- 3 Mart 2015
- 254
- 326
- 53
- 31
Ayy verdim dilek verdimm. İlk kez reg iken kilom gitti :)hadı bakalım guvenıyoruz sana bebek
Evet canım bu hafta böyle ama 9 kişi var listeye girmeyi bekleyençok azmışız bu hafta
Günaydın canım durumlar nasıl alalım mı seniGünaydın kızlar
yok canım malesef +1 kilom var haftaya anca girebilirimGünaydın canım durumlar nasıl alalım mı seni
Sabırsızlıkla bekliyorumCanım servisteyim su an uygun bu zamanda aydinlaticam seni :)
yok canım dikkat ediyorum şu an kilo verip listeye öyle dahil olacağımama bekledikce daha kilo almayacakmısın? Takım ortalaması düşmesin falan diye mi? Bence hiç bekleme, hemen dahil ol takıma
iyi haberlerle gelirsin inşallah canım
evet canım onu yapacaklar inşallah dediğin gibi olurCanım endoskopi yapcaklardır sana korkma cok sıkıntılı olmuyo
Merhaba dünkü menüm
Sabah 1 simit 2 dilim peynir
Öğlen yarım kase brokoli çorbası az kuru fasulye ve salata
Akşam 4 köfte ve salata
teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Canım çok teşekkür ederim ama buna rağmen kilo alıyorumtatlımmm tatlımm menülerin çok hoş ve ideal afiyet olsun
Eskişehirli misin bu arada profilinde gördüm
Evet canım işte bu yüzden ayrılma dedimgünaydın herkese bugün tartıldım şoktayımmm69 olmuşum gerçekten emeksiz yemek olmuyo. msj konusunda elimden geleni yapmaya çalışcam izine ayrılmayım yoksa iyice gidecek verdiğim kilolar boşa. diyetisyene mi gidip devam etsem acaba? toparlıcam kendimi bu hafta için gruptan çok özür dilerim
izne ayrılırsan dönüşün zor olur dileğin de dediği gibi daha çok hırslanmalısın canım kilo vermek istiyorsun sonuçtakaptanım ben bu hafta izne ayrılmak istiyorum moral durumlarım kötü hiç dikkat edemedim bu hafta zaten biliosunuz. biraz kendimi toparlayım döneyim inş. bu hafta katılımım da kötü oldu kusura bakmayın.. çok dağıldım kısaca
günaydın hoş geldin takımagünaydın kızlarr musmutlu günler bizim olsunnn
Ooo ben dünkü detoksumdan o yüzden mi güzel sonuc aldım ki. Ay kücülmesi bitmeden haftaya bir detoksa daha yapıyım. Teşekkürler canım bu bilgi içimDetokscu arkadaşlar detoksunuzu ay küçülürken yaparsanız çok daha iyi sonuç alırsınız.bu da size hopis in küçük bir tavsiyesi olsun
edit:bugun dolunay ve yarından itibaren onbes gün boyunca ay küçülecek
ben de ankarada yaşıyorum eşim adanalı ama ben özbeöz eskişehirliyimmmCanım çok teşekkür ederim ama buna rağmen kilo alıyorum
Canım eskisehirli değilim Fethiyeliyim ama Kahramanmaraş ta büyüdüm şimdi eskisehir de çalışıyorum ve müstakbel eşim burali sen Eskişehirli misin
biraz saır canım tatlıyı unutmak malesef kolay olmuyor ben 1 yıldır diyet yapıyorum unutamadım gitti tatlıyı. Ama cok sukur benım paketlerde tatlı vardıda sıkıntı yaşamadım.Ya aslinda su tatliyi halledebilsem duzgun besleniyorum ama adet doneminde olmuyo aklim hep tatlida kaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?