Benimki 3 gündür beklemede :) çok fena tembelim ben ya.. Dün makarna yı pişirip kaçtım mutfaktan resmen bugün ısıtıp kaçtım yarın ola hayrola :)iyi aksamlar kızlar bı bakıyım dedım mutfak bekler benı ama tembellıgım ustumde amann ya ne dolmaz cılem varmıs:)
nazarmı degdı kuzum sana ne guzel gıdıyodun amaBen yıkamıcam canımmortalık beni yıktı
kz oda cokmus yahu:)ben kaynanalı karıyım okdar bekletsem 9 koy bırden duyar:))Benimki 3 gündür beklemede :) çok fena tembelim ben ya.. Dün makarna yı pişirip kaçtım mutfaktan resmen bugün ısıtıp kaçtım yarın ola hayrola :)
aysecıgım ınsallah kısa surede duzelırsın ne yazıkkı kazmalarda empatı yapma ozellıgı olmadıgı ıcın kendını uzme bosuna amaan tıtımden asagı kasımpasa deolsun önemli degil canım agol yinede..gecenki bunun yanında birşey degil valla..hiç öyle annenle arama girmeden falan anlamıyorki ben bişey istiyormusun diye sorunca bugünden sordugu için bugünmü gidiyonuz dedim sadece diyorum yokk anam yokk anası kıymetli ne desem boşş..bakalım işe gitti tekrar yemek bile yemedi 11 gibi gelecek ne olur bilmem..aslında yorgunum bugünde erkenden uymaya adapteydim sabah kalktıgımda beraber gittik işe falan ne güzeldi ama saat 10dan beri böyleyiz..zaten bakma benim kv acayip kadın beni arıcak eşimi arayıp soruyo müsaitmi diye her arayısını yada arayıp ulaşamayısını bile ona duyuran biri o yüzden bugün yaptıgına şaşırmıyorum ama kötü niyetsizde yapmış olsa sonu iyi olmadı..
Ben de ne benim ailem ne kaynana kp hatta çat kapı gelecek yakınlıkta arkadaş bile yok çıkamadım bekar evi psikolojisinden :) son kaşık çatal kirlenene kadar götürüyo bizikz oda cokmus yahu:)ben kaynanalı karıyım okdar bekletsem 9 koy bırden duyar:))
Canım benim hiç uzme kendini diyicem en azından becerebildigin kadar dik dur hamilesin hassassin su dönem yerinde olsam ki çok oldum zamanında tepkisiz kalirdim keyfi bilir bagirsin dursun anmmaan takma yaaa karı kocasiniz siz su üçüncü şahıslar için eşlerini üzen erkeklerden nefret ediyorum zamaninda çok çektim bende ama şimdi anladı hatalarını anne de olsa üçüncü şahıs iste tecrübe konusuyo canım sen beni dinle bebisi düşün ağlama kocanada tepki verme. sinir olsun aslında söylemem böyle şeyler ama hamile olduğun için ekstra kızdım yani.nasılsınız kızlar..ben iyiyim diyeyim ama mutsuzum.hamilelik bana yaramadı gercekten..eşimle iyi degilim yine..ne oldugunu size anlatmak istiyorum ve suan okadar aglıyorum ki koca şehirde şuan sıgınıpta derdimi anlatacagım kimsem yok
bugün kv aradı nasılsın falan diye neyse konustuk cuma izmire gidecekler bişey istiyormusun falan dedi bende simdiden birsey istiyormusun deyince bugün mü gidiyorsunuz ne zamanki diye sordum falan neyse normal kapattık kapattım dakika gecmedi eşim aradı beni sen beni yalancı durumuna neden düşürdün annem dedi niye ayşenin gidecegimizden haberi yok.dedim ben haberim yok demedimki sadece bugünmüki diye sordum dedim.bagırdı çagırdı dinlemedi bile beni ve telefonu kapattı kapatış o kapatış numarama engel koydu aramayayım diye genelde öyle yapar eşim bana kızınca neyse ona alışkınım.az önce eve geldi hala bagırıyo yemek bile yemedi gün boyu tlfna bakmadı hala bana diyo sen anneme böyle yaptıkca ben sana ceza vermeye devam edecegim falan filan cezalandırıyormuş beni daha beter etcekmiş daha neler neler..ne yapacagım artık bilmiyorum.beni düşünmüyorsun bebegimizi düşün diyorum sen beni bununla mı tehdit ediyorsun diyo bana anlamıyorum ki ne yapıyorum..bana yardım edin ne olur...çok döndük böyle kavgalardan ama uzun zamandır bitmişti diye rahattım ama kabus mu bu ne bilmiyorum ki
Dört yıl emzirdim bir gram vermedim bunyeye göre değişiyor o hemde peşpeşe iki çocukla hiç tıka başa doyacak kadar yemek yiyemezken ve beş dk dinlenmeyd fırsat bulamazken ne verdiysem sizinle emzirdikten sonra verdim genetigim şanssız benim ablalarimda ayniBende o kadar kiloyum ayferim olsun veririz. Benim kuzen doğurdu 6 aylıkken bebiş kız hala topac gbydı. Şimdi 10 aylık oldu bebeği kız 36 beden kaldı dedim naptın sen. O da dedi ki emszirdim. Dedim az bana ver bebeiği işe yayar mı ki. 4 ayda inanılmaz değişim yaşadı. Emzirmek veli nimet
Ben geçen hafta regldim canım hafta sonu bittiydi. bu yüzden ödem toplamama lazım aksine atıyo olmalıydım. Anlamadım bende ama canım baya sıkıldı . Bide tartım temizlik yaparken arkadassanırım yerini fln değiştidi ERR yazıyodu dün zor çalıştırdım. Bu gün detoks yapıyorum bakalım nolcak ?Adet öncesi dönemde misin acaba ben bugün çok şükür adet oldum geçen hafta onun da etkisi oldu diye düşündüm belki sende de böyle bişey olabilir mi
Bende yapıyorum dilke eve er geç gitsemde kaynattım hazırladım geceden yemeklerimi :)ben yapıcam valla cuma gunu gorıcız bakalım faydası olacakmı
Galiba dilek yaaa. İş yerinden arkadaşlarada havamı atıtydım. Ama moralimi bozmuyorum bakalım yarın olsun hayrolsun ? bir insan bir günde 1 kilo koyamaz ya ödem bu kesinnazarmı degdı kuzum sana ne guzel gıdıyodun ama
Bizde seni özl,yoruz aysem sürekli buralarda olurdun ama napalım iş ortamı oturtana kadar oluyor böyle. Bende kacamak kacamak giriyorumda yazıyorumÇocuklar bu akşamda keyifliydi sabah ağladı biraz oğlum ama kısa sürdü bu kadın ne durumda acaba diyen varsa soyliyim yaani tribimide attım artık uyuyabilirim. Sohbetimizi özledim ya kaynasamadimda yeni citirlarla kaptanim aycam dileğim özlüyorum sizi
Diyetisyen menüsü g,b, olmus :) diyetisyene gidiyo musun yoksa kendın mı yapıyosun11 Mart menülerim
kahvaltım
1 haşlama yumurta
bol yeşil zeytin
maydanoz
ve ayran
ara
beyaz çay
öğlen yemeğim
zeytinyağlı kereviz
ton balıklı salataa
ara
sade maden suyu
şimdi de 7li çay
Aksam yemegim
1 kepce sehriye corbasi
Karnabahar graten firinda
bir avuç leblebi
ve yarım greyfurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?