günaydın kızlar yarın cumaaa ve ben bu hafta hiç iyi bir performans gösteremedim sizler ne yaptınız yaa zaman geçiyo ve ben çok yavaş ilerliyomuşum gibi geliyor ilk başlarda daha iyi kilo vemiştim senağlama
selam kızlar dün doktora gittim 6 haftalıkmış :) komik bir durum kilo almamak için elimden geleni yapacağım 65 le hamile kalmış oluyorsum son gaz dikkat edecek ve sağlıklı beslenip bebeği büyüteceğim ama bebek doğduktan sonra tam gaz hepsinden kurtulcam yine aranıza döneceğim
aaa 6haftalık mı? gözün aydın senin adına çok sevindim ve çook imrendim valla.
benim bebek planı hep daha ileriye ertelenmek zorunda kalıyor eşim yüzünden oof of...
çok büyük bir mutluluk olmalı yaşadığın... doya doya yaşa hamileliğini günbe gün büyüdüğünü hisset hatta şimdiden sevmeye başla onu...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat versin ve analı babalı büyütsün taze anne OZGEY...
güle güle bizi ziyareti unutma. hele ki cinsiyetini söylemeyi hiç ihmal etme..
canım moralini bozma. baya kilo verdin yine.
bu hafta veremesen bile haftaya telafi edersin istedikten sonra.
günaydın kızlar yarın cumaaa ve ben bu hafta hiç iyi bir performans gösteremedim sizler ne yaptınız yaa zaman geçiyo ve ben çok yavaş ilerliyomuşum gibi geliyor ilk başlarda daha iyi kilo vemiştim senağlama
bu arada kızlar yaaa biz hepimiz ne güzel anlaşıyoruzz bölee dimibigün keşke bi araya gelebilsekk..
ozgeyy sende madem bizim aramızda olmaya devam etcem o zaman hamilelik sırasında sağlıklı beslenmene belki faydamız olur çünki hani bazen insanlar 20 kg falan alıyolar bebek büyük olsun diye sürekli yiyolar falan ama aslında çok kilo almak (Allah korusun)bebeğe zarar veriyomuşş yani aslında şunu anlatmaya çalıştım sağlıklı ve ideal kiloda bir hamilelik geçirmen için burda bizimle kalman beki işe yarar zaten gidersen özlerizz seniiisempatiksalakcinni
sağol canım çok teşekkürler amin inşallah akıllı uslu sağlıklı bir bebeiş olur hergün sizi takip ediyorum zaten şuan ne hissettiğimi nasıl davrancağımı bilmiyorum karışık bir his darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallah bebişim doğduktan sonra fit bir anne olmak için tekrar burda olacağım
çok teşekkür ederim canım amin diyorum yüce rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin evet topiğin 3. bebeği olacak sanırım çok şaşırdım ve çok mutlu oldum bende hergün sizi takip edicem inşallah sağlıklı güzel huzurlu bir bebiş olur Allahımmmm tüm isteyenlere versin sılagülcüğüm çok temiz kalpli imişsin içine doğmuş demekki a.s.
EVETT YAAA HEMDE İKİZ İSTİYORUM ZATENN ZOR OLUYOYA OLURADA İKİZ OLSUN İSTİYORUMM ALLAHIM İNŞALLAH NASİB EDER bilmiyorumkismile
aminnn inşallah allah gönlüne göre versin. Allah biliyo ya bende evlendikten sonra ikizlerim olsun istiyorum.
selam kızlar dün doktora gittim 6 haftalıkmış :) komik bir durum kilo almamak için elimden geleni yapacağım 65 le hamile kalmış oluyorsum son gaz dikkat edecek ve sağlıklı beslenip bebeği büyüteceğim ama bebek doğduktan sonra tam gaz hepsinden kurtulcam yine aranıza döneceğim
aaa 6haftalık mı? gözün aydın senin adına çok sevindim ve çook imrendim valla.
benim bebek planı hep daha ileriye ertelenmek zorunda kalıyor eşim yüzünden oof of...
çok büyük bir mutluluk olmalı yaşadığın... doya doya yaşa hamileliğini günbe gün büyüdüğünü hisset hatta şimdiden sevmeye başla onu...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat versin ve analı babalı büyütsün taze anne OZGEY...
güle güle bizi ziyareti unutma. hele ki cinsiyetini söylemeyi hiç ihmal etme..
bu arada kızlar yaaa biz hepimiz ne güzel anlaşıyoruzz bölee dimibigün keşke bi araya gelebilsekk..
ozgeyy sende madem bizim aramızda olmaya devam etcem o zaman hamilelik sırasında sağlıklı beslenmene belki faydamız olur çünki hani bazen insanlar 20 kg falan alıyolar bebek büyük olsun diye sürekli yiyolar falan ama aslında çok kilo almak (Allah korusun)bebeğe zarar veriyomuşş yani aslında şunu anlatmaya çalıştım sağlıklı ve ideal kiloda bir hamilelik geçirmen için burda bizimle kalman beki işe yarar zaten gidersen özlerizz seniiisempatiksalakcinni
ozgey cim, hamile oldun diye fazla civitmak yok ona gore,
saglikli beslen, bol ye$illik ye, et tavul balik aksatma sakin,
sut yoghurt peynir bol ye, yoksa di$in dü$er guclubacismile
SIK SIK gir ha, neler yedin ictin yaz, özletme kendini. kaydirigubbakcemile5
Nes cim bende aynen oyle canim, hic bi sey yapmadim bu hafta,
merak ediyorum tarti beni kac gosterecek...:kedi:
hahhaa nes cim, ben gelememem ama bir araya, uzaktayim ben bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?