Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam güzeller kadınlar günümüz kutlu olsun, yıoğun bir hafta sonu
Haftsonu rehavetine kapılıp kaçamak yapmayın sonra bütün hafta yakmaya çalışıyoruz
seninde kaptanım kutlu olsun
ben bu hafta da giremem listeye büyük ihtimal spor olmayınca olmuyor hastane işleri de var yine ama menümü paylaşırım olur mu kaptanım

Bugünkü mönüm:

Sabah: küçük bir parça ekmek arası peynur ve domates

ara: bir paket altinbasak

öğle: çorba, bir dilim ekmek

ara:yok

akşam: dört kaşık pazı

spor: yok su: 1.5 litre

Eşime endoskopi anestezi ile yapıldı. Sanada öyle birşey mi yapılacak acaba? öyle ise merak etme, hiç canın yanmaz
hayır canım bana anestezi yapılacak denmedi büyük ihtimal normal olacak benim merakım şu bu endoskopi sırasında miden bulanıyormuş
benim zaten sürekli midem bulanıyor bir de onu yaparlarsa ben kusarım yani gerçi sabah aç karnına deme sebepleri de belki de bu kusma olayı olacağı içindir

Sen en iyisi yarın işlem yaptıracağın yeri bir arayıp bilgi al.en garantisi. Hazırlıklı gitmiş olursun.evet , o mideye kamerayı indirme işleminde biraz mide bulanıyormuş maalesef

hiç bilmiyorum canım sadece midene kamerayla bakacağız dediler anestezi olduğunu sanmıyorum
Anestezi ile yapılmıyor ama eger işlemi yapmakta zorlanırlarsa seni hafif rahatlatıcı ilaçlar ypılıyor tam uyutma degil o yani sedasyon diye adlandırılıyor bizde.kolayca olur biter inşallah sıkma canını

Bayanlar haftasonu olması münasebetiyle kk fazla Yoğun olmadığından zannedersem hiç dışarı atılmadım.artık yarına allah kerim.

bu arada sorun bildirdim ama geri dönen olmadı. Yarın giremezsem beni unutmayın

kızlar bende bu gün kadınlar gününü sebep belleyip alışverişe çıktım veee kendime 38 beden ciciler aldım. 38 - 40 arası bişi olmusum mutlu oldum ne zamandır bu şekilde keyifli alısveriş yapmamıstım. hedefimi 64 koymustum 64 koyduğum tartıda 72.4 çıkıyorum hepberaber daha bir sürü sağlıklı kilolar verelim insallahhh

Bu günkü menüm

Sabah: 2 yumrtadan omlet , 1 dilim oeynir, zeytin,salatalık yarım portalak

Ara: muzlu yogurt

Akşam: tavuk mantar sote, salata, 1 dilim ekmek

Spor: 4 saat alısveris

Sıvı : 1 bardak beyaz cay 1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…