Allah sporunu kabul etsin canım.süpermişBu günkü menüm
Sabah: 2 yumrtadan omlet , 1 dilim oeynir, zeytin,salatalık yarım portalak
Ara: muzlu yogurt
Akşam: tavuk mantar sote, salata, 1 dilim ekmek
Spor: 4 saat alısveris
Sıvı : 1 bardak beyaz cay 1,5 lt su
güle güle kullan ciclerini insan nasıl mutlu oluyor değil mi alışveriştekızlar bende bu gün kadınlar gününü sebep belleyip alışverişe çıktımveee kendime 38 beden ciciler aldım. 38 - 40 arası bişi olmusum mutlu oldum ne zamandır bu şekilde keyifli alısveriş yapmamıstım. hedefimi 64 koymustum 64 koyduğum tartıda 72.4 çıkıyorum hepberaber daha bir sürü sağlıklı kilolar verelim insallahhh
canım daha yeni evlisin acele etme bebeğin bizim bilemediğimiz ama bizim için uygun olan bir vakti var o zaman gelecek bebişin herşeyin hayırlısı olsun hakkındagünaydın herkese yeniden sahalardayım inş 34 gün oldu hala adet olmadım amadüşünmemeye çalışarak en azından kendimi yıpratmadan tedaviye devam etmeye karar verdim. adet olduktan sonra korunma işini ciddi olarak düşünücem sanırım hiç değilse 1 ay olsun kafam bi boşalsın diye.
tüm gün nasıl durabiliyorsun bu kadarcık yemekle ben hayatta duramam bende mi sorun var diye düşünmeye başladımdünkü menüm: kahvaltı: 2dilim kepek ekmek, tavada yumurta, 1 dilim kaşar peyniri,1 çerry domates
akşam: 1 tabak yağsız türlü,1 dilim kepek ekmek
ara: bimde satılan waffledan 2 tane.
su 1.5 lt
spor yok
amin canım inşallah yakın bi zaman olur o zaman...canım daha yeni evlisin acele etme bebeğin bizim bilemediğimiz ama bizim için uygun olan bir vakti var o zaman gelecek bebişin herşeyin hayırlısı olsun hakkında
yok bende sorun var canım kepek ekmeğini yeni ekledim zaten ondan önce o da yoktu. tlfda bi program var kkdan öğrendim yediklerimin kalorisini hesapladım hakket çok azmış ama bi lokma bi lokma kaçamaklarla 1400 ü geçiyotüm gün nasıl durabiliyorsun bu kadarcık yemekle ben hayatta duramam bende mi sorun var diye düşünmeye başladım
Allah sporunu kabul etsin canım.süpermişEn sevdiğim spor dalı
Evetttt. her giydiğinin üzerine oturması baha biçilemez bişi. ilk basta 40 beden alıyodurum bir beden küçüğü bir beden küçüğünü alabilir miyim demek harika bişi. Hep bir beden büyüğünü alırsdımda en son noktada en büyük bedenimiz bu dedikleri günleri biliyorumgüle güle kullan ciclerini insan nasıl mutlu oluyor değil mi alışverişte
ooooooaaa sporu yazmayı unuttum
inanamıcaksınız ama 1000 defa ip atladım dün hemde temizlik yaptım
dünkü menüm: kahvaltı: 2dilim kepek ekmek, tavada yumurta, 1 dilim kaşar peyniri,1 çerry domates
akşam: 1 tabak yağsız türlü,1 dilim kepek ekmek
ara: bimde satılan waffledan 2 tane.
su 1.5 lt
spor yok
.Canım sen emziriyosun ama dimi ? nolrmal senin çok acıkman.tüm gün nasıl durabiliyorsun bu kadarcık yemekle ben hayatta duramam bende mi sorun var diye düşünmeye başladım
yok bende sorun var canım kepek ekmeğini yeni ekledim zaten ondan önce o da yoktu. tlfda bi program var kkdan öğrendim yediklerimin kalorisini hesapladım hakket çok azmış ama bi lokma bi lokma kaçamaklarla 1400 ü geçiyokaçamakları azaltım kepek ekmekle doldurucam karnımı biraz bi de sağlıklı ara öğünler yapıcam. şekerim düşüp kendimi tatlıya atıyorum yoksa.. sizin menulerden bakıp örnekler çıkarıyorum yavaş yavaş
En ddoğrusunu düşünmúşsün canım.günaydın herkese yeniden sahalardayım inş 34 gün oldu hala adet olmadım amadüşünmemeye çalışarak en azından kendimi yıpratmadan tedaviye devam etmeye karar verdim. adet olduktan sonra korunma işini ciddi olarak düşünücem sanırım hiç değilse 1 ay olsun kafam bi boşalsın ay olsun kafam bi boşalsın diye.
evet emziriyorum hele şu ara oğlum çok düştü üstüme.Canım sen emziriyosun ama dimi ? nolrmal senin çok acıkman.
bende yarıyıl tatilinde bütün dolabımı boşalttım verdim o kadar keyifli kiEvetttt. her giydiğinin üzerine oturması baha biçilemez bişi. ilk basta 40 beden alıyodurum bir beden küçüğü bir beden küçüğünü alabilir miyim demek harika bişi. Hep bir beden büyüğünü alırsdımda en son noktada en büyük bedenimiz bu dedikleri günleri biliyorumşimdiki en büyük dertdim 3 kere bile giymediğim panbtolonlarım var çok bol geliyor. bu gün bi tane giydim ayağımdak kayıyor bluzler kalcamdan inmezdi şimdi yururken elbise gb asağı kayıveriyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?