Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vavv uzman diyet yapıcı var karşımızda dese
Hoşgeldin aramıza ben dilek 13kilo verdim mezun oldum şuan korumayla cebelleşiyorum işte
anladım kadarıyla bi süredir diyet yapıyorsun kaç kilo verdin
Aslında sürekli bir alma verme durumunda oldum hep.
Şöyle söyleyeyim evlenmeden önce 56 57 58 arası gidip gelirdim evlendim. 60 62 63 görüyordum tartıda hamile kaldım 75 kg ile doğuma girdim.
40ım çıkınca 66 olmuştum ama süt olsun diye saldım gitti. 75 kg oldum tekrar.
Çok sıkı olmayan sporsuz karatay diyetiyle 8 9 ayda 59 oldum. araya yaz girdi açık büfe yemekten sonrasında da dikkat etmemekten yine 66 lara kadar geldim.
1 2 haftadır gevşek bişekilde tutuyorum diyeti. 64 oldum.
Ay anlatırken başım döndü okuyana kolay gelsin:)
28 yaşımdayım 1 kızım var.

bir ara 86 yı görünce ekmek ve tatlıyı bıraktım. biraz yürüdüm. o zaman 2 çocuk vardı. 4 ayda 10 kg vermiştim ama şimdi eve kapandım kaldım.
inşallah bir şeyler yapacağım :)
senin metoda az değil ozaman iyi kilo vermişsin, yaptıkların yapacaklarının teminatıdır canısı:)

ismimi öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa loto toto gibi kilo serüvenin var maşallah :)
amma isteyince çok güzel kilolar veriyorsun belli sporsuz helede iyi vermişsin sarkma olmadımı

inşallah hanımlar.
ben çıkayım. yine görüşürüz :)
görüşürüz canım
Bebişim burqnın püf noktası bol paylaşım dır Nekadar aktif olursan okadar motive olursun ee Nekadar da motive olursan kilo vermek okadar kolay olur

Hoşgeldin cnm maşallah istikrarlı bir kişi görüyorum karşında inşallah istediğin hedefe ulaşırsın :)

Tmm akşam uğrarım müsait oluyorum genelde.
çocukta olunca gün onun peşinde geçiyor

Arkadaşım bende pazartesi 33 yaşına basmak üzere olan 12 yaşında oğlu 7 yaşındada kızı olan ömrünü zayıflamaya adamış bir ev hanımıyım

ismimi öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa loto toto gibi kilo serüvenin var maşallah :)
amma isteyince çok güzel kilolar veriyorsun belli sporsuz helede iyi vermişsin sarkma olmadımı
İsmimi söylemek istemiyorum cnm. btrt iyidir:)
Daha önce spor yapmışlığım var o yüzden şekilli bi vucudum var tek sarkma ellerim ve dizlerim üzerinde durduğumda alt göbeğimde oluyor. biraz spor yapsam o da olmazdı ama işte tembelim o konuda

çocukta olunca gün onun peşinde geçiyor

Arkadaşım bende pazartesi 33 yaşına basmak üzere olan 12 yaşında oğlu 7 yaşındada kızı olan ömrünü zayıflamaya adamış bir ev hanımıyım
Maşallah Alah bağışlasın. ne yapalım yemeyi seviyoruz tatlıyı seviyoruz

canım diyelim o zaman
spor yarışları yapıyoruz ilerleyen zamanda sende katılırsın o eksiğinide gideririz inşallah

Kızlar ne yapiyorsunuz öğle yemeğinden indim 1 kepçe çorba içtim
Yarım kase kısır yedim 1 bardak ayran çok mu olmuş ama aksama yemek yemicem söz

Maşallah Alah bağışlasın. ne yapalım yemeyi seviyoruz tatlıyı seviyoruz
aynen öyle ama zayıf olmayı da seviyoruz tontiş olmak bizim ruhumuzun bedenleri değil bizim ruhumuz ince zarif hatunları istiyorlar
Bizde ne yapalım hedefe ulaşanakadar sıkar dişimizi sonra korumada dengeleme şartıyla yeriz tatlımızı:)

Kızlar ne yapiyorsunuz öğle yemeğinden indim 1 kepçe çorba içtim
Yarım kase kısır yedim 1 bardak ayran çok mu olmuş ama aksama yemek yemicem söz
Cnm çok değilde karbonhidrat olmus
Akşam aç kalma faydası olmaz
Salata yanında protein süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…