- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Supersınnnn. Ben hep şekersiz içtiğim için elim titrer seker atcak olsam sekersız içerken bile kilo alabiliyoken seker koysam nolur kim ilirBi konuda cok sevinyom oda cayima sekeri biraktim iki hafta once bugundee kahvemi sekersiz ictim yasasin
Sanırım bi cogumuzun ideal kilosu gerçi benim hayel kilom bu kiloda olmak istiyorum idealım 70 lerde bisi ama ben daha z olsun istiyorum.Günaydın herkese bende aranıza yeni katılıyorum bugün 63.6 ile güne başladım 164 boyundayım
Ayy ne güzelll. Evlencekler buraya birlikte kilo verelim. Benimde olma ihtimali var ama daha net değil ben yinede hazır olayim istiyorum :)Canım hosbuldum ben 54 kiloyu hedefliyorum ağustosta düğünüm var inşallah düşebilirim senin suan kilo kaç ?
Inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canımSanırım bi cogumuzun ideal kilosu gerçi benim hayel kilom bu kiloda olmak istiyorum idealım 70 lerde bisi ama ben daha z olsun istiyorum.
Evet en büyük hayalim ince bi gelin ve ince bi anne olmak bunun için şimdiden başlamak lazım sanada şimdiden hayırlı olsun canımAyy ne güzelll. Evlencekler buraya birlikte kilo verelim. Benimde olma ihtimali var ama daha net değil ben yinede hazır olayim istiyorum :)
Inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım
Evet en büyük hayalim ince bi gelin ve ince bi anne olmak bunun için şimdiden başlamak lazım sanada şimdiden hayırlı olsun canım
hoşgeldin ben merve 60 kiloyum hedefim 56 kilo olmakTeşekkür ederim ☺ benim hedefim 54 kilo olmak
menün güzel canım ama dürüm derken pideliyse bol kalorili bir yemek olmuş
bende adana yedim dün ama pidesiz sen de pidesiz yersen çok sağlıklı bir öğün olmuş olur
Inşallah hepimiz veririz umarım ☺hoşgeldin ben merve 60 kiloyum hedefim 56 kilo olmak
umarım en kısa zamanda güzel kilolar verirsin
Inşallah oluruz canımInsallah hepimiz ulasırız canım
Benimde gecen arkaasm evlendı eside cok zayoftı mesela gelinlikte kabarık olunca baya iri oldu. Ben istiyorum ki zayıf kibar narin bir gelin olayım
o ip atlamayı beceremedım bır turlu ben ya takılıp duruyom delı oldum bıraktı.)kaptanım bende ip atlamaya karar verdim aslında sıkılaşmaya ihtiyacım var ama pilates olmuyor bir türlü evde oğlum rahatsız ediyor en azından 5 dk 10 dk ip atlarım akşamları
aybukum canımız cıgerımız canımhoşgeldin seninle çok paylaşımda bulunamadık ben gruba geldim sen gittin ama grup için değerlisin görüyorum bunu seni gördüğüme sevindim
Insallah canımkızlar dünkü menüm de fenaydı bugün gerçekten dikkat ediyorum artık. şu ana kadar iyi gidiyorum. hatta bugün normalden biraz daha az yiyip midemi boşaltmak istiyorum. 2 haftalık bi duraklama dönemi yaşadım bünemin zayıflamaya adaptasyonu oldu heralde bu hafta yeniden başlıyorum kilo vermeye kesinbu cumaya yansıtamasamda bi dahaki cumaya garanti
Adamın sülalesi rahat.hiiiç öyle dertleri yok valla.Gece 12 de elinde dürümle geliği bile olduvaaavv 125 mi. Masallahhh o da senle baslasın. Iste biz bayanlar fıt olalım erkekler ugrasmasın hatta bide bizi cipsle motıve etsinler oldu mu yahu .
Dòrt saat spor.mu dedin!benim bir saatte takatim kalmıyo dört saatte acillik olurum herhalde.Sporu bırakınca hep oluyor boyle seyler. Bende gectiğimiz senelerde 2012 - 2013 arasında cok guzel kılo vermıstım spor ile basladığımda 94 kiloydum bittiğinde inanılmaz sıkı ve tas gb hatundum. hatta baklavalarım olmak üzereydi. ben abartıyodum ama günde 4 saat cıvarı yapıyodum ve cok agır spora gırıyordum. Gunde 500 - 600 gr kilo tavuk ve 2 bardaktan pilav yiyodum tabı sebze fln baya baya yıyodum . sonra ise girdim ve hopp diye aldım 24 kiloyu 6 ay gb bir süredesonra tekrar solugu burda aldım. Şimdi herzaman yapamaıcagım hiçbirsey yapmamaya özen gösteriyorum.
Hoşgeldin.insallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın..Evet en büyük hayalim ince bi gelin ve ince bi anne olmak bunun için şimdiden başlamak lazım sanada şimdiden hayırlı olsun canım
ilaç aldın mı?Kılzar benim karnım cok agrıyor malum reglsu içemiyorum cok midem bulanıyor. Sureklı ada cayı ve yesil cay karıstırp içer oldum ama buda sanırım bas donmesı yapıyor leyla gb basım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?