Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet evet bdv okudukça mekankoliye büründüm geçen hafta. Bu hafta bi buraya bi de hamilelik için olan gruba gircem sadece diye karar verdim arada dayanamayıp bakıyorum ama bence de girme çıkılmıyo ama genel erkekler böyle olmuş eşine özel kaprisler değil diye dedim sadece

vayy ögretmenleri baya başarılıymış ne dedi acaba ?

sakin olmaya calıstıkca o tepeme cıkıyo yoksa sabahtan beri sucum olmadıgı halde dilemedigim özür kalmadı..evet o zinciri kırsam hallolcak ama bende sabredemiyorum o katı ben küs durmayı sevmem cok zıt kutubuz zaten..

Detoks yapalim nilyanncim
Nasil yapcezz
Sabah kahvaltı : 1 yumurta 1 dilim penir, domates salatalık Saat 10 a kadar yapılcak
12 itibari ile 2 saate bir detoks corbası içilecek

Detoks corbası : 4 kasık bugday , 4 kasık yeşil mercimek , 4 kaşık nohur haslanıp 1 kilo ( orjınalınde yarım ama ben 1 kilo yapıyorum doymam diye) yogurt ile karıstırılıp içine 2 salatalık doğranıyor.

Eğer yapalım dersen geçte olsa gidip hazırlıcam canm

Bugün kü menüm Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim kepek ekmek
Akşam 1 tabak makarna
Ara 6-7 antep fıstık
2 lt su
AAtıştırmalıklarımı yarın alıcam eşim alışverişi yarına erteledi tek çıkasım da gelmedi markete

Çok geçmiş olsun canım. Naptılar ne dediler

Bende çok faydasını gördüm canım. Cidden çok büyük n,met ama baktığımda sen benim resimleri görmüşsündür hicte diyet yemeği gibi değiller. porsiyonlar az sadece ama doyuyor. Oglenler bulgur pılavu yanıan tavuk yemeği aslında nasılda pratık yapması mesela. Eşinde laf etmez pilav var tavuk var ama tabi seninkinin yağı az olmalı yine 2 ye bolunuyor aslında sende haklısın zor . Bende bıraktım rafinerayı yani paketlerim bitti geç getiriryolar diye almıcam dedim ama şimdi şirkete kampanya yapıcaklar şirket alırsa toplu gelir geç kalmaz bende alırım. Paketler gidince benim düzen sastı sporda yapıyorum ama hergün + 1 kilo koymaya başladım artık tartılmıcam her gün

Uzaktayken de 1 kap yemek götürsen olmuyor mu canım. Ben cok tatlı 3 lu yemek kurusu almıstım 1 gözne kahvaltılıklar 2 gözünede yemek + salatan sıgar.

Bende o kadar kiloyum ayferim olsun veririz. Benim kuzen doğurdu 6 aylıkken bebiş kız hala topac gbydı. Şimdi 10 aylık oldu bebeği kız 36 beden kaldı dedim naptın sen. O da dedi ki emszirdim. Dedim az bana ver bebeiği işe yayar mı ki. 4 ayda inanılmaz değişim yaşadı. Emzirmek veli nimet

iyi aksamlar kızlar bı bakıyım dedım mutfak bekler benı ama tembellıgım ustumde amann ya ne dolmaz cılem varmıs:)

10 mart menusu

Sabah : yogurtlu muslı , 1 dilim penır , zeytın

ögle: et yemeği , 1 kase kasarlı domates corbası, salata

Aksam: 4 tane galeta uzun 1 dilim peynir

Spor: yarım saat yürüyüş , 40 dk eliptik

sıvı , 2 bardak yeşil cay 2 lt su

Resmen şu menü ile sabah tartıya 1 kilo yansıdı neden bilmiyorum ama şistikce şistim

11 mart menüsü

Sabah: 3 dilim penir , domates, zeytin

Öğlen: mercimek corbası, kısır , 1 kasık et yemeğı patlican ezmesi üzerine, 2 kasık kuru borulce yemeğı

Ara: kahve

Aksam: döner 1 porsıyon sadece etleri salata

Ara: sekersiz türk kahvesi

Spor yok

Sıvı : 2 lt su , 2 bardak yeşil cay

Adet öncesi dönemde misin acaba ben bugün çok şükür adet oldum geçen hafta onun da etkisi oldu diye düşündüm belki sende de böyle bişey olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…