Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanım ben 2011 de 93 kilo ile mi gelmişim? Kilo verme isinde ne kadar basarılı olduğum gün yüzüne çıkmış oldu bòylece
insallah bir seyin yoktur canım.belki mevsimsel birseydir hemen kendine kuruntu üzüntü yapma.internet bilgisi çok yanıltıcı oluyor.

Börekleri ćıkarırsak süper mönü

Dünkü mönüm:

Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir yarım tost

ara:yok

öğle:iki dilim pizza (ev taşıdığımız için ne bulabilirsek onu yedik)

Ara:yok

akşam:bir kaç tavuk pane, domates, salatalık

spor: yapamadım ama yapmış kadar kalori harcadım
su:1.5 litre

Kaptanım benim bir cezam vardı. Halen onu yapamadım ama aklımda unutmadım.en musait zamanimda yapıcam

Günaydın güzellikler
1 saat yürüyüşümü yaptım geldim
Resmen kaskatı olmusum hareketsizlikten 5 km zor yürüdüm zamanla açılıcam inşallah hedef en az 7 km

Hoşgeldin canım bizde seni özledik
Bebişimiz nasıl kontrole gittin mi
Gayet iyi kilo canım sağlıklı beslendiğin sürece bi önemi yok zaten

Geçmiş olsun canım inşallaah reflü değildir ama öyleysede eşimde de var biraz dikkat edersen sorun yaşatmıyor, çok yağlı bahatlı uzak durucan zamanla be dokunduğunuanlıyosun zaten, ihmal etme git mutlaka dr

Güzel canım afiyet olsun

Genel anlamda iyi canım, sadece milföy göxüme battı çokkkk yağlı uzak durmaya çalış canım

Kahvaltımı yapayım

Kızlar tartı öncesi son günn en hafif şekilde geçirelim, bolll boll su içelim

xpreiaZ canım uğramamışsın merak ettim

günaydın bayanlar dün yine akşam ölüyordum yorgunluktan giremedim
ben bu ip atlama işini sevdim ama bacaklarım nasıl ağrıyor inanamazsınız okulda merdiven inip çıkamıyorum
menüm:
sabah: 1 tabak fasülyeli yumurta 2 dilim peynir 5 zeytin 1 dilim kepe ekmek çay
ara: 3 kuru kayısı
öğle: domates çorbası kurufasülye yemeği 1 dilim ekmek

ara: 3 badem 1 kuru kayısı
akşam: 1 kase tarhana çorba fırında tavuk salata

3 lt su 200 ip atlama

geçmiş olsun umarım önemli bir rahatsızlığın çıkmaz

Verirsin canım gayet güzel gidiyorsun beni solladın geçtin, ilk geldiğin zamanları düşün motive ol ne güzel kilolar verdin
haklısın kaptanım ben zaten rüyada gibi hissediyorum kendimi ben evlendiğimde 77 kiloydum şimdi ise 60 hatta 59 küsürler ve bu başarının %40 bana aitse %60 oğluma ait onun sayesinde zayıfladım işte 3 kilo daha versem gitmiyor bir türlü bakalım tartı yarın ne diyecek ama vazgeçmek yok biraz daha agresif davranmalıyım diyet konusunda

Günaydın güzellikler
1 saat yürüyüşümü yaptım geldim
Resmen kaskatı olmusum hareketsizlikten 5 km zor yürüdüm zamanla açılıcam inşallah hedef en az 7 km
ah gülşahcım o kadar özledimki yürüyüş yapmayı kulaklıkları takıcaksın oh mis gibi hafta içi akşam eve geliyorum haftasonu temizlikle geçiyor bir yürüyüş yapmak benim için lüks oldu

Hanimlar gunaydin
Dunku menum
Sabah musli sut
Ara kahve ve bi parca bitter cikolata
Ogle 20 kalorilik ekmek 2 tane uzerine bi cay kasigi bal
Ara iki hurma yesil cay
Aksam ispamak yemegi yogurt 3 kasik bulgur pilavi salata

Günaydın dünkü menüm
Sabah: 1 simit 2 küçük peynir
Öğlen: yarım kase çorba 2 dilim kepek ekmeği az Yoğurtlu saksuka
Akşam:çok az peynirli tost ve zeytin
Aralarda birsey yok 2 gündür saldım biraz kendimi maaşımı alsam toparlanıcam

kendimi çok şiş hissediyorum kızlar ya çok yemek yedim de diyemem nedendir ki ya anlamadım

karbonhidrata yüklenmişsin azcık tatlımm çok sayılmaz bence her öğün 2şer dilim ekmek yiyenler var azcık dikkat et toparlarsın hemen

Benim eski takımım :)) bir tandığım sahgul ve hopiş varmış :) Kızlar grupta yer varsa beni de alabilir misiniz? ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…