bir spor sart spor yapabiliyo musun? vakit acısından sordum

haftasonu cozutan tek ben degilmişim sanki.hosgeldin arkadasımBugun toparlayalım insallah
Süpersin canım. Gittin mi spor salonuna ?[/QUOTE]Evet gittim canım. Fırsat yaratmaya çalışıyorum yoksa spor olmadan kilo vermem mümkün degil

niye geri aldınız hep birlikte canım
onların neden aldıgını bilmiyorum ama tahmin etmek çok da zor degil.iradeye sahip çıkamamak kısaca

sabah hazırlandım ..tam kahvaltımı hazırladım ohhh kahvaltı yapıcamm beni almaya gelen bi arkadaş var arabayla işe ..telefon çaldı hadi ben geldim..hay dedim seninn normalde geç geln çocuğun on dk erken gelesi tutmuşş..her neyse apar topar atıştırıp çıktım yani gece kahvaltı hevesiyle uyuyup da kahvaltı yapamamk zordu neyse yarın erken kalkıcam inşallah :)

mavimi .!.:
Selamlar kizlar
Kahvaltim
yogurt
omlet ve zeytin

Oglen
adana durum bol salatali ayran esliginde

Ara
bi avuc leblebi
limonlu maden suyu

Aksam
1 kepce mercimek yemegi
1 sinitzel
yogurt

45 dk spor yaptim ohh mis

ohhh sporunu yapmışın.. gün içinde sporunu tamamladın mı değme keyfine :)

ohhh sporunu yapmışın.. gün içinde sporunu tamamladın mı değme keyfine :)
icim huzurlu suan tatlimm spor muthis bir seyy aksam yemeginden once gittim yaptim hemen is cikisi direk gectim yoksa yemek fln derken yoruluyorum cidden

icim huzurlu suan tatlimm spor muthis bir seyy aksam yemeginden once gittim yaptim hemen is cikisi direk gectim yoksa yemek fln derken yoruluyorum cidden

çok haklısın ben de akşam gelince hemen yapayım dedim ama annem şu an karamanda ablamın yanında çocuklara bakıyo ...evde babam ve ben varız baktım babam akşama ne yemek var falan dedi neyse dedim yemek yapayım bari.. bana kalsa az ilk önce spor yapar sonra salata falan filan atıştırırdım ama yarın işten gelince yapmayı düşünüyorum.. sonrası üşengeçlik oluyo

Bugünkü mönüm:

Sabah peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek

ara:elma

öğle:dört kaşık kapuska, bir dilim ekmek

ara:bir paket altinbasak, bir kupa yeşil çay

aksam:dört kaşık kapuska, dört ızgara köfte, bir dilim ekmek

Spor: yarım saat aerobik, bir saat fitness
su:iki litre

ayy nasıl yorgunum şu an ip atlamak fena yoruyormuş insanı
menüm
sabah:
haşlanmış yumurtalı klasik kahvaltı

ara: 2 kuru kayısı

öğle: 6 kaşık nesfit 1 bardak süt ile

ara:1 kase ayran çorbası

akşam: barbunya yemeği 2 kaşık erişte

3 lt su 1 kupa yeşilçay

spor: 400 ip atlama

diyet için harika bir menü ama diyet bisküvileri yarım paket öneriyorlar ben pek tüketemiyorum ama öyle hatırlıyorum sanki

Yesil cay iciyorum kizlar suan sallama degil ama demleme yaptim daha faydali olacagini dusunuyorum her gun icsem faydasini gorurim inaniyorum

Bende kendimi tanitayim bari yeni arkadaşlara. Ben ayşe 30 yaşımda iki cocuk annesiyim tam dort aydir buradayım ve 86 kilodan 71e düştüm ayrica da grubun en istikrarlı uyesiymisim kaptancigim öyle diyo :) hedefim 60 ve ramazan bayramında 60 kilo olmaya programladim bunyeyi . Daha öncede olabilir tabi. Burda kalın sizde eriyin arkadaslararkadaşlar.

Menumude yazayım sabah kocisimle kahvalti yaptık kargalardan önce. Yarın dlm ekmek bir lokma peynir iki zeytin domates salatalık.

Öğle dört köfte yarım kase çorba bir hanım göbeği regl olduğum için tatlı krizim tuttu

Akşam yemeye fırsatım olmadı çocuklardan kalan iki kaşık ıspanak iki lokma ekmek

Ve su an acikmaya başladım iyice açılmadan uyuyayim tatlı rüyalar canlar

Kaptancim dileğim aycam aybukem yenileri görup beni unutmayın heee arada bir numaradanda olsa nerde bu ayşe özledik filan diyin bende okuyup mutlu oliyim bakın kocis yatakta bekliyor ben size laf yetistiriyom sevildiginizi bilin okkaddar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…