Semo ben pirlanta idim şimdi pandomim oldum =))
şimdi link atarım bakmanız için. eğer link atmak yasaksa bilmiyorum
Evlilik hazırlığı - Albümler - Pandomim Nişanı diye gidiyo sıralama...
selam bacular nassınız görüşmeyeli?
ben hasta oğlum hasta.kontrole götürdük ayın 8 inde ameliyat olacak nasipse .o zamana kadar sorunsuz atlatsak.
benim sinüzit azdı üst solunum yolu iptal boğazıma benzin döküp yakmışlar gibi.
anlıcanız durum vahim.
size bir bakıp yatayım dedim kendinize iyi kilolarınıza kötü davranın oldumu
pandomim ya süperolmuşsun gerçekten çok göz alıcı nişan kıyafetin.
ben hasta oğlum hasta.kontrole götürdük ayın 8 inde ameliyat olacak nasipse .o zamana kadar sorunsuz atlatsak.
anlıcanız durum vahim.
ah tamam pirlantacim benim, soz resimlerini de koymu$tun demiii
ismini niye degistirdin canim ya? pirlanta guzeldi zemuszemus
tamam yarış başlasın o zaman
sağol canım baktım yorumumuda yaptım burayada yazayım çok güzel olmuşsun. ALLAH tamamına erdirsin ağzınızın tadını hiç bozmasın. bir ömür sağlıklı mutlu ve huzurlu yaşayın.:Saruboceq:
anlıcanız durum vahim.
Oh afiyet bal seker olaaa, bende aksam kumpir yicem, ama gun ici dikkat
etmeye calisicam.
oh oh hadi haftaya da, dereceye girelim inschallah
ooooooooooo hosgeldinnnn pandomin cim= sen prenses sin demi? opuyorumnanaktan
hadi hayirli ugurlu olsun canim, gozun aydin, allah im tamamini erdirsin.
omur boyu mutluluklar dilerim, seni gidi yaramaz 2 kilomuu???klava:
aaa kesin bakmam lazim, nerden bakicam ama bilmiyorum :kedi:
günaydın kızlar,
havaların rehavetinden sanırım hiç halim yok çok uyuşuğum dün sabah 1 tost yedim öle yemeğe yemedim canım hiç bişey istemedi akşam yedim sadece bu arada reglm gecikti hafta sonu test yapacağım bu halsizlikin bir nedeni olmalı diğe düşünüyorum
bebişmi geliyo acep =)hayırlısı olsun inşallah
günaydın kızlar,
havaların rehavetinden sanırım hiç halim yok çok uyuşuğum dün sabah 1 tost yedim öle yemeğe yemedim canım hiç bişey istemedi akşam yedim sadece bu arada reglm gecikti hafta sonu test yapacağım bu halsizlikin bir nedeni olmalı diğe düşünüyorum
pandomim resimlerine baktım canım çok güzelsin çokta yakışmışsınız ayrıca nişanlınla birbirinize benziyosunuz bencee Allah başını bozmasın canımmm
ayy canım inşallah bebiştir yaa nasıl dayanıyosun ben olsam çatlamıştım çoktan test yapmak için hayırlısı olsun canımm
bilmiyorumki bende çatlıyorum aslında aslında erken oldu birazda hani eğer öleyse bilmiyorum karışık durumların üstüne geliyor olacak pek hoşnut olmadım açıkcası ama 20 haziran eşimin ve benim doğum günüm zaten o zamana kadar söylemiycem kesin olsun die kan testi yapcam bu yüzden hafta sonunu bekliyorum
dediğim gibi canım hayırlısı olsun olsada olmasada ama pek hoşnut olmadım falan deme yaa eğer olursa herşeyde bi hayır vardır baksana bende olsun istiyorum ama olmuyor onun için bence olduysa eğer buna çokkk şükretmelisinnbilmiyorumkismile
israil i boycot edelim
benim yapmam la olmaz demeyelim lutfen!!!
Her şeyin alternatifi var ülkemizde çok zengin bir ülkeyiz
kozmetiğin doğalı yiyeceğin helali ve temizi giyeceğin en güzeli yeterki ülke malı olsun bizden olsunbizde kalsın 869 barkod kodu ile başlayan ürünler bizim ülkemizin ürünleri lütfen okuyun gerçektir ihracat yapan bir firmada çalişiyorum israile mamul sattik oradan kalite kontrol elemani geldi ismi eran goran adam alacaği her ihtiyaci için cebinden liste çikarip bakiyordu dayanamayip tarzan ingilizcemle sordum biraz tükçesi vardi bana bir yahudi alişveriş yaparken ilk önce kendi ülkesinin ürettiği mali ucuzu varsa dahi farketmez eğer yoksa diğer ülkelerde üretimi yapilan ama sahibi yahudi olan mali buda yoksa hahamlarinin onayladiği mali almak zorundadir bunlarin haricindekileri alamaz ((((( haramdirrr ))) onlar için bakiniz bu gerçek hayfa limanina gönderdiğimiz tüm inşaat malzemesi haham onayi olmadan kabul edilmiyor ülkeye . adamlar cola içmiyorlar onlardada bizdeki gibi böcek ürünleri haramdir colada meksikada yetişen ve kolaya rengini veren bir böcek türünden elde ettikleri özütü kullaniyorlar
KİMİ NEDEN BOYKOT EDİYORUZ?
Coca Cola Company ; ABD'ye aittir.1966 yılından beri İsrail ekonomisine düzenli olarak katkıda bulunmaktadır.ve işgalci İsrail devleti tarafından ekonomik desteğe karşılık olarak çeşitli ödüller almıştır.Ayrıca şirket temsilcileri son yıllarda sürekli olarak "Friends of Israel" gibi siyonist organizasyonlara katılmaktadır.
Coca Cola Company'e bağlı içecekler:
-Coca Cola
-Fanta
-Sprite
-Schweppes
-Cappy meyve suları
-Turkuaz su
-Damla su
McDonalds:McDonalds şirketi ABD'nin İsrail'e askeri,ekonomik ve diplomatik destek için vermesi için çalışan "Jewish United Fund"un en büyük ortaklarından biridir.Bu şirketin İsrail'de onlarca şubesi vardır ve İsrail ekonomisine destek olmaktadır.Ayrıca McDonalds'ın yöneticilerinden Jack M. Greenberg "Amerikan-İsrail Endüstri Topluluğu" (American-Israel Chamber of Commerce and Industry inc.) şirketinin başkanlarındandır.
Starbucks: Starbucks'un sahibi Howard Shultz aktif bir siyonisttir ve 1998de ABD ve İsrail ilişkilerine katkılarından dolayı "İsrail Siyon Ödülü" (The Israel 50th Anniversary Friend of Zion Tribute Award) almıştır.Ayrıca ABD'nin Irak ve Afganistan işgalini desteklemektedir ve ABD askerleri için Afganistan'da özel bir şube açmıştır.
Pizza Hut: İsrail'de şubeler açarak siyonist ekonomiye katkıda bulunmaktadır.
Dominos Pizza: İsrail'de şubeler açarak siyonist ekonomiye katkıda bulunmaktadır.
Kraft Foods: Tang,Tablerone,Milka,Jacobs
ABD'NİN OLMAYIP İSRAİL'E EKONOMİK DESTEK VEREN MARKALAR:
Bu firmaların bazıları Fransa'ya bazıları İngiltere'ye ait.Hepsinin ortak noktası İsrail'e ekonomik destek vermeleri.
Nestle: 1998de İsrail'e ekonomik katkılarından dolayı İsrail başbakanı Benjamin Netanyahu tarafından ödüllendirilmiştir.2000 yılında ise İsrail'e milyonlarca dolarlık yatırım yaptığını açıklamıştır.
Nestle'ye ait markalar:
Maggi
Nesfit
Nestea
Kitkat
Nesquik
Nescafe
CoffeeMate
Danone: İsrail ekonomisine katkılarından dolayı 1998de İsrail başbakanı Benjamin Netanyahu tarafından ödül almıştır.
Danone'ye ait yiyecek ve içecekler:
Hayat Su
Evian su
Danette
Danino
Activia
Danone yoğurt
Timberland (başkanı Jeffrey Swartz aktif bir siyonisttir ve sürekli İsrail'e "destek ziyaretleri"nde bulunur)
Carrefour (siyonist İsrailli Delta Galil firmasıyla düzenli alışveriş ve ticari ortaklık içerisindedir)
Caterpillar (Bu şirket İsrail Ordusuna Filistinlilerin evlerini yıkmakta kullandıkları buldozerleri bağışlamaktadır)
Citibank (ABD'ye aittir ve İsrail'e ekonomik destek vermektedir)
Disney/ EuroDisney (Walt Disney Florida'daki "Milenyum gösterisi"nde -BM'nin 242.,237. ve 405.ci kararlarına göre işgal altında olan- Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak göstermektedir ve bunun için İsrail'den 1.8 milyar yardım almıştır.)
IBM (Genel danışmanı ve başkanlarından biri olan Lawrence Ricciardi,şirketlerinin 1700 İsrailli çalıştırdığını söyleyip,siyonist İsrail gazetesi The Jerusalem Post ile bir roportaj yaparak "Bu değerli ülke (İsrail) ve temsil ettiği büyük düşünceler IBM için çok önemlidir" demiştir.Ayrıca IBM, "Amerika-İsrail Dostluk Topluluğu"nun Ariel Şaron tarafından düzenlenen "demokrasi ödülleri" yemeğine (America-Israel Friendship League Partners for Democracy Awards) katılan üç Amerikan şirketinden biriydi.2002 yılının Mayısında "İsrail-Amerika Ticaret Odası" (Israel-America Chamber of Commerce) tarafından İsrail'e desteğinden dolayı ödüllendirilmiştir.)
Intel (İsrail'in en büyük destekçilerinden olup ABD dışındaki ilk şubesini 1974'te İsrail'de Hayfa şehrinde açmıştır.Ayrıca İntel'in fabrikasını kurduğu "Qiryat Gat" bölgesi,İsrail'in "Irak el Manşiya" adlı Filistin köyündeki 3000 Filistinli köylüyü kovmasından ve evlerini yıkmasından sonra kurulmuştur.)
UNILEVER firmasina ait: dove crem ve Signal di$ macunun uzerinde unilever yaziyor arkadaslar ben baktim, sizde bakin ve gorun.
Bunlarda diyerleri: ecel, Flora (margarin), Lipton (içecek), Calve, Knorr (hazır gıda), Algida, Magnum, Carte D’or (dondurma), Axe, Rexona, Signal, Dove, Lux, Omo, Vim, Cif, Domestos (kozmetik ve temizlik)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?