Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar yarın cumaaa ve ben bu hafta hiç iyi bir performans gösteremedim sizler ne yaptınız yaa zaman geçiyo ve ben çok yavaş ilerliyomuşum gibi geliyor ilk başlarda daha iyi kilo vemiştim senağlama

canım moralini bozma. baya kilo verdin yine.
bu hafta veremesen bile haftaya telafi edersin istedikten sonra.

Dün yediklerimi paylaşayım...

Sabah 1 poğaça
Öğlen Pide döner
Ara Erik 8-9 tane
Akşam 1 Bardak sütlü nescafe.
(ÇOK tuaf bir yemek menüsü oldu)

aaa 6haftalık mı? gözün aydın senin adına çok sevindim ve çook imrendim valla.
benim bebek planı hep daha ileriye ertelenmek zorunda kalıyor eşim yüzünden oof of...
çok büyük bir mutluluk olmalı yaşadığın... doya doya yaşa hamileliğini günbe gün büyüdüğünü hisset hatta şimdiden sevmeye başla onu...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat versin ve analı babalı büyütsün taze anne OZGEY...
güle güle bizi ziyareti unutma. hele ki cinsiyetini söylemeyi hiç ihmal etme..

selam tüm bacılar,
of haziranda geldi hedef kilo gelmedi yav...
dün öğlen taze fasülye, çorba ve sütlaç vardı. sütlaçın yarısını yedim gerisini ekmeksiz yedim.
akşam 5gibi çeyrek ekmekle domates peynir yedim. akşamda pazar yapmıştım bir meyve yedim bir şiştim anlatamam.
dün 1saat pazara gidip geldim. sonra yarım saat yürüdüm sonrada yarım saat spor yaptım. ama bu hafta çok umutlu değilim...

bu sabah kahvaltıda;
çeyrek dilim ekmek,3dilim kavun(kavun zayıflamaya yardımcıymış)
kiraz,çilek ve peynir.
öğlen başka okula çocuklara stresle başa çıkma semineri vermeye gitmiştim. dışarıdan yemek yememek için,
erik,kayısı,kiraz,çilekden oluşan bir tabak götürmüştüm onu yedim,çeyrek ekmekle.

3.30gibide okuldaki kutlamada
3yaprak sarma,çeyrek poğaça,1kurabiye,1mercimek köftesi,1dilim ince börek,1tuzlu pasta.
ağır şeylerdi ama azar azar yedim.
bugün çok ayakta kaldım ayaklarım çok ağrıyor yürüyüşe çıkamayacağım.
hepiniz hoşçakalın. yarın güzel rakamlarla buluşmak üzere...

sağol canım çok teşekkürler amin inşallah akıllı uslu sağlıklı bir bebeiş olur hergün sizi takip ediyorum zaten şuan ne hissettiğimi nasıl davrancağımı bilmiyorum karışık bir his darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah bebişim doğduktan sonra fit bir anne olmak için tekrar burda olacağım

canım moralini bozma. baya kilo verdin yine.
bu hafta veremesen bile haftaya telafi edersin istedikten sonra.

inşallah canım yaa ama işte kendime bi tarih koymuştum 18 haziranda 65 olmam gerekiyodu belki yinede olur daha 15 gün var yaz alışveriişi yapmak için ankaraya gidicemde aldığım şeyler daha çok yakışsın istiyorumbayanssulusmile

bu arada kızlar yaaa biz hepimiz ne güzel anlaşıyoruzz bölee dimibigün keşke bi araya gelebilsekk..

ozgeyy sende madem bizim aramızda olmaya devam etcem o zaman hamilelik sırasında sağlıklı beslenmene belki faydamız olur çünki hani bazen insanlar 20 kg falan alıyolar bebek büyük olsun diye sürekli yiyolar falan ama aslında çok kilo almak (Allah korusun)bebeğe zarar veriyomuşş yani aslında şunu anlatmaya çalıştım sağlıklı ve ideal kiloda bir hamilelik geçirmen için burda bizimle kalman beki işe yarar zaten gidersen özlerizz seniiisempatiksalakcinni

Nes cim bende aynen oyle canim, hic bi sey yapmadim bu hafta,
merak ediyorum tarti beni kac gosterecek
...:kedi:

hahhaa nes cim, ben gelememem ama bir araya, uzaktayim ben bilmiyorumkismile

bugun ku yediklerim

sabah: SIKI SIKI kahvalti yaptim
kaydirigubbakcemile3
oglen: 2 parmak kadar ekmekle, 2parmak kadar BALIK
arada: cikolata yedi beni, ben cikolata yemedim
aksam: 2 tost

ozgey cim, hamile oldun diye fazla civitmak yok ona gore,
saglikli beslen, bol ye$illik ye, et tavul balik aksatma sakin,
sut yoghurt peynir bol ye, yoksa di$in dü$er
guclubacismile
SIK SIK gir ha, neler yedin ictin yaz, özletme kendini. kaydirigubbakcemile5

selam bacular nasılsınız.?
beni sorman durum vahim yarın anlatırım uzun uzun.

kilo bildirimini unutmayalım lütfen.

şimdiden yazayım sabah benden önce gelen olur belki.

hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız , prenses arkadaşımız ve ozgey arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza , NES84 arkadaşımıza (hayırlısıyla gönlündeki ikiz bebeği) tgull arkadaşımızın eşinin işlerini hayırlısıyla sonuçlandırıp ona ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:

amin canım.son iki ayda evet 3. bebeğimiz. ama grup olarak hatırladığım 6 .hamilelik.ama 8 .bebiş çünkü bir bacumuzun ikizi oldu.sorma bacum ya 6.hissim kuvvetlimi ne hep içimde senin hamile olduğun hissi vardı hatta bir ara sormuştum sana.

EVETT YAAA HEMDE İKİZ İSTİYORUM ZATENN ZOR OLUYOYA OLURADA İKİZ OLSUN İSTİYORUMM ALLAHIM İNŞALLAH NASİB EDER bilmiyorumkismile

canım rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.:Saruboceq:

aminnn inşallah allah gönlüne göre versin. Allah biliyo ya bende evlendikten sonra ikizlerim olsun istiyorum.

canım seninde evlenince rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.:Saruboceq:

canım üzerine regli oldun galiba.regliye yakın olduysa kız olur derler hayırlısı.:Saruboceq:hayırlısıyla doğsun bekleriz kilolarından kurtulmak için.

canım duraklama dönemi olabilir sıkma canını . zencefilli tarif yazayım iyi gelir .şimdi hemen cevapları yazıp yatıcam yarın yazarım anlaştıkmı.yerimseniben.

canım inşallah eşinin işleri yoluna girer tez zamanda hallolurda rabbim sanada tattırır bu güzel duyguyu inşallah.:Saruboceq:

keşke gelebilsek ne iyi olurdu.

bu arda bende 22 kilo aldım hamileliğimde oğlum 3.640 gr doğdu.ama ben yemek yiyemedim 6 ay kustum.yediğimde çikolata kek şeftali idi.çok zor geçirdim .

****3.TAKIM 159 .ETAP ****

cabik ( 72.6 / / / %)
deva89 ( 59.0 / / / %)
littrefairy ( 75.0 / / / %)
NES84 ( 67.9 / / / %)
ozgey ( 65.0 ) kilo almaya karar verdi çünkü hamile:CüvCüv::dance::sm_cool:
Pandomim ( 58.5 / / / %)
Semo ( 61.4 / / % )
silagul ( 72.7 / / %)
tgull ( 64.0 / / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

teşekkür ederim bende sizi özlerim o yüzden burdan gitmiyorum sadece yarışta yokum bende yazıcam neler yediğimi neler yaptığımı hem dengeyi korur abartmamış olurum

bencede cıvıtmak yok asla elimden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum fakat canım şuanda hiç bir şey istemiyor miğde bulantıları henüz başlamadı ama gelecekmiş daha erken olduğu için bende hafif ve sağlıklı şeylerle beslenmeye çalışıyorum burdayııııııııııımmm kızlar gitmiyoruuuuuuuuuuuuuummma.s.

sılagülcüğüm;

Allah hayırlısını versin sağlıklı bir bebek olsun inşallah ama aklımdan hep kız geçiyor ne yalan söyliyeyim bakıcaz ne olduğuna bu arada hergün buraya girip neler yediğimi yazacağım zaten şuaralar canım hiç bişey istemiyor bişeyin kokusunu duyarsam güzel gelirse ancak o zaman bide acaip derecede ekşi istiyor psikolojikmidir nedir

dün yediklerim ;

sabah 1 simit
öğle haşlanmış garnitür-cacık
arada meyve (kiraz kivi)
akşamda mısır haşlanmış bardakta olanlar varya onlardan

çarşıdaydım bol bolda yürüdüm eve geldim bir uyudum sabah kalktım

Nes cim bende aynen oyle canim, hic bi sey yapmadim bu hafta,
merak ediyorum tarti beni kac gosterecek
...:kedi:

hahhaa nes cim, ben gelememem ama bir araya, uzaktayim ben bilmiyorumkismile

olsun canım gönüller bir olsun yeter bu hafta iyi değildik madem haftaya bomba gibi başlayalım ne dersinnn.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…