zaten bı ayse bıde benımdır ıstıkrar konusundaCanımm Ayşe bizde ki en karralı üye. Ben hiç kaöamak yaptıgını hatırlamıyorum. Çok kararlı gidiyor. Eskiden o kadar cok ıp atlardı ki. İp atlma rekoruda onda. O kadar azimli olursak hepimiz bizde veririz. Ben çok hırslı olduğum donemler hafta 1.5 ile 2 kilo arası verdim ama ben 10 kiloda 1 2 ay civarı boşa debeleniyorum. Bu yüzden mesela ben 10 ayda 20 kilo verdim. Veriliyor ama önemli olan kararlı olmak
Kızlar merhaba, ben daha 3.takımda yarışıyordum :) şimdi tekrardan bıraktığım yerden devam etmek istiyorum, sahgul sağolsun davet etti beni :)
Kısaca kilo geçmişimi özetleyeyim :)86 kilodan 66 kg'lara indikten sonra kilomu korutamadımşuan güncel kiom: 73,9 spora başladım, her gün yürüyorum ama metabolizmam mı yavaşladı, yanlış mı besleniyorum anlamadım kilo veremiyorum sporda biraz ağır program verdi hoca daha doğrusu bana göre ağor acaba vücut ödem mi yaptı anlamadım Neyse çok uzatmayayım gruba dahil olursam zaten anlaşır kaynaşırız
Ayrıldığın kilonda mısıncanım cuma gelmek ıstıyomda kaptan almıyor:)
Ben bu regl halimle bile veriyorum kilolarrrıııııııııııselam kızlar nasıl gıdıyo dıyetler yarını merak edıyorum bu kalabalıkta 1. oluruz ınsallah
ay kıyamam bacı ya esınlemı sıkıntın,oyleyse Rabbım en kısa zamanda sıkıntılarını gıdersınkaptanım ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum moral durumlarım kötü hiç dikkat edemedim bu hafta zaten biliosunuz. biraz kendimi toparlayım döneyim inş. bu hafta katılımım da kötü oldu kusura bakmayın.. çok dağıldım kısaca
bugun odem olmuşta:) yarın kesın o kılo da olıcımAyrıldığın kilonda mısın
hadı bakalım guvenıyoruz sana bebekBen bu regl halimle bile veriyorum kilolarrrıııııııııııinşallahhhh
Canım hayırdırkaptanım ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum moral durumlarım kötü hiç dikkat edemedim bu hafta zaten biliosunuz. biraz kendimi toparlayım döneyim inş. bu hafta katılımım da kötü oldu kusura bakmayın.. çok dağıldım kısaca
Merhaba canım , hosgeldinN : 39781008 .!.:Benim eski takımım :)) bir tandığım sahgul ve hopiş varmış :) Kızlar grupta yer varsa beni degbilir misiniz?((
Ben bu regl halimle bile veriyorum kilolarrrıııııııııııinşallahhhh
cok az brovnıı dıye dıye ıkı kere goturmussun canısımerhaba arkadaşlar yeni girebilidim
07:10 bir bardak form çay
07:50
1 tane domates
1 haşlanmış yumurta
2 tane siyah ve 2 tane yeşil zeytin
çok az peynir
çok az maydonoz ve dere otu
2 dilim kepek ekmek.......................yeşil çay ile birilikte
11:30 çok az brovnii(ama çokk azzz) :)
12:30
1 kase çorba
1 yemek yabağından az biraz hamsi
15:30
çok az brovniiiii
Yok eşimle iyiyiz çok şükür de çocuk mevzu beni üzdü bayaay kıyamam bacı ya esınlemı sıkıntın,oyleyse Rabbım en kısa zamanda sıkıntılarını gıdersın
kesınlıkle kaptanıma katılıyom çıkmak kolayda gırmeek zor oluyo mısal bı arkadaş aldığını veremdı haftalardır gıremıyor:)bır taraftada benım gıbı ızınde bıle sıfır kaçamak yapan bu kadını bıle kurallar geregı ıkı haftadan once alamıyolar:))..bacım bos ver ıznı koltuğundan olursun maazallah:)Canım hayırdır
Bitanem sen bilirsin ama istersen izne ayrılma msj falan konusunda idare ederiz kafana takma, izne ayrılırsan dönüş çok zor oluyor
canım benım uzulme demek kolay bılıyorum ama bı vaktı saatı vardır be gulum Rabbım buyuk sen ona sığın ol demesenı bakar yaradanınYok eşimle iyiyiz çok şükür de çocuk mevzu beni üzdü baya10 kilo verdim dünyanın ilacını içtim yok yine olmadı olmadı olmadı adet düzensizliği bile düzelmedi. 30 gün oldu yine ve hiç bi adet belirtisi yok gebelik de yok. Zaten çocuk için zayıflama kararı vermiştim ya malum olmayınca sanki birinden intikam alır gibi yedim bu hafta hep. İşde de sıkıntılarım var komple bunaldim herşeyden bugün yazıcının onerini doldurmaya gittim dükkanda kimse yoktu 5-10 dk bekledim moralim ne kadar bozulmuş ki ağlayacaktım nerdeyse niye gelmiyo kimse diye. Saçmaladığımı farkedip işe geçtim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim adet olsam da rahatlasam bari..
ben bunu marankıden duymuştum sankı ozaman haftaya kesın yapmalım supersın bacımDetokscu arkadaşlar detoksunuzu ay küçülürken yaparsanız çok daha iyi sonuç alırsınız.bu da size hopis in küçük bir tavsiyesi olsun
edit:bugun dolunay ve yarından itibaren onbes gün boyunca ay küçülecek
Ya aslinda su tatliyi halledebilsem duzgun besleniyorum ama adet doneminde olmuyo aklim hep tatlida kaliyoCanım cok cok az değil mi. Karnın tok muydu peki ?
Inşallah yaCanımm Ayşe bizde ki en karralı üye. Ben hiç kaöamak yaptıgını hatırlamıyorum. Çok kararlı gidiyor. Eskiden o kadar cok ıp atlardı ki. İp atlma rekoruda onda. O kadar azimli olursak hepimiz bizde veririz. Ben çok hırslı olduğum donemler hafta 1.5 ile 2 kilo arası verdim ama ben 10 kiloda 1 2 ay civarı boşa debeleniyorum. Bu yüzden mesela ben 10 ayda 20 kilo verdim. Veriliyor ama önemli olan kararlı olmak
Canım yapma böyle herseyin hayırlısını iste , mutlaka bi vakti zamanı vardırYok eşimle iyiyiz çok şükür de çocuk mevzu beni üzdü baya10 kilo verdim dünyanın ilacını içtim yok yine olmadı olmadı olmadı adet düzensizliği bile düzelmedi. 30 gün oldu yine ve hiç bi adet belirtisi yok gebelik de yok. Zaten çocuk için zayıflama kararı vermiştim ya malum olmayınca sanki birinden intikam alır gibi yedim bu hafta hep. İşde de sıkıntılarım var komple bunaldim herşeyden bugün yazıcının tonerini doldurmaya gittim dükkanda kimse yoktu 5-10 dk bekledim moralim ne kadar bozulmuş ki ağlayacaktım nerdeyse niye gelmiyo kimse diye. Saçmaladığımı farkedip işe geçtim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim adet olsam da rahatlasam bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?