- 20 Şubat 2015
- 64
- 81
- 18
- 40
Benim dünki menüm kahvaltıyı 1 elma 1 portakalla yaptım, sonra acıktıkça lahana çorbası içtim akşam biraz kocişin kapuskasından yedim
1,5 lt su
30 dk yürüyüş
Ayy ben içemiycem bu lahana çorbasınıNapsam normal listemlemi devam etsem
hoşgeldin canım 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyorGünaydın herkese bende aranıza yeni katılıyorum bugün 63.6 ile güne başladım 164 boyundayım
günaydın herkese...
Günaydın herkese bende aranıza yeni katılıyorum bugün 63.6 ile güne başladım 164 boyundayım
çok iyi bir şey yapmışsın gerçekten ben 2 yıldır şekersiz içiyorumBi konuda cok sevinyom oda cayima sekeri biraktim iki hafta once bugundee kahvemi sekersiz ictim yasasin
geçmiş olsun diyetimin ilk gününde banaa da olmuştuGeçmiş olsun canım üşüttün mü acaba
çok iyi bir şey yapmışsın gerçekten ben 2 yıldır şekersiz içiyorum
bu arada tanıştık mı bilmiyorum ben aybike takıma hoşgeldin
Selamlar kizlar
Kahvaltim
yogurt
omlet ve zeytin
Oglen
adana durum bol salatali ayran esliginde
Ara
bi avuc leblebi
limonlu maden suyu
Aksam
1 kepce mercimek yemegi
1 sinitzel
yogurt
45 dk spor yaptim ohh mis
Bugünkü mönüm:
Sabah peynir, zeytin, domates, bir dilim ekmek
ara:elma
öğle:dört kaşık kapuska, bir dilim ekmek
ara:bir paket altinbasak, bir kupa yeşil çay
aksam:dört kaşık kapuska, dört ızgara köfte, bir dilim ekmek
Spor: yarım saat aerobik, bir saat fitness
su:iki litre
ayy nasıl yorgunum şu an ip atlamak fena yoruyormuş insanı
menüm
sabah:
haşlanmış yumurtalı klasik kahvaltı
ara: 2 kuru kayısı
öğle: 6 kaşık nesfit 1 bardak süt ile
ara:1 kase ayran çorbası
akşam: barbunya yemeği 2 kaşık erişte
3 lt su 1 kupa yeşilçay
spor: 400 ip atlama
ahahaKaptancim dileğim aycam aybukem yenileri görup beni unutmayın heee arada bir numaradanda olsa nerde bu ayşe özledik filan diyin bende okuyup mutlu oliyim bakın kocis yatakta bekliyor ben size laf yetistiriyom sevildiginizi bilin okkaddar :)
spporr oo çok olmuş valla brn 50 dk yapıyorum anam ağlıyo :)canım sence de bisküvi fazla değil mi biraz2 ya da 3 tane yersen sağlıklı bir ara öğün olabilir ama 1 paket fazla olmuş
en güzeli zaten şekerle boşuna haşır neşir oluyordukevet bende radikal bir karar alarak şekeri bıraktım arkadaşlar 1 hafta oluyor bıraakalı
Benim dünki menüm kahvaltıyı 1 elma 1 portakalla yaptım, sonra acıktıkça lahana çorbası içtim akşam biraz kocişin kapuskasından yedim
1,5 lt su
30 dk yürüyüş
Ayy ben içemiycem bu lahana çorbasınıNapsam normal listemlemi devam etsem
merhaba arkadaşlar sabah07:00 da bi bardak ılık su içtim az liman tamlattım içine
07:40 da
1 küçük domates
2 dilim kepek ekmek
1 tutam maydonoz-dere otu
1 kibrit kutusuna yakın peynir
2 tane siyah ve 2 tane yeşil zeytin
2 tane küçük turşu acı beber :)
tabiki yeşil çay ile birlikte... bugün güzel bir kahvatı yaptım şükürr :)
bu arada dün 40 dk spor yaptım
Kuralları okudum kabul ediyorum tabiki bu yorum yeterli mi? Yoksa başka birşey yapmam gerekiyor mu bunun için ? Yardımın için çok teşekkür ederimhoşgeldin canım 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor
2 haftalık deneme süren olacak ondan sonra listedesin inşallah
Hoşgeldin tatlımGünaydın herkese bende aranıza yeni katılıyorum bugün 63.6 ile güne başladım 164 boyundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?