semo bilgiler için teşekkürler. sabah haberleri izlemiştim ve sinirlerim tepeme çıkmıştı. yapılanlar kesinlikle insanlık dışı. destek veren firmaların bazı ürünlerini biliyordum hatta bu olaydan öncede almamaya dikkat ediyordum ama bilmediklerimde varmış. mesela 63ü görünce yiyeceğim dediğim magnumum(son magnumum olacak).tekrar teşekkürler. dolaylı yoldan da olsa aldıkları cephaneye destek yaptıkları katliyamlara ortak olmamalıyız...
günaydın kızlar,
diyetime 9 ay 10 gün kadar ara veriyorum küçük misafirim geldikten sonra yine sizinle olacağım ve hergün sizi takip edeceğim
ozgeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden süper bi haber. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yarabbim. Çok sevindim gerçekten hihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar,
diyetime 9 ay 10 gün kadar ara veriyorum küçük misafirim geldikten sonra yine sizinle olacağım ve hergün sizi takip edeceğim
slm silagul cum, canim ya sen cok hastalaniyorsun, vitamin gibi seyler denedinmi hic?
bagi$iklik sistemin mi cok guclu degilki? saglikli da besleniyosun bildigim kadariyla..
inschallah hayirlisiyle ameliyat olurda, yavru kurtulur bademcik ten
Teşekkür ederim. :)
Geçmiş olsun silagul. Tez zamanda şifa diliyorum. Oğluşun sorunsuz atlatır ameliyatı Allahın izniyle inşallah. Sende dikkat et kendine.
valla çok zor sağlık problemleriyle uğraşmak. inşallah bir an önce sağlığına sıhatine kavuşursun ve tabi oğluşunda...
günaydın kızlar,
havaların rehavetinden sanırım hiç halim yok çok uyuşuğum dün sabah 1 tost yedim öle yemeğe yemedim canım hiç bişey istemedi akşam yedim sadece bu arada reglm gecikti hafta sonu test yapacağım bu halsizlikin bir nedeni olmalı diğe düşünüyorum
günaydın kızlar,
ayyyyy çokkk sevindim hayırlı olsun ozgey dayanamadın demii testi yaptındelikafadulden
inşallah darısı başımaaa:CüvCüv::ecrin_bebek:
OLEYYYYYY TEYZE OLUYORUZ TEYZE YAŞASIN:ecrin_bebek:.:teytey::dance:hihoyyyt:sm_cool: BU ZOR GÜNLERİMDE ALDIĞIM EN GÜZEL HABER.CANIIIIIMŞenizTEBRİK EDİYORUM. ANNELİK HERKESE YAKIŞTIĞI GİBİ SANADA YAKIŞACAK EMİNİM.:CüvCüv:YÜCE MEVLAM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.HAYIRLI EVLAT HAYIRLI İNSAN OLSUN ÖMRÜ UZUN BAHTI AÇIK OLSUN:Saruboceq:
YÜCE MEVLAM TÜM İSTEYENLERE CEYLİNNAZ BACIMIZADA NASİP ETSİN İNŞALLAH.:Saruboceq:SENDE DUA ET CANIM HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ.:Saruboceq:
daynamadım valla darısı başına canım çok istiyorsun inşallah ikizlerin olur:teytey:
EVETT YAAA HEMDE İKİZ İSTİYORUM ZATENN ZOR OLUYOYA OLURADA İKİZ OLSUN İSTİYORUMM ALLAHIM İNŞALLAH NASİB EDER bilmiyorumkismile
aminnn inşallah allah gönlüne göre versin. Allah biliyo ya bende evlendikten sonra ikizlerim olsun istiyorum.
günaydın kızlar,
OZGEY cim, gozun aydin canim kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız..
ozgey bende tebrik ediyorum..Allah huzurlu ve sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin..
bugün ne yaptım:
sabah 11:30 gibi öğle yerine kahvaltı
dersanedeydim zaten..koşturmaca..
akşam eve gelincede bir dilim karpuz...
şimdilik bu kadar..hoşçakalıııııııııııınnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?