Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi aksamlar kızlar bı bakıyım dedım mutfak bekler benı ama tembellıgım ustumde amann ya ne dolmaz cılem varmıs:)
Benimki 3 gündür beklemede :) çok fena tembelim ben ya.. Dün makarna yı pişirip kaçtım mutfaktan resmen bugün ısıtıp kaçtım yarın ola hayrola :)

aysecıgım ınsallah kısa surede duzelırsın ne yazıkkı kazmalarda empatı yapma ozellıgı olmadıgı ıcın kendını uzme bosuna amaan tıtımden asagı kasımpasa dehamılelıgın etkısıyle dahada duygusalsındır emınım ama dusunecek adam nerde bosver bacım yeemk yemezse yemesın zıkkım yesın sana gunah

kz oda cokmus yahu:)ben kaynanalı karıyım okdar bekletsem 9 koy bırden duyar:))
Ben de ne benim ailem ne kaynana kp hatta çat kapı gelecek yakınlıkta arkadaş bile yok çıkamadım bekar evi psikolojisinden :) son kaşık çatal kirlenene kadar götürüyo bizi Allahtan eşim de titiz değil öğrenci evi tam gaz gidiyoruz

Bugünkü mönüm:

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, bir dilim ekmek

ara:üç kayısı

öğle:ton balıklı salata, bir kepçe susuz nohut

ara: iki kayısı

akşam: üç dilim börek

spor:yok su:iki litre

kızlar yatılı misafirim var.spora gidemiyorum, börekdi pastaydı yapıyorum, kokusuna dayanamıyorum, yiyorum..cuma günü ne olacak bende bilmiyorum. .

Canım benim hiç uzme kendini diyicem en azından becerebildigin kadar dik dur hamilesin hassassin su dönem yerinde olsam ki çok oldum zamanında tepkisiz kalirdim keyfi bilir bagirsin dursun anmmaan takma yaaa karı kocasiniz siz su üçüncü şahıslar için eşlerini üzen erkeklerden nefret ediyorum zamaninda çok çektim bende ama şimdi anladı hatalarını anne de olsa üçüncü şahıs iste tecrübe konusuyo canım sen beni dinle bebisi düşün ağlama kocanada tepki verme. sinir olsun aslında söylemem böyle şeyler ama hamile olduğun için ekstra kızdım yani.

Dört yıl emzirdim bir gram vermedim bunyeye göre değişiyor o hemde peşpeşe iki çocukla hiç tıka başa doyacak kadar yemek yiyemezken ve beş dk dinlenmeyd fırsat bulamazken ne verdiysem sizinle emzirdikten sonra verdim genetigim şanssız benim ablalarimda ayni

Menuu
Sabah bir kaç lokma omlet kaşar domates çay
Öğle yarım kase çorba dört köfte salata üç lokma ekmek
Akşam az melemen bir dlm ekmek
Açım uleeeeyyyn

Nar cok üzüldüm canım seni en iyi ben anlarım arkadaşlarimin esleride esin gibi tuhaf davrandi bazen zor geliyor sorumluluk galiba ben cok rahat bir hamilelik gecirdigim halde herseye aglar olmustum ama unutma bebegin hossediyor ve sen onun mutlulugunu dusun tatli birsey ye soluna yat ve ona sarki söyle inan ikinizede iyi gelecek

Çocuklar bu akşamda keyifliydi sabah ağladı biraz oğlum ama kısa sürdü bu kadın ne durumda acaba diyen varsa soyliyim yaani tribimide attım artık uyuyabilirim. Sohbetimizi özledim ya kaynasamadimda yeni citirlarla kaptanim aycam dileğim özlüyorum sizi

Adet öncesi dönemde misin acaba ben bugün çok şükür adet oldum geçen hafta onun da etkisi oldu diye düşündüm belki sende de böyle bişey olabilir mi
Ben geçen hafta regldim canım hafta sonu bittiydi. bu yüzden ödem toplamama lazım aksine atıyo olmalıydım. Anlamadım bende ama canım baya sıkıldı . Bide tartım temizlik yaparken arkadassanırım yerini fln değiştidi ERR yazıyodu dün zor çalıştırdım. Bu gün detoks yapıyorum bakalım nolcak ?

Bizde seni özl,yoruz aysem sürekli buralarda olurdun ama napalım iş ortamı oturtana kadar oluyor böyle. Bende kacamak kacamak giriyorumda yazıyorum

Günaydın çıtırlarım
Bugun göz kontrolüm vardı sabahın 8 ine randevu almısım ne akla hizmetse sabah 6:30 da kalktım çok uykusuzum eve geçiyim biraz dinlenir uğrarım tekrar kaçamak yapmayın hemi

11 Mart menülerim

kahvaltım
1 haşlama yumurta
bol yeşil zeytin
maydanoz
ve ayran

ara
beyaz çay

öğlen yemeğim
zeytinyağlı kereviz
ton balıklı salataa

ara
sade maden suyu
şimdi de 7li çay

Aksam yemegim
1 kepce sehriye corbasi
Karnabahar graten firinda

bir avuç leblebi
ve yarım greyfurt

Diyetisyen menüsü g,b, olmus :) diyetisyene gidiyo musun yoksa kendın mı yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…