Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yedinmi nessssssssss, bizim yerimize de yeseydin bacum,
bende tiramisu yedim bugun, kaynanamda misafir vardi, ogggghhhh

hadi bakalim, kunefeyi ye, zayiflama cayi ic uzerine
:kedi: klava:
Iyi hafta sonlari herkeze kizlar turkbayragi

ayy yedim valla ohhh rahatladımm yaaaa:lepi:

herkeze günaydın bu arada henüz kimsecikler yokkkızlar ben cumartesiyi çok iyi geçirmiştimm ama pazar bazı küçük kaçamaklar yaptım dolayısı ile şuanda karnım şişti çok ilginç yaa saat 6 dn sonra bişey yeyim kemen şişlik ve kabızlık oluyor şuan çok sinirliyim dünkü kilomla bugünki kilom arasında nerdeyse 1 kg var birgünde 1 kg alamıycama göre midemdekileri bian önce çıkarmam gerek ayy çok kötüyüm yaaa sinameke çayı içeyim bariii halbukii okadar ağır bişey de yemedimm öffff

hepinize günaydınlar,
iyi haftalar kızlar,
tüm haftalar sorunsuz geçsin inşallah.
bu arada eşimin sınavları iyi geçti sadece bir dersi biraz kötü.

hafta sonu ne siz soruun ne ben söylim. ah şu sınavlar sınavlar... cuma akşam zaten bana sirapiş edilen pasta börek çikolata dondurmalarla gittim eve hiç bir şeye dokunamadım(hareketlilik açısından)oturdum cumadan pazar 2ye kadar ye iç ders çalış. yemek bile yapamadım o da dışarıdan sipariş. eşime ben diyetteyim yiyemem diyemedim acayip sinirli stresli patlicak bomba gibiydi. wc ye bile gidiyorum arkamdan çağırıyor nereyeeeee... çabuk gelll.....
anlayacağınız ne yasaksa zararlıysa sırf onlarla otura otura geçti hafta sonu. sanırım bu hafta kilo alacağım. yada şu son 4gün kemeride boğazıda sıkıp bol bol spor yapacağım.

Günaydınlarrrr diyetdaşlarım :)

Nişanım bitti ve bugün iş başı yaptım. Bazı aksilikler yaşadım ama yinede benim nişanımdı ve güzeldi. Kızlar kilo alarak aranıza döndüm. Tam iki kilo aldım. Sürekli nişan çikolatamdan yedim... Bir iki haftada vericem inşallah.

günaydın,

hayırlı olsun mutluluklar

hayırlı olsun arkadaşım. Allah tamamına erdirsin mutlu mesut oluun...sen nişanının mutluluğunu yaşa çabuk alınan çabuk verilir korkma. verirsin hemen.

hayırlı olsun canımm hoşgeldin

ayy yedim valla ohhh rahatladımm yaaaa:lepi:

Oh afiyet bal seker olaaa, bende aksam kumpir yicem, ama gun ici dikkat
etmeye calisicam.

teşekkürler semo senide tebrik ederimm verdiğim kilolar vereceklerimin teminatıdırrsırnaşık şey

oh oh hadi haftaya da, dereceye girelim inschallah

ooooooooooo hosgeldinnnn pandomin cim= sen prenses sin demi? opuyorumnanaktan
hadi hayirli ugurlu olsun canim, gozun aydin, allah im tamamini erdirsin.
omur boyu mutluluklar dilerim, seni gidi yaramaz 2 kilomuu???
klava:

Kızlar merak edenler için. Albümler bölümünde resimlerimi paylaştım :asigim:

aaa kesin bakmam lazim, nerden bakicam ama bilmiyorum :kedi:

Semo ben pirlanta idim şimdi pandomim oldum =))
şimdi link atarım bakmanız için. eğer link atmak yasaksa bilmiyorum
Evlilik hazırlığı - Albümler - Pandomim Nişanı diye gidiyo sıralama...

tamam yarış başlasın o zaman

tamam canım izinli yazarım.
iyi tatiller iyi eğlenceler.regli olmadan ilaç kullan geçiktirici dicem ama gitmişsin yazımı görmezsin. bol bol denize girerdin.

teşekkürler semo senide tebrik ederimm verdiğim kilolar vereceklerimin teminatıdırrsırnaşık şey

alkisalkisalkis

hoş geldin canım.Şenizgüzel geçtiğine sevindim.ALLAH tamamında erdirsin ömür boyu mutluluklar canım.
olur öyle ufak tefek şeyler sonu mutlu olmuş gerisi boş.
kiloyuda merak etme hemen asılırsan diyete hemen verirsin. çünkü yeni kilo.

Kızlar merak edenler için. Albümler bölümünde resimlerimi paylaştım :asigim:
sağol canım baktım yorumumuda yaptım burayada yazayım çok güzel olmuşsun. ALLAH tamamına erdirsin ağzınızın tadını hiç bozmasın. bir ömür sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşayın.:Saruboceq:

Son düzenleme:
selam bacular nassınız görüşmeyeli?

ben hasta oğlum hasta.kontrole götürdük ayın 8 inde ameliyat olacak nasipse .o zamana kadar sorunsuz atlatsak.

benim sinüzit azdı üst solunum yolu iptal boğazıma benzin döküp yakmışlar gibi.

anlıcanız durum vahim.

size bir bakıp yatayım dedim kendinize iyi kilolarınıza kötü davranın oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…