- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Çok enteraesan ben hiç bu şekilde ay ile ilgili olduğunu düşünmemiştim. Bu gğn bizim taraftada iş çok gergindi bende duruduk yere erkek arkadaşıma bagırdım flncanım oncelikle şunu belirteyim bugün dolunay ve sadece sen degil herkes gergin, stresli, duygusal..yarından itibaren yeni ay la daha relaks olacaksın , hopişe guven..
Diğer bebiş meselesine gelirsek, elinden geleni yap ve allah a bırak..sen diledin, insallah o da dualarını duyar ve o da diler.
takımı bırakma düşüncene gelirsek hiç tavsiye etmem.neden dersen konuşmak sana iyi gelecektir.sabit kal kilonda ama burada ol.Allah yardımcın olsun..
evet bacım! Marankiye has bir durum degil, ayın insan vücudu üzerindeki etkileriyle alakalı. Ay insan vücudundaki suyu yönetiyor.ay küçülürken vucutdaki suyu ve ödemi atmak, dolayısıyla kilo vermekde daha kolay oluyor.
gamzecıgım hosgeldın ben senı hatırlıyorum ya benden once ayrılmıştın sankı[/
Hoşbuldum canım :) Ben de seni hatırlıyorum, kötü bir dönem geçirdim bir ara, o yüzden ayrılmadan önceki haftalar pek iç açıcı değildi durumum, şimdi bir hevesle başladım ama bakalım devamı gelir umarım:)
Sen bi baktır sonra ben baktırayım. Hep ihmal etmicem diyorum ama sonra korkup geri kacıyorumsağol canım benimki başka bir şeymiş mideme kamerayla falan bakcaklarmış onu bekliyorum sana da çok geçmiş olsun ihmal etme bence günlük yaşamı zorlaştırıyor malesef
ayyy alıntıları yapıyodum kaptanım. Çok keyiflendim ondandır. Dur ekliyimm.Ayça eklesene kilonu çatlattın burda
Hosgeldin tekrardan takımına :) Ben Ayca. Bekarım. 94 den 78 lere indim . 64 olmak istiyorum insaşşallaahh .
Spor olarak ne verdi canım yazar mısın ?
Merhaba canım , hosgeldin
Valla hic oyle dedigin gibi bir kilon yok.gayet güzel ve hoşsun.yakın zamanda hayırlı bir işe giriştin zannedersem. Allah sonunuzu iyi etsin
Anladım canım bende Eskişehirli olucam Allahın izniyleben de ankarada yaşıyorum eşim adanalı ama ben özbeöz eskişehirliyimmm
canımm memleketimmm ailem orda hep benimm
*** 3. Takım 403. Etap ***
Nilyyyaaannn : (77.8/76.1/1.7/%2.19)
Chnnmkiz : (71.8/71,8/0/%0) kilosu sabit
Olvidos : (60.0/59,5/0,5/%0,83)
Xpreiaz : (67.4/69/-1.6/%-2.37)
Hoppidicik : (98.5/97/1.5/%1.52)
3.Takım ortalaması:% 0.43
Ayçam süpersin canımm*** 3. Takım 403. Etap ***
bende korkuyorum biraz ama erkek arkadaşımın kardeşi hemşire onunla konuştum rahatlattı biraz beniSen bi baktır sonra ben baktırayım. Hep ihmal etmicem diyorum ama sonra korkup geri kacıyorum
*** 3. Takım 403. Etap ***
Aslında cok güzel vermiş. ideal canım. yaptıgın makinelerin sırası cok önemli kan yukardan aşağı gitmeli. Mesela önce enseye cekiş ıle omuz sırt sonra kelbek ile göğüs sonra pushdown ile arka kol hareketler yurıdan aşağı doru inmeli sonra bisiklet mesela arada 10 dk belkide ( kan karında ) en son bacaklar ve bitiş olamlı. Bir cok spor salanu hocaları bunu bilmiyor. Ben hayatım boyunca toplam 9 farlı spor salonu 9 dan fazla farklı spor hocası ile çalıştım. ama en sonuncu spor salonumdan cok guzel sonuc aldım ve bu yontemi uygulayıp bana olayı anlattı. Ve diyetisyenim bile bana verdiği diyete karısmadı. İzmirde spor salonuna gittim eğer o verdiyse ben hareket listene mudahale etmem dedi. hareketlerin sırası aslında yaptıkların kadar önemli. bir de her setten sonra yürü . Bosver 2 saat sursun. Onemli olan güzel sonuc almak :)Hoşbuldum canım :) Ben de bekarım, 26yaşındayım 73,9 kiloyum 66-65 olmak istiyorum ben de millet 30-40 kg veriyor bir ben 7-8 kg veremiyorum ya
Spor olarak 25 dk yürüş bandı+15 dk uzak mekiği aleti+10 dk bisikilet (Bu başlangıç)
Sonra her alet 30 kez yapılacak, mekik verdi 60 kezaslında az gidi duruyor ama 2saatimi alıyor bunlarBir de sabahları 40 dk işten eve yüryüyorum.
Aslında cok güzel vermiş. ideal canım. yaptıgın makinelerin sırası cok önemli kan yukardan aşağı gitmeli. Mesela önce enseye cekiş ıle omuz sırt sonra kelbek ile göğüs sonra pushdown ile arka kol hareketler yurıdan aşağı doru inmeli sonra bisiklet mesela arada 10 dk belkide ( kan karında ) en son bacaklar ve bitiş olamlı. Bir cok spor salanu hocaları bunu bilmiyor. Ben hayatım boyunca toplam 9 farlı spor salonu 9 dan fazla farklı spor hocası ile çalıştım. ama en sonuncu spor salonumdan cok guzel sonuc aldım ve bu yontemi uygulayıp bana olayı anlattı. Ve diyetisyenim bile bana verdiği diyete karısmadı. İzmirde spor salonuna gittim eğer o verdiyse ben hareket listene mudahale etmem dedi. hareketlerin sırası aslında yaptıkların kadar önemli. bir de her setten sonra yürü . Bosver 2 saat sursun. Onemli olan güzel sonuc almak :)
Listemizi paylaştım güzeller
Şimdi işlerimi halledeyim
Evde mi kalırsın hiçç bende 27 yasındayım hala defter kitap ve işe gömülmüş durumdayım. Ama sanırım seneye evlenirimHopiş hoşbuldum :)) Ya bi incecik dal gbii kız olamadım :) gerçi bana çok zayıflıkta gitmiyormuş, ben diyenlerin yalancısıyım gerçi sana kilo yakışıyor diye diye bu hale geldik :)
Bu arada sen beni mürşle karıştırıyor olabilir misin ya da ben facete böyle bir izlenim mi verdim acaba :) hayırlı iş olarak sadece sınava hazırlanıyorum şu sıra, defter kitaba gömülmekten evde de kaldım zaten :)) annem öyle diyor hep
Canım sabah yazdım ya gözden kaçırdın sanırım den ayrıla 6 ayı geçmiş yeni üye gibi alıcaz listeyeKptancım gelince benim duruma da el atsan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?