- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Kıtır kıtır ne tatlısı yapmış annen. Bide regl sin dayanmak zor oluyor tatlılara. Ama regl bol bol gider kilolar harika yağ yakılır . Yapma etme kacamakKizlar menumu yazayim
Sabah musli sut
Ara sekersiz kahve
Oglen salata somon baligi ve elmali uc kasik komposto
Ara sekersiz kahve bi dilim tatli (annem yeni yapmis sicacik ve kitir kitir) dayanamadim
aksam bruksel lahanasi ve yogurt
Spor olarak ise yuruyerek gidip geldim
50 dk yuruyus
simdilik 1.5 litre su 2 ye tamamlarim
Hangi detoks soyle de yapalimAdet dönemini güzel değerlendir canım. Çok ise yarıyor ben geçen hafta öyleydim. Bence eğer yapabilirsen persembe detoks yap. Hatta birlikte yapalım ben yapıcam insallah
Kıtır kıtır ne tatlısı yapmış annen. Bide regl sin dayanmak zor oluyor tatlılara. Ama regl bol bol gider kilolar harika yağ yakılır . Yapma etme kacamak
Burma tatlisi canim cevizli
O ne oluyor canim ben yurt disinda yasadim icin bilmiyorumCanım o kadar cok galate cekti ki spor yaparkenn anlatamam kızlar deli gb galete yemek istiyorummm
git canım ya gerçekten korkacak bir şey yok bak benim de canım çok tatlı ben böyle diyorsam kesin gitBenide çok korkuttular. Ben yıllardır çekiyorum zaman zaman ağrılarım oluyor çok şiddetli bu sefer kesin gidiyorum sonra agrım geçiyor ben vazgeciyorum. Ama gitmek lazım. Birinin beni tutup götürmesi lazım. Uzun zamandır kan tahlili yaptırcam diyorum ama nerdeee. Bi izin alıp gitmiyorum
Çok mutluyum suan problemsiz bir aksam geçirdik öğretmenlerine anlattım oda cocuklarla konuştu ne soylediyse faydası olmuş günlerdir ağrıyan çatlayan başım geçiverdi valla mutsuzluktan hasta olmustum yaa menumude yazayim uyuyayim artık.Seninkiler baştan seninle olmaya alışmışlardı bu yüzden canım. Benim annemde çalışmaya başladı ben bu büyük yaşımda bile gittiğimde işe gidicek olduğunda surat yapıyodum. Alışmış oldukları için. Ama düzelir zamanla alışacaklar. Hatta sosyalleşmeleri için gereklide.
Ohh çok sevindim herşeyin alışma dönemi zor böyle güzel devam eder inş canımÇok mutluyum suan problemsiz bir aksam geçirdik öğretmenlerine anlattım oda cocuklarla konuştu ne soylediyse faydası olmuş günlerdir ağrıyan çatlayan başım geçiverdi valla mutsuzluktan hasta olmustum yaa menumude yazayim uyuyayim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?