Kaptanım ben 2011 de 93 kilo ile mi gelmişim? Kilo verme isinde ne kadar basarılı olduğum gün yüzüne çıkmış oldu bòyleceŞuanda lîstede olan arkadaşların kilo geçmişleri mart ayı değerlendirmesi
Başlagıç tarihi>başlangıç kilosu>güncel kilo>toplam verilen kilo>kilo yüzdesi
1 . Nilyyyaaannn ► 23.05.14 ► 94,00 ► 77,80 ► 16,20 ► 17,23%
2 . Xpreiaz ► 01.01.15 ► 77,00 ► 67,40 ► 9,60 ► 12,47%
3 . chnnmkiz ► 14.11.14 ► 81,00 ► 71,80 ► 9,20 ► 11,36%
4 . Olvidos ► 28.11.14 ► 66,00 ► 60,00 ► 6,00 ► 9,09%
5 . hoppidicik ► 11.03.11 ► 93,00 ► 98,50 ► -5,50 ► -5,91%
insallah bir seyin yoktur canım.belki mevsimsel birseydir hemen kendine kuruntu üzüntü yapma.internet bilgisi çok yanıltıcı oluyor.kızlar iyi akşamlar bugün pek giremedim kusura bakmayın
dün midem bulanıyor demiştim 1 haftadır sürekli bir karın ağrısı göğsümde bir sıkışma falan hissediyordum dukan diyeti yapıyorum diye oldu diye düşündüm ama sanırım ondan değil reflü belirtileri görüyorum kendimde
bugün tesadüfen bir yerde birisi söyledi ve ben araştrma yaptım biraz belirtilerinin çoğu bende var
doktora gideceğim tahliller ve muayene için inşallah öyle bir şey yoktur yoksa gerçekten kendi kendime yapmış olacağım şu an çok üzgünüm
Börekleri ćıkarırsak süper mönümönüm
06:45 bi bardak az liman damlatılmış ılık su
07:30
1 tane miyföy hamurdan yapılmış küçük poğça büyüklüğünde börek
4 tane siyah zetin
2 küçük dilim kaçar peyniri
3 dilim salatalık
3dilim domates
aralarda malesef aç kalmaya devam ettim( şükür bugün markete uğrayıı aralarda ufak atıştırmalıklar aldım)
öğlen
12:30
2 kase yoğurt(abarttım) :)
1 kase zeytin yağlı salata
2 kaşık haşlanmış et yemeği
aralar aççç... :)
18:30
büyük bir tabak salata
1 kase mercimek çorbası
21:00
1 adet yeşil elma
1 adet grayfurt
kapanışı yeşil çay ile yapmayı düşünüyorum
40 dk da spor yaptımm............... ve bugünlük THE END
Hoşgeldin canım bizde seni özledikCanlar nasılsınızz.özlüyorum sizleri yememe dikkat ediyorum meyvemi vitaminlerimi alıp sütümü içiyorum hergün akşamları midem şişiyor kacamak olmuyor böylece 58.7lerdeyim simdilik pek kilo aldımda sayılmazz.gebişten haberler böylee
Geçmiş olsun canım inşallaah reflü değildir ama öyleysede eşimde de var biraz dikkat edersen sorun yaşatmıyor, çok yağlı bahatlı uzak durucan zamanla be dokunduğunuanlıyosun zaten, ihmal etme git mutlaka drkızlar iyi akşamlar bugün pek giremedim kusura bakmayın
dün midem bulanıyor demiştim 1 haftadır sürekli bir karın ağrısı göğsümde bir sıkışma falan hissediyordum dukan diyeti yapıyorum diye oldu diye düşündüm ama sanırım ondan değil reflü belirtileri görüyorum kendimde
bugün tesadüfen bir yerde birisi söyledi ve ben araştrma yaptım biraz belirtilerinin çoğu bende var
doktora gideceğim tahliller ve muayene için inşallah öyle bir şey yoktur yoksa gerçekten kendi kendime yapmış olacağım şu an çok üzgünüm
Güzel canım afiyet olsunSelamlar kizlar mutlu aksamlarr
Kahvaltim
kucuk kase yogurt
Yarim burgu peynir
Vaktim yoktu pek yoksa daha fazla yerdim kesinlikle
oglen yemegim
ciger sote
ayran
patates salatasinin salatasindan bi kac catal patateslerden yemedim
2 kasik kadar da ezogelin corba
Aksam yemegim
1.5 kepce yesil mercimek
1 şinitzeL
Bi kac kasik yogurt
iki lokma közlenmis kapya biber
2 yudum da şalgam suyu
Veee 1 saati aşkin da spor yaptimmm
mönüm
06:45 bi bardak az liman damlatılmış ılık su
07:30
1 tane miyföy hamurdan yapılmış küçük poğça büyüklüğünde börek
4 tane siyah zetin
2 küçük dilim kaçar peyniri
3 dilim salatalık
3dilim domates
aralarda malesef aç kalmaya devam ettim( şükür bugün markete uğrayıı aralarda ufak atıştırmalıklar aldım)
öğlen
12:30
2 kase yoğurt(abarttım) :)
1 kase zeytin yağlı salata
2 kaşık haşlanmış et yemeği
aralar aççç... :)
18:30
büyük bir tabak salata
1 kase mercimek çorbası
21:00
1 adet yeşil elma
1 adet grayfurt
kapanışı yeşil çay ile yapmayı düşünüyorum
40 dk da spor yaptımm............... ve bugünlük THE END
Meyve yasak ama bilemedim cnm bence doğrama okadar emek vericen boşa gitmesinyarında ayran detoksu varrhazırladım. Ben fark olsun diye 3 - 5 kuru kayısı dogrıyım ıcıne dıyorum olur mu kaptan ?
geçmiş olsun umarım önemli bir rahatsızlığın çıkmazkızlar iyi akşamlar bugün pek giremedim kusura bakmayın
haklısın kaptanım ben zaten rüyada gibi hissediyorum kendimi ben evlendiğimde 77 kiloydum şimdi ise 60 hatta 59 küsürler ve bu başarının %40 bana aitse %60 oğluma ait onun sayesinde zayıfladım işte 3 kilo daha versem gitmiyor bir türlü bakalım tartı yarın ne diyecek ama vazgeçmek yok biraz daha agresif davranmalıyım diyet konusundaVerirsin canım gayet güzel gidiyorsun beni solladın geçtin, ilk geldiğin zamanları düşün motive ol ne güzel kilolar verdin
ah gülşahcım o kadar özledimki yürüyüş yapmayı kulaklıkları takıcaksın oh mis gibi hafta içi akşam eve geliyorum haftasonu temizlikle geçiyor bir yürüyüş yapmak benim için lüks olduGünaydın güzellikler
1 saat yürüyüşümü yaptım geldim
Resmen kaskatı olmusum hareketsizlikten 5 km zor yürüdüm zamanla açılıcam inşallah hedef en az 7 km
Canım nasıl verdin peki ben hipotroid hastasıyım vermem çok zor ilaç kullanmaya başladım bana yardım eder misinCanım ben dört ayda tam onbeş kilo verdim çok sikmana gerek yok kendini bunaltma sonra vazgecersin
Günaydın dünkü menüm
Sabah: 1 simit 2 küçük peynir
Öğlen: yarım kase çorba 2 dilim kepek ekmeği az Yoğurtlu saksuka
Akşam:çok az peynirli tost ve zeytin
Aralarda birsey yok 2 gündür saldım biraz kendimi maaşımı alsam toparlanıcam
Teşekkür ederim tatlımkarbonhidrata yüklenmişsin azcık tatlımm çok sayılmaz bence her öğün 2şer dilim ekmek yiyenler varazcık dikkat et toparlarsın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?