yedinmi nessssssssss, bizim yerimize de yeseydin bacum,
bende tiramisu yedim bugun, kaynanamda misafir vardi, ogggghhhh
hadi bakalim, kunefeyi ye, zayiflama cayi ic uzerine :kedi:klava:
Iyi hafta sonlari herkeze kizlar turkbayragi
DEVA cim
NES cim
tebrikler kizlarrr ilk 3e girdikkk hohoho :hooray:
Günaydınlarrrr diyetdaşlarım :)
Nişanım bitti ve bugün iş başı yaptım. Bazı aksilikler yaşadım ama yinede benim nişanımdı ve güzeldi. Kızlar kilo alarak aranıza döndüm. Tam iki kilo aldım. Sürekli nişan çikolatamdan yedim... Bir iki haftada vericem inşallah.
günaydın,
hayırlı olsun mutluluklar
Nişanım bitti ve bugün iş başı yaptım. Bazı aksilikler yaşadım ama yinede benim nişanımdı ve güzeldi. Kızlar kilo alarak aranıza döndüm. Tam iki kilo aldım. Sürekli nişan çikolatamdan yedim... Bir iki haftada vericem inşallah.
hayırlı olsun arkadaşım. Allah tamamına erdirsin mutlu mesut oluun...sen nişanının mutluluğunu yaşa çabuk alınan çabuk verilir korkma. verirsin hemen.
hayırlı olsun canımm hoşgeldin
Kızlar merak edenler için. Albümler bölümünde resimlerimi paylaştım :asigim:
ayy yedim valla ohhh rahatladımm yaaaa:lepi:
teşekkürler semo senide tebrik ederimm verdiğim kilolar vereceklerimin teminatıdırrsırnaşık şey
Kızlar merak edenler için. Albümler bölümünde resimlerimi paylaştım :asigim:
teşekkür ederim. evet veririm bir iki haftada =)) :asigim:
herkese selammm...
şimdi şebnem ferahın şarkısını dinliyorum bir cümlesi tam bana hitab ediyor.. ''......kimse böyle yorgun olamaaaaaz'' bugün çooook yoruldum yaw..çocuklara veda partisi yaptık dersanede...ne zormuş bu işler...ayaklarım zonkluyordu eve geldiğimde..
sılagülcüm evet kilolarımız başabaş gidiyor..temem ben varım çekişmeyi severim yerimseniben
ne yedim içtim bugün hiiç bilemiyorum..aslunda fazlada kaçtı partide pasta felan bilmiyorumkismile
şimdilik kaçtıııım hoşçakalıııınnnn... opuyorumnanaktan
selam bacular
dün ne ettimmm
sabah kalktım, ceviz vekayısı yedim, sonra arkadaşımla polonez köye kahvaltıay gittik, bizim ufak cadıları da aldık, onların peşind ekoşarken arada da kahvaltı etmeye çalıştık, arkadaşım benim normalde benim 10 da 1 iimi yer o kadar yeee, bi deri bi kemik zaten, neyse ben omlet yedim tkınadım tabii, aaaa hiç bişey yemiyosun diyip durdu hakketen tabağımı zor bitirdim, sonra canım bişey yemek istemdi akşamüstü 5 e kadar 5 t bi tost yedim, sonra akşam biraz ceviz , çekirdek, 1-2 dilim karpuz gece 2 de yatmışım
sılacımmm bana 2 hafta izin verebilirmisin muhtemell 1 hafta olcak ama ben garantiye alayım 2 hafat olsun, eşimel 1 hafta yazlıkta kalmayı planllıyoruzzz, sevgilüüüüü kayınvalidemlee, pazartesi büyük ihtimal yola düşeriz, cumaya kadar dönmeme sanmıyorumm, o yüzden kilo bildirimide yapamam
ah ulen ahhh regl olmayacak olsaydım, hiç değilse bi deniz açlışı yapar bol bol yüzerdim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
teşekkürler semo senide tebrik ederimm verdiğim kilolar vereceklerimin teminatıdırrsırnaşık şey
sağol canım baktım yorumumuda yaptım burayada yazayım çok güzel olmuşsun. ALLAH tamamına erdirsin ağzınızın tadını hiç bozmasın. bir ömür sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşayın.:Saruboceq:Kızlar merak edenler için. Albümler bölümünde resimlerimi paylaştım :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?