Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamlar millet
Kahvaltim
kasarli simit
ayran
maydanoz

Oglen
1 kepce mercimek corba
tavuk sarma
Ayran
salata
1 dilimcik baklava

Aksam
1 kepce sehriye corbasi
yogurtlu karnabahar brokoli haslama
2 kasik nohutli bulgur pilavi

Simdi de limonlu soda iciyorum

selam kızlar çok yorucu bir gündü menümü yazayım çok kalamayacağım
sabah: 1 kase şehriye çorbası
ara:1 elma
öğle:1 kase dövmeli çorba, 2 kaşık pilav, 2 kaşık kadar tavuk,cacık
ara:1 portakal, 1 bardak çay
akşam:1 kase ekşili çorba, 2 kaşık mantı

su:2 litre

Benim eşime endoskopi sonrası reflü teşhisi kondu canım. kendine dikkat etmesi gerekiyor.ekşi baharatlı yememesi gerekiyor ama nerdeee..ekşili baharatlı yemese zaten 125 kilo olmazdı
anlaıdm canım geçmiş olsun dikkat etse iyi olur ama karın ağrısı falan olur

Anestezi ile yapılmıyor ama eger işlemi yapmakta zorlanırlarsa seni hafif rahatlatıcı ilaçlar ypılıyor tam uyutma degil o yani sedasyon diye adlandırılıyor bizde.kolayca olur biter inşallah sıkma canını
bir tanıdıkla konuştum canım narkoz veriyorlarmış yarın göreceğim yine de bir rivayet tabi öyle dediler ama bakalım sabah erkenden gideceğim hastaneye inşallah canım korkmuyorum şu an iyiyim

Bugünkü mönüm:

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir dilim ekmek

ara:bir elma

öğle:ıspanak, bir dilim ekmek

ara: bir paket altınbaşak, bir bardak ayran

akşam: ıspanak, bir dilim ekmek

su: iki litre spor: yarım saat yürüyüş, bir saat aerobik

Bu hafta bizim takim.baklava gunu ilan etmis kaptan alicak elime tavayi :)

Supersin canim. Benimde paketler bitti kendim yapmaya basladim.ama o kadar alismisim.ko ara ogunlere bundan sonra evden ara ogun goturucem olmiyor boyle

Bende spordan geldim. Beyaz cayimi demledim kk keyfi yapiyorum birazdanda alicam elime kitabi kitap keyfi yapip uyur kalirim sanirim

Menum

Sabah 2 kepekli galete , 1 yumurta , 1 dilim peynir , 1 salatalik

Ogle: 1 kase kasarli domates corbasi , 1 tabak et yemegi ,2 kasik bugdayhaslamasi yogurtlu

Ara 1 kade yogury

Aksam 5 kofte , 1 salatalik

Spor : 1 saat yuruyus

Sivi: 2 bardak yesil cay 1 bardak beyaz cay 2lt su

***404. Etap Hedef listesi ***

Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->

Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora-->

Haydi kelebekler hedefleri gorelim

Mavi Kedi--> 55

**404. Etap Hedef listesi ***

Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8--> 70.9
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->

Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->55
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora--

Ben geeeldiiiim. Nasılsınız canlar. Benim bebeler hasta ve çok zor bir dönem geçiriyoruz sanırım ilk zamanlar kresi oyun olarak gördüler ve su son hafta artık onları bırakıp gitmemiz farklı şeyler düşündürmeye başladı öfke nöbetleri ağlama krizleri soğuk davranmalar inatmaslalar intikam aliyolar basbaya . Çok zor durumdayım üzüntüden tansiyonun düşüyor sürekli neyapacagimi bilmiyorum su kadar soyliyim yemeden içmeden kesildim bu moralle 10 kilo veririm bu ay.

Günaydın 3. TakımGüzel Bir gün olsun hepimize..

size günaydın dedim ama istanbul da berbat isli puslu bir hava var.tam uyumalık.kızları okula gönderdikten sonra hopis uyur

Öğretmen bu konuda deneyimlidir, o anlatsa çocuklara..anne-baba yı her zaman dinlemez çocuklar ama oğretmenlerine inanırlar genelde.o konuşsun ve anlatmaya çalışsın tabii sizde .allah yardımcınız olsun, çocuk büyütmek çok zor

75 ile başaldım şu an 73.3 üm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…