Hemde nasıl anlatamam çok teşekkürler canımArka arakaya gelmiş yormustur seni çok
anlaıdm canım geçmiş olsun dikkat etse iyi olur ama karın ağrısı falan olurBenim eşime endoskopi sonrası reflü teşhisi kondu canım. kendine dikkat etmesi gerekiyor.ekşi baharatlı yememesi gerekiyor ama nerdeee..ekşili baharatlı yemese zaten 125 kilo olmazdı
bir tanıdıkla konuştum canım narkoz veriyorlarmış yarın göreceğim yine de bir rivayet tabi öyle dediler ama bakalım sabah erkenden gideceğim hastaneye inşallah canım korkmuyorum şu an iyiyimAnestezi ile yapılmıyor ama eger işlemi yapmakta zorlanırlarsa seni hafif rahatlatıcı ilaçlar ypılıyor tam uyutma degil o yani sedasyon diye adlandırılıyor bizde.kolayca olur biter inşallah sıkma canını
geçmiş olsunnÇok teşekkür ederim. Cumartesi ilaç zehirlenmesi yaşadım sonrasında nezle oldum hala çok kötüyüm
Bu hafta bizim takim.baklava gunu ilan etmis kaptan alicak elime tavayi :)Selamlar millet
Kahvaltim
kasarli simit
ayran
maydanoz
Oglen
1 kepce mercimek corba
tavuk sarma
Ayran
salata
1 dilimcik baklava
Aksam
1 kepce sehriye corbasi
yogurtlu karnabahar brokoli haslama
2 kasik nohutli bulgur pilavi
Simdi de limonlu soda iciyorum
Supersin canim. Benimde paketler bitti kendim yapmaya basladim.ama o kadar alismisim.ko ara ogunlere bundan sonra evden ara ogun goturucem olmiyor boyleBugünkü mönüm:
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir dilim ekmek
ara:bir elma
öğle:ıspanak, bir dilim ekmek
ara: bir paket altınbaşak, bir bardak ayran
akşam: ıspanak, bir dilim ekmek
su: iki litre spor: yarım saat yürüyüş, bir saat aerobik
***404. Etap Hedef listesi ***
Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8-->
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->
Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora-->
Haydi kelebekler hedefleri gorelim
Bu hafta bizim takim.baklava gunu ilan etmis kaptan alicak elime tavayi :)
Öğretmen bu konuda deneyimlidir, o anlatsa çocuklara..anne-baba yı her zaman dinlemez çocuklar ama oğretmenlerine inanırlar genelde.o konuşsun ve anlatmaya çalışsın tabii sizde .allah yardımcınız olsun, çocuk büyütmek çok zorBen geeeldiiiim. Nasılsınız canlar. Benim bebeler hasta ve çok zor bir dönem geçiriyoruz sanırım ilk zamanlar kresi oyun olarak gördüler ve su son hafta artık onları bırakıp gitmemiz farklı şeyler düşündürmeye başladı öfke nöbetleri ağlama krizleri soğuk davranmalar inatmaslalar intikam aliyolar basbaya . Çok zor durumdayım üzüntüden tansiyonun düşüyor sürekli neyapacagimi bilmiyorum su kadar soyliyim yemeden içmeden kesildim bu moralle 10 kilo veririm bu ay.
75 ile başaldım şu an 73.3 üm**404. Etap Hedef listesi ***
Nilyyyaaannn -->76.1-->74.9
Chnnmkiz -->71,8--> 70.9
Olvidos -->59,5-->58.9
Xpreiaz -->69-->
Hoppidicik-->97-->96.5
Ayyüldüz -->73,2..>71,9
Sahgull-->
Kelebekolcam-->
MaviKedi-->55
Sosyologmus-->
Selale86-->
Nora--
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?