seninde kaptanım kutlu olsunSelam güzeller kadınlar günümüz kutlu olsun, yıoğun bir hafta sonu
Haftsonu rehavetine kapılıp kaçamak yapmayın sonra bütün hafta yakmaya çalışıyoruz
Tahlilin ne zaman yapilacaktı canım?meantrees .!.:yine midem ağrıyor hiç keyfim yok kızlarspor yapacaktım ağrılarımdan yapamadım yine
salı günü canım 2 gün kaldı korkudan gitmemeyi düşünüyordum ama bu ağrıya da katlanamayacağım gerçektenTahlilin ne zaman yapilacaktı canım?
Anestezi ile mu yapılacak? Bilgi vermişlermiydi?salı günü canım 2 gün kaldı korkudan gitmemeyi düşünüyordum ama bu ağrıya da katlanamayacağım gerçekten
hiç bilmiyorum canım sadece midene kamerayla bakacağız dediler anestezi olduğunu sanmıyorumAnestezi ile mu yapılacak? Bilgi vermişlermiydi?
Eşime endoskopi anestezi ile yapıldı. Sanada öyle birşey mi yapılacak acaba? öyle ise merak etme, hiç canın yanmazhiç bilmiyorum canım sadece midene kamerayla bakacağız dediler anestezi olduğunu sanmıyorum
hayır canım bana anestezi yapılacak denmedi büyük ihtimal normal olacak benim merakım şu bu endoskopi sırasında miden bulanıyormuşEşime endoskopi anestezi ile yapıldı. Sanada öyle birşey mi yapılacak acaba? öyle ise merak etme, hiç canın yanmaz
Sen en iyisi yarın işlem yaptıracağın yeri bir arayıp bilgi al.en garantisi. Hazırlıklı gitmiş olursun.evet , o mideye kamerayı indirme işleminde biraz mide bulanıyormuş maalesefhayır canım bana anestezi yapılacak denmedi büyük ihtimal normal olacak benim merakım şu bu endoskopi sırasında miden bulanıyormuş
benim zaten sürekli midem bulanıyor bir de onu yaparlarsa ben kusarım yani gerçi sabah aç karnına deme sebepleri de belki de bu kusma olayı olacağı içindir
Benim eşime endoskopi sonrası reflü teşhisi kondu canım. kendine dikkat etmesi gerekiyor.ekşi baharatlı yememesi gerekiyor ama nerdeee..ekşili baharatlı yemese zaten 125 kilo olmazdı@hoppidicik bu arada eşine de geçmiş olsun geçmiştir inşallah
Hafta içi güzelce sıkar toplarız canımHiç sorma..artı bir kilo gòzüküyor şu anda
Anestezi ile yapılmıyor ama eger işlemi yapmakta zorlanırlarsa seni hafif rahatlatıcı ilaçlar ypılıyor tam uyutma degil o yani sedasyon diye adlandırılıyor bizde.kolayca olur biter inşallah sıkma canınıhiç bilmiyorum canım sadece midene kamerayla bakacağız dediler anestezi olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?