Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım oncelikle şunu belirteyim bugün dolunay ve sadece sen degil herkes gergin, stresli, duygusal..yarından itibaren yeni ay la daha relaks olacaksın , hopişe guven..
Diğer bebiş meselesine gelirsek, elinden geleni yap ve allah a bırak..sen diledin, insallah o da dualarını duyar ve o da diler.

takımı bırakma düşüncene gelirsek hiç tavsiye etmem.neden dersen konuşmak sana iyi gelecektir.sabit kal kilonda ama burada ol.Allah yardımcın olsun..

ben bunu marankıden duymuştum sankı ozaman haftaya kesın yapmalım supersın bacım
evet bacım! Marankiye has bir durum degil, ayın insan vücudu üzerindeki etkileriyle alakalı. Ay insan vücudundaki suyu yönetiyor.ay küçülürken vucutdaki suyu ve ödemi atmak, dolayısıyla kilo vermekde daha kolay oluyor.

Bugünkü mönüm:

Sabah peynir, domates, zeytin, bir dilim ekmek

ara:yok

öğle:dört kaşık bezelye, bir parça tavuk, yoğurt, bir dilim ekmek

ara: bir paket altinbasak, peynir

akşam:ton balıklı salata

spor: Bugün Spor salonu günümdü fakat sabahtan öğleden sonraya kadar hastanede olduğumdan gidemedim.evde de bişey yapamadım

Su:iki litre

geçmiş olsun aybukemmm. Bendede var. reflu yada ülser ne oldugunu bilmiyorum bede zaman zaman cok zorlarsam çıldırtcak seviyede agrım oluyor. İnşallah değildir canım :)
sağol canım benimki başka bir şeymiş mideme kamerayla falan bakcaklarmış onu bekliyorum sana da çok geçmiş olsun ihmal etme bence günlük yaşamı zorlaştırıyor malesef

sağol canım değilmiş galiba farklı bir şey söyledi bana ama kesin sonuçlar için haftaya randevum var tekrar mideme kamerayla bakcaklarmış korkuyorum biraz ağzıma boru gibi bir şey girecekmiş

bugün doktora gittim de birşeyim varmış da ne olduğu tam kesin değil sonucu bekliyorum

ben yeni üye değilim ki canım izinliyim izinde kilo aldım daha hepsini veremedim onun için giremiyorum
ama bekledikce daha kilo almayacakmısın? Takım ortalaması düşmesin falan diye mi? Bence hiç bekleme, hemen dahil ol takıma

bugün doktora gittim de birşeyim varmış da ne olduğu tam kesin değil sonucu bekliyorum
iyi haberlerle gelirsin inşallah canım

Canım herşeyin hayırlısını dile yüregini rahat tut.bak bende düüzenli adet olan birisi degildim 50günde 60günde bir oluyordum o yüzden sıkma canını rabbim hayırlısını versin herseyin dua et ümidini kesip mutsuz etme kendini.strese sıkma ki vücudunda rahatlasın herşeyin başı sağlık.rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah kaptanım ve sendende duyacagız hayırlı haber

sağol canım benimki başka bir şeymiş mideme kamerayla falan bakcaklarmış onu bekliyorum sana da çok geçmiş olsun ihmal etme bence günlük yaşamı zorlaştırıyor malesef
Canım endoskopi yapcaklardır sana korkma cok sıkıntılı olmuyo

Xperia canım biraz bi süre cocuk mevzusunu düşünmeden yasamını gecir sana tavsiyem ilaçlarını yumurtlamanı düşünmeden birlikte ol .ben güzel haberi artık öyle düşündüğüm dönemde aldım.ve daha yaşın erken 31e girdim ben düşün

Çok sağolun işte hayırlısı olsun diyorum ama elimde değil her ay beklenti her ay hayal kırıklığı.. Bi de sorun var canim bende baya bi pcos, prolaktin yüksekliği, tiroit üst sınırda, iyi huylu yumurtalık tümörü, adet düzensizliği.. Tümörü de öğrenince araştırmayı bıraktım her adımda bişey çıkıyo diye. Yumurtlama olmuyo aylardır. Bi gebelik olsa 2 tane de düşük var devamı gelecek mi korkusu olacak illa. Hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize inş. Toparlarım ben de kendimi en kısa zamanda dönerim inş

Yok bacım ya onu da yaptım 3-5 ay hiç takmamaya çalıştım ama tabi ne kadar aklımdan çıkarsa.. Yine olmadı sonra işte bi baktım ki bi sürü sıkıntı varmış. Bu aydan çok ümitliydim ilaç kullanınca ondan bu kadar üzüldüm. Hani geçen aylarda hormonlar bozuk falandı bu ay onları düzene soktum diye düşündüm. Eşim 3 ay korunalım diyo bi taraftan kafam rahatlar diye istiyorum bi taraftanda ya o 3 ayda olacağı varsa diye çekiniyorum.

İşte sana bunu demek istiyorum korun degilde korunma ama şartlanmada duruma akışına bırak test yapcaksan şüphelenirsen yap.bak ben normalde nöbetlerimde uyumam hiç test yaptıgım gün sadece nöbette gözümü acamadıgım için şüphelenip test yaptım yoksa adetim işe alakalı degildi

cok az brovnıı dıye dıye ıkı kere goturmussun canısıbuarada hosgeldın ben dılek 80 le başladım kılo verme macerama suan 73 dıyelım

teşekkür ederim :)evet aynen öyle oldu stajyer kız yapmış ana o kadar müğkemmel olmuştu ki... :) Hayırlı zayıflamalar diliyorum sana ben 75 ile başaldım yarın tartılıcam daha 1 hafta oldu başlayalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…