aslında her yemek yenılemılır bence mıktarını az tutmak belkı yagından calmak gıbı .ama gulum zahmet olmadan rahmet olmuyo mısal ben her aksam 3 tencere yemek yaprım genelde 2 cocuk es kv kaynımda bıze gelır yemege kendıme gore bı yemek yoksa kızarmartma hamurısı gıbı ınan usenmeden kı cok yorgun olmama ragmem ya bı kabak soteler yogurtla salatayla yerım yada corba tavuk haslarım gogsunden yerım.dısıplın konsantre ıstıyen bı durum dıyet yapmak emek vermek lazım gun ıcınde dusunurum aksam ne yapabılırım dıye soylemesı ayıp bugun cocuklara pızza yapıcam kendımde gıderken karnabahar alıp haslıyım yanınada mercımek corbası yapıcam umarım anlatabılmısımdır canımkuzum yaa bana diyet listesi lazım valla şu rafinera ne büyük nimet burda da olaymış keşke. yapacak yemek bulamıyorum ben. diyet yemekleri diye netten aratıyorum hep zor zahmetli geliyo eşim sebze yemeği yemiyo zaten çocuk gibi geçen söyleniyodu evlendikten sonra besinsiz kaldım diye neden dedim getirip önüme pırasa ıspanak koyuyosun falan diyohepi topu 2 kere ya yaptım ya yapmadım hep yağlı etli yemek arıyo. hadi o dışarda yesin desem bi kendim için de yemek yapması zor geliyo. zaten sağlıklı beslenme alışkanlığı edinememişim atıştırmalık anlayışım nutellalı süt yani akşama tavuklu salata yapim kendime en iyisi. eşim de nöbetçi zaten işte yesin gelsin. kuruyemişde kavrulmuştur büyük ihtimalle kajuları seçtim ayırdım yemedim yağlı diye fındık badem yedim ama misafirler gelirken getirmişti kavrulmamış olduğunu sanmıyorum
cıtır annemızde gelmıs hosgelmısGünaydın 3 takımın citirlari beni tanimayablar icin ozet geçiyorum
Ben Ayfer gebelik nedeniyle ayrılmıştim 32 gun once doğurdum ve buradayim çünkü süt olsun diye yediklerim kg vermek yerine kilo yaomaya basladi
Kaptan yeni üyeler var gakiba bi liste yapsan kim kimdir bileyim yap bi güzellik bana :)
aynen dediğin gibi zahmet olmadan rahmet olmuyor bende evimde muhakkak bir çorba bulunduruyorum yiyecek birşey olmazsa bana göre çorba ve bol salatayla öğün yapıyorumaslında her yemek yenılemılır bence mıktarını az tutmak belkı yagından calmak gıbı .ama gulum zahmet olmadan rahmet olmuyo mısal ben her aksam 3 tencere yemek yaprım genelde 2 cocuk es kv kaynımda bıze gelır yemege kendıme gore bı yemek yoksa kızarmartma hamurısı gıbı ınan usenmeden kı cok yorgun olmama ragmem ya bı kabak soteler yogurtla salatayla yerım yada corba tavuk haslarım gogsunden yerım.dısıplın konsantre ıstıyen bı durum dıyet yapmak emek vermek lazım gun ıcınde dusunurum aksam ne yapabılırım dıye soylemesı ayıp bugun cocuklara pızza yapıcam kendımde gıderken karnabahar alıp haslıyım yanınada mercımek corbası yapıcam umarım anlatabılmısımdır canım
Evet canım doktor söyledi az yedigimden değilmiş ya sıkıntı yapmışım yoksa az yemiyordum ben. Detoksa ihtiyacım var biraz ya bağırsaklarım midem falan bi rahatlasinDr. Mu dedi bagırsaklarının büzüştüğünü canım? Gecmis olsun
cok az yediginden olabilir mi rahatsızlığın? Bence detoksa baslamadan bir hekime danış. Diyet yapalim derken sağlımızdan olmayalım
Madem bir mide problemin var yinede detoks öncesi bir doktora danış canım. Sonradan pişman olmaktansa baştan önlemini almak daha iyiEvet canım doktor söyledi az yedigimden değilmiş ya sıkıntı yapmışım yoksa az yemiyordum ben. Detoksa ihtiyacım var biraz ya bağırsaklarım midem falan bi rahatlasin
Şimdi benim sıkıntım şöyle ki salı perşembe eve yakın bi yerde diğer günler eve 30 km uzak bi yerde çalışıyorum. Eve yakın olduğumda öğlen yemeği yiyebiliyorum ama uzak olduğum günler kahvaltı götürüyorum sadece bugün çok kararlıydım ama eve geldiğimde açlıktan ölmek üzere idim direk makarnayı ısıtıp yedim yemek pişirmeye gücüm kalmamış kahvaltı ile durunca. Öğlen uzak olduğum günler salatalık malzeme götüreyim öğlen yapar yerim diye düşündüm. İşte farklı yerlerde olunca düzen oturtmam daha zor oluyo ama..aslında her yemek yenılemılır bence mıktarını az tutmak belkı yagından calmak gıbı .ama gulum zahmet olmadan rahmet olmuyo mısal ben her aksam 3 tencere yemek yaprım genelde 2 cocuk es kv kaynımda bıze gelır yemege kendıme gore bı yemek yoksa kızarmartma hamurısı gıbı ınan usenmeden kı cok yorgun olmama ragmem ya bı kabak soteler yogurtla salatayla yerım yada corba tavuk haslarım gogsunden yerım.dısıplın konsantre ıstıyen bı durum dıyet yapmak emek vermek lazım gun ıcınde dusunurum aksam ne yapabılırım dıye soylemesı ayıp bugun cocuklara pızza yapıcam kendımde gıderken karnabahar alıp haslıyım yanınada mercımek corbası yapıcam umarım anlatabılmısımdır canım
yinede çok güzel şeyler başardın canım sıkma kendini fazla..uzun süre açlık sonunda öyle şeyler olması normal o yüzden atıştırmalık bulunmalı çantanda mutlaka.ben eskiden yaşamazdım ama hamilelikte oluyo banada o durum.Şimdi benim sıkıntım şöyle ki salı perşembe eve yakın bi yerde diğer günler eve 30 km uzak bi yerde çalışıyorum. Eve yakın olduğumda öğlen yemeği yiyebiliyorum ama uzak olduğum günler kahvaltı götürüyorum sadece bugün çok kararlıydım ama eve geldiğimde açlıktan ölmek üzere idim direk makarnayı ısıtıp yedim yemek pişirmeye gücüm kalmamış kahvaltı ile durunca. Öğlen uzak olduğum günler salatalık malzeme götüreyim öğlen yapar yerim diye düşündüm. İşte farklı yerlerde olunca düzen oturtmam daha zor oluyo ama..
Tamam canım dikkate alicamMadem bir mide problemin var yinede detoks öncesi bir doktora danış canım. Sonradan pişman olmaktansa baştan önlemini almak daha iyi
Ya canım geçen yazdığında da gördüm ama çok fena dağılmıştım ben cvp yazamadım hiç. genelde hep burda okuduğum kadınlar hamile kalıyo alınganlıkları tripleri kocalar yapıyo. Bu kadar alınacak ne varmış ki? yalancı çıkacak ne var ortada anası ne diye aramış tekrar sormuş niye söylemedin diye? Hadi anası dedi eşinde dalgın anına denk gelmiştir unutmuştur hamile zaten uykulu oluyo genelde falan deyip kapatsaymış konuyu. Annenle arama girme desen biz gelin kaynana çözeriz konuyu sen işin içine girince daha da büyüyo zaten ortada sorun bile yok falan desen.nasılsınız kızlar..ben iyiyim diyeyim ama mutsuzum.hamilelik bana yaramadı gercekten..eşimle iyi degilim yine..ne oldugunu size anlatmak istiyorum ve suan okadar aglıyorum ki koca şehirde şuan sıgınıpta derdimi anlatacagım kimsem yok
bugün kv aradı nasılsın falan diye neyse konustuk cuma izmire gidecekler bişey istiyormusun falan dedi bende simdiden birsey istiyormusun deyince bugün mü gidiyorsunuz ne zamanki diye sordum falan neyse normal kapattık kapattım dakika gecmedi eşim aradı beni sen beni yalancı durumuna neden düşürdün annem dedi niye ayşenin gidecegimizden haberi yok.dedim ben haberim yok demedimki sadece bugünmüki diye sordum dedim.bagırdı çagırdı dinlemedi bile beni ve telefonu kapattı kapatış o kapatış numarama engel koydu aramayayım diye genelde öyle yapar eşim bana kızınca neyse ona alışkınım.az önce eve geldi hala bagırıyo yemek bile yemedi gün boyu tlfna bakmadı hala bana diyo sen anneme böyle yaptıkca ben sana ceza vermeye devam edecegim falan filan cezalandırıyormuş beni daha beter etcekmiş daha neler neler..ne yapacagım artık bilmiyorum.beni düşünmüyorsun bebegimizi düşün diyorum sen beni bununla mı tehdit ediyorsun diyo bana anlamıyorum ki ne yapıyorum..bana yardım edin ne olur...çok döndük böyle kavgalardan ama uzun zamandır bitmişti diye rahattım ama kabus mu bu ne bilmiyorum ki
Canım ya deme öyle bak erkekler kadınlardan çok daha düşüncesiz ve güçsüz. Yepyeni bi hayata geçiyosunuz erkekler geçişi daha zor algılıyo. Bak evliliğinde ilk yılları yaşamışsınız sorunlar ama onlar nasıl zamanla düzeldiyse bu da düzelecek eşin "hamile kadının kocası sendromuna" girmiş. Ben de anlam veremedim neden ama bir derdim var bölümünde genelde hamileler hep benzer şeyleri yazmışlar. Ben geçeceğine inanıyorum bunalmışsın ama yine de giderim denemeye çalış. Küs kavga et ama giderim dediğinde daha bi çaresiz kalıp saçmalıyolarkendimi okadar yanlız ve mutsuz hissediyorum ki şuanda..adama gideyim ozaman ben babamı arayım gelsin gerekeni yapsın beni götürsün burdan diyorum ara beni bununlamı tehdit ediyorsun diyor..hiç korkmuyor olmamamdan...hamileyim ve keşke kalmasaydım diyorum artık ve ben yıllarca bu durumlar yüzünden yapmadım bebek düzelelim diye şimdi payıma düşen bumu sizce..yanlızlık allaha mahsuz ama ne zor bu ya..üst dairemde kız ögrenciler var hiç tanımıyorum ama suan gidip onların yanında aglamayı bile istiyorum düsünün ne çaresizlik içindeyim Rabbim sabır ver bana ne olur..
kusura bakmayın kızlar başınızı şişirdim ama kusura bakmayın ne olur..
olsun önemli degil canım agol yinede..gecenki bunun yanında birşey degil valla..hiç öyle annenle arama girmeden falan anlamıyorki ben bişey istiyormusun diye sorunca bugünden sordugu için bugünmü gidiyonuz dedim sadece diyorum yokk anam yokk anası kıymetli ne desem boşş..bakalım işe gitti tekrar yemek bile yemedi 11 gibi gelecek ne olur bilmem..aslında yorgunum bugünde erkenden uymaya adapteydim sabah kalktıgımda beraber gittik işe falan ne güzeldi ama saat 10dan beri böyleyiz..zaten bakma benim kv acayip kadın beni arıcak eşimi arayıp soruyo müsaitmi diye her arayısını yada arayıp ulaşamayısını bile ona duyuran biri o yüzden bugün yaptıgına şaşırmıyorum ama kötü niyetsizde yapmış olsa sonu iyi olmadı..Ya canım geçen yazdığında da gördüm ama çok fena dağılmıştım ben cvp yazamadım hiç. genelde hep burda okuduğum kadınlar hamile kalıyo alınganlıkları tripleri kocalar yapıyo. Bu kadar alınacak ne varmış ki? yalancı çıkacak ne var ortada anası ne diye aramış tekrar sormuş niye söylemedin diye? Hadi anası dedi eşinde dalgın anına denk gelmiştir unutmuştur hamile zaten uykulu oluyo genelde falan deyip kapatsaymış konuyu. Annenle arama girme desen biz gelin kaynana çözeriz konuyu sen işin içine girince daha da büyüyo zaten ortada sorun bile yok falan desen.
aklıma cok gelir ama giderim demem pek gercekten ama bu yaptıgıda zoruma gidiyor..beni düsünmüyorsun bebegi düsün diyorum koz mu o diyor..uff ne dicem ozaman benCanım ya deme öyle bak erkekler kadınlardan çok daha düşüncesiz ve güçsüz. Yepyeni bi hayata geçiyosunuz erkekler geçişi daha zor algılıyo. Bak evliliğinde ilk yılları yaşamışsınız sorunlar ama onlar nasıl zamanla düzeldiyse bu da düzelecek eşin "hamile kadının kocası sendromuna" girmiş. Ben de anlam veremedim neden ama bir derdim var bölümünde genelde hamileler hep benzer şeyleri yazmışlar. Ben geçeceğine inanıyorum bunalmışsın ama yine de giderim denemeye çalış. Küs kavga et ama giderim dediğinde daha bi çaresiz kalıp saçmalıyolar
Hmm çok önyargılı eşin ne desen başka anlıyo. Akşam geldiğinde sakince konuşsan zinciri bi kırsanız düzelecek gibi duruyo canım. Yeni bi döneme giriyoruz elele olalım önyargılı davrannayalım birbirimizi biraz daha anlayalım falan. Bi de bu olayda neden kızdın bu kadar anlamak istiyorum seni, ne olacak ki annen yabancı mı mahçup olsan ne olacak neden kırıyoruz birbirimizi... Gerçi benim bu sakin başlayan konuşmalar ne halin varsa görlerle bitiyo amaaklıma cok gelir ama giderim demem pek gercekten ama bu yaptıgıda zoruma gidiyor..beni düsünmüyorsun bebegi düsün diyorum koz mu o diyor..uff ne dicem ozaman bensanırım sendroma o girdi bilmiyorumki..bende bakayım o sayfalara neler yazmıs insanlar..
Hiç okuma bitanem o syfaları insanın iyce psikolojisi bozuluyor, eşin belliki bu ara aşırı hassas mı desem kötü bişeyde söylemek istemiyorum bence üstüne gitme hayatım şimdi ne söylersen ters cevap vericek seni kırıcak, hiç cevap verme uzatırsada kusura bakma yanlış anlaşıldım de geç bi süre sonra hatasını anlıycak ama şimdi değil, boşuna kendinide bebişinide üzme canımaklıma cok gelir ama giderim demem pek gercekten ama bu yaptıgıda zoruma gidiyor..beni düsünmüyorsun bebegi düsün diyorum koz mu o diyor..uff ne dicem ozaman bensanırım sendroma o girdi bilmiyorumki..bende bakayım o sayfalara neler yazmıs insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?