canım oncelikle şunu belirteyim bugün dolunay ve sadece sen degil herkes gergin, stresli, duygusal..yarından itibaren yeni ay la daha relaks olacaksın , hopişe guven..Yok eşimle iyiyiz çok şükür de çocuk mevzu beni üzdü baya10 kilo verdim dünyanın ilacını içtim yok yine olmadı olmadı olmadı adet düzensizliği bile düzelmedi. 30 gün oldu yine ve hiç bi adet belirtisi yok gebelik de yok. Zaten çocuk için zayıflama kararı vermiştim ya malum olmayınca sanki birinden intikam alır gibi yedim bu hafta hep. İşde de sıkıntılarım var komple bunaldim herşeyden bugün yazıcının tonerini doldurmaya gittim dükkanda kimse yoktu 5-10 dk bekledim moralim ne kadar bozulmuş ki ağlayacaktım nerdeyse niye gelmiyo kimse diye. Saçmaladığımı farkedip işe geçtim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim adet olsam da rahatlasam bari..
evet bacım! Marankiye has bir durum degil, ayın insan vücudu üzerindeki etkileriyle alakalı. Ay insan vücudundaki suyu yönetiyor.ay küçülürken vucutdaki suyu ve ödemi atmak, dolayısıyla kilo vermekde daha kolay oluyor.ben bunu marankıden duymuştum sankı ozaman haftaya kesın yapmalım supersın bacım
bende gelemeyeceğim cuma listeye canımcım üzülmecanım cuma gelmek ıstıyomda kaptan almıyor:)
Aa niye giremiyor sunuz? Iki hafta dolmadı mı?bende gelemeyeceğim cuma listeye canımcım üzülme
sağol canım benimki başka bir şeymiş mideme kamerayla falan bakcaklarmış onu bekliyorum sana da çok geçmiş olsun ihmal etme bence günlük yaşamı zorlaştırıyor malesefgeçmiş olsun aybukemmm. Bendede var. reflu yada ülser ne oldugunu bilmiyorum bede zaman zaman cok zorlarsam çıldırtcak seviyede agrım oluyor. İnşallah değildir canım :)
teşekkürler canım inşallahgeçmiş olsun umarım önemli bir rahatsızlığın çıkmaz
ben yeni üye değilim ki canım izinliyim izinde kilo aldım daha hepsini veremedim onun için giremiyorumAa niye giremiyor sunuz? Iki hafta dolmadı mı?
sağol canım değilmiş galiba farklı bir şey söyledi bana ama kesin sonuçlar için haftaya randevum var tekrar mideme kamerayla bakcaklarmış korkuyorum birazGeçmiş olsun canım inşallaah reflü değildir ama öyleysede eşimde de var biraz dikkat edersen sorun yaşatmıyor, çok yağlı bahatlı uzak durucan zamanla be dokunduğunuanlıyosun zaten, ihmal etme git mutlaka dr
bugün doktora gittim de birşeyim varmış da ne olduğu tam kesin değil sonucu bekliyorumKaptanım ben 2011 de 93 kilo ile mi gelmişim? Kilo verme isinde ne kadar basarılı olduğum gün yüzüne çıkmış oldu bòylece
insallah bir seyin yoktur canım.belki mevsimsel birseydir hemen kendine kuruntu üzüntü yapma.internet bilgisi çok yanıltıcı oluyor.
aynen yuvarlanıyoruz hemencecikDımıbiz hemen tupac gb oluverıyoruz
ama bekledikce daha kilo almayacakmısın? Takım ortalaması düşmesin falan diye mi? Bence hiç bekleme, hemen dahil ol takımaben yeni üye değilim ki canım izinliyim izinde kilo aldım daha hepsini veremedim onun için giremiyorum
iyi haberlerle gelirsin inşallah canımbugün doktora gittim de birşeyim varmış da ne olduğu tam kesin değil sonucu bekliyorum
Canım herşeyin hayırlısını dile yüregini rahat tut.bak bende düüzenli adet olan birisi degildim 50günde 60günde bir oluyordum o yüzden sıkma canını rabbim hayırlısını versin herseyin dua et ümidini kesip mutsuz etme kendini.strese sıkma ki vücudunda rahatlasın herşeyin başı sağlık.rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah kaptanım ve sendende duyacagız hayırlı haberYok eşimle iyiyiz çok şükür de çocuk mevzu beni üzdü baya10 kilo verdim dünyanın ilacını içtim yok yine olmadı olmadı olmadı adet düzensizliği bile düzelmedi. 30 gün oldu yine ve hiç bi adet belirtisi yok gebelik de yok. Zaten çocuk için zayıflama kararı vermiştim ya malum olmayınca sanki birinden intikam alır gibi yedim bu hafta hep. İşde de sıkıntılarım var komple bunaldim herşeyden bugün yazıcının tonerini doldurmaya gittim dükkanda kimse yoktu 5-10 dk bekledim moralim ne kadar bozulmuş ki ağlayacaktım nerdeyse niye gelmiyo kimse diye. Saçmaladığımı farkedip işe geçtim. Dokunsalar ağlayacak gibiyim adet olsam da rahatlasam bari..
Canım endoskopi yapcaklardır sana korkma cok sıkıntılı olmuyosağol canım benimki başka bir şeymiş mideme kamerayla falan bakcaklarmış onu bekliyorum sana da çok geçmiş olsun ihmal etme bence günlük yaşamı zorlaştırıyor malesef
Çok sağolun işte hayırlısı olsun diyorum ama elimde değil her ay beklenti her ay hayal kırıklığı.. Bi de sorun var canim bende baya bi pcos, prolaktin yüksekliği, tiroit üst sınırda, iyi huylu yumurtalık tümörü, adet düzensizliği.. Tümörü de öğrenince araştırmayı bıraktım her adımda bişey çıkıyo diye. Yumurtlama olmuyo aylardır. Bi gebelik olsa 2 tane de düşük var devamı gelecek mi korkusu olacak illa. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize inş. Toparlarım ben de kendimi en kısa zamanda dönerim inşCanım yapma böyle herseyin hayırlısını iste , mutlaka bi vakti zamanı vardır
Bak bende 5 yıllık evliyim eşim azosperm çoğu dr sizin çocugunuz olmaz boşuna uğraşmayınn dedi ama biz araştırdık uğraşcak dr bulduk ve hala bi umut tedavi oluyoruz bence şükret ve sabret rabbim hayırlı bi zamanda bi evlat vericektir belki suanda olmaması daha hayırlıdır, bende başta çok yıprattım kendimi bu yaşta hastalık sahibi oldum bence yapma çok şükür en azından sorununuz yok
Yok bacım ya onu da yaptım 3-5 ay hiç takmamaya çalıştım ama tabi ne kadar aklımdan çıkarsa.. Yine olmadı sonra işte bi baktım ki bi sürü sıkıntı varmış. Bu aydan çok ümitliydim ilaç kullanınca ondan bu kadar üzüldüm. Hani geçen aylarda hormonlar bozuk falandı bu ay onları düzene soktum diye düşündüm. Eşim 3 ay korunalım diyo bi taraftan kafam rahatlar diye istiyorum bi taraftanda ya o 3 ayda olacağı varsa diye çekiniyorum.Xperia canım biraz bi süre cocuk mevzusunu düşünmeden yasamını gecir sana tavsiyem ilaçlarını yumurtlamanı düşünmeden birlikte ol .ben güzel haberi artık öyle düşündüğüm dönemde aldım.ve daha yaşın erken 31e girdim ben düşün
İşte sana bunu demek istiyorum korun degilde korunma ama şartlanmada duruma akışına bırak test yapcaksan şüphelenirsen yap.bak ben normalde nöbetlerimde uyumam hiç test yaptıgım gün sadece nöbette gözümü acamadıgım için şüphelenip test yaptım yoksa adetim işe alakalı degildiYok bacım ya onu da yaptım 3-5 ay hiç takmamaya çalıştım ama tabi ne kadar aklımdan çıkarsa.. Yine olmadı sonra işte bi baktım ki bi sürü sıkıntı varmış. Bu aydan çok ümitliydim ilaç kullanınca ondan bu kadar üzüldüm. Hani geçen aylarda hormonlar bozuk falandı bu ay onları düzene soktum diye düşündüm. Eşim 3 ay korunalım diyo bi taraftan kafam rahatlar diye istiyorum bi taraftanda ya o 3 ayda olacağı varsa diye çekiniyorum.
cok az brovnıı dıye dıye ıkı kere goturmussun canısıbuarada hosgeldın ben dılek 80 le başladım kılo verme macerama suan 73 dıyelım
sağol canım değilmiş galiba farklı bir şey söyledi bana ama kesin sonuçlar için haftaya randevum var tekrar mideme kamerayla bakcaklarmış korkuyorum birazağzıma boru gibi bir şey girecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?