güzelmiş bunu deneyebilirim canım bitki çayı daha sağlıklı zatenAynı diyetisyenin detoks suyu tarifi
Eki Görüntüle 1438422
niye geri aldınız hep birlikte canımSpordan geldim arkadaşlar.bugun geçen haftaya nazaran daha iyiyim.yorgun hissetmiyorum kendimi.
bu arada geçen seneden spor salonundan arkadaşlarımı gördüm. Hep birlikte zayıflamıştık.onlarda benim gibi verdikleri kiloları geri almışlar
hoppicidick olmuş olan şimdi önümüze bakalım ama bugünü kurtarmabilmiyorumi bir spor sart spor yapabiliyo musun? vakit acısından sordum
Süpersin canım. Gittin mi spor salonuna ?[/QUOTE]Evet gittim canım. Fırsat yaratmaya çalışıyorum yoksa spor olmadan kilo vermem mümkün degilhaftasonu cozutan tek ben degilmişim sanki.hosgeldin arkadasımBugun toparlayalım insallah
onların neden aldıgını bilmiyorum ama tahmin etmek çok da zor degil.iradeye sahip çıkamamakniye geri aldınız hep birlikte canım
mavimi .!.:Selamlar kizlar
Kahvaltim
yogurt
omlet ve zeytin
Oglen
adana durum bol salatali ayran esliginde
Ara
bi avuc leblebi
limonlu maden suyu
Aksam
1 kepce mercimek yemegi
1 sinitzel
yogurt
45 dk spor yaptim ohh mis
icim huzurlu suan tatlimm spor muthis bir seyy aksam yemeginden once gittim yaptim hemen is cikisi direk gectim yoksa yemek fln derken yoruluyorum ciddenohhh sporunu yapmışın.. gün içinde sporunu tamamladın mı değme keyfine :)
icim huzurlu suan tatlimm spor muthis bir seyy aksam yemeginden once gittim yaptim hemen is cikisi direk gectim yoksa yemek fln derken yoruluyorum cidden
diyet için harika bir menü ama diyet bisküvileri yarım paket öneriyorlar ben pek tüketemiyorum ama öyle hatırlıyorum sankiBugünkü mönüm:
Sabah peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek
ara:elma
öğle:dört kaşık kapuska, bir dilim ekmek
ara:bir paket altinbasak, bir kupa yeşil çay
aksam:dört kaşık kapuska, dört ızgara köfte, bir dilim ekmek
Spor: yarım saat aerobik, bir saat fitness
su:iki litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?