Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Korkutuğum kadar yokmuş. Bende boş bir gün ayarlayabilirsem gideyim inşallah.

Hoşgeldin canım.. Dedik biz sana yeni aşlarla hayat hep güzeldir. Herseye 0 dan baslayıp çok mutlu olacaksın inşallahhh. Ayferin bebişi oldu.

Hoşgeldin canım.. Dedik biz sana yeni aşlarla hayat hep güzeldir. Herseye 0 dan baslayıp çok mutlu olacaksın inşallahhh. Ayferin bebişi oldu.

evet canım güzel olacak bende inanıyorum ayyy Allah bizlerede nasip etsin onlarada saglık mutluluk versin inşallahhhh :)

Seninkiler baştan seninle olmaya alışmışlardı bu yüzden canım. Benim annemde çalışmaya başladı ben bu büyük yaşımda bile gittiğimde işe gidicek olduğunda surat yapıyodum. Alışmış oldukları için. Ama düzelir zamanla alışacaklar. Hatta sosyalleşmeleri için gereklide.

**404. Etap Hedef listesi ***

Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8--> 70.9
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->68

Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->60.4 --> hedef yok
Sosyologmus-->73.3
Selale86-->76.5 -->74.9
Nora-->

Çok geçmiş olsun

Çok şükür atlattın canım
Biraz dikkat edersen gastriti idare edebilirsin en buyuk düşmanı stres canım unutma her hastalığın baş düşmanı stres
evet canım aynen atlattım iyi bir şekilde
inşallah canım biliyorsun çok stresli dönemler geçirdim onun sonucuydu sanıırm kahveyi de yasakladı doktor bir şeyleri de yasakladı zaten çok tükettemediğim şeylerdi ama kahveye üzüldüm sağlığımdan önemli değil sonuçta içmeyiveriririm

ne güzel haberler emineciğim bunlar iyi olmana çok sevindim

Kizlar menumu yazayim
Sabah musli sut
Ara sekersiz kahve
Oglen salata somon baligi ve elmali uc kasik komposto
Ara sekersiz kahve bi dilim tatli (annem yeni yapmis sicacik ve kitir kitir) dayanamadim
aksam bruksel lahanasi ve yogurt
Spor olarak ise yuruyerek gidip geldim
50 dk yuruyus
simdilik 1.5 litre su 2 ye tamamlarim

evet tatlım hedef kilom 55.
haftalık hedefim yok son 5 kilodayım haftada 0.5 gitse kar benim için bir şey yazmak gerekiyor ise siz onu 1 kilo yazın büyük hedefleyelim
Benimde son 8 hedefim 64 eski tartımla . Eski tartı ile tartıldığımda 72 yi gördüm. Benimde son 8 aslında ama hala buyuk oynuyorum. Sende büyüm oyna canım

**404. Etap Hedef listesi ***

Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8--> 70.9
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->68

Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->60.4 --> 59.4
Sosyologmus-->73.3
Selale86-->76.5 -->74.9
Nora-->

git canım ya girmeden önce korkuttular beni kötü falan diye ama kötü değildi midem falan da bulanmadı iyi geçti çok şükür
Benide çok korkuttular. Ben yıllardır çekiyorum zaman zaman ağrılarım oluyor çok şiddetli bu sefer kesin gidiyorum sonra agrım geçiyor ben vazgeciyorum. Ama gitmek lazım. Birinin beni tutup götürmesi lazım. Uzun zamandır kan tahlili yaptırcam diyorum ama nerdeee. Bi izin alıp gitmiyorum

Hadi bakalim insallah
Adet donemin bitmesine iki gun kaldi insallah ondan sonra tam gaz dev
Adet dönemini güzel değerlendir canım. Çok ise yarıyor ben geçen hafta öyleydim. Bence eğer yapabilirsen persembe detoks yap. Hatta birlikte yapalım ben yapıcam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…