Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydın bugün iş yerinde nöbetçiydim kepek ekmeği getirmeyi unutmuşum kahvaltıda 07:25

çeyrek kaşarlı tost
biraz salatalık ve domates
3 tane siyah zeytin
1 çay bardağı süt ama kaşarlı tost yediğim için vicdan azabı çekiyorum

Çok yerinde bi karar canım
Dr gidiyorsun değilmi tedavi oluyorsun
Belki aşılama falan olabilirmi ne diyor doktorun, bide bu yumurtalıklar için saraçoğlunun incir kürü falan var denedin mi onları
dra gidiyorum da tedavi hormon bozukluğu için oluyorum aşılamaya falan geçemedik hiç küçük şehrin küçük imkanlarından dolayı. soğan kürünü denedim ama yarım kaldı tamamını getiremedim. adet olunca inciri deneyim olmazsa

***404. Etap Hedef listesi ***

Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->68

Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora-->

Günaydın benim dünkü menüm
Sabah yarım poğaça
Öğlen 2 kaşık pilav 2 kaşık fasulye ve 1 kepçe çorba
Akşam 3 kaşık makarna ve salata
Çok karbonhidratlı olmuş ama

günaydın herkese miss gibi hava var gerçekten. malesef işteyim duvarlar arasında ama iş çıkışı yürüyüş için şimdiden heyecanlıyım

dünkü menüm kahvaltı :1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir
öğlen: yarın çay bardağı süt 3 yk nesfit
akşam 100 gr döner 3 yk pilav
45 dk yürüyüş(gezme amaçlı)

günaydın bayanlar güneş hepimizi nasıl da mutlu etti
dünkü menümü yazamayacağım çünkü diyette yapılan en büyük hatayı yaptım akşam eve gidince oğlum 10 dk da bir emmek istiyor ondan mı bilemiyorum çok acıkıyorum sabrettim sabrettim akşam 8den sonra bir sürü şey yedim
birde öğle yemeğimi ve akşam yemeğimi iyice kısmıştım yanlış yaptım bugün güzelce yiyecem yemeklerimi diyete uygun olarak tabi napıyım az az gitsin en azından yoksa böyle kilo alıcağım

dünkü menüm kahvaltı :1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir
öğlen: yarın çay bardağı süt 3 yk nesfit
akşam 100 gr döner 3 yk pilav
45 dk yürüyüş(gezme amaçlı)
çok az ya kesin bende sorun var ben doyma yetimi yiitirdim

Gunaydin kızlar. Melikecim ben ve bikac kişi daha hedef yazmıştı sen önceki bi sayfadan akıntı yapmışsın.

bunlar çok doğal yaşanılan durumlar tavsiyem bir akşam çocuklarınla toplantı yapman aile toplantısı ve yaşanılan süreç hakkında bilgilendirmen gerçekçi olarak neden işe başladığını neden okula gittikleri vs. bir süre evinle felan ilgilenme boşver akşamları onlarla ilgilen yeni oyunlar kur değişiklik yarat onlar için ama en önemlisi hem ruhen hem bedenen kendine bakmalısın biliyorum çok zor çocuklar çok güzel psikolojik baskı uygularlar ama sen gerçekleri görebilirsin şunu bil bu durum geçici en fazla iki hafta sürer sabır

Kolay gelsin canım çok zor bu durum. Tüm cocuklarda bu durum söz konusu oluyor sanırım.

Günaydın 3. TakımGüzel Bir gün olsun hepimize..

size günaydın dedim ama istanbul da berbat isli puslu bir hava var.tam uyumalık.kızları okula gönderdikten sonra hopis uyur
Evet bende kalktım bilekte pantlon giydim . Sonra dısarı cıktım dondum. Eve tekrar girip kalın uzunca bir pantolon giyip işe gittim. Cok soguk ve karanlıkk.

**404. Etap Hedef listesi ***

Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8--> 70.9
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->68

Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->55
Sosyologmus-->73.3
Selale86-->
Nora--

çok az ya kesin bende sorun var ben doyma yetimi yiitirdim
yok canım o zaman kesin emzirdiğinden dolayı böyle hissediyosun bence çünkü akşam döner ve pilav çok ağır geldi bana.pişman oldum yedikten sonra. koşuyu da saldım bayadır zaten bana çok geldi yediklerim

kızlar bu sabah açma yemek zorunda kaldım evden çıkmadan bayılacak gibi oldum gözlerim karardı baya yere yatıp ayaklarımı falan kaldırdım bi bardak süt içtim işe geldim tansiyonum 8/4 çıktı arkadaşlar açma getirdi tuzlu olsun diye çayla yedim mecbur. ilaçlara başladım ya tekrar beni mahvediyo derken gerçekten haklı imişim yaa. dün akşam 8 e doğru yattım biraz kestireyim diye gözümü açtığımda alarm çalıyodu sabah işe gitmek için 11 saat aralıksız uyumuşum

Gunaydin kızlar. Melikecim ben ve bikac kişi daha hedef yazmıştı sen önceki bi sayfadan akıntı yapmışsın.
evet cnm okuya okuya geldim ya sonunu kaçırmışım heralde. çocuklar için üzüldüm cnm ya demek evde sana devamlı alıştılar ya ondan tepkileri fazla oldu. benm annemde öğretmendi ama o zamanlar doğum sonrası izin 40 günmüş annemin benle olduğu bi dönemi hiç hatırlamıyorum bile. kreşte o zamanlar yokmuş malum bakıcı eve geliyomuş tabi bakıcı ile yaşanabilecek bi milyon sorun var. en son abim 4 ben 2 yaşındayken annem beni abime bırakıp gitmek zorunda kalmış işe. ve 3.5 yaşında anaokulunun yolunu tutmuşum 2 sene anaokulundan sonra da 5.5 yaşında ilkokula gitmişim. ama işte en başından beri annem hiç yanımızda olmadığı için sorun çıkarmamışız pek öyle bi seçenekten haberimiz bile olmadığından seninkiler de inş alışır yakın zamanda. psikologlar ne öneriyo acaba böyle durumlarda gerçekten anne için de zor bi durum vicdan azabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…