Bende şimdi tesadüfen gördüm paylaşım alanında canım hoşgeldin nerelerdesinBenim eski takımım :)) bir tandığım sahgul ve hopiş varmış :) Kızlar grupta yer varsa beni de alabilir misiniz?((
Gamzecim bi anda kayboldun canımKızlar merhaba, ben daha 3.takımda yarışıyordum :) şimdi tekrardan bıraktığım yerden devam etmek istiyorum, sahgul sağolsun davet etti beni :)
Kısaca kilo geçmişimi özetleyeyim :)86 kilodan 66 kg'lara indikten sonra kilomu korutamadımşuan güncel kiom: 73,9 spora başladım, her gün yürüyorum ama metabolizmam mı yavaşladı, yanlış mı besleniyorum anlamadım kilo veremiyorum sporda biraz ağır program verdi hoca daha doğrusu bana göre ağor acaba vücut ödem mi yaptı anlamadım Neyse çok uzatmayayım gruba dahil olursam zaten anlaşır kaynaşırız
Gamzecim bi anda kayboldun canım
İzne mi ayrılmıştın bi araştırma yapayım inşallah diskalifiye olmamışsındır çok isterim tekrar bîzimle olmanı
Bitanem 347. Etapta 66,6 kiloyla izne ayrılmışsın, normalde izinli üye 6 ayı geçince diskalifiye oluyordu ama kalktı o kural diskalifiye olmadın yaniCanım geri dönmek üzere ayrıldı diye not alınmıştı diye hatırlıyorum benumarım diskalifiye olmamışımdır
Bitanem 347. Etapta 66,6 kiloyla izne ayrılmışsın, normalde izinli üye 6 ayı geçince diskalifiye oluyordu ama kalktı o kural diskalifiye olmadın yani
Bu sefer kararlımısın mezun olana kadar bırakmak yok, bu hafta gel takıma denem süresi gibi olsun sonra alalım listeye
Canım sen 347. Etapta izne ayrklmışsın ama 360 ta tekrar dönmüşsün ama 362. Etapta ayrılmışsın not olarak sadece ayrıldı yazıyor, bilemedim şimdi bi kızlara sorayım dönebiliyorsan alırız listeye66,6( bir daha görür müyüm o rakamları acep Canım bu kez kendime 2,5 ay süre verdim inşallah ya olacak ya olacak Beni de alın lütfen aranıza
geçmiş olsun aybukemmm. Bendede var. reflu yada ülser ne oldugunu bilmiyorum bede zaman zaman cok zorlarsam çıldırtcak seviyede agrım oluyor. İnşallah değildir canım :)kızlar iyi akşamlar bugün pek giremedim kusura bakmayın
dün midem bulanıyor demiştim 1 haftadır sürekli bir karın ağrısı göğsümde bir sıkışma falan hissediyordum dukan diyeti yapıyorum diye oldu diye düşündüm ama sanırım ondan değil reflü belirtileri görüyorum kendimde
bugün tesadüfen bir yerde birisi söyledi ve ben araştrma yaptım biraz belirtilerinin çoğu bende var
doktora gideceğim tahliller ve muayene için inşallah öyle bir şey yoktur yoksa gerçekten kendi kendime yapmış olacağım şu an çok üzgünüm
Günaydın güzellikler
1 saat yürüyüşümü yaptım geldim
Resmen kaskatı olmusum hareketsizlikten 5 km zor yürüdüm zamanla açılıcam inşallah hedef en az 7 km
canım cuma gelmek ıstıyomda kaptan almıyor:)sağol dilekimne zaman geliyosun izinden
dogramadım kaptan seni dinledim. her cuma wc ye cıkamıcam korkusu yaşıyorum ben. Bu yuzden 2 haftadır her persembe gecesı kuru kayısılı yogurt yeme alıskanlıgı yaptı en azından stresımı azaltıyor bu yuzden kayısı ekliyim dedim ama eklemedim. Insallah yarın emegımın karsılıgını alırım. Bu gün toplantıya gıttık 12 de bıtti bizimkliler döner yemege gitti ben yemedim izledim sonra 12.30 da geldim detoks corbamı içtimmMeyve yasak ama bilemedim cnm bence doğrama okadar emek vericen boşa gitmesin
gamzecıgım hosgeldın ben senı hatırlıyorum ya benden once ayrılmıştın sankı66,6( bir daha görür müyüm o rakamları acep Canım bu kez kendime 2,5 ay süre verdim inşallah ya olacak ya olacak Beni de alın lütfen aranıza
naber kızdogramadım kaptan seni dinledim. her cuma wc ye cıkamıcam korkusu yaşıyorum ben. Bu yuzden 2 haftadır her persembe gecesı kuru kayısılı yogurt yeme alıskanlıgı yaptı en azından stresımı azaltıyor bu yuzden kayısı ekliyim dedim ama eklemedim. Insallah yarın emegımın karsılıgını alırım. Bu gün toplantıya gıttık 12 de bıtti bizimkliler döner yemege gitti ben yemedim izledim sonra 12.30 da geldim detoks corbamı içtimm
Canımm Ayşe bizde ki en karralı üye. Ben hiç kaöamak yaptıgını hatırlamıyorum. Çok kararlı gidiyor. Eskiden o kadar cok ıp atlardı ki. İp atlma rekoruda onda. O kadar azimli olursak hepimiz bizde veririz. Ben çok hırslı olduğum donemler hafta 1.5 ile 2 kilo arası verdim ama ben 10 kiloda 1 2 ay civarı boşa debeleniyorum. Bu yüzden mesela ben 10 ayda 20 kilo verdim. Veriliyor ama önemli olan kararlı olmakCanım nasıl verdin peki ben hipotroid hastasıyım vermem çok zor ilaç kullanmaya başladım bana yardım eder misin
Canım cok cok az değil mi. Karnın tok muydu peki ?Hanimlar gunaydin
Dunku menum
Sabah musli sut
Ara kahve ve bi parca bitter cikolata
Ogle 20 kalorilik ekmek 2 tane uzerine bi cay kasigi bal
Ara iki hurma yesil cay
Aksam ispamak yemegi yogurt 3 kasik bulgur pilavi salata
marketten bı fırsat bulsam bende detoks çorbası yapıcam severek yenen tek detoks besınıdır bence cok güzel tadıdogramadım kaptan seni dinledim. her cuma wc ye cıkamıcam korkusu yaşıyorum ben. Bu yuzden 2 haftadır her persembe gecesı kuru kayısılı yogurt yeme alıskanlıgı yaptı en azından stresımı azaltıyor bu yuzden kayısı ekliyim dedim ama eklemedim. Insallah yarın emegımın karsılıgını alırım. Bu gün toplantıya gıttık 12 de bıtti bizimkliler döner yemege gitti ben yemedim izledim sonra 12.30 da geldim detoks corbamı içtimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?