Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi aksamlar kizlar
menulerimi yazayim

Kahvaltim
1 haslama yumurta
beyaz ve burgu peynir
Ceviz
biraz zeytin
ve ayran

Oglen
1 alabalik
bikac kasik mercimek corbasi
4 kasik z.yagli barbunya
bi kac catal salata

Aksam
tavuklu nohutlu bulgur pilavi
ayran

Aslinda cok yemedim tavuga agirlik verdim ama rahatsiz oldum nedense

Simdi koca kupa yesilcay Bol limonlu

Bugünkü planladığım menümü yazayım,

SABAH
2,5 dilim kepek ekmeği
2 yumurta

ÖĞLE
1 kase çorba
1 tabak sebze yemeği

AKŞAM
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

SPOR: 40 dk yürüyüş+2,5 saat salonda aletlerle çalışma
Su: 2 litre

merhabalar bugün hafata sonu olduğu için tüm gün temizlikle uğraştım....

10:00
50 dakika airobic
11:50 kahvaltı

1 tane domates
1 tane yumurta
2 siyah 3 yeşil zeytin
az peynir
maydanoz-dereotu
3 tane küçük acı biber
2 dilim kepek ekmek
tabiki yeşil çay ile birlikte

her gün işe giderken hızlı hızlı kahvaltı yapmaktan bi şey anlamıyorum o yüzden bugün çook güzel oldu :)

aralar hep temizlik....
17:30
1 bardak yarım yağlı süt

akşamda
1 kase mercimek çorbası
bol zeytin yağlı salata yemeyi düşünüyorum

Limonun Mucizevi Faydaları
Ben size öncelikle kendi deneyimimden kısaca bahsetmek istiyorum. Normalde minyon tipli bir yapıya sahibim. Herkesin “senin kilo ve selülit problemin olamaz” diye etiketlendirdiği gruptanım yani. Ancak gerçekte selülitlerin kilo ile orantılı olmadığını bilen bilir.

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine sabahları aç karnına sıcağa yakın suyun içine damlatılmış bir iki damla limon ve su karışımını içmeye başladım. 10 gün boyunca her sabah bunu üşenmeden yaptım. Üstelik olayı biraz abartıp 2 veya 3 bardak üstüste içiyordum. 10 gün sonraki sonuç sabah mahmurluğu ile hazırlanan çileye bedeldi: 0 selülit! Selülit kremlerini, kimyasal katkılı ürünleri, tedavileri vs. bir yere atın. Çözüm yine doğa anneden geliyor.

Selülite meyilli bir cildiniz varsa, mutlaka limonlu su içmeye başlamalısınız.
Belli aralıklarla bu kürü devam ettirmelisiniz. Dileyen günlük hayatının da bir parçası haline getirebilir. Üstelik limonlu su içmenin faydası bununla da bitmiyor zira bu faydaları say say bitmez. Ancak bunlar arasında belki de en önemlisi her sabah ılık suda limonlu suyu içmek içerdiği yüksek oranda C vitamini ve potasyum sayesinde bağışıklık sisteminizi kuvvetlenmesi.

Limonu sadece hastalık dönemlerinizde değil, sağlıklı olduğunuz anlarda da tüketmeli, vücut direncinizi yüksek tutmalısınız. C vitaminin aynı zamanda kan basıncını dengelediğini unutmayın.Limon aynı zamanda Ph oranını dengeliyor. Kendisi her ne kadar asitli bir meyve olsa da vücudumuza girdiği anda alkalik olma özelliğini kazanır ve alkalik besinler de sağlıklı bir bedenin en önemli kaynaklarından biridir. İnanılmaz, değil mi?

Bayanlar, şimdi burayı iyi okuyun…

Limonlarda bulunan yoğun pektin lifi zayıflamanıza yardımcı oluyor! Çünkü bu liflerin içeriği çok acıkmanızı engelliyor. Zaten yapılan araştırmalar sonucunda alkalik diyet uygulayanların daha sağlıklı bir şekilde zayıfladığı görülmüş. Limonlu ılık suyu içmek aynı zamanda sindirimi kolaylaştırıyor, mideyi rahatlatıyor. Bununla birlikte idrar söktürücü olarak da biliniyor.

C vitamini cilde parlaklık kazandırdığından, her gün bu meyvenin düzenli olarak tüketilmesi tavsiye ediliyor. Doğanın bize armağan ettiği bu sarı meyveyi en kısa zamanda kullanmaya başlamanız dileği ile.

internetten alıntı yaptım arkadaşlar

Super menü canım. Maşallah.

grayfurt kilo vermeye yardımcı bir meyve ama meyve saatlerini erkene cek bak farkı görüceksin.

uyabildin mi canım menune?

Kahvaltı candır. Ben kahvaltısız güne baslayamam. Banucumun sayesınde öğrendiğim bir sey güzel kahvlatı = 5km yürüyüş demek. Kahvaştıyı güzel yapınca metabolizma hızlanıyor. Bende yarın için güzel bir kahvaltı planlıyorum inşallah

7 mart menüsü

Sabah: 1 bardak süt 3 gün kurusu ( yürüyüse cıktım sonra gelince kahvalı yaparım dediydim ama abarttım yyuryus bana alısverıs oldu ee kahvaltıda yalan oldu )

Öğlen : 3 galete ,1 bardak ayran, 3 kofte

Aksam: mantarlı tavuk sote , 1 bardak ayran

Spor: 13.000 adim
Sıvı: 1 bardak beyaz cay 1 lt su

Suyu tüketemedim bu gün

Selam 3. Takım!

Ben bugun takıma ugrayamadım diye düşünüyordum ama çoğunluk uğrayamamış gibi babanemin evinde full temizlik ve full kaçamakla geçti bu günüm. Yine haftasonu psikilojisine girdim yani

mönüm:

sabah: bir haşlanmış yumurta, domates, peynir, zeytin

ara: yok

ogle: tarhana çorbası, bulgur pilavı

ara: yok

aksam: iku dilim pizza, iki dilim baklava

spor: spor niyetine temizlik yaptım.allah kabul etsin
su: bir litre

Bugun protein gunumdu kizlar

Kahvaltim
tavada 2 yumurta
beyaz peynir, kasar ve burgu peynir
kucuk bi kase yogurt
ve kayisi cayi

ara
1 ayran

Aksam yemegim
izgara 2 sis et, 3 parca sis tavuk ve 1 kofte
ayran

Simdi de yesilcayimi iciyorum bol limon sıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…