Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tamam canım süper tekrar hoşgeldin aramıza
Ne tür diyet yapıyorsun, spor yapabiliyormusun
Ben şuan da Harley pasternak diye bir diyetisyenin püre diyetini uyguluyorum ama alkali diyeti araştırıyorum bu arada yenilerde ciddi bi hasimato troidi hastası olduğumu öğrendim oda kilo vermemi zorlaştırıyormus ama şuan ilaca başladım daha kolay kilo verebileceğim inşallah. Ben evde spor yapmaya çalışıyorum öncesinde salona gidiyordum ama şuan gitmiyorum.

kızlar dünkü menüm de fenaydı bugün gerçekten dikkat ediyorum artık. şu ana kadar iyi gidiyorum. hatta bugün normalden biraz daha az yiyip midemi boşaltmak istiyorum. 2 haftalık bi duraklama dönemi yaşadım bünemin zayıflamaya adaptasyonu oldu heralde bu hafta yeniden başlıyorum kilo vermeye kesin bu cumaya yansıtamasamda bi dahaki cumaya garanti

çok ağır oldu sanki kaptanım elimden geleni yapıcam ama koşudan sonra sırılsıklam olmuş oluyorum yürüyüş değil gerçekten koşuyorum 1 saat ama yaparım bunları da ek olarak inşallah
maşallahh nasıl koşabiliyosun ben anca yürüyorum.

vaaavv 125 mi. Masallahhh o da senle baslasın. Iste biz bayanlar fıt olalım erkekler ugrasmasın hatta bide bizi cipsle motıve etsinler oldu mu yahu .

Ben cok guzel gidiyordum hatta 4 gun once 75.4 te dustuydum ama uc gundur sasirdim iyice ve
Sonuc bugun 76.5
Vermek için cok fazla sıktıgımız için biraz sasırsak yoldan cıkıyor kilolar 1 haftada verdiğimiz 3 günde geri alabiliyoruz. Bu yüzden benim diyeceğim tek sey hayat tarzın haline getiremiyeceğin seyleri yaparken diyet sürecinde dikkatli ol. Bu yüzden ben karatayı seviyorum

Insallah canim oyle diyosan..
Niyetim temmuza kadar 60 kilo olmak
Yani 16 kilo umarim yapabilirim

Yaparsın canım onunde 5 ay var. bende hazıran başına kadar 12 cıvarı vermeyi hedeflıyorum. ki 20 kilo verdim sen inanırsan ve kacamak yapmazsan oluyor.Bu arada ben kacırdım mı biraz kendınden bahsedebilir misin evli bekar yas ?

Sporu bırakınca hep oluyor boyle seyler. Bende gectiğimiz senelerde 2012 - 2013 arasında cok guzel kılo vermıstım spor ile basladığımda 94 kiloydum bittiğinde inanılmaz sıkı ve tas gb hatundum. hatta baklavalarım olmak üzereydi. ben abartıyodum ama günde 4 saat cıvarı yapıyodum ve cok agır spora gırıyordum. Gunde 500 - 600 gr kilo tavuk ve 2 bardaktan pilav yiyodum tabı sebze fln baya baya yıyodum . sonra ise girdim ve hopp diye aldım 24 kiloyu 6 ay gb bir sürede sonra tekrar solugu burda aldım. Şimdi herzaman yapamaıcagım hiçbirsey yapmamaya özen gösteriyorum.

[/QUOTE]Evet gittim canım. Fırsat yaratmaya çalışıyorum yoksa spor olmadan kilo vermem mümkün degil

onların neden aldıgını bilmiyorum ama tahmin etmek çok da zor degil.iradeye sahip çıkamamak kısaca
[/QUOTE]

Kesinlikle sprosuz zor kilo vermek azda olsa hiç yapılmıyosa bile 1 saatlık bır yuruyuş mutlaka koymak lazım.

Canım seni nasıl unutalım biz. senin yerin baska. Bu kadar yogunluga ragmen yetip artıyosun sen buaraysa. Sagol canım benımm

Gunaydin kizlarrr gunesli bir ankara sabahindan tum citirlarâ selammlaaarrr bol hareketli hic kacamakli heep saglikli gunler bizimmm olsunnn

Burdada yagmurlu istanbul varrr Ama yinede bol hareketlı 0 kacamalı günler olsun insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…