Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nilyaaaaaannn ne yaptın da böyle 1,7 kg verdin çabuk bize de söyle :))))

bu hafta takipteyim seni :)))

Canım hiç kacamak yapmadım. Meyve mesela aksam hiç yemedim. Ki bu yüzden birsürü meyveyi curumeye bıraktım ama değidi. Ve spor bile yapmadım doğru düzgün. Pazartesi den carsambaya kadar rafineradan paketlerim geldi. Persembede detoks yaptım. Reglim. Böylelikle ödemleride attım. Takip et canım.

Ayçam süpersin canımm

Teşeşkkürler kaptan azmın zaferii bende mutluluktan ucuyorum aslında. Eskı tartımda 72.4 :) cok mutluyum cokkkk

Bunu ben de bilmiyordum, aslında bana böyle anlatmadı ama önce yürüyüş sonra kol ile ilgili hareketler sonra yan basenler sonra göbek yapıyorum en son uzay mekiği ve bisiklet doğru mu sıra sence???

Dogru canım. Vucut en sıcakken yag yakımı en ıyı oldugunda uzay mekıği ve bisiklet vermiş. Kollardan sonra basene inmiş buda dogru. mekik makinelerle calıstıktan sonra ( kol sırt gögüs basen) yapılmalı. Cunku mekikte belini ısttıgın için mekikten sonra makinede hata ile kendini zorlarsan sakatlanma ihtimalin cok artıyor.
Vucudun ısınıp yağ yakmaya baslama suresınde ısınma hareketlerıde tamam. Bence çok güzel vericeksin.

Bu arada anlatmazlar canım bazı hocalar bilmiyor bile. Her besyo mezunu gelip Spor hocası oluyor. Bu konuda kendını geliştirmeleri lazım.malesef okulda ogrenılen seyler ile pratik biraz daha farklı olup kendini geliştirme istiyor

*** 3. Takım 403. Etap ***

Nilyyyaaannn : (77.8/76.1/1.7/%2.19)
Chnnmkiz : (71.8/71,8/0/%0) kilosu sabit
Olvidos : (60.0/59,5/0,5/%0,83)
Xpreiaz : (67.4/69/-1.6/%-2.37)

Hoppidicik : (98.5/97/1.5/%1.52)

3.Takım ortalaması:% 0.43
nasıl güzel kilolar veriyorsunuz öyle darısı başıma benden anca gram gidiyor buda motivasyonumu istemesemde bozuyor
tebrik ederim

Canım akşam neden meyve yemiyorsun, kesin bunun da bir açıklaması vardır :) Ben de bazen spordan sonra elma yiyorum aslında spordan sonra hiç birşey yemek istemiyorum o kadar harcadığım emeğe yazık olmasın diye :)

Bir de detoksu nasıl yapıyorsun, benim de bir kaç gün yapmam gerek?

Ben akşam misafirliğe bir yere gidicem, kesin zorlarlar börek, pastaları götüreyim diye :) inşallah kazasız atlatırım bu akşamı

merhaba kızlarrr :)
sabaj 07:10 ılık su

07:45
1 domates
biraz penir
az maydonoz-dere otu
2 siyah 2 yeşil zeytin
3 tane turşu acı biber
2 dilim kepek ekmek

11:10 form bisküvi

Canım benim gittiğim yer de hocalar çok iyi tek tek ilgileniyorlar sağolsunlar. Ben daha önce b-fite gittim hiç memnun kalmadım, bir kere aletlerin hiç faydası yok yani gittiğim dönem çok sıkı diyet yapıp çok güzel kilo verdim ama onlar kendilerine mal ettiler tabi :))) Bu gittiğim yer ona göre kat be kat iyi, yani eğer istikrarlı olur isem, faydası kesinlikle görülür. Bu arada sırayı hep böyle dediğin gibi takip edeyim yoksa kafama göre de yapardım kesin :)) Sen şuan gidiyor musun spora?

Yok canim , murside ile karıstırmadım ama baska biri ile karıstirdim.fotoğrafçı bir arkadaş vardi, yeni sözlendi.onunla karıştırdım.ama çözdüm kim olduğunu.kitap kurdusun sen degil mi? Takima gelen giden çok olunca haliyle kafa karışıyor

Gizem'i diyorsun sen hopiş :) Gizem çok güzel bir kız, Allah mutlu mesud ettin, darısı bana artık ben de dedim acaba öyle mi gözüküyor facebook'umdan :)

Evet taa kendisyim ben Senin de burda olmana sevindim veririz hep beraber kiloları artık

yemeyeceğim diye kararlı ol ben artık şöyle bir açıklama yapıyorum: ellerine sağlık hepsi harika olmuştur eminim yemeyi de çok isterim ama bana zararı oluyor benim iyiliğimi istiyorsanız ye demeyin yeme diyin

Zaten oyle diyebiliyorsan kafan da hersey bitmis demektir

sağol canım değilmiş galiba farklı bir şey söyledi bana ama kesin sonuçlar için haftaya randevum var tekrar mideme kamerayla bakcaklarmış korkuyorum biraz ağzıma boru gibi bir şey girecekmiş
gülüm Allahın ıznıyle bısey yoktur reflu felandır ,RABBIM şifa versın bu mubarek gunun hurmetıne

son kacamagın olsun canım ınsallah

hayırlı cumalar k.kulubunu en guzellerı nasıl bakıyım sonuclar pek lısteye gıren olmamıs zannedersem olsun haftaya yıkarız ortalıgı bızde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…