Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ooo süpersin v

ooooo süpersinnn

mönüm
06:45 bi bardak az liman damlatılmış ılık su
07:30
1 tane miyföy hamurdan yapılmış küçük poğça büyüklüğünde börek
4 tane siyah zetin
2 küçük dilim kaçar peyniri
3 dilim salatalık
3dilim domates

aralarda malesef aç kalmaya devam ettim( şükür bugün markete uğrayıı aralarda ufak atıştırmalıklar aldım)
öğlen
12:30
2 kase yoğurt(abarttım) :)
1 kase zeytin yağlı salata
2 kaşık haşlanmış et yemeği

aralar aççç... :)

18:30
büyük bir tabak salata
1 kase mercimek çorbası

21:00
1 adet yeşil elma
1 adet grayfurt

kapanışı yeşil çay ile yapmayı düşünüyorum

40 dk da spor yaptımm............... ve bugünlük THE END

Sen de über über süpersinnn tatlimmmm

Çok güzel olmuş bu kaptan hatta ben 29 ekimde 86 kiloyla başladım ilk iki haftada beş kilo verdim de geldim buraya keşke hemen gelseymisim

Canlar nasılsınızz.özlüyorum sizleri yememe dikkat ediyorum meyvemi vitaminlerimi alıp sütümü içiyorum hergün akşamları midem şişiyor kacamak olmuyor böylece 58.7lerdeyim simdilik pek kilo aldımda sayılmazz.gebişten haberler böylee

karatayı çok övüyorlar ya gerçekten kilo verdiriyor mu ben bu zamana kadar hiç bi şeye bağlı kalmadım herşeyden az yedim ve spor yaptım...nasıl bisey karatay tavsiye eder misin
Adet dönemlerinde papatya çayı iç canım sadece hem ağrılarını hafifletir hemde bi sakinlik veriyor bana çok iyi gelir
Bilmiyodum kaptanım agrı hafıflettıgını cok sagol aklımda bulunsum

yakında yıllanıcam :) yıllanmadan mezun olabilsem keske :)

Kizlar ben nasil atlatirim bu regl donemini hasarsiz kaldi ki henuz olmadim bir haftam var daha
Ben hasarsız atlatıyorum canım. Bol su iç yemegıne dıkkat et bıde bıtkı cayları benim odem yapmadı bile sanırım veya ben kilo verdim odem yaptıysa bile anlamadım :)

bugünkü menüm :

Sabah: 10 minik galete , 1 dilim peynir , 15 zeytın,3 dilim salatalık

Ara: narlı yulaflı yogurt

Oglen: kuru fasulye bulgur pılavı

Ara: fırında mucver mınık

Aksam: 5 tane tavuk kofte 3 tane et kofte, salata

Spor yok

Sıvı : 2 bardak beyaz cay, 1.5 lt su

yarında ayran detoksu varr hazırladım. Ben fark olsun diye 3 - 5 kuru kayısı dogrıyım ıcıne dıyorum olur mu kaptan ?

Günaydın arkadaşlar..dün çok yoruldum , kardesimin evi taşındı. Akşamda yine kk dan atıldım.eşim sitenin yoğunluğundan oluyordur dedi ama bir bana mı yoğun bu site.bölüm mod larına yazmam gerek sanırsam.belki birşey yüklemem gerekiyordur telefonuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…