Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bi konuda cok sevinyom oda cayima sekeri biraktim iki hafta once bugundee kahvemi sekersiz ictim yasasin
Supersınnnn. Ben hep şekersiz içtiğim için elim titrer seker atcak olsam sekersız içerken bile kilo alabiliyoken seker koysam nolur kim ilir

Dünkü menüm :

Sabah : 2 dilim ekmek , 10 zeytin , 1 dilim peynir, yesş,il biber

Ara: Muzlu yogurt

Ogle: ayvalı salata , makarna

Ara : 1 tane halka kurabiye

Aksam : kırmızı lahana salatası üzümlü , enginar , kasarlı et yemeği

Spor : yok

Sıvı : 1 lt su

Resimler:

Inşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım

Insallah hepimiz ulasırız canım

Evet en büyük hayalim ince bi gelin ve ince bi anne olmak bunun için şimdiden başlamak lazım sanada şimdiden hayırlı olsun canım

Benimde gecen arkaasm evlendı eside cok zayoftı mesela gelinlikte kabarık olunca baya iri oldu. Ben istiyorum ki zayıf kibar narin bir gelin olayım

Kılzar benim karnım cok agrıyor malum regl su içemiyorum cok midem bulanıyor. Sureklı ada cayı ve yesil cay karıstırp içer oldum ama buda sanırım bas donmesı yapıyor leyla gb basım

menün güzel canım ama dürüm derken pideliyse bol kalorili bir yemek olmuş
bende adana yedim dün ama pidesiz sen de pidesiz yersen çok sağlıklı bir öğün olmuş olur

ince bir lavaşa sarılıydı tatlım kalın pidesinden yoktu

kaptanım bende ip atlamaya karar verdim aslında sıkılaşmaya ihtiyacım var ama pilates olmuyor bir türlü evde oğlum rahatsız ediyor en azından 5 dk 10 dk ip atlarım akşamları
o ip atlamayı beceremedım bır turlu ben ya takılıp duruyom delı oldum bıraktı.)

[QUOTEtrees, post: 39734744, member: 40"]canım sence de bisküvi fazla değil mi biraz 2 ya da 3 tane yersen sağlıklı bir ara öğün olabilir ama 1 paket fazla olmuş[/QUOTE]
Simdi baktim.bir paket 46 gr. 100 gr. Icin kalori degeri 63. Yani bir paket 31 kalori. O yüzden yenilebilir diye dúşünüyorum.

Insallah canım

vaaavv 125 mi. Masallahhh o da senle baslasın. Iste biz bayanlar fıt olalım erkekler ugrasmasın hatta bide bizi cipsle motıve etsinler oldu mu yahu .
Adamın sülalesi rahat.hiiiç öyle dertleri yok valla.Gece 12 de elinde dürümle geliği bile oldu

Dòrt saat spor.mu dedin!benim bir saatte takatim kalmıyo dört saatte acillik olurum herhalde.

bu kiloyu verip verip almak gerçekten cok kötü.verirken türlü zorluklar yaşıyoruz sonra hoop başladığın yere dön.gercekten çok kötü

Evet en büyük hayalim ince bi gelin ve ince bi anne olmak bunun için şimdiden başlamak lazım sanada şimdiden hayırlı olsun canım
Hoşgeldin.insallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın..

Kılzar benim karnım cok agrıyor malum regl su içemiyorum cok midem bulanıyor. Sureklı ada cayı ve yesil cay karıstırp içer oldum ama buda sanırım bas donmesı yapıyor leyla gb basım
ilaç aldın mı?

ALINTI:

kilo vermeye çalışmayın. kilo verirseniz vücudunuz geri almak için uğraşır ve sonunda başarır. sizden çok daha inatçıdır çünkü onun için bu bir hayat memat meselesidir.

ayda iki kilo verirsiniz 6 ay sonra üç kilo alırsınız. toplamda bir kilo almış olursunuz o da vücudunuzun durduk yere iki kilo kaybetmesi sonucu paniklemesi ve dur böyle bi durum daha olursa önlemim olsun demesindendir. o anlamaz sizin etrafınızda sürekli yiyecek olacağını bilemez.

normal insan vücudu kilo almaya çalışır, yaşlandıkça kilonuz artar. bu işin normalidir. normal olmayan etrafımızda bu kadar rahat besin bulabilmemiz, aşırı şekerli yiyecekler vs.

sonuç ne yapılması gereken kilo almamaya çalışmak dolayısı ile vermemeye çalışmak. stabil olmaya çalışmak. unutmayın kilo verirseniz fazlasıyla alacaksınız. bir ay sonra ya da bir yıl sonra bilemedin 5 yıl sonra faizi ile geri gelecek.

şu an halihazırda çok kiloluysanız yapacak tek şey vücudunuzu panikletmeyecek bir şekilde çok yavaş vermeye çalışabilirsiniz belki işe yarar. ayda yarım kilo mesela. yılda 6 kilo yapar ki 10 yılda kendinize gelmiş olursunuz. tabi bilmiyorum vücudunuz ne zaman uyanır bu duruma. attığım rakamda belki çoktur. ayda 0.25 kilodur belki vücudu panikletmeden verilmesi gereken kilo.

ha bu işin normali dediğim gibi anormal hırslı birisinizdir, yıllarca vücudunuzla yarışabilecek iradeye sahipsinizdir o ayrı. öyle biriyseniz lütfen etrafınıza tavsiye vermeyin. çünkü normal insanlarda bu tavsiyeler tam tersi etki yapar.

Bayanlar!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…