Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İlk gün almıstım canım dün 2. günümdü. tekrar almak istemedim. caylarla dare ettim. Bu gün cok sükür kalmadı agrım. Dün felaket bir haldeydim. Gece 12 de dürüm mü. Masallah. Ozaman tüm sulalae böyle desene :) evet 45 dk ısınma hareketlerim sürüyodu. 1 saat kardıyolarım. 1 kusur saat agırlıklarım sonra yarım saat soguma derken gıyın soyun. bende acıkıyodum zaten spordan sonra ama diyorum ya zaten cok ınsanı boyutta yemiyodum zaten. Özledim o günlerimi yaaa. Spordan başka derdim yoktu mis gibi. Anneyle spora giderdik. Sonra tüm gün berbaer. Ay ne güzelmiş annemide özledimm

Oboooo yıllarca bu şekilde bekleyemem evde kalırım bu göbekle sonra.

malesef işte erkek zihniyeti kadın iki üç kilo alsın göze batar ama erkekler göbek salar umurlarına gelmez..valla kadın olmak çokk zorrr

Hakkettenn yaaa. Dün arkadasımda varis olmus ayakalarını yukarı kaldırıp yatıyodu. Yok kilona bak yok sacına basıma cildine bak . Bacaklarına bak . Cok zor cokkkk. Ama soyle bisi var erkrkler cırkınse yapmcak bısı yok am abiz cırkınsek bir suru yapabilcek seyimiz var 2 kuafor bıraz zayıflık ohh olduk fıstık. Boyumuz kısa ise gelsin topuklular. Yanı aslında bayan olmakta güzel şey

ben buradayım artık gerçekten kilo vermek istiyorum buradaki herkes gibi kendime 1 ay veriyorum 1 ay sonra mezun olacağım

dünkü menüm kızlarrr

kahvaltım

1 kase yoğurt
ve ceviz

ara
yeşilçay (demleme ve limonlu ımmmhhhh)

öğlen yemeğim
1 lahmacun
bol maydanoz
1 bardak ayran

Menum bi kac kasik mercimek corbasi
kiymali yumurta Bi porsiyondan az
salata
2 kasik ic pilavi

ben buradayım artık gerçekten kilo vermek istiyorum buradaki herkes gibi kendime 1 ay veriyorum 1 ay sonra mezun olacağım
Verirsin canım gayet güzel gidiyorsun beni solladın geçtin, ilk geldiğin zamanları düşün motive ol ne güzel kilolar verdin

Şuanda lîstede olan arkadaşların kilo geçmişleri mart ayı değerlendirmesi

Başlagıç tarihi>başlangıç kilosu>güncel kilo>toplam verilen kilo>kilo yüzdesi

1 . Nilyyyaaannn ► 23.05.14 ► 94,00 ► 77,80 ► 16,20 ► 17,23%

2 . Xpreiaz ► 01.01.15 ► 77,00 ► 67,40 ► 9,60 ► 12,47%

3 . chnnmkiz ► 14.11.14 ► 81,00 ► 71,80 ► 9,20 ► 11,36%

4 . Olvidos ► 28.11.14 ► 66,00 ► 60,00 ► 6,00 ► 9,09%

5 . hoppidicik ► 11.03.11 ► 93,00 ► 98,50 ► -5,50 ► -5,91%

Menüm

Kahvaltı
3 yk kadar menemen,az peynir,4 zeytin
2 dlm ekmek

Öğle
Az kıymalı yumurta,1 dlm ekmek

Akşam
6yk kadar kapuska,salata,1 büyük bardak ayran

Ara
3 hurma,çay

2 lt su
1 saat yürüyüş

kızlar iyi akşamlar bugün pek giremedim kusura bakmayın
dün midem bulanıyor demiştim 1 haftadır sürekli bir karın ağrısı göğsümde bir sıkışma falan hissediyordum dukan diyeti yapıyorum diye oldu diye düşündüm ama sanırım ondan değil reflü belirtileri görüyorum kendimde
bugün tesadüfen bir yerde birisi söyledi ve ben araştrma yaptım biraz belirtilerinin çoğu bende var
doktora gideceğim tahliller ve muayene için inşallah öyle bir şey yoktur yoksa gerçekten kendi kendime yapmış olacağım şu an çok üzgünüm

Selamlar kizlar mutlu aksamlarr

Kahvaltim
kucuk kase yogurt
Yarim burgu peynir

Vaktim yoktu pek yoksa daha fazla yerdim kesinlikle

oglen yemegim
ciger sote
ayran
patates salatasinin salatasindan bi kac catal patateslerden yemedim
2 kasik kadar da ezogelin corba

Aksam yemegim
1.5 kepce yesil mercimek
1 şinitzeL
Bi kac kasik yogurt
iki lokma közlenmis kapya biber
2 yudum da şalgam suyu

Veee 1 saati aşkin da spor yaptimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…