Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim eski takımım :)) bir tandığım sahgul ve hopiş varmış :) Kızlar grupta yer varsa beni de alabilir misiniz? ((
Bende şimdi tesadüfen gördüm paylaşım alanında canım hoşgeldin nerelerdesin
Durumuna bi bakalım tabiki yerimiz var

Kızlar merhaba, ben daha 3.takımda yarışıyordum :) şimdi tekrardan bıraktığım yerden devam etmek istiyorum, sahgul sağolsun davet etti beni :)

Kısaca kilo geçmişimi özetleyeyim :)86 kilodan 66 kg'lara indikten sonra kilomu korutamadım şuan güncel kiom: 73,9 spora başladım, her gün yürüyorum ama metabolizmam mı yavaşladı, yanlış mı besleniyorum anlamadım kilo veremiyorum sporda biraz ağır program verdi hoca daha doğrusu bana göre ağor acaba vücut ödem mi yaptı anlamadım Neyse çok uzatmayayım gruba dahil olursam zaten anlaşır kaynaşırız

Gamzecim bi anda kayboldun canım
İzne mi ayrılmıştın bi araştırma yapayım inşallah diskalifiye olmamışsındır çok isterim tekrar bîzimle olmanı

Gamzecim bi anda kayboldun canım
İzne mi ayrılmıştın bi araştırma yapayım inşallah diskalifiye olmamışsındır çok isterim tekrar bîzimle olmanı

Canım geri dönmek üzere ayrıldı diye not alınmıştı diye hatırlıyorum ben umarım diskalifiye olmamışımdır

Canım geri dönmek üzere ayrıldı diye not alınmıştı diye hatırlıyorum ben umarım diskalifiye olmamışımdır
Bitanem 347. Etapta 66,6 kiloyla izne ayrılmışsın, normalde izinli üye 6 ayı geçince diskalifiye oluyordu ama kalktı o kural diskalifiye olmadın yani

Bu sefer kararlımısın mezun olana kadar bırakmak yok, bu hafta gel takıma denem süresi gibi olsun sonra alalım listeye

66,6 ( bir daha görür müyüm o rakamları acep Canım bu kez kendime 2,5 ay süre verdim inşallah ya olacak ya olacak Beni de alın lütfen aranıza

66,6 ( bir daha görür müyüm o rakamları acep Canım bu kez kendime 2,5 ay süre verdim inşallah ya olacak ya olacak Beni de alın lütfen aranıza
Canım sen 347. Etapta izne ayrklmışsın ama 360 ta tekrar dönmüşsün ama 362. Etapta ayrılmışsın not olarak sadece ayrıldı yazıyor, bilemedim şimdi bi kızlara sorayım dönebiliyorsan alırız listeye

merhaba arkadaşlar yeni girebilidim
07:10 bir bardak form çay
07:50
1 tane domates
1 haşlanmış yumurta
2 tane siyah ve 2 tane yeşil zeytin
çok az peynir
çok az maydonoz ve dere otu
2 dilim kepek ekmek.......................yeşil çay ile birilikte

11:30 çok az brovnii(ama çokk azzz) :)

12:30
1 kase çorba
1 yemek yabağından az biraz hamsi

15:30
çok az brovniiiii

kaptanım ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum moral durumlarım kötü hiç dikkat edemedim bu hafta zaten biliosunuz. biraz kendimi toparlayım döneyim inş. bu hafta katılımım da kötü oldu kusura bakmayın.. çok dağıldım kısaca

geçmiş olsun aybukemmm. Bendede var. reflu yada ülser ne oldugunu bilmiyorum bede zaman zaman cok zorlarsam çıldırtcak seviyede agrım oluyor. İnşallah değildir canım :)

Günaydın güzellikler
1 saat yürüyüşümü yaptım geldim
Resmen kaskatı olmusum hareketsizlikten 5 km zor yürüdüm zamanla açılıcam inşallah hedef en az 7 km

Ayy benimde regl azaldı bu gün. Bende gideip az yürüyüş mü yapsam acaba. Regl olmama ragmen yarından cok umutluyum yani 500 gr - 1 kilo civari verdim bence ve benim için buyuk basarı olur regl olup ödem yapmak yerine kilo vermek

selam kızlar nasıl gıdıyo dıyetler yarını merak edıyorum bu kalabalıkta 1. oluruz ınsallah

Meyve yasak ama bilemedim cnm bence doğrama okadar emek vericen boşa gitmesin
dogramadım kaptan seni dinledim. her cuma wc ye cıkamıcam korkusu yaşıyorum ben. Bu yuzden 2 haftadır her persembe gecesı kuru kayısılı yogurt yeme alıskanlıgı yaptı en azından stresımı azaltıyor bu yuzden kayısı ekliyim dedim ama eklemedim. Insallah yarın emegımın karsılıgını alırım. Bu gün toplantıya gıttık 12 de bıtti bizimkliler döner yemege gitti ben yemedim izledim sonra 12.30 da geldim detoks corbamı içtimm

gamzecıgım hosgeldın ben senı hatırlıyorum ya benden once ayrılmıştın sankı

naber kız

Canım nasıl verdin peki ben hipotroid hastasıyım vermem çok zor ilaç kullanmaya başladım bana yardım eder misin
Canımm Ayşe bizde ki en karralı üye. Ben hiç kaöamak yaptıgını hatırlamıyorum. Çok kararlı gidiyor. Eskiden o kadar cok ıp atlardı ki. İp atlma rekoruda onda. O kadar azimli olursak hepimiz bizde veririz. Ben çok hırslı olduğum donemler hafta 1.5 ile 2 kilo arası verdim ama ben 10 kiloda 1 2 ay civarı boşa debeleniyorum. Bu yüzden mesela ben 10 ayda 20 kilo verdim. Veriliyor ama önemli olan kararlı olmak

Hanimlar gunaydin
Dunku menum
Sabah musli sut
Ara kahve ve bi parca bitter cikolata
Ogle 20 kalorilik ekmek 2 tane uzerine bi cay kasigi bal
Ara iki hurma yesil cay
Aksam ispamak yemegi yogurt 3 kasik bulgur pilavi salata
Canım cok cok az değil mi. Karnın tok muydu peki ?

marketten bı fırsat bulsam bende detoks çorbası yapıcam severek yenen tek detoks besınıdır bence cok güzel tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…