Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

güle güle kullan ciclerini insan nasıl mutlu oluyor değil mi alışverişte

günaydın dünkü menü:
sabah: ıspanaklı yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
öğle: 1 kase yayla çorba yarım turp
ara: 1 elma
akşam: 2 kaşık makarna haşlanmış karnabahar salata
ara: 1 bardak süt

günaydın herkese yeniden sahalardayım inş 34 gün oldu hala adet olmadım ama düşünmemeye çalışarak en azından kendimi yıpratmadan tedaviye devam etmeye karar verdim. adet olduktan sonra korunma işini ciddi olarak düşünücem sanırım hiç değilse 1 ay olsun kafam bi boşalsın diye.

dünkü menüm: kahvaltı: 2dilim kepek ekmek, tavada yumurta, 1 dilim kaşar peyniri,1 çerry domates
akşam: 1 tabak yağsız türlü,1 dilim kepek ekmek
ara: bimde satılan waffledan 2 tane.
su 1.5 lt
spor yok

canım daha yeni evlisin acele etme bebeğin bizim bilemediğimiz ama bizim için uygun olan bir vakti var o zaman gelecek bebişin herşeyin hayırlısı olsun hakkında

dünkü menüm: kahvaltı: 2dilim kepek ekmek, tavada yumurta, 1 dilim kaşar peyniri,1 çerry domates
su 1.5 lt
spor yok
tüm gün nasıl durabiliyorsun bu kadarcık yemekle ben hayatta duramam bende mi sorun var diye düşünmeye başladım

canım daha yeni evlisin acele etme bebeğin bizim bilemediğimiz ama bizim için uygun olan bir vakti var o zaman gelecek bebişin herşeyin hayırlısı olsun hakkında
amin canım inşallah yakın bi zaman olur o zaman...

tüm gün nasıl durabiliyorsun bu kadarcık yemekle ben hayatta duramam bende mi sorun var diye düşünmeye başladım
yok bende sorun var canım kepek ekmeğini yeni ekledim zaten ondan önce o da yoktu. tlfda bi program var kkdan öğrendim yediklerimin kalorisini hesapladım hakket çok azmış ama bi lokma bi lokma kaçamaklarla 1400 ü geçiyo kaçamakları azaltım kepek ekmekle doldurucam karnımı biraz bi de sağlıklı ara öğünler yapıcam. şekerim düşüp kendimi tatlıya atıyorum yoksa.. sizin menulerden bakıp örnekler çıkarıyorum yavaş yavaş

güle güle kullan ciclerini insan nasıl mutlu oluyor değil mi alışverişte
Evetttt. her giydiğinin üzerine oturması baha biçilemez bişi. ilk basta 40 beden alıyodurum bir beden küçüğü bir beden küçüğünü alabilir miyim demek harika bişi. Hep bir beden büyüğünü alırsdımda en son noktada en büyük bedenimiz bu dedikleri günleri biliyorum şimdiki en büyük dertdim 3 kere bile giymediğim panbtolonlarım var çok bol geliyor. bu gün bi tane giydim ayağımdak kayıyor bluzler kalcamdan inmezdi şimdi yururken elbise gb asağı kayıveriyolar.

su 1.5 lt
spor yok
akşamdan sonra yapmasan canım çok kalorili diye biliyorum ben onları. Bende bayılırım ama çok şükür çok uzun zamandır ağzıma koymuyorum. Canım tatlı cektiğinde kendim bisiler yapmaya karar verdim ben. Daha hafif seyler olur. Senin eşin dimi akşam atıştırmalık bişi ist,yodu haliyle canda cekıyor ama 1 tane ile durmaya calıssan canım

Kalorının nerden geldiğide cok onemlı kalorısı az olabilir ama yagı fazla olur ve ya komplexliğği cok olup vucudun yakmakta cok zorlandığı seylerde var. bunlarda dikkat etmek lazım canım

En ddoğrusunu düşünmúşsün canım.ne kadar kafana takmazsan o kadar iyi ama onu yapmakda biraz zor.kafanı dağîtacak baska meşgaleler bulabilsen kendine keşke..

bende yarıyıl tatilinde bütün dolabımı boşalttım verdim o kadar keyifli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…