- 3 Mart 2015
- 254
- 326
- 53
- 31
hoşgeldin 15 aylık bir bebeği olup hala emziren bir anne olarak eğer abartı bir şeklde tatlılar hamurişleri kızartmalar yemezsen sorun yok emzirmek mucize gibi birşey ben evlendiğimde 77 kiloydum düşün hamile olunca daha da arttı ve bekarken bir sürü diyet yapıp veremediğim kiloları oğlum sayesinde verdim emzirmek gerçekten mucize şimdi 59 kiloyum sana tavsiyem bol su sıvı ama porsiyonlarını küçültme sadece zararlı olanları yeme o kilolar tıkır tıkır gidecekGünaydın 3 takımın citirlari beni tanimayablar icin ozet geçiyorum
Ben Ayfer gebelik nedeniyle ayrılmıştim 32 gun once doğurdum ve buradayim çünkü süt olsun diye yediklerim kg vermek yerine kilo yaomaya basladi
Kaptan yeni üyeler var gakiba bi liste yapsan kim kimdir bileyim yap bi güzellik bana :)
Benimde amacım o birsekilde kendini sorumlu hissetmezsem kilo almaya devam ederim hemen dur demelihoşgeldin 15 aylık bir bebeği olup hala emziren bir anne olarak eğer abartı bir şeklde tatlılar hamurişleri kızartmalar yemezsen sorun yok emzirmek mucize gibi birşey ben evlendiğimde 77 kiloydum düşün hamile olunca daha da arttı ve bekarken bir sürü diyet yapıp veremediğim kiloları oğlum sayesinde verdim emzirmek gerçekten mucize şimdi 59 kiloyum sana tavsiyem bol su sıvı ama porsiyonlarını küçültme sadece zararlı olanları yeme o kilolar tıkır tıkır gidecek
Hoşgeldin bitanemGünaydın 3 takımın citirlari beni tanimayablar icin ozet geçiyorum
Ben Ayfer gebelik nedeniyle ayrılmıştim 32 gun once doğurdum ve buradayim çünkü süt olsun diye yediklerim kg vermek yerine kilo yaomaya basladi
Kaptan yeni üyeler var gakiba bi liste yapsan kim kimdir bileyim yap bi güzellik bana :)
Kıtır kıtır anne tatlısı heeKizlar menumu yazayim
Sabah musli sut
Ara sekersiz kahve
Oglen salata somon baligi ve elmali uc kasik komposto
Ara sekersiz kahve bi dilim tatli (annem yeni yapmis sicacik ve kitir kitir) dayanamadim
aksam bruksel lahanasi ve yogurt
Spor olarak ise yuruyerek gidip geldim
50 dk yuruyus
simdilik 1.5 litre su 2 ye tamamlarim
Su çok az hoppişcimm bol su bol atılan ödemBugünkü mönüm:
Sabah:bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir çay kaşığı reçel, bir dilim ekmek
ara: yok
öğle:bir kepçe susuz nohut, bir bardak ayran, bir dilim ekmek
ara: üç-dort cubuk kraker
akşam:bir parça ekmek arası domates-peynir
spor: yok su: bir litre
Afiyet olsun ayşem kahvaltıya dikkat canımKahvaltı yok
Öğle yarım kase çorba bir kase nohut yarım kase yoğurt bol acı biber iki dlm ekmek
Akşam bir dlm ekmek bir yarım kase fellah köftesi salata
Iki kupa sade Nescafe çay sade soda bolca su
Olmamış canım 3 cıss biraradaBugün kü menüm
Sabah yarım bardak süt
Kahvaltı 1 açma
Öğlen 1 tabaktürlü, yarım bardak havuç suyu
Ara: 1 avuç kuruyemiş
Akşam 1 tabak makarna
Ara1 bardak süt içine 1 tatlı kaşığı Nutella
2 lt su
Yarım saat yürüyüş dışarda gezme amaçlı
Süper kahvaltı canım metabolizman canavar gibi şuangünaydın kızlarr bugün kü mönüm,
1 domates
maydanoz- dereotu
az peynir
rafadan yumurta
2 siyah 2 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek yeşil çay iel birilikte
bu arada dün 40 dk spor yapmıştım
Afiyet olsun canımkızlar günaydın
10 mart ki menüm
kahvaltım
2 gün kurusu
kayısı çayı
ceviz
yoğurt
öğlen
bol marullu çiğköfte
ve ayran
ara
bi avuç leblebi
2 gün kurusu
1 kare bitter
Aksam
Peynirli salata
Günaydınlar bugün güzel bir gün hava çok güzel ama ben ofiste tıkldımve hastayım hala karnım çok ağrıyor dün apandist sanıp hemen hastaneye gittik ama sıkıntıdan bağırsaklarım büzülmüş
Dün yine bişey yiyemedim. Sabah simit yedim öğlen çok az çorba içtim brokoli haşlaması yedim akşam bişey yemedim diyet bisküvi yedim. Yarın çorba detoksuna başlıcam
kuzum yaa bana diyet listesi lazım valla şu rafinera ne büyük nimet burda da olaymış keşke. yapacak yemek bulamıyorum ben. diyet yemekleri diye netten aratıyorum hep zor zahmetli geliyo eşim sebze yemeği yemiyo zaten çocuk gibi geçen söyleniyodu evlendikten sonra besinsiz kaldım diye neden dedim getirip önüme pırasa ıspanak koyuyosun falan diyoOlmamış canım 3 cıss birarada
Açma,makarna, nutella
Kruyemiş kavrulmuşsa oda cıss
hadi kızlar bana bi el atın işe de taşıyabileceğim atıştırmalıklar oluşturayım bugün alayım.
1. gün kurusu
2 kavrulmamış kuruyemiş (badem iyi midir? )
3.bence 2 ya 3 kepekli biskuvi ya bi meyve
4.
Hemen atıyorum elhadi kızlar bana bi el atın işe de taşıyabileceğim atıştırmalıklar oluşturayım bugün alayım.
1. gün kurusu
3.
4.
mailime kaydettim hepsini çok tşk ederim az yemeyle sıkma olayı ilk bi iki ay gitti daha gitmiyo sağlıkla karnımı doyurmam lazım geç oldu ama yürekten inandımHemen atıyorum el
Şimdiye kadar diyetisyenimin bana verdiği ara öğünleri yazayım ben sen seç tatlımm
- 1 kase yoğurt yada 1 su bardağı kefir + 1 porsiyon meyve
- 1 çay bardağı leblebi yada 2 galeta yada 3 kremasız yulaflı bisküvi + Bir porsiyon meyve
- 1 su bardağı süt( tarcın yada kahve ile) + bir porsiyon meyve
- 10 adet çiğ badem + 1 çay b leblebi
- 2 porsiyon meyve+ 3 adet ceviz
- 3 tane hurma yada 3 tane gün kurusu + şekersiz bitki çayı
- 1 sb sütle 6 yk meyveli nesfit
hadi kızlar bana bi el atın işe de taşıyabileceğim atıştırmalıklar oluşturayım bugün alayım.
1. gün kurusu
3.
4.
Dr. Mu dedi bagırsaklarının büzüştüğünü canım? Gecmis olsunGünaydınlar bugün güzel bir gün hava çok güzel ama ben ofiste tıkldımve hastayım hala karnım çok ağrıyor dün apandist sanıp hemen hastaneye gittik ama sıkıntıdan bağırsaklarım büzülmüş
cok az yediginden olabilir mi rahatsızlığın? Bence detoksa baslamadan bir hekime danış. Diyet yapalim derken sağlımızdan olmayalımDün yine bişey yiyemedim. Sabah simit yedim öğlen çok az çorba içtim brokoli haşlaması yedim akşam bişey yemedim diyet bisküvi yedim. Yarın çorba detoksuna başlıcam
ay sorma gulum ankaradada sabah oyleydı yagmur fena yagdı guya sabah kalkıp yuruyus yapıcaktım ama havanın kasvetı yataktan cıkamadımMerhaba bayanlaryine berbat sıkıcı bir istanbul havasından merhaba..artık gunes görsek, bu havada insan ne diyet yapmak istiyor ne de spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?