selam bacularım nasılsınız bugün ?
oylamaya daldım selam vermedim.
bacular oylama sonucuna göre cevabımı yazdım evet olaraktan haberiniz ola
afiyet olsun kızlaarrr hihoyyyt
bende'de evet silacim, biraz hastayim ben, hic bi sey yemiyorum,
canim istemiyor, ondan zayifladim zaten mafoldumben
günaydınn herkesee
eski kilom:60.3
yeni kilom:59
günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 68.8 bu haftakikilom 67.9 sonun da 67 li birakam gördüm hırs yaptım bu hafta yediklerimden çok kısmadım ama çok yürüdüm ter attımm onun için haftayaki hedefim 66 lı birakam olucak regli günüm gelmeden güzelce zayıflamalıyım ozaman şişiyorum zatennn
Artık künefemi yityebilirim tabiki azzz olucakkk zorla verdimm o kiloları hiççç geri almak istermiyimmkaydirigubbakcemile3
semo ozgey geçmiş olsunnn
günaydın herkezeee ozgey semo geçmiş olsunn
sağol canım sanada hayırlı cumalar dön artıkım özledik seniŞeniz
cevabın için teşekkürler canım.hadi bakalım yarış kilomuz aynı hodri meydan diyorum sana varmısın?
konunun kapandığına sevindim canım boşver onları sen mutlu olmana bak.Şenizopuyorumnanaktan
hadi maşallahbaşaracaksın inanıyorum ben size. artıkım künefeyi hakettin.
ama acak bu kadar tamammı canımcım.
maşallah63 de neki canım sen iste 53 leri bile görürsün.a.s
ooo deva cim, yine kilo vermi$sin bacum, tebrikler zemuszemus
tebrik ederim nes'cim, 900gram vermi$sin canim, supersin!!! kunefeyi ye canim
rahatla bence, sayiklayip duruyorsun zemuszemus
saol cayimin sekeri, bugun daha iyim cok sukur, haplarimi duzenli kullaniyorum
Allah baska dert vermesin.zemuszemus
saol canim, daha iyim bugun, cok sukur
allah baska dert vermesin kaydirigubbakcemile5
nes84
cnm ne haddine diyebilirsin belki
ben 7. takımdan
bence künefeyi sonraya sakla
hedefine ulaşınca yeki
şimdi yaptığın diyet güme gitmesin
zorla bünyeni tamamen ver
daha sonra künefeden aldığın kiloyu hemen verirsin
gerçi kaç kilosun ne zamandır yapıyorsun diyt bilmiyorum
tatlı krizinde künefeyi hayal ederek asidi kaçmış soda
veya normal soda yudum yudum iç
ama sade soda olsun
gerçekten çok iyi geliyor bana
sanada tavsiye ederim[/QUOT
canım ben bir buçuk aydır yapıyorum diyet şuana kadar 5.4 kilo verdim 67.9 kilodayım sen şimdi yeme sonra ye diyosun ama ben bu şekilde diyete devam edemem azda olsa yemem lazım sanırım yemek yemek benim için açlığın yanında bide zevk eğer yemessem psikolojim bozulup herşeye saldırabilirim şu sıra gayet iyi kilo veriyorum haftada birgünde kaçamak günüm var o günlerim serbest oluyor buda zaten çok etkilemiyoo kilo vermeyii yani anlıycan azcık yedikten sonra bişey olmaz canım yinede tavsiyerin içi teşekkürler
canım bildirimin için teşekkürler . Şenizama tatlım oylama için bişey dememişsin. o yüzden mecburen senide evet kabul etmek zorundayım.
afiyet olsun canım .oylama cevabın için teşekkürlerŞeniz
****3.TAKIM 158 .ETAP ****
cabik ( 73.0 / / / %)
deva89 ( 60.3 / / %)
littrefairy ( 75.0 / / %)
NES84 (68.8 / / %)
ozgey ( 65.0 / / % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.6 / / / % )
silagul ( 73.0 / / %)
tgull ( 64.6 / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 600.8 / / %)
birde oylama yapmayı öğlene kadar evetmi hayırmı yoksa başka fikriniz varmı yazınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13390377&postcount=428
cevaplamamış olanın oyunu evet kabul etmek zorunda kalıcam çünkü en son biz kalmışız.klava:
****3.TAKIM oyama sonuçları ****
cabik = evet
deva89 =evet ( cevap vermediği için mecburen evet saydım)
littrefairy = evet
NES84 =evet
ozgey =evet
Pandomim =izinde
Semo =
silagul =evet
tgull =evet(cevap vermediği için evet yazdım)
tamam canım teşekkürlerŞeniz
canım bende aynen 2 -3 gün kaldı gelmesine ama idare ediyorum şişim bir görseniz.
teşekkürler canımmm evet yiycemm künefemi bu akşam kısmetsee ve haftaya yine bomba gibi olcam biraz önce aktara gidip zayıflama çayı aldımm biberiyeli fundalı mateli bide zahter diye bişey varmış içinde hıı bide yeşil çayy varmışş bakalım birazda bunu deneyimm:lepi:
53 ler imkansıızzz...59u görim gerisini hiiç istemem.
neler yedimmm
sabah güzel kahvaltımı ettim, yumurta , zeytin azcık peynirrr, domates , salatalık
ara yokk
öğle közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu, 1 kase çorba
bol bol su içtim, elmalı tarçınlı çayımı içtim
bime doğadanın 5i biyerde çayı gelmiş ondan da içeyimm
ortalık topluyom savaş alanı gibi, katrina kasırgası benim cadııının yanında faso fiso kalırr
ay çamaşır yıka as toplaaa, imanım gevredi, hiç sevmiyom bu çamaşır işini be yaaa
akşamda tavuk ızgara yicem yanınd ayoğurt büyük ihtimalle
ayyyy çok işim varr dahaaaa
kızlar neler yediğimi yazamadım.
sabah;
yumurta,
aztereyağ ve bal
arada yarım simit ve üçgen peynir
öğlen patlıcan musakka 4 kaşık makarna, ayran
akşam peynirli tost ama 5gibi yedim.bundan sonra artık biberiye çayı 5i bir yerde sirke en fazla meyve yerim.
bu arada biberiye zayıflamaya çok yardımcıya duydum bunu beşi biryerdeden hariç bir bardakta biberiye içmeye başlamıştım hergün. meğer ben evdeki biberiye ve fundayı karıştırmışım biberiye yerine 1haftadır funda içmişim. bende niye wc den çıkamıyorum diyorum.funda idrar söktürücüya...
dün adetim başladı adet boyunca kiraz sapı içeceğim.
bide bide bi dicem daha kaldı. yazlık üstüme giymeye bişim kalmamıştı pantolonum hiiç yoktu hedef kiloya kadar kıyafet almak yok demiştim ama mecbur defaktodan keten bi pantolon aldım. 40beden aldım.bi an öncce kalanıda verip kilo almam lazım.
gözümde öyle bir büyüyorki son beş kilo... 3ayda7 kilo gitti,bu yavaşlıkla devam edersem ağustosa ancak hedefime ulaşıyorum. oh diyene kadar yine kış gelecek az hızlanmam lazım yaa... 5i bir yerde içiyom sirkeli su içiyom bol su içiyom (az yiyorum diyemesemde) çok yemiyorum. 2haftadır hemen hemen hergün yürüyüş yapmaya çalıştım ve yapamadığım zamandada günümü hareketli geçirdim. başka ne olabilir yaaa...
bu arada eşim ve benim için yarın büyük gün tekrar hatırlatim sizlere hani daha önce yazdığımı okumayan olabilir
nooolur duaaa ediiineyvahedigeldismile çok korkuyom kalacak diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?