aynen ben de bugün kahvaltıya yeşil çay ile başladımYesil cay iciyorum kizlar suan sallama degil ama demleme yaptim daha faydali olacagini dusunuyorum her gun icsem faydasini gorurim inaniyorum
akşam içmiştim ben ama tatlımmm afiyet olsun sana ben de içerim birazdanaynen ben de bugün kahvaltıya yeşil çay ile başladım
merhaba arkadaşlar sabah07:00 da bi bardak ılık su içtim az liman tamlattım içine
07:40 da
1 küçük domates
2 dilim kepek ekmek
1 tutam maydonoz-dere otu
1 kibrit kutusuna yakın peynir
2 tane siyah ve 2 tane yeşil zeytin
2 tane küçük turşu acı beber :)
tabiki yeşil çay ile birlikte... bugün güzel bir kahvatı yaptım şükürr :)
bu arada dün 40 dk spor yaptım
Ayyy bitanem özlemezmiyiz tabiki özlüyoruzKaptancim dileğim aycam aybukem yenileri görup beni unutmayın heee arada bir numaradanda olsa nerde bu ayşe özledik filan diyin bende okuyup mutlu oliyim bakın kocis yatakta bekliyor ben size laf yetistiriyom sevildiginizi bilin okkaddar :)
Kahvaltı süperrr cnm afiyet olsunmerhaba arkadaşlar sabah07:00 da bi bardak ılık su içtim az liman tamlattım içine
07:40 da
1 küçük domates
2 dilim kepek ekmek
1 tutam maydonoz-dere otu
1 kibrit kutusuna yakın peynir
2 tane siyah ve 2 tane yeşil zeytin
2 tane küçük turşu acı beber :)
tabiki yeşil çay ile birlikte... bugün güzel bir kahvatı yaptım şükürr :)
bu arada dün 40 dk spor yaptım
Geçmiş olsun canım üşüttün mü acabaGunaydin hanimlar
Dunku menumu bende yazayim bari
Sabah omlet peynir bi dilim 17 kalorilik bi ekmek
Oglen musli ve sut
Sonrasi kabus migde bulantasi ve bi daha agzima bi sey koymadim
Aslinda onceki gun bi lahmacun yediydim ve cok dokanyor midemeGeçmiş olsun canım üşüttün mü acaba
Hmm miden hassas demek ki canım daha hafif beslenmeye çalış, geçmiş olsunAslinda onceki gun bi lahmacun yediydim ve cok dokanyor mideme
Aynen banada diyetin kattığı en güzel alışkanlık, çayın kahvenin tadına varıyorsunBi konuda cok sevinyom oda cayima sekeri biraktim iki hafta once bugundee kahvemi sekersiz ictim yasasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?