Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba dünkü menüm
Sabah 1 simit 2 dilim peynir
Öğlen yarım kase brokoli çorbası az kuru fasulye ve salata
Akşam 4 köfte ve salata

*** 3. Takım 403. Etap ***

Nilyyyaaannn : (77.8///%)
Chnnmkiz : (71.8/71,8/0/%0) kilosu sabit
Olvidos : (60.0/59,5/0,5/%0,83)
Xpreiaz : (67.4/69/-1.6/%-2.37)

Hoppidicik : (98.5/97/1.5/%1.52)

3.Takım ortalaması:%

ama bekledikce daha kilo almayacakmısın? Takım ortalaması düşmesin falan diye mi? Bence hiç bekleme, hemen dahil ol takıma

iyi haberlerle gelirsin inşallah canım
yok canım dikkat ediyorum şu an kilo verip listeye öyle dahil olacağım
zaten yeni kural gelmiş izinli üyeler kilo alıp dönmüşse kilosunu vermeden giremeyeceklermiş

tatlımmm tatlımm menülerin çok hoş ve ideal afiyet olsun
Eskişehirli misin bu arada profilinde gördüm
Canım çok teşekkür ederim ama buna rağmen kilo alıyorum
Canım eskisehirli değilim Fethiyeliyim ama Kahramanmaraş ta büyüdüm şimdi eskisehir de çalışıyorum ve müstakbel eşim burali sen Eskişehirli misin

Evet canım işte bu yüzden ayrılma dedim
Emeklerin boşa gitmesin hırsını yemekten değilde spordan al, sporla at stresini daha iyi gelcek inan, hftaya toparlanırsın canım

izne ayrılırsan dönüşün zor olur dileğin de dediği gibi daha çok hırslanmalısın canım kilo vermek istiyorsun sonuçta
bence bebek için de acele etme 69 kilosun şu an değil mi diyelim şimdi hamile kaldın doğuma kaç kiloyla gideceksin hiç düşündün mü ? en az 10 kilo ki daha da fazla olabilir ... geri nasıl vereceksin yine moralin bozulmayacak mı bence ideal kilona inmeden bebek işini ertele biraz daha ne kadar sağlıklı olursan o kadar iyi olur senin için
ben böyle düşünüyorum açıkçası çok mesaj yazamıyorsan kaptanımızın dediği gibi idare edilir ama mesaj yazamıyınca da moralinin bozulmaması lazım...
motivasyonun düşerse hiç anlamı olmaz madem çok giremiyorum o zaman daha sıkı çalışıp kilo vermeliyim diye düşünmelisin canım

Ooo ben dünkü detoksumdan o yüzden mi güzel sonuc aldım ki. Ay kücülmesi bitmeden haftaya bir detoksa daha yapıyım. Teşekkürler canım bu bilgi içim

ben de ankarada yaşıyorum eşim adanalı ama ben özbeöz eskişehirliyimmm
canımm memleketimmm ailem orda hep benimm

Ya aslinda su tatliyi halledebilsem duzgun besleniyorum ama adet doneminde olmuyo aklim hep tatlida kaliyo
biraz saır canım tatlıyı unutmak malesef kolay olmuyor ben 1 yıldır diyet yapıyorum unutamadım gitti tatlıyı. Ama cok sukur benım paketlerde tatlı vardıda sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…