- 3 Mart 2015
- 254
- 326
- 53
- 31
Canım hosbuldum ben 54 kiloyu hedefliyorum ağustosta düğünüm var inşallah düşebilirim senin suan kilo kaç ?günaydıınnn
hoş geldinnn oo benim ideal kilom la başlamışınız :) kaça düşmeyi düşünüyosunuz
Yeterli tatlımKuralları okudum kabul ediyorum tabiki bu yorum yeterli mi? Yoksa başka birşey yapmam gerekiyor mu bunun için ? Yardımın için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim ☺ benim hedefim 54 kilo olmakYeterli tatlım
Hedef kilonuda yazarsan not alayım
2 hafta deneme süren başladı bu arada arkadaşlarlada kaynaşırsın
Daha önce yarışmadın demi herhangi bir takımda canımTeşekkür ederim ☺ benim hedefim 54 kilo olmak
Hayır kendi çabalarımla vermeye çalıştım ama eski azmimi kazanmak için ilk bu gruba geldimDaha önce yarışmadın demi herhangi bir takımda canım
Tamam canım süper tekrar hoşgeldin aramızaHayır kendi çabalarımla vermeye çalıştım ama eski azmimi kazanmak için ilk bu gruba geldim
Ben şuan da Harley pasternak diye bir diyetisyenin püre diyetini uyguluyorum ama alkali diyeti araştırıyorum bu arada yenilerde ciddi bi hasimato troidi hastası olduğumu öğrendim oda kilo vermemi zorlaştırıyormus ama şuan ilaca başladım daha kolay kilo verebileceğim inşallah. Ben evde spor yapmaya çalışıyorum öncesinde salona gidiyordum ama şuan gitmiyorum.Tamam canım süper tekrar hoşgeldin aramıza
Ne tür diyet yapıyorsun, spor yapabiliyormusun
Memnun oldum bende rabia hosbuldukçok iyi bir şey yapmışsın gerçekten ben 2 yıldır şekersiz içiyorum
bu arada tanıştık mı bilmiyorum ben aybike takıma hoşgeldin
maşallahh nasıl koşabiliyosun ben anca yürüyorum.çok ağır oldu sanki kaptanım elimden geleni yapıcam ama koşudan sonra sırılsıklam olmuş oluyorum yürüyüş değil gerçekten koşuyorum 1 saat ama yaparım bunları da ek olarak inşallah
vaaavv 125 mi. Masallahhh o da senle baslasın. Iste biz bayanlar fıt olalım erkekler ugrasmasın hatta bide bizi cipsle motıve etsinler oldu mu yahu .
sizinkiler iyiymiş yine.benim eşim tam tamına 125 kilo.bana "o koca gobek nasıl eriyecek bakalım" diyor.Zannedersin ki kendisi sıfır beden.tabii ağzının payını alıyor ayrı ama insan bir motive eder degil mi..cipsle motive ediyor iste
bende dura dura atladım 50 li tekrarlarlamenü çok güzel canımafiyet olsun
nasıl ip atlamışsın öyle ben ip atlayamıyorum malesef
Hosgeldınn canımmm. Bende ayca. 78 kiloyum. 64 olucam insallah. aylardır buralardayım. Karatay ile basladığım serüven,me rafinera ile devam ettim simdi tekrar karatay ile son noktayı koyucam insallahOkudum kurallari ve kabul ediyorum sahhgul
Vermek için cok fazla sıktıgımız için biraz sasırsak yoldan cıkıyor kilolar 1 haftada verdiğimiz 3 günde geri alabiliyoruz. Bu yüzden benim diyeceğim tek sey hayat tarzın haline getiremiyeceğin seyleri yaparken diyet sürecinde dikkatli ol. Bu yüzden ben karatayı seviyorumBen cok guzel gidiyordum hatta 4 gun once 75.4 te dustuydum ama uc gundur sasirdim iyice ve
Sonuc bugun 76.5
Insallah canim oyle diyosan..
Niyetim temmuza kadar 60 kilo olmak
Yani 16 kilo umarim yapabilirim
Selam eminemmmmSelam şekerlerrrrrr
Sporu bırakınca hep oluyor boyle seyler. Bende gectiğimiz senelerde 2012 - 2013 arasında cok guzel kılo vermıstım spor ile basladığımda 94 kiloydum bittiğinde inanılmaz sıkı ve tas gb hatundum. hatta baklavalarım olmak üzereydi. ben abartıyodum ama günde 4 saat cıvarı yapıyodum ve cok agır spora gırıyordum. Gunde 500 - 600 gr kilo tavuk ve 2 bardaktan pilav yiyodum tabı sebze fln baya baya yıyodum . sonra ise girdim ve hopp diye aldım 24 kiloyu 6 ay gb bir süredeSpordan geldim arkadaşlar.bugun geçen haftaya nazaran daha iyiyim.yorgun hissetmiyorum kendimi.
bu arada geçen seneden spor salonundan arkadaşlarımı gördüm. Hep birlikte zayıflamıştık.onlarda benim gibi verdikleri kiloları geri almışlar
Canım seni nasıl unutalım biz. senin yerin baska. Bu kadar yogunluga ragmen yetip artıyosun sen buaraysa. Sagol canım benımmKaptancim dileğim aycam aybukem yenileri görup beni unutmayın heee arada bir numaradanda olsa nerde bu ayşe özledik filan diyin bende okuyup mutlu oliyim bakın kocis yatakta bekliyor ben size laf yetistiriyom sevildiginizi bilin okkaddar :)
Gunaydin kizlarrr gunesli bir ankara sabahindan tum citirlarâ selammlaaarrrbol hareketli hic kacamakli heep saglikli gunler bizimmm olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?