Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bi sey degil canim, bilgilenelim, bilgisiz kalmayalim artik...
yeter bu israilin yaptiklari ettikleri, once irak i yerle bir ettiler sonra filistini
simdi turk gemisi...
Bizde bu markalari alarak, musluman kardeslerimize kursun atiyoruz (igrenc bir duygu)

Abim dove markasinin yahudilerin oldugunu soylemisti,
artik evde'kileri bitirip bi daha almiyorum.
Internetten baktim gercekten'de oyle UNILEVER firmasinda yapilan cok urun var!!!

google dan unilerver yazin ve resimlere bakin kizlar yaaa, cok urun cook...
ama cok sukur, alternatif urunde cok, onlarin markasina muhtac degiliz.

kızlarr günaydın dün yürüyüşe gidemedimm tam midemin şişliği inmiştiki yine şişti yaa ben bu hafta 66 lı bi rakama inmek istiyodum aslını isterseniz çokda yaklaşmıştımm ama bigüniniyorum bigün çıkıyorum çıldırcammm şimdi işyerindeyim hava çok sıcak arazide çalışmam gerek yani bayağ ter atcam belki fayda olurr

Günaydınlar herkese
Dün yediklerimi paylaşayım
Sabah 2 kivi
Ara 1 madlen çikolata
Öğlen Kumpir ve diet kutu kola
Akşam 1 kase çorba 1 tabak pilav (pilavı 1 tabak yememem gerekirdi dayanamadım mağlesef)

günaydın kızlar,

diyetime 9 ay 10 gün kadar ara veriyorum küçük misafirim geldikten sonra yine sizinle olacağım ve hergün sizi takip edeceğim

günaydın kızlar,

diyetime 9 ay 10 gün kadar ara veriyorum küçük misafirim geldikten sonra yine sizinle olacağım ve hergün sizi takip edeceğim

ozgeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden süper bi haber. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yarabbim. Çok sevindim gerçekten hihoyyythihoyyyt

ozgeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden süper bi haber. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yarabbim. Çok sevindim gerçekten hihoyyythihoyyyt

teşekkür ederim canım bizede süpriz oldu

günaydın kızlar,

ayyyyy çokkk sevindim hayırlı olsun ozgey dayanamadın demii testi yaptındelikafadulden

inşallah darısı başımaaa:CüvCüv::ecrin_bebek:

slm silagul cum, canim ya sen cok hastalaniyorsun, vitamin gibi seyler denedinmi hic?
bagi$iklik sistemin mi cok guclu degilki? saglikli da besleniyosun bildigim kadariyla..
inschallah hayirlisiyle ameliyat olurda, yavru kurtulur bademcik ten

SAĞOL CANIM BENDEKİ KRONİK SÜnüzit ameliyat olmadan iyileşmezsin sürekli enfeksiyon olur dediki doğru.üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. önce kuzum bir iyileşsin sıra bana gelir inşallah.

Teşekkür ederim. :)

Geçmiş olsun silagul. Tez zamanda şifa diliyorum. Oğluşun sorunsuz atlatır ameliyatı Allahın izniyle inşallah. Sende dikkat et kendine.

canım sağolasın.inşallah sorunsuz atlatırızda kurtulur bu sıkıntıdan kuzum.

valla çok zor sağlık problemleriyle uğraşmak. inşallah bir an önce sağlığına sıhatine kavuşursun ve tabi oğluşunda...

canım sorma evleneli 8 yıl oldu hep hastanelerdeyiz ALLAHım bu günümüzü aratmasın.bu günümüze şükrolsun.sağol iyi dileklerin için.

ALLAH biliyorya bir iki aydır hep içimde senin hamile olacağın yönünde his vardı.hayırlısı canım

günaydın kızlar,

OLEYYYYYY TEYZE OLUYORUZ TEYZE YAŞASIN:ecrin_bebek:.:teytey::dance:hihoyyyt:sm_cool: BU ZOR GÜNLERİMDE ALDIĞIM EN GÜZEL HABER.CANIIIIIMŞenizTEBRİK EDİYORUM. ANNELİK HERKESE YAKIŞTIĞI GİBİ SANADA YAKIŞACAK EMİNİM.:CüvCüv:YÜCE MEVLAM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.HAYIRLI EVLAT HAYIRLI İNSAN OLSUN ÖMRÜ UZUN BAHTI AÇIK OLSUN:Saruboceq:
YÜCE MEVLAM TÜM İSTEYENLERE CEYLİNNAZ BACIMIZADA NASİP ETSİN İNŞALLAH.:Saruboceq:SENDE DUA ET CANIM HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUŞ.:Saruboceq:

çok teşekkür ederim canım amin diyorum yüce rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin evet topiğin 3. bebeği olacak sanırım çok şaşırdım ve çok mutlu oldum bende hergün sizi takip edicem inşallah sağlıklı güzel huzurlu bir bebiş olur Allahımmmm tüm isteyenlere versin sılagülcüğüm çok temiz kalpli imişsin içine doğmuş demekki a.s.

daynamadım valla darısı başına canım çok istiyorsun inşallah ikizlerin olur:teytey:

EVETT YAAA HEMDE İKİZ İSTİYORUM ZATENN ZOR OLUYOYA OLURADA İKİZ OLSUN İSTİYORUMM ALLAHIM İNŞALLAH NASİB EDER bilmiyorumkismile

KIZLAR BU ARADA BEN ÖĞLEN YEMEĞıNDE PATATES PÜRESı YEDıM VE ÇORBAA BU HAFTA ÇOK KÖTÜYÜM YAAA DÜN ıDALIYIM DıYODUMM BUGÜN ŞıŞTıM SANIRIM SICAKTAN ÇOK BıTKıNıM YÜRÜMEK ıSTEMıYOM CANIM BıŞEYLER YEMEK ıSTıYORR ÖFFF BU HAFTA 66 LI RAKAM GÖRMEK ıSTıYODUM AMA OLMIYCAK GALıBA:kedi:

aminnn inşallah allah gönlüne göre versin. Allah biliyo ya bende evlendikten sonra ikizlerim olsun istiyorum.

seninde Allah gönlüne göre versin aslında bana bi taneee bilee verse bennn çokkk çookk razıyımmm canımmm hayırlısı artıkkkopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız..

ozgey bende tebrik ediyorum..Allah huzurlu ve sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin..

bugün ne yaptım:
sabah 11:30 gibi öğle yerine kahvaltı
dersanedeydim zaten..koşturmaca..
akşam eve gelincede bir dilim karpuz...
şimdilik bu kadar..hoşçakalıııııııııııınnn opuyorumnanaktan

OZGEY cim, gozun aydin canim kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim ama kopmadım sizden burdayım hergün

teşekkürler amin inşallah:ecrin_bebek:

selam kızlar dün doktora gittim 6 haftalıkmış :) komik bir durum kilo almamak için elimden geleni yapacağım 65 le hamile kalmış oluyorsum son gaz dikkat edecek ve sağlıklı beslenip bebeği büyüteceğim ama bebek doğduktan sonra tam gaz hepsinden kurtulcam yine aranıza döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…