Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yeni gelen arkadaşlara da toplu meraba diyorum biraz gecikmiş olsam da melike ben 77 ile girdim 69 um şu anda , hedefim 55 çok çalışmam lazım çoook

hastaneden geliyorum endoskopiyi anesteziyle yapmadılar başta çok korktum ama acı ağrı hissetmedim ağzımı uyuşturdular ondan sanırım şu an biraz boğazımda ağrı ve öksürme var ama iyiyim genel olarak
gastrit varmış bende parça aldılar midemden ilaç falan verdi doktor 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim biraz dinleneyim derse gideceğim akşama ancak gelirim akşam da ingilizce kursu var daha

canın yemek istiyorsa ye tabi canım meyveyle süt falan yiyebilirsin ceviz kuru kayısı atıştırabilirsin hatta 1 dilim kek poğaça bile yiyebilirsin ama dozunda olması lazım sütlü tatlı yiyebilirsin mesela en masumu o dondurma da olur
ama yemek var yemek var yani ona da dikkat etmen lazım 1 tane yemekle 3 tane yemek aynı şey değil

geçmiş olsun canım biraz yürürsen yakabilirsin onun kalorisini bişey olmaz
ilaçlarını ihmal etme lütfen

selam bayanlar bu ara hayatım çok hızlı pek ugrayamıyorum :) yeni aşk yeni umutlarla hayat güzel. zayıflamaya da devam ediyuorum: bu arada ayferden haberi olan var mı bebiş çoktan gelmiş olmalı nasıllarmış merak ediyorum. hepinizi kocaman öptüm muckkkkkk

Çok şükür atlattın canım
Biraz dikkat edersen gastriti idare edebilirsin en buyuk düşmanı stres canım unutma her hastalığın baş düşmanı stres

Ooo çok sevindim canım iyi olmana
Ayferim iyi paşamızda iyi çokk tatlıııı
Selamını iletirim canım

Geçmiş olsun canım.canının yanmadıģına ayrıca sevindim.

Azapki ne azap ruh gibiyim mutsuz olduklarını düşündükçe deli oluyorum benim anne de çalışırdı yalnız uyanirdim hep sabahları çok kötü bi duyguydu inşallah duzelirler ama su an gerçekten savaş ilan etmiş durumdalar sorusturuyorum hep ama kimsenin çocuğu benimkiler kadar aksi olmamiz

Teşekkür ederim canım hep konuşuyoruz ama anlamak istemiyorlar kreste mutlu olduklarini söylüyor ogretmenleri evde ise oğlum hep sinirli kizimda melankolik bi şekilde yastığı alıyor ve uyumak istiyorum diyo oyun filan oynayamiyoruz yani

Olsun canım sağlıgın daha önemli. İlaclar baya ağır geliyo bunyene sanırım. doktoruna söylemiş miydin başka bi ilac önermiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…