Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümüde yazayım gelmişken

Kahvaltı
Tek yumurtalı menemen, 5 yeşil zeytin,1 dlm peynir,1 kaşık kadar süzme yoğurt, 2 dlm ekmek

Ara
Yeşilçay

Öğle
100 gr kadar tavuk, salata

Ara
Azcık kuruyemiş

Akşam
3 kaşık patates yemeğinin etinden, 3 yk bulgur pilavı, salata

Ara
3 hurma, çay

1,5 lt su
1 lt detoks suyu
1 saat yürüyüş

[QUOTEtrees, post: 39734744, member: 40"]canım sence de bisküvi fazla değil mi biraz 2 ya da 3 tane yersen sağlıklı bir ara öğün olabilir ama 1 paket fazla olmuş
Simdi baktim.bir paket 46 gr. 100 gr. Icin kalori degeri 63. Yani bir paket 31 kalori. O yüzden yenilebilir diye dúşünüyorum.[/QUOTE]
seninki tuzlu olandan mı ? ben tatlısı sanmştımm

menümü yazayım
sabaheynirli omlet,
domates,salatalık,
7 zeytin, 1 bardak çay
öğle: yoğurtlu sebzeli salata
ara:1 fincan kahve
akşam:yulaf kepekli ekmek, et sote
1 bardak ayran
ara:1 fincan kahve

su:2 litre
30 dakika yürüyüş

akşam içtiğim kahve çaylar hep mide bulantısı yapıyor bende 1 haftadır bir daha içmeyeceğim

Kılzar benim karnım cok agrıyor malum regl su içemiyorum cok midem bulanıyor. Sureklı ada cayı ve yesil cay karıstırp içer oldum ama buda sanırım bas donmesı yapıyor leyla gb basım
benimde mide bulantım var canım sabah akşam

ha bu işin normali dediğim gibi anormal hırslı birisinizdir, yıllarca vücudunuzla yarışabilecek iradeye sahipsinizdir o ayrı. öyle biriyseniz lütfen etrafınıza tavsiye vermeyin. çünkü normal insanlarda bu tavsiyeler tam tersi etki yapar.

bu kısım tam beni anlatıyor hırslı bir insanım bu konuda

vaaavv 125 mi. Masallahhh o da senle baslasın. Iste biz bayanlar fıt olalım erkekler ugrasmasın hatta bide bizi cipsle motıve etsinler oldu mu yahu .

malesef işte erkek zihniyeti kadın iki üç kilo alsın göze batar ama erkekler göbek salar umurlarına gelmez..valla kadın olmak çokk zorrr

ancak bu saatte girebildim...
öğlen 12:15 te
1 kase çorba
1 kase haslanmış tavuk
1 kase yoğurt

aralarda malesef bi şey yiyemedim yine sabah markete gitmeye vaktim olmadı yine... ve arlarda bi şey yememek gerçekten çok kötü insanı halsiz bırakıyo

akşam 18:30(MECBUR OLDUĞUM İÇİN)
çok az beyaz ekmek
çok az penir
çok az sucuklu yumurta
3 tane zeytin

sanırım 2 litreye yakın da su içtim
aksam yemekten 2 saat sonra da 40 dk spor yaptım...yatarken de yeşil çay içmeyi düşünüyorum

[QUOTEtrees, post: 39734744, member: 40"]canım sence de bisküvi fazla değil mi biraz 2 ya da 3 tane yersen sağlıklı bir ara öğün olabilir ama 1 paket fazla olmuş
Simdi baktim.bir paket 46 gr. 100 gr. Icin kalori degeri 63. Yani bir paket 31 kalori. O yüzden yenilebilir diye dúşünüyorum.[/QUOTE]

ooooo çok iyyimiş ya elmanın yarısı kadar kalori var desene.. neydi biküvi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…