Evet evet bdv okudukça mekankoliye büründüm geçen hafta. Bu hafta bi buraya bi de hamilelik için olan gruba gircem sadece diye karar verdim arada dayanamayıp bakıyorum amaHiç okuma bitanem o syfaları insanın iyce psikolojisi bozuluyor, eşin belliki bu ara aşırı hassas mı desem kötü bişeyde söylemek istemiyorum bence üstüne gitme hayatım şimdi ne söylersen ters cevap vericek seni kırıcak, hiç cevap verme uzatırsada kusura bakma yanlış anlaşıldım de geç bi süre sonra hatasını anlıycak ama şimdi değil, boşuna kendinide bebişinide üzme canım
Ayran detoksu canım. Ben hala işteyim sanırım eve geçince haslamaya vaktim kalmıcakHangi detoks soyle de yapalim
http://aragec.com/grisini.html#prettyPhotoO ne oluyor canim ben yurt disinda yasadim icin bilmiyorum
vayy ögretmenleri baya başarılıymış ne dedi acaba ?Çok mutluyum suan problemsiz bir aksam geçirdik öğretmenlerine anlattım oda cocuklarla konuştu ne soylediyse faydası olmuş günlerdir ağrıyan çatlayan başım geçiverdi valla mutsuzluktan hasta olmustum yaa menumude yazayim uyuyayim artık.
sakin olmaya calıstıkca o tepeme cıkıyo yoksa sabahtan beri sucum olmadıgı halde dilemedigim özür kalmadı..evet o zinciri kırsam hallolcak ama bende sabredemiyorum o katı ben küs durmayı sevmem cok zıt kutubuz zaten..Hmm çok önyargılı eşin ne desen başka anlıyo. Akşam geldiğinde sakince konuşsan zinciri bi kırsanız düzelecek gibi duruyo canım. Yeni bi döneme giriyoruz elele olalım önyargılı davrannayalım birbirimizi biraz daha anlayalım falan. Bi de bu olayda neden kızdın bu kadar anlamak istiyorum seni, ne olacak ki annen yabancı mı mahçup olsan ne olacak neden kırıyoruz birbirimizi... Gerçi benim bu sakin başlayan konuşmalar ne halin varsa görlerle bitiyo ama
Sabah kahvaltı : 1 yumurta 1 dilim penir, domates salatalık Saat 10 a kadar yapılcakDetoks yapalim nilyanncim
Nasil yapcezz
allah kolaylık veersinnAyran detoksu canım. Ben hala işteyim sanırım eve geçince haslamaya vaktim kalmıcak
Çok geçmiş olsun canım. Naptılar ne dedilerGünaydınlar bugün güzel bir gün hava çok güzel ama ben ofiste tıkldımve hastayım hala karnım çok ağrıyor dün apandist sanıp hemen hastaneye gittik ama sıkıntıdan bağırsaklarım büzülmüş
kuzum yaa bana diyet listesi lazım valla şu rafinera ne büyük nimet burda da olaymış keşke. yapacak yemek bulamıyorum ben. diyet yemekleri diye netten aratıyorum hep zor zahmetli geliyo eşim sebze yemeği yemiyo zaten çocuk gibi geçen söyleniyodu evlendikten sonra besinsiz kaldım diye neden dedim getirip önüme pırasa ıspanak koyuyosun falan diyohepi topu 2 kere ya yaptım ya yapmadım hep yağlı etli yemek arıyo. hadi o dışarda yesin desem bi kendim için de yemek yapması zor geliyo. zaten sağlıklı beslenme alışkanlığı edinememişim atıştırmalık anlayışım nutellalı süt yani akşama tavuklu salata yapim kendime en iyisi. eşim de nöbetçi zaten işte yesin gelsin. kuruyemişde kavrulmuştur büyük ihtimalle kajuları seçtim ayırdım yemedim yağlı diye fındık badem yedim ama misafirler gelirken getirmişti kavrulmamış olduğunu sanmıyorum
Ben yıkamıcam canımmselam güzeleer nasıl gıdıyo dıyetler,cumayı sabırsızlıkla beklıyorum bakalım yıkacakmıyız ortalıgı
Bende heveslendim tekrar eve gidince geç olsada koyucam detoks corbamı ocagayarın tartı öncesı bı ayran detoksu yapıcam odemlerı atmadan gelırsem kaptan kafamı gozumu kırar
Uzaktayken de 1 kap yemek götürsen olmuyor mu canım. Ben cok tatlı 3 lu yemek kurusu almıstım 1 gözne kahvaltılıklar 2 gözünede yemek + salatan sıgar.Şimdi benim sıkıntım şöyle ki salı perşembe eve yakın bi yerde diğer günler eve 30 km uzak bi yerde çalışıyorum. Eve yakın olduğumda öğlen yemeği yiyebiliyorum ama uzak olduğum günler kahvaltı götürüyorum sadece bugün çok kararlıydım ama eve geldiğimde açlıktan ölmek üzere idim direk makarnayı ısıtıp yedim yemek pişirmeye gücüm kalmamış kahvaltı ile durunca. Öğlen uzak olduğum günler salatalık malzeme götüreyim öğlen yapar yerim diye düşündüm. İşte farklı yerlerde olunca düzen oturtmam daha zor oluyo ama..
Bende o kadar kiloyum ayferim olsun veririz. Benim kuzen doğurdu 6 aylıkken bebiş kız hala topac gbydı. Şimdi 10 aylık oldu bebeği kız 36 beden kaldı dedim naptın sen. O da dedi ki emszirdim. Dedim az bana ver bebeiği işe yayar mı ki. 4 ayda inanılmaz değişim yaşadı. Emzirmek veli nimetIyi aksamlar canlar
Dilekcim şey şimdi galiba grubun en kilolusu ben olacağım76-77 arasi oysa doguma 78, 8 le gittim e bebek 2,9 dogdu bunun hic mi suyu yoktu diyecegimde zaten su kalmadigindan acil sezeryan oldum plesenta nerde onu bilmiyorum galiba kuzey in ikizi icerde kaldı :)
Adet öncesi dönemde misin acaba ben bugün çok şükür adet oldum geçen hafta onun da etkisi oldu diye düşündüm belki sende de böyle bişey olabilir mi10 mart menusu
Sabah : yogurtlu muslı , 1 dilim penır , zeytın
ögle: et yemeği , 1 kase kasarlı domates corbası, salata
Aksam: 4 tane galeta uzun 1 dilim peynir
Spor: yarım saat yürüyüş , 40 dk eliptik
sıvı , 2 bardak yeşil cay 2 lt su
Resmen şu menü ile sabah tartıya 1 kilo yansıdı neden bilmiyorum ama şistikce şistim
ben yapıcam valla cuma gunu gorıcız bakalım faydası olacakmıBende heveslendim tekrar eve gidince geç olsada koyucam detoks corbamı ocaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?