Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kıtır kıtır ne tatlısı yapmış annen. Bide regl sin dayanmak zor oluyor tatlılara. Ama regl bol bol gider kilolar harika yağ yakılır . Yapma etme kacamak

Canım o kadar cok galate cekti ki spor yaparkenn anlatamam kızlar deli gb galete yemek istiyorummm

git canım ya gerçekten korkacak bir şey yok bak benim de canım çok tatlı ben böyle diyorsam kesin git

bugünkü menüm kahvaltıyı hastaneden gelince yaptım saat 11.30 gibiydi öğle yemedim onun için direk akşam yemeğini yemiş oldum
kahvaltı: 1.5 dilim tam buğday ekmeği,domates,
3-4 zeytin,1 yumurta
ara:yarım elma
akşam: 2 küçük dolma, 1 kase yoğurt
ara:meyveli yoğurt

su:2 litre

Bugünkü mönüm:

Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir çay kaşığı reçel, bir dilim ekmek

ara: yok

öğle:bir kepçe susuz nohut, bir bardak ayran, bir dilim ekmek

ara: üç-dort cubuk kraker

akşam:bir parça ekmek arası domates-peynir

spor: yok su: bir litre

Çok mutluyum suan problemsiz bir aksam geçirdik öğretmenlerine anlattım oda cocuklarla konuştu ne soylediyse faydası olmuş günlerdir ağrıyan çatlayan başım geçiverdi valla mutsuzluktan hasta olmustum yaa menumude yazayim uyuyayim artık.

Kahvaltı yok
Öğle yarım kase çorba bir kase nohut yarım kase yoğurt bol acı biber iki dlm ekmek
Akşam bir dlm ekmek bir yarım kase fellah köftesi salata
Iki kupa sade Nescafe çay sade soda bolca su

Midesinden şikayetçi arkadaşlar çok geçmiş olsun. Sekiz yıl kadar önce iki kez endoskopi sonucu ülser teşhisi ile tedavi görmüştüm ve bir ayda tam sekiz kilo almıştım sonrasında devam etti kilo almam aman dikkat diyim ilaçlar sürekli pompalı mideyi yuttugunuzu ögutuyo ve acayip iştah acıyor. Ama sakın tedaviyi ertelemeyin.

Ohh çok sevindim herşeyin alışma dönemi zor böyle güzel devam eder inş canım

Bugün kü menüm
Sabah yarım bardak süt
Kahvaltı 1 açma
Öğlen 1 tabaktürlü, yarım bardak havuç suyu
Ara: 1 avuç kuruyemiş
Akşam 1 tabak makarna
Ara1 bardak süt içine 1 tatlı kaşığı Nutella
2 lt su
Yarım saat yürüyüş dışarda gezme amaçlı

günaydın kızlarr bugün kü mönüm,

1 domates
maydanoz- dereotu
az peynir
rafadan yumurta
2 siyah 2 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek yeşil çay iel birilikte

bu arada dün 40 dk spor yapmıştım

kızlar günaydın
10 mart ki menüm

kahvaltım
2 gün kurusu
kayısı çayı
ceviz
yoğurt

öğlen
bol marullu çiğköfte
ve ayran

ara
bi avuç leblebi
2 gün kurusu
1 kare bitter

Aksam
Peynirli salata

Günaydın 3 takımın citirlari beni tanimayablar icin ozet geçiyorum
Ben Ayfer gebelik nedeniyle ayrılmıştim 32 gun once doğurdum ve buradayim çünkü süt olsun diye yediklerim kg vermek yerine kilo yaomaya basladi
Kaptan yeni üyeler var gakiba bi liste yapsan kim kimdir bileyim yap bi güzellik bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…