- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Korkutuğum kadar yokmuş. Bende boş bir gün ayarlayabilirsem gideyim inşallah.hastaneden geliyorum endoskopiyi anesteziyle yapmadılar başta çok korktum ama acı ağrı hissetmedim ağzımı uyuşturdular ondan sanırım şu an biraz boğazımda ağrı ve öksürme var ama iyiyim genel olarak
gastrit varmış bende parça aldılar midemden ilaç falan verdi doktor 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim biraz dinleneyim derse gideceğim akşama ancak gelirim akşam da ingilizce kursu var daha
Hoşgeldin canım.. Dedik biz sana yeni aşlarla hayat hep güzeldir. Herseye 0 dan baslayıp çok mutlu olacaksın inşallahhh. Ayferin bebişi oldu.selam bayanlar bu ara hayatım çok hızlı pek ugrayamıyorum :) yeni aşk yeni umutlarla hayat güzel. zayıflamaya da devam ediyuorum: bu arada ayferden haberi olan var mı bebiş çoktan gelmiş olmalı nasıllarmış merak ediyorum. hepinizi kocaman öptüm muckkkkkk
Hoşgeldin canım.. Dedik biz sana yeni aşlarla hayat hep güzeldir. Herseye 0 dan baslayıp çok mutlu olacaksın inşallahhh. Ayferin bebişi oldu.
Seninkiler baştan seninle olmaya alışmışlardı bu yüzden canım. Benim annemde çalışmaya başladı ben bu büyük yaşımda bile gittiğimde işe gidicek olduğunda surat yapıyodum. Alışmış oldukları için. Ama düzelir zamanla alışacaklar. Hatta sosyalleşmeleri için gereklide.Azapki ne azap ruh gibiyim mutsuz olduklarını düşündükçe deli oluyorum benim anne de çalışırdı yalnız uyanirdim hep sabahları çok kötü bi duyguydu inşallah duzelirler ama su an gerçekten savaş ilan etmiş durumdalar sorusturuyorum hep ama kimsenin çocuğu benimkiler kadar aksi olmamiz
İnşallah tatlım inşallahhhh.evet canım güzel olacak bende inanıyorumayyy Allah bizlerede nasip etsin onlarada saglık mutluluk versin inşallahhhh :)
Bu hafta cuma günü kaç kilo olmak istiyosun canım ? senin genel hedef 55 dimi ?
Çok geçmiş olsunhastaneden geliyorum endoskopiyi anesteziyle yapmadılar başta çok korktum ama acı ağrı hissetmedim ağzımı uyuşturdular ondan sanırım şu an biraz boğazımda ağrı ve öksürme var ama iyiyim genel olarak
gastrit varmış bende parça aldılar midemden ilaç falan verdi doktor 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğim biraz dinleneyim derse gideceğim akşama ancak gelirim akşam da ingilizce kursu var daha
teşekkür ederimmÇok geçmiş olsun
git canım ya girmeden önce korkuttular beni kötü falan diye ama kötü değildi midem falan da bulanmadı iyi geçti çok şükürKorkutuğum kadar yokmuş. Bende boş bir gün ayarlayabilirsem gideyim inşallah.
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.canının yanmadıģına ayrıca sevindim.
evet canım aynen atlattım iyi bir şekildeÇok şükür atlattın canım
Biraz dikkat edersen gastriti idare edebilirsin en buyuk düşmanı stres canım unutma her hastalığın baş düşmanı stres
ne güzel haberler emineciğim bunlar iyi olmana çok sevindimselam bayanlar bu ara hayatım çok hızlı pek ugrayamıyorum :) yeni aşk yeni umutlarla hayat güzel. zayıflamaya da devam ediyuorum: bu arada ayferden haberi olan var mı bebiş çoktan gelmiş olmalı nasıllarmış merak ediyorum. hepinizi kocaman öptüm muckkkkkk
Hadi bakalim insallahSelalem ayni kiloyu mu hedefledik . Hadi bakalım insallah oluruz. Menülerini yakın takibe aldım:)
Benimde son 8 hedefim 64 eski tartımla . Eski tartı ile tartıldığımda 72 yi gördüm. Benimde son 8 aslında ama hala buyuk oynuyorum. Sende büyüm oyna canımevet tatlım hedef kilom 55.
haftalık hedefim yok son 5 kilodayım haftada 0.5 gitse kar benim için bir şey yazmak gerekiyor ise siz onu 1 kilo yazın büyük hedefleyelim
Benide çok korkuttular. Ben yıllardır çekiyorum zaman zaman ağrılarım oluyor çok şiddetli bu sefer kesin gidiyorum sonra agrım geçiyor ben vazgeciyorum. Ama gitmek lazım. Birinin beni tutup götürmesi lazım. Uzun zamandır kan tahlili yaptırcam diyorum ama nerdeee. Bi izin alıp gitmiyorumgit canım ya girmeden önce korkuttular beni kötü falan diye ama kötü değildi midem falan da bulanmadı iyi geçti çok şükür
Adet dönemini güzel değerlendir canım. Çok ise yarıyor ben geçen hafta öyleydim. Bence eğer yapabilirsen persembe detoks yap. Hatta birlikte yapalım ben yapıcam insallahHadi bakalim insallah
Adet donemin bitmesine iki gun kaldi insallah ondan sonra tam gaz dev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?