Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zaten bı ayse bıde benımdır ıstıkrar konusunda

Hosgeldin tekrardan takımına :) Ben Ayca. Bekarım. 94 den 78 lere indim . 64 olmak istiyorum insaşşallaahh .

Spor olarak ne verdi canım yazar mısın ?

ay kıyamam bacı ya esınlemı sıkıntın,oyleyse Rabbım en kısa zamanda sıkıntılarını gıdersın

Canım hayırdır
Bitanem sen bilirsin ama istersen izne ayrılma msj falan konusunda idare ederiz kafana takma, izne ayrılırsan dönüş çok zor oluyor

N : 39781008 .!.:
Benim eski takımım :)) bir tandığım sahgul ve hopiş varmış :) Kızlar grupta yer varsa beni degbilir misiniz? ((
Merhaba canım , hosgeldin

Valla hic oyle dedigin gibi bir kilon yok.gayet güzel ve hoşsun.yakın zamanda hayırlı bir işe giriştin zannedersem. Allah sonunuzu iyi etsin

cok az brovnıı dıye dıye ıkı kere goturmussun canısıbuarada hosgeldın ben dılek 80 le başladım kılo verme macerama suan 73 dıyelım

Detokscu arkadaşlar detoksunuzu ay küçülürken yaparsanız çok daha iyi sonuç alırsınız.bu da size hopis in küçük bir tavsiyesi olsun

edit:bugun dolunay ve yarından itibaren onbes gün boyunca ay küçülecek

ay kıyamam bacı ya esınlemı sıkıntın,oyleyse Rabbım en kısa zamanda sıkıntılarını gıdersın
Yok eşimle iyiyiz çok şükür de çocuk mevzu beni üzdü baya 10 kilo verdim dünyanın ilacını içtim yok yine olmadı olmadı olmadı adet düzensizliği bile düzelmedi. 30 gün oldu yine ve hiç bi adet belirtisi yok gebelik de yok. Zaten çocuk için zayıflama kararı vermiştim ya malum olmayınca sanki birinden intikam alır gibi yedim bu hafta hep. İşde de sıkıntılarım var komple bunaldim herşeyden bugün yazıcının tonerini doldurmaya gittim dükkanda kimse yoktu 5-10 dk bekledim moralim ne kadar bozulmuş ki ağlayacaktım nerdeyse niye gelmiyo kimse diye. Saçmaladığımı farkedip işe geçtim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim adet olsam da rahatlasam bari..

Canım hayırdır
Bitanem sen bilirsin ama istersen izne ayrılma msj falan konusunda idare ederiz kafana takma, izne ayrılırsan dönüş çok zor oluyor
kesınlıkle kaptanıma katılıyom çıkmak kolayda gırmeek zor oluyo mısal bı arkadaş aldığını veremdı haftalardır gıremıyor:)bır taraftada benım gıbı ızınde bıle sıfır kaçamak yapan bu kadını bıle kurallar geregı ıkı haftadan once alamıyolar:))..bacım bos ver ıznı koltuğundan olursun maazallah:)

canım benım uzulme demek kolay bılıyorum ama bı vaktı saatı vardır be gulum Rabbım buyuk sen ona sığın ol demesenı bakar yaradanın

ben bunu marankıden duymuştum sankı ozaman haftaya kesın yapmalım supersın bacım

bugun ıse gelirken yazlık pardesümü gıydım esım gırınce ,hatun tanıyamadın senı ıyı zayıflamışsın yahu dedı ..zayıflıyacaz tabı oğlum buna azmın zaferı denır dedım oyuzden cok mutluyum butun gun bu sarkıyı soyledım ,yaz geldı cıcekler açtı,kırlarda arılar dolaştı arı vızz vız vızz arı vızz vız vızzzz

Inşallah ya

Canım yapma böyle herseyin hayırlısını iste , mutlaka bi vakti zamanı vardır
Bak bende 5 yıllık evliyim eşim azosperm çoğu dr sizin çocugunuz olmaz boşuna uğraşmayınn dedi ama biz araştırdık uğraşcak dr bulduk ve hala bi umut tedavi oluyoruz bence şükret ve sabret rabbim hayırlı bi zamanda bi evlat vericektir belki suanda olmaması daha hayırlıdır, bende başta çok yıprattım kendimi bu yaşta hastalık sahibi oldum bence yapma çok şükür en azından sorununuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…