selam bacular nasılsınız.?
beni sorman durum vahim yarın anlatırım uzun uzun.
kilo bildirimini unutmayalım lütfen.
şimdiden yazayım sabah benden önce gelen olur belki.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız , prenses arkadaşımız ve ozgey arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:
bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza , NES84 arkadaşımıza (hayırlısıyla gönlündeki ikiz bebeği) tgull arkadaşımızın eşinin işlerini hayırlısıyla sonuçlandırıp ona ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:
amin canım.son iki ayda evet 3. bebeğimiz. ama grup olarak hatırladığım 6 .hamilelik.ama 8 .bebiş çünkü bir bacumuzun ikizi oldu.sorma bacum ya 6.hissim kuvvetlimi ne hep içimde senin hamile olduğun hissi vardı hatta bir ara sormuştum sana.
canım rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.:Saruboceq:
canım seninde evlenince rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah.:Saruboceq:
canım üzerine regli oldun galiba.regliye yakın olduysa kız olur derler hayırlısı.:Saruboceq:hayırlısıyla doğsun bekleriz kilolarından kurtulmak için.
canım duraklama dönemi olabilir sıkma canını . zencefilli tarif yazayım iyi gelir .şimdi hemen cevapları yazıp yatıcam yarın yazarım anlaştıkmı.yerimseniben.
canım inşallah eşinin işleri yoluna girer tez zamanda hallolurda rabbim sanada tattırır bu güzel duyguyu inşallah.:Saruboceq:
keşke gelebilsek ne iyi olurdu.
bu arda bende 22 kilo aldım hamileliğimde oğlum 3.640 gr doğdu.ama ben yemek yiyemedim 6 ay kustum.yediğimde çikolata kek şeftali idi.çok zor geçirdim .
tekrar herkeze günaydınçok canım sıkıldı yaaa geçen haftaki kilom 67.9 bu faftaki, kilom 67.6 sadece 300 gr öff yaaaaslında hafta içi bi ara 67.4 gelmiştim sonradan ne olduysa oldu bu 67 den kurtulamıyorumm ama sözzz haftaya elimden geleni yapcamm
hadi nescim devam belkide sende benim gibi 65 e gelince hamille olursun cuma cuma ikizlerin olur inşallah:CüvCüv::CüvCüv:
sılagülcüğüm;
Allah hayırlısını versin sağlıklı bir bebek olsun inşallah ama aklımdan hep kız geçiyor ne yalan söyliyeyim bakıcaz ne olduğuna bu arada hergün buraya girip neler yediğimi yazacağım zaten şuaralar canım hiç bişey istemiyor bişeyin kokusunu duyarsam güzel gelirse ancak o zaman bide acaip derecede ekşi istiyor psikolojikmidir nedir
bende kilo bildirimi yapcam kıskandım hala 65 kiloyum :)
tekrar herkeze günaydınçok canım sıkıldı yaaa geçen haftaki kilom 67.9 bu faftaki, kilom 67.6 sadece 300 gr öff yaaaaslında hafta içi bi ara 67.4 gelmiştim sonradan ne olduysa oldu bu 67 den kurtulamıyorumm ama sözzz haftaya elimden geleni yapcamm
ayy inşallah canımm aslında aklıma geliyor hani zayıflayınca hormonlar daha iyi çalışıyomuş yaa zaten dr da biraz zyıflasan belki etkili olur demiştiii inşallah canım Allah bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul edr inşallahhkaydirigubbakcemile(bunlarda ikizlerim biri kız biri erkek):sm_cool:
günaydın kızlar,
moralim bozuk. sabah sabah hem eşimle hem tartıyla kavgalıyım. dün zaten doğu dürüst bişi yemedim ama biraz kabızlık olmuştu. geçen sabah ölesine tartılmıştım ve 63,900çıkmıştı. sabah tartıldım 64,200gösterdi. sonra ılık su falan içtim wc ye çıkabilmek için çıkabildimde nihayetinde tekrar tartılacaktım ama tartı yerinde yoktu. neymiş efendim eşim beyefendi kilo takıntımdan tartılmamdan bıkmışda saklamış artık tartılma da yok tartıda yok diyet falan yokmuş. sanki o karar verecek. tabi buraya üye olduğumu bilmiyor diyemedim kilo bildirimi var diye. birde zaten son zamanlar biliyorum gıcıklığına sürekli künefe, pasta, dondurma çikolata yani hep kalorili şeyler getiriyor ve yemezsen küserim diye diyetimi sabote ediyor.kasıtlı yapıyor ya valla kasıtlı.. akşama kadar yarı aç kalkıyorum yemek masasından akşam eşim aman kırılacak aman üzülecek yiyorum. şu anda diyeti kişisel çabamı tamamen bıraksam en kısa sürede eşim sağolsun tüm verdiğim kiloların geri geleceğinden adım gibi eminim. bıktım ya sürekli stres stres... önce sınav stresi şimdi sınav açıklanacak onu bekleme stresi sonra askere gidecek onun stresi, evliliğim burnumdan geliyor. bir daha dünyaya gelmeyeceğim ama gelirsem kesinlikle işleri yoluna girmemiş askerliğini yapmamış biriyle evlenmem. tüm bekarlarada kesinlikle önermem.
yeni kilom 62.7
kendime inanamiyorum
amin canım önce sağlık elbet.rabbim hayırlısını gönlündekini versin.inşallah güzel rahat bir hamilelik geçirirsin ben çok çektim herkese duam bu oluyor.
hımmmm CADIARZU demek ekşi ne demişler ye ekşiyi doğur ayşeyi,ye tatlıyı doğur atlıyı
yap tabi şimdi tadını çıkar kilo almaya başlayana kadar.
a.s
canım sıkma canını elbet inecek 67 den aşağı.şuan cuma selası okunuyor rabbim bu güzel günün zamanın hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah:Saruboceq:
canım her evlilikte mutlaka bir sorun var hiçbirşey tam olmuyor yada ben görmedim.eşim her şeyi tamamlamıştı. hayatı düzendeydi. işi evi arabası ama bak bana evlendiğim günden beri 8 senedir hastaneler ve hastalıklardan kurtulamadık. bu günümüze şükrolsun.rabbim bu günümüzü aratmasın.bir şekilde sınav oluyoruz işte.
bendeeee:1shok:
doğru diyorsun arkadaşım dediğin gibi her evlilikte var sorunlar ama hani insan hep ilk yıllarının çok güzel geçmesini beklerya sanırım benimde beklentim öyle olduğundan hayal kırıklığı yaşamamın üzüntüsü siniri... hep yarından bekliyorum huzuru mutluluğu yarın başımın ağrısı geçecek, bir dahaki ay sınav sonucu açıklanıyor huzursuzluk bitiyor, altı ay sonra rahatım düğün kredisi bitiyor, 1yıl sonra rahatım askerlik bitiyor, 2yıl sonra çok iyi öğrenim kredisi bitiyor...ooof of ömür bitiyor ömür....
ya aslında formun konusunun dışınada çok çıkmak istemiyorum ama ortam güzel ve paylaşasım geldi.
bu arada geçen haftasonu battım ama hafta içi çok iyi geçmişti niye 200gram aldım ki ben ya...
doğru diyorsun arkadaşım dediğin gibi her evlilikte var sorunlar ama hani insan hep ilk yıllarının çok güzel geçmesini beklerya sanırım benimde beklentim öyle olduğundan hayal kırıklığı yaşamamın üzüntüsü siniri... hep yarından bekliyorum huzuru mutluluğu yarın başımın ağrısı geçecek, bir dahaki ay sınav sonucu açıklanıyor huzursuzluk bitiyor, altı ay sonra rahatım düğün kredisi bitiyor, 1yıl sonra rahatım askerlik bitiyor, 2yıl sonra çok iyi öğrenim kredisi bitiyor...ooof of ömür bitiyor ömür....
ya aslında formun konusunun dışınada çok çıkmak istemiyorum ama ortam güzel ve paylaşasım geldi.
bu arada geçen haftasonu battım ama hafta içi çok iyi geçmişti niye 200gram aldım ki ben ya...
evet canım forumun konusu değil ama bazen dertleşmekte iyi oluyor zaten kilo alımında en büyük etkenlerden biride stress ben kendimden biliyorum stress ten çoğu zaman kendimi yemeğe vermişimdir.Sölediklerinden valla bende muzdaribim düğünün borçları bitse rahatlarız arabanın kredisi bitse rahatlarız örenimin kredisinin bitmesine 4 aykaldı sonra rahatızz ayy iki ay sonra doktora gitsek tedavi olsak bebeğimiz olsaa strestenn kurtuluruzz yani bunlarr inan herkezin başında var bu zamanda artık derdin tasanın biri bitiyo biri başlıyoo yani anlıycann zatenn ömür bunlarla geçiyo gerçekten manen ve meddeten çook rahat yaşayan insanlar olduğunu sanmıyorum
****3.TAKIM 159 .ETAP ****
cabik ( 72.6 / 72.4 / 0.2 / 0.28 %)
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
littrefairy ( 75.0 / 75.0 / 0.0 / 0.00%)
NES84 ( 67.9 / 67.6/ 0.3 / 0.44 %)
ozgey ( 65.0 ) kilo almaya karar verdi çünkü hamile:CüvCüv::dance::sm_cool:
Pandomim ( 58.5 / 60.5 /- 2.0 / - 3.42 %)
Semo ( 61.4 / 62.7 / - 1.3 / -2.12 % )
silagul ( 72.7 / 72.0 / 0.7 / 0.96 %)
tgull ( 64.0 / 64.2 / - 0.2 / - 0.31 %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 531.1 / 533.4 / - 2.3 / - 0.43 %)
durum bu bacular sonunculuğu garantiledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?