- 20 Şubat 2015
- 64
- 81
- 18
- 40
dra gidiyorum da tedavi hormon bozukluğu için oluyorum aşılamaya falan geçemedik hiç küçük şehrin küçük imkanlarından dolayı. soğan kürünü denedim ama yarım kaldı tamamını getiremedim. adet olunca inciri deneyim olmazsaÇok yerinde bi karar canım
Dr gidiyorsun değilmi tedavi oluyorsun
Belki aşılama falan olabilirmi ne diyor doktorun, bide bu yumurtalıklar için saraçoğlunun incir kürü falan var denedin mi onları
çok az ya kesin bende sorun var ben doyma yetimi yiitirdimdünkü menüm kahvaltı :1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmek, 1 dilim peynir
öğlen: yarın çay bardağı süt 3 yk nesfit
akşam 100 gr döner 3 yk pilav
45 dk yürüyüş(gezme amaçlı)
Gunaydin kızlar. Melikecim ben ve bikac kişi daha hedef yazmıştı sen önceki bi sayfadan akıntı yapmışsın.***404. Etap Hedef listesi ***
Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->68
Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora-->
bunlar çok doğal yaşanılan durumlar tavsiyem bir akşam çocuklarınla toplantı yapman aile toplantısı ve yaşanılan süreç hakkında bilgilendirmen gerçekçi olarak neden işe başladığını neden okula gittikleri vs. bir süre evinle felan ilgilenme boşver akşamları onlarla ilgilen yeni oyunlar kur değişiklik yarat onlar için ama en önemlisi hem ruhen hem bedenen kendine bakmalısın biliyorum çok zor çocuklar çok güzel psikolojik baskı uygularlar ama sen gerçekleri görebilirsin şunu bil bu durum geçici en fazla iki hafta sürer sabırBen geeeldiiiim. Nasılsınız canlar. Benim bebeler hasta ve çok zor bir dönem geçiriyoruz sanırım ilk zamanlar kresi oyun olarak gördüler ve su son hafta artık onları bırakıp gitmemiz farklı şeyler düşündürmeye başladı öfke nöbetleri ağlama krizleri soğuk davranmalar inatmaslalar intikam aliyolar basbaya . Çok zor durumdayım üzüntüden tansiyonun düşüyor sürekli neyapacagimi bilmiyorum su kadar soyliyim yemeden içmeden kesildim bu moralle 10 kilo veririm bu ay.
Canım geçtiğimiz cuma günkü kilon kactı acaba ? ben kaçırmısımdaMavi Kedi--> 55
Kolay gelsin canım çok zor bu durum. Tüm cocuklarda bu durum söz konusu oluyor sanırım.Ben geeeldiiiim. Nasılsınız canlar. Benim bebeler hasta ve çok zor bir dönem geçiriyoruz sanırım ilk zamanlar kresi oyun olarak gördüler ve su son hafta artık onları bırakıp gitmemiz farklı şeyler düşündürmeye başladı öfke nöbetleri ağlama krizleri soğuk davranmalar inatmaslalar intikam aliyolar basbaya . Çok zor durumdayım üzüntüden tansiyonun düşüyor sürekli neyapacagimi bilmiyorum su kadar soyliyim yemeden içmeden kesildim bu moralle 10 kilo veririm bu ay.
Evet bende kalktım bilekte pantlon giydim . Sonra dısarı cıktım dondum. Eve tekrar girip kalın uzunca bir pantolon giyip işe gittim. Cok soguk ve karanlıkk.Günaydın 3. TakımGüzel Bir gün olsun hepimize..
size günaydın dedim ama istanbul da berbat isli puslu bir hava var.tam uyumalık.kızları okula gönderdikten sonra hopis uyur
Bu hafta kaç olmak istiyosun canım? suan 73.3 sanırım75 ile başaldım şu an 73.3 üm
yok canım o zaman kesin emzirdiğinden dolayı böyle hissediyosun bence çünkü akşam döner ve pilav çok ağır geldi bana.pişman oldum yedikten sonra. koşuyu da saldım bayadır zaten bana çok geldi yediklerimçok az ya kesin bende sorun var ben doyma yetimi yiitirdim
***404. Etap Hedef listesi ***
Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->68
Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->76.5/74.9
Nora-->
evet cnm okuya okuya geldim ya sonunu kaçırmışım heralde. çocuklar için üzüldüm cnm yaGunaydin kızlar. Melikecim ben ve bikac kişi daha hedef yazmıştı sen önceki bi sayfadan akıntı yapmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?