Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacularım nasılsınız bugün ?
oylamaya daldım selam vermedim.

bacular oylama sonucuna göre cevabımı yazdım evet olaraktan haberiniz ola

****3.TAKIM 158 .ETAP ****

cabik ( 73.0 / 72.6 / 0.4 / 0.55 &#37
deva89 ( 60.3 / 59.0 / 1.3 / 2.16 %)
littrefairy ( 75.0 / 75.0 / 0.0 / 0.00 %)
NES84 (68.8 / 67.9 / 0.9 / 1.31 %)
ozgey ( 65.0 / 65.0 / 0.0 / 0.00 % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.6 / 61.4 / 1.2 / 1.92 % )
silagul ( 73.0 / 72.7 / 0.3 / 0.41 %)
tgull ( 64.6 / 64.0 / 0.6 / 0.93 %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 600.8 / 596.1 / 4.7 / 0.78 %)

durum bu bacular bildirim yapıyorum.

Son düzenleme:
selam bacularım nasılsınız bugün ?
oylamaya daldım selam vermedim.

bacular oylama sonucuna göre cevabımı yazdım evet olaraktan haberiniz ola

bende'de evet silacim, biraz hastayim ben, hic bi sey yemiyorum,
canim istemiyor, ondan zayifladim zaten
mafoldumben

afiyet olsun kızlaarrr hihoyyyt

bende'de evet silacim, biraz hastayim ben, hic bi sey yemiyorum,
canim istemiyor, ondan zayifladim zaten
mafoldumben

canım geçmiş olsun .zayıflaman iyi olmuş çok istiyordun ama dikkat et canım bünyeni zayıf düşürme.tavuk çorbası felan yap iç bol bol limonlu. dikkat et canım.:teselli:

canlarım çıkam lazım şimdi.
bildirimde yaptım.
12 den önce herkes bildirim yaptığı için teşekkür ederim hepinzi öperimŞenizŞenizŞeniz

şimdi canavarı almaya gideceğim sonrasında vergi yatırmaya gideceğim.giremezsem haberiniz ola.
bu arada az verdim bu hafta ama bem için büyük başarı. hem ekmek yedim hem regl olacağım şişim ona rağmen azcıkta olsa vermişim.
funda içmeye başladım belki ondan. bide yürüyorum çok ter atıyorum.
nasipse bu akşamda 7 km yi tamamlıcam

bu arada sabah 2 kurabiye yedim kahvaltı niyetine 8
de yaniklava:

sonra bol su

ama ceza 1 salatalık yedim başka bişey yemedim. canım çok tatlı istiyordu.krom almaya devam ediyorum bu kadarla durabiliyorum şükür.
1 salataık daha yiyeyim çıkmadan .yok 2 yiyeyim vergi yatırmaya gideceğimden nevrim dönmesin sora.laelaelaelaelaesempatiksalakcinnikafamçokkarıştı

günaydınn herkesee
eski kilom:60.3
yeni kilom:59

ooo deva cim, yine kilo vermi$sin bacum, tebrikler zemuszemus

tebrik ederim nes'cim, 900gram vermi$sin canim, supersin!!! kunefeyi ye canim
rahatla bence, sayiklayip duruyorsun
zemuszemus

semo ozgey geçmiş olsunnn

saol cayimin sekeri, bugun daha iyim cok sukur, haplarimi duzenli kullaniyorum
Allah baska dert vermesin
.zemuszemus

günaydın herkezeee ozgey semo geçmiş olsunn

saol canim, daha iyim bugun, cok sukur
allah baska dert vermesin
kaydirigubbakcemile5

53 ler imkansıızzz...59u görim gerisini hiiç istemem.

teşekkürler canımmm evet yiycemm künefemi bu akşam kısmetsee ve haftaya yine bomba gibi olcam biraz önce aktara gidip zayıflama çayı aldımm biberiyeli fundalı mateli bide zahter diye bişey varmış içinde hıı bide yeşil çayy varmışş bakalım birazda bunu deneyimm:lepi:

selam kızlar
ya kusura bakyayın kilo bildirimimi yaptım paylaşımda bulundum gitti. buna cevap yazdım gitmek bilmedi en az 10 deneme yaptım gönder diyorum sayfa görüntülenemiyor. şimdi evden yazıyorum gider herhalde. ha bide bende evet diyecektim zaten:)

neler yedimmm
sabah güzel kahvaltımı ettim, yumurta , zeytin azcık peynirrr, domates , salatalık

ara yokk

öğle közlenmiş kırmızı biber yoğurtlu, 1 kase çorba

bol bol su içtim, elmalı tarçınlı çayımı içtim
bime doğadanın 5i biyerde çayı gelmiş ondan da içeyimm
ortalık topluyom savaş alanı gibi, katrina kasırgası benim cadııının yanında faso fiso kalırr
ay çamaşır yıka as toplaaa, imanım gevredi, hiç sevmiyom bu çamaşır işini be yaaa
akşamda tavuk ızgara yicem yanınd ayoğurt büyük ihtimalle

ayyyy çok işim varr dahaaaa

kızlar neler yediğimi yazamadım.
sabah;
yumurta,
aztereyağ ve bal

arada yarım simit ve üçgen peynir

öğlen patlıcan musakka 4 kaşık makarna, ayran

akşam peynirli tost ama 5gibi yedim.bundan sonra artık biberiye çayı 5i bir yerde sirke en fazla meyve yerim.
bu arada biberiye zayıflamaya çok yardımcıya duydum bunu beşi biryerdeden hariç bir bardakta biberiye içmeye başlamıştım hergün. meğer ben evdeki biberiye ve fundayı karıştırmışım biberiye yerine 1haftadır funda içmişim. bende niye wc den çıkamıyorum diyorum.funda idrar söktürücüya...
dün adetim başladı adet boyunca kiraz sapı içeceğim.

bide bide bi dicem daha kaldı. yazlık üstüme giymeye bişim kalmamıştı pantolonum hiiç yoktu hedef kiloya kadar kıyafet almak yok demiştim ama mecbur defaktodan keten bi pantolon aldım. 40beden aldım.bi an öncce kalanıda verip kilo almam lazım.
gözümde öyle bir büyüyorki son beş kilo... 3ayda7 kilo gitti,bu yavaşlıkla devam edersem ağustosa ancak hedefime ulaşıyorum. oh diyene kadar yine kış gelecek az hızlanmam lazım yaa... 5i bir yerde içiyom sirkeli su içiyom bol su içiyom (az yiyorum diyemesemde) çok yemiyorum. 2haftadır hemen hemen hergün yürüyüş yapmaya çalıştım ve yapamadığım zamandada günümü hareketli geçirdim. başka ne olabilir yaaa...

bu arada eşim ve benim için yarın büyük gün tekrar hatırlatim sizlere hani daha önce yazdığımı okumayan olabilir
nooolur duaaa ediiineyvahedigeldismile çok korkuyom kalacak diyee

yedinmi nessssssssss, bizim yerimize de yeseydin bacum,
bende tiramisu yedim bugun, kaynanamda misafir vardi, ogggghhhh

hadi bakalim, kunefeyi ye, zayiflama cayi ic uzerine
:kedi: klava:
Iyi hafta sonlari herkeze kizlar turkbayragi

53 ler imkansıızzz...59u görim gerisini hiiç istemem.

canım neden olmasın iste yeterki bir sağlık sorunun olmadıktan sonra kilo elbet verirsin.

canım sorma aynısı benim başımda da var 6 yaşında ama hala dağınık bizim ev.inan sabah kalkar kalmaz elimi yüzümü yıkadıktan sonra ilk işim çamaşır atmak makinaya. annem dalga geçiyor banyoya bir yatak atalım nasılsa hep burdasın diyor.bıktım çamaşırdan ya geçen sene 10 orta boy çöp torbasında çamaşır dağıttım hala her yer dolukafamçokkarıştı

canı dua etmez olurmuyuz hiç hakkınızda hayırlısı:Saruboceq:

canım az az veriyorsun ama geri almıyorsunya önemli olan o zaten.ben geçen yaz çok hızlı verdim geriye 15 kilo aldım şimdi gitmiyorda kilolar.senağlama

selam bacular

hepinize iyi hafta sonları diliyorum.herkes tatil rehavetinde pek uğranmamış

cuma akşamı 7 km 90 dk yürüdüm. makinaya göre1290 kalori yakmışım.
ama bu akşam çok yorgunum annemle pazara gittik .yarın akşama nasipse.

bu arada gözümden kaçmış

**** 3.TAKIM 154 .ETAP****
2.siopuyorumnanaktan

ozgey ( 66.8 / 65.5 / 1.3 / 1.95 % )
pirlanta_a ( 58.2 / 58.5 / - 0.3 / - 0.52 %)
prensesss016 (56.7 / 56.5 / 0.2 / 0.35 %)
Semo ( 64.2 / 63.0 / 1.2 / 1.87 % )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 66.6 / 65.5 / 1.1 / 1.65 %)
deva89 ( 63.3 / 63.0 / 0.3 / 0.47 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 446.6 / 442.8 / 3.8 / 0.85 %)

bacular çok özür dilerim yeni farkettim 154. etapta 2. olmuşuz geçte olsa hepinizi kutlarım:hooray:a.s.Şenizalkisalkisalkis

gelelim bu haftaya

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 158. ETAP

(21 MAYIS - 28 MAYIS)

****3.TAKIM 158 .ETAP **** 3.sü:teytey:

cabik ( 73.0 / 72.6 / 0.4 / 0.55 %)
deva89 ( 60.3 / 59.0 / 1.3 / 2.16 %)
littrefairy ( 75.0 / 75.0 / 0.0 / 0.00 %)
NES84 (68.8 / 67.9 / 0.9 / 1.31 %)
ozgey ( 65.0 / 65.0 / 0.0 / 0.00 % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.6 / 61.4 / 1.2 / 1.92 % )
silagul ( 73.0 / 72.7 / 0.3 / 0.41 %)
tgull ( 64.6 / 64.0 / 0.6 / 0.93 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 600.8 / 596.1 / 4.7 / 0.78 %)

3.cülüğümüzü kutlarım bacular.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 158. ETAP

(21 MAYIS - 28 MAYIS)

deva89 ( 60.3 / 59.0 / 1.3 / 2.16 %) birincisi :hooray:a.s.ŞenizalkisalkisalkisSemo ( 62.6 / 61.4 / 1.2 / 1.92 % )ikincisi :hooray:a.s.Şenizalkisalkisalkis
NES84 (68.8 / 67.9 / 0.9 / 1.31 %) üçüncüsü :hooray:a.s.Şenizalkisalkisalkis

dereceye giren ve kilo veren bacularımı kutluyorum. vermeyenlere iselmaz:

hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

herkese selammm...

şimdi şebnem ferahın şarkısını dinliyorum bir cümlesi tam bana hitab ediyor.. ''......kimse böyle yorgun olamaaaaaz'' bugün çooook yoruldum yaw..çocuklara veda partisi yaptık dersanede...ne zormuş bu işler...ayaklarım zonkluyordu eve geldiğimde..

sılagülcüm evet kilolarımız başabaş gidiyor..temem ben varım çekişmeyi severim yerimseniben

ne yedim içtim bugün hiiç bilemiyorum..aslunda fazlada kaçtı partide pasta felan bilmiyorumkismile

şimdilik kaçtıııım hoşçakalıııınnnn... opuyorumnanaktan

selam bacular
dün ne ettimmm
sabah kalktım, ceviz vekayısı yedim, sonra arkadaşımla polonez köye kahvaltıay gittik, bizim ufak cadıları da aldık, onların peşind ekoşarken arada da kahvaltı etmeye çalıştık, arkadaşım benim normalde benim 10 da 1 iimi yer o kadar yeee, bi deri bi kemik zaten, neyse ben omlet yedim tkınadım tabii, aaaa hiç bişey yemiyosun diyip durdu hakketen tabağımı zor bitirdim, sonra canım bişey yemek istemdi akşamüstü 5 e kadar 5 t bi tost yedim, sonra akşam biraz ceviz , çekirdek, 1-2 dilim karpuz gece 2 de yatmışım

sılacımmm bana 2 hafta izin verebilirmisin muhtemell 1 hafta olcak ama ben garantiye alayım 2 hafat olsun, eşimel 1 hafta yazlıkta kalmayı planllıyoruzzz, sevgilüüüüü kayınvalidemlee, pazartesi büyük ihtimal yola düşeriz, cumaya kadar dönmeme sanmıyorumm, o yüzden kilo bildirimide yapamam

ah ulen ahhh regl olmayacak olsaydım, hiç değilse bi deniz açlışı yapar bol bol yüzerdim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

DEVA cim
NES cim
tebrikler kizlarrr ilk 3e girdikkk hohoho
:hooray:

hadi bacularrr cizelge leri, degistirelim bariiiii
ben degistirdim inschallah bu hafta hedefim 61 altina inmek

hihoyyyt hihoyyyt sırnaşık şey zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…