- 20 Şubat 2015
- 64
- 81
- 18
- 40
karatayı çok övüyorlar ya gerçekten kilo verdiriyor mu ben bu zamana kadar hiç bi şeye bağlı kalmadım herşeyden az yedim ve spor yaptım...nasıl bisey karatay tavsiye eder misinHosgeldınn canımmm. Bende ayca. 78 kiloyum. 64 olucam insallah. aylardır buralardayım. Karatay ile basladığım serüven,me rafinera ile devam ettim simdi tekrar karatay ile son noktayı koyucam insallah
Şekerim bende ilk başladığımda hep takılıyorum sonra üçlü krizlerin kalın yuvarlak kabloları var ya onunla atladım çok rahat oldu çarpınca acitiyo ama :)o ip atlamayı beceremedım bır turlu ben ya takılıp duruyom delı oldum bıraktı.)
Hataları sende biliyorsun zaten tatlım zamanla dahada iyi olucakkancak bu saatte girebildim...
öğlen 12:15 te
1 kase çorba
1 kase haslanmış tavuk
1 kase yoğurt
aralarda malesef bi şey yiyemedim yinesabah markete gitmeye vaktim olmadı yine... ve arlarda bi şey yememek gerçekten çok kötü insanı halsiz bırakıyo
akşam 18:30(MECBUR OLDUĞUM İÇİN)
çok az beyaz ekmek
çok az penir
çok az sucuklu yumurta
3 tane zeytin
sanırım 2 litreye yakın da su içtim
aksam yemekten 2 saat sonra da 40 dk spor yaptım...yatarken de yeşil çay içmeyi düşünüyorum
Sende öpüldün ayşemMenum
Sabah çay yarım dilim ekmek azcik kaymak iki çatal melemen
Öğle yarım kase çorba karnabahar graten yarım tabak yarım kase saksuka bir dlm ekmek
Akşam iki kaşık ıspanak yarım kase yogurt
Yeşil çay kahve su sıvı alimim çok iyi diye düşünüyorum
E hani spor derseniz valla yedide eve girdim aha şimdi oturdum.
Opuldunuz
Bende anormal hırslıyımALINTI:
kilo vermeye çalışmayın. kilo verirseniz vücudunuz geri almak için uğraşır ve sonunda başarır. sizden çok daha inatçıdır çünkü onun için bu bir hayat memat meselesidir.
ayda iki kilo verirsiniz 6 ay sonra üç kilo alırsınız. toplamda bir kilo almış olursunuz o da vücudunuzun durduk yere iki kilo kaybetmesi sonucu paniklemesi ve dur böyle bi durum daha olursa önlemim olsun demesindendir. o anlamaz sizin etrafınızda sürekli yiyecek olacağını bilemez.
normal insan vücudu kilo almaya çalışır, yaşlandıkça kilonuz artar. bu işin normalidir. normal olmayan etrafımızda bu kadar rahat besin bulabilmemiz, aşırı şekerli yiyecekler vs.
sonuç ne yapılması gereken kilo almamaya çalışmak dolayısı ile vermemeye çalışmak. stabil olmaya çalışmak. unutmayın kilo verirseniz fazlasıyla alacaksınız. bir ay sonra ya da bir yıl sonra bilemedin 5 yıl sonra faizi ile geri gelecek.
şu an halihazırda çok kiloluysanız yapacak tek şey vücudunuzu panikletmeyecek bir şekilde çok yavaş vermeye çalışabilirsiniz belki işe yarar. ayda yarım kilo mesela. yılda 6 kilo yapar ki 10 yılda kendinize gelmiş olursunuz. tabi bilmiyorum vücudunuz ne zaman uyanır bu duruma. attığım rakamda belki çoktur. ayda 0.25 kilodur belki vücudu panikletmeden verilmesi gereken kilo.
ha bu işin normali dediğim gibi anormal hırslı birisinizdir, yıllarca vücudunuzla yarışabilecek iradeye sahipsinizdir o ayrı. öyle biriyseniz lütfen etrafınıza tavsiye vermeyin. çünkü normal insanlarda bu tavsiyeler tam tersi etki yapar.
Bayanlar!!
Adet dönemlerinde papatya çayı iç canım sadece hem ağrılarını hafifletir hemde bi sakinlik veriyor bana çok iyi gelirKılzar benim karnım cok agrıyor malum reglsu içemiyorum cok midem bulanıyor. Sureklı ada cayı ve yesil cay karıstırp içer oldum ama buda sanırım bas donmesı yapıyor leyla gb basım
Canım sana tavsiyem hayatın boyunca sadce porsiyon arttırarak yada arada kaçamak yaparak devam edebileceğin bi yeme düzeni oluştur bu şekilde değişk yöntrmler verilen kilolar hopp misliyle geri geliyor bide evleniceksin sen daha hızlı gelirBen şuan da Harley pasternak diye bir diyetisyenin püre diyetini uyguluyorum ama alkali diyeti araştırıyorum bu arada yenilerde ciddi bi hasimato troidi hastası olduğumu öğrendim oda kilo vermemi zorlaştırıyormus ama şuan ilaca başladım daha kolay kilo verebileceğim inşallah. Ben evde spor yapmaya çalışıyorum öncesinde salona gidiyordum ama şuan gitmiyorum.
Tabiki canım bende bu şekilde kendimi beğenmiyorum amabenim de hayalim o işte ama önce kendim için ben kendimi beğenmeliyim ki başkaları da beni beğensin değil mi
Ya alkali diyette bana tüm hayatım boyunca uyabilecegim bi diyet gibi geldi ben suan az zamanım olduğu için hızlı vermeye çalışıyorumCanım sana tavsiyem hayatın boyunca sadce porsiyon arttırarak yada arada kaçamak yaparak devam edebileceğin bi yeme düzeni oluştur bu şekilde değişk yöntrmler verilen kilolar hopp misliyle geri geliyor bide evleniceksin sen daha hızlı gelir
Geçmiş olsun canım inşallah ilaçların faydalı olur
Menü güzel mervecimherkese günaydın
dün akşam rahatsızlandım bayanlar başım çok ağrıdı midem bulandı çıkardım
dün gündüz az yemiştim birde çok çay içtim ondan oldu herhalde
menü:
sabah: fasülyeli yumurta
1 dilim peynir zeyin
öğle:
6 kaşık nesfit
1 bardak süt
ara:10 badem
akşam: azcık barbunya yemeği
1 dilim ekmek
2 dlm baklava durduk yere 300 kalori almışsın canım, artık bu regli krizlerini yenmek lazımGunaydin hanimlar
Dunku menumu girey
Kahvalti gec yaptim
Yarim kepekli tost .bir yumurta.zeytin.peynir .domates.sekèrsiz cay
Ara turk kavesi biraz asure
Aksam
brokoli yogurt 2 kofte ve birkac izgara mantar
Yesil cay 2 dilim baklava maalesef bu hafta regl olacam cok kacamak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?