Macro dan almıştık.Nerden aldin nerden aldin 4.5 iyiymis
amanınnnn 2 dilim pizza ve baklavaaa. Hafta içi toplucaz canım o zaman. Baya sağlam bi kaçamak olmus buSelam 3. Takım!
Ben bugun takıma ugrayamadım diye düşünüyordum ama çoğunluk uğrayamamış gibibabanemin evinde full temizlik ve full kaçamakla geçti bu günüm. Yine haftasonu psikilojisine girdim yani
mönüm:
sabah: bir haşlanmış yumurta, domates, peynir, zeytin
ara: yok
ogle: tarhana çorbası, bulgur pilavı
ara: yok
aksam: iku dilim pizza, iki dilim baklava
spor: spor niyetine temizlik yaptım.allah kabul etsin
su: bir litre
Dukan mı yapıyosun ? ben o kısmı kacırmısım.Bugun protein gunumdu kizlar
Kahvaltim
tavada 2 yumurta
beyaz peynir, kasar ve burgu peynir
kucuk bi kase yogurt
ve kayisi cayi
ara
1 ayran
Aksam yemegim
izgara 2 sis et, 3 parca sis tavuk ve 1 kofte
ayran
Simdi de yesilcayimi iciyorum bol limon sıktım
Hakket masalaahh sanaVee esimle gölbasinda yuruyus yaptik 2 saat kadar aksam da 1 saat spor yaptim salonda kosu tempolu yuruyus twister ve mekik dahil
Bugun iyiyim maasallah banaa
Haa yok tatlimm karatayciyim ama haftada bir gun protein agirlikli beslenip metabolizzmayi hizlandirmaya calisiyorumDukan mı yapıyosun ? ben o kısmı kacırmısım.
Hakket masalaahh sana
Ayy tatlimm cok kotu olmus sen mi hamişsin esin mi belli degil senin o triplere girip asiri ilgi beklemen gerekirken üstelikKızlar nasılsınız..yardıma ihtiyacım var eşim 2gündür küs benle onunla ilgilenmediğimi düşünüyor.dün yanımda yatmadı hiç böyle bi olayımız olmamıştı kavga etsekte ayrı yatmayız.az önce işten geldi ne konusuyo nede yanında durduruyor beni.ne yapmalıyım ya.o bazen böyledir küstümü küser çocuk gibi ve çok katıdır.
Hiç sorma..artı bir kilo gòzüküyor şu andaNilyyyaaannn .!.:amanınnnn 2 dilim pizza ve baklavaaa. Hafta içi toplucaz canım o zaman. Baya sağlam bi kaçamak olmus bu
Haftasonu kimseler bulunmuyor maslesef canım
Yok bitanem diyet biter mi hiçKimsecikler yok nddendir acep hafta sonu diyette mi bitiyorrr
Kahvaltim
2 haslama yumurta
peynir
yogurt
ve 7li cay
Ara
1 kase yogurt
Aksam
izgara et
yogurt
Ve 1 saat de spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?