Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınlar bugün güzel bir gün hava çok güzel ama ben ofiste tıkldım ve hastayım hala karnım çok ağrıyor dün apandist sanıp hemen hastaneye gittik ama sıkıntıdan bağırsaklarım büzülmüş

hoşgeldin 15 aylık bir bebeği olup hala emziren bir anne olarak eğer abartı bir şeklde tatlılar hamurişleri kızartmalar yemezsen sorun yok emzirmek mucize gibi birşey ben evlendiğimde 77 kiloydum düşün hamile olunca daha da arttı ve bekarken bir sürü diyet yapıp veremediğim kiloları oğlum sayesinde verdim emzirmek gerçekten mucize şimdi 59 kiloyum sana tavsiyem bol su sıvı ama porsiyonlarını küçültme sadece zararlı olanları yeme o kilolar tıkır tıkır gidecek

Dün yine bişey yiyemedim. Sabah simit yedim öğlen çok az çorba içtim brokoli haşlaması yedim akşam bişey yemedim diyet bisküvi yedim. Yarın çorba detoksuna başlıcam

Benimde amacım o birsekilde kendini sorumlu hissetmezsem kilo almaya devam ederim hemen dur demeli

Hoşgeldin bitanem
Hemen özet geçeyim
sahgull meantrees Fitt_anne kelebekolacam N Nilyyyaaannn biliyosun zaten eski üyeler
Sonradan aramıza katılan C chnnmkiz xpreiaZ @olvidos @hoppidicik

Ve şuan deneme sürecinde olan üyelerimiz
Lusi sosyologmus S selale86 kirmizikalem

Veee @NoRaaa cım geri dönmüştü ama göremedim ikigündür nerdesin tatlımmm

Unuttuğum yok inşallah

Kıtır kıtır anne tatlısı hee
Su çok az hoppişcimm bol su bol atılan ödem
Kahvaltı yok
Öğle yarım kase çorba bir kase nohut yarım kase yoğurt bol acı biber iki dlm ekmek
Akşam bir dlm ekmek bir yarım kase fellah köftesi salata
Iki kupa sade Nescafe çay sade soda bolca su
Afiyet olsun ayşem kahvaltıya dikkat canım
Çocukların düzelmesine sevindim cnm zamanla daha iyi olucak sabır bitanem
Olmamış canım 3 cıss birarada
Açma,makarna, nutella
Kruyemiş kavrulmuşsa oda cıss
günaydın kızlarr bugün kü mönüm,

1 domates
maydanoz- dereotu
az peynir
rafadan yumurta
2 siyah 2 yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek yeşil çay iel birilikte

bu arada dün 40 dk spor yapmıştım
Süper kahvaltı canım metabolizman canavar gibi şuan
kızlar günaydın
10 mart ki menüm

kahvaltım
2 gün kurusu
kayısı çayı
ceviz
yoğurt

öğlen
bol marullu çiğköfte
ve ayran

ara
bi avuç leblebi
2 gün kurusu
1 kare bitter

Aksam
Peynirli salata
Afiyet olsun canım

Dün yine bişey yiyemedim. Sabah simit yedim öğlen çok az çorba içtim brokoli haşlaması yedim akşam bişey yemedim diyet bisküvi yedim. Yarın çorba detoksuna başlıcam

Az yiyorsun canım sağlığından olduktan sonra kilo vermenin bi anlamı yok demi
Bence detoks yapma
Daha sağlıklı beşlenmeye çalış
Güzel bi kahvaltı
Öğlen protein salata
Akşam sebze yoğurt bak nasıl kilo vericen hemde yağdan

Olmamış canım 3 cıss birarada
Açma,makarna, nutella
Kruyemiş kavrulmuşsa oda cıss
kuzum yaa bana diyet listesi lazım valla şu rafinera ne büyük nimet burda da olaymış keşke. yapacak yemek bulamıyorum ben. diyet yemekleri diye netten aratıyorum hep zor zahmetli geliyo eşim sebze yemeği yemiyo zaten çocuk gibi geçen söyleniyodu evlendikten sonra besinsiz kaldım diye neden dedim getirip önüme pırasa ıspanak koyuyosun falan diyo hepi topu 2 kere ya yaptım ya yapmadım hep yağlı etli yemek arıyo. hadi o dışarda yesin desem bi kendim için de yemek yapması zor geliyo. zaten sağlıklı beslenme alışkanlığı edinememişim atıştırmalık anlayışım nutellalı süt yani akşama tavuklu salata yapim kendime en iyisi. eşim de nöbetçi zaten işte yesin gelsin. kuruyemişde kavrulmuştur büyük ihtimalle kajuları seçtim ayırdım yemedim yağlı diye fındık badem yedim ama misafirler gelirken getirmişti kavrulmamış olduğunu sanmıyorum

hadi kızlar bana bi el atın işe de taşıyabileceğim atıştırmalıklar oluşturayım bugün alayım.
1. gün kurusu
2 kavrulmamış kuruyemiş (badem iyi midir? )
3.
4.

hadi kızlar bana bi el atın işe de taşıyabileceğim atıştırmalıklar oluşturayım bugün alayım.
1. gün kurusu
2 kavrulmamış kuruyemiş (badem iyi midir? )
3.
4.
Hemen atıyorum el
Şimdiye kadar diyetisyenimin bana verdiği ara öğünleri yazayım ben sen seç tatlımm
  • 1 kase yoğurt yada 1 su bardağı kefir + 1 porsiyon meyve
  • 1 çay bardağı leblebi yada 2 galeta yada 3 kremasız yulaflı bisküvi + Bir porsiyon meyve
  • 1 su bardağı süt( tarcın yada kahve ile) + bir porsiyon meyve
  • 10 adet çiğ badem + 1 çay b leblebi
  • 2 porsiyon meyve+ 3 adet ceviz
  • 3 tane hurma yada 3 tane gün kurusu + şekersiz bitki çayı
  • 1 sb sütle 6 yk meyveli nesfit

xpreiaZ canım kahvaltıyla öğle arasından ara öğün pek vermezdi diyetisyenim şekersiz türkkahvesi yada bitki çayı sadece saat 11 gibi

Öğlen 1 de yiyosan öğle yemeğini saat 4 gibi bu ara öğünlerden birini yapabilirsin

Akşam yemeğini kaçta yiyorsun bilmiyorum, akşam yeneğinden 2 saat sonra gene ara öğün veriyodu

mailime kaydettim hepsini çok tşk ederim az yemeyle sıkma olayı ilk bi iki ay gitti daha gitmiyo sağlıkla karnımı doyurmam lazım geç oldu ama yürekten inandım

xpreiaZ bide kahvaltım hep fix hiç değiştirmedi bende çok memnunum çok doyurucu

1 dlm peynir
1 haş yumurta( iki günde bir)
4 zeytin
2 ince dlm tb ekmek
Domates,salatalık,yeşillik ( sınırsız)

Dr. Mu dedi bagırsaklarının büzüştüğünü canım? Gecmis olsun

cok az yediginden olabilir mi rahatsızlığın? Bence detoksa baslamadan bir hekime danış. Diyet yapalim derken sağlımızdan olmayalım

selam güzeleer nasıl gıdıyo dıyetler,cumayı sabırsızlıkla beklıyorum bakalım yıkacakmıyız ortalıgı

Merhaba bayanlaryine berbat sıkıcı bir istanbul havasından merhaba..artık gunes görsek, bu havada insan ne diyet yapmak istiyor ne de spor
ay sorma gulum ankaradada sabah oyleydı yagmur fena yagdı guya sabah kalkıp yuruyus yapıcaktım ama havanın kasvetı yataktan cıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…