Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba arkadaşlar, Temmuz ayının sonunda düğünüm var, normalde kilom en fazla 47 oluyordu fakat önceki yıl geçirdiğim ameliyatlardan dolayı o zaman çok fazla kortizon kullandım, ilaçları bırakalı çok oluyor ama şimdi ne yesem yaıyor gibi ve kilom 55 oldu, bu durum beni çok rahatsız ediyor.Acilen kilo vermek istiyorum.

Hangi blog da yazmam gerektiğini bilmediğim için buraya yazıyorum, ama bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirm.

selaam kızlar.utanarak geliyorum ben bu cezayı da sevmiyorum ama hakettim.takımımı ihmal ettim. paylaşımda bulunmadım cezalıyım. tüm takımlara hain domdom olduğumu yazmam lazım.

Bundan sonra boş kalan yerlere ortalama olduğu için 3 puan yazıyorum, eşinizin kaderi sizin elinizde haberiniz olsun boncuklayın her menüyü

ilk üç derecemiz mattika samanyolu ve bendeniz...
son üç derecemiz S_A vafers hatice
eskiden olduğu gibi ilk üç kişi son üç kişiye ceza verecek hadi düşünelim bakalım

isimler cmt pazar pzt salı çrş prş toplam
ali_ye 2 4 4 4 3 3 20
samanyolu 5 2 5 1 5 5 23
pakize 4 2 1 4 4 5 20
hatice 4 2 0 0 5 5 16
lifegoeson 2 4 5 5 3 3 22
vafers 2 2 2 2 3 4 15
signorina 1 3 3 5 4 3 19
krakker 3 2 3 3 3 3 17
S_A 1 1 1 1 1 1 6
mattika 4 5 1 4 4 5 23
suhan2 2 3 4 3 3 3 18
banucan 3 3 4 3 3 3 19

Son düzenleme:
Bir haftanın daha sonuna geldik ben hafta sonu yokum arkadaşlar kardeşimin mezuniyetine gidiyorum benim küçük meleğim büyümüş üniversiteleri bitirirmiş çok gururluyum internet bulamam menü paylaşımında bulunamıycam :26::26:

Herkeze az kaçamaklı güzel bir haftasonu diliyorum....

Bu hafta için hepinize çok teşekkür ederim kilo bildirimlerini zamanında yaptığınız için. takımı boş bırakmadığınız için ve tavsiyeleriniz, sohbetleriniz için de.. her hafta böyle olalım inşallahh sizi seviyorum

eşlerimiz uğurlu gelsinn

mattika - banucan
vafers - pakize
signorina - aliye
samanyolu - krakker
suhan2 - S_A
hatice - lifegoeson

tablo sırası da S_A'daymış

Ihmm bi de şöyle bi durum var ki benim 19 ve 25 haziranda üniversite sınavım var. geçen sene puanım güzeldi ama istediğim yere yetmiyo diye tercih yapmadım maalesef. Keşke yapsaydım diyorum şimdi :97: Bu sene dersaneye gitmeyip evde kendim hazırlanıyorum ve geçen seneki puanımdan daha yüksek yapabilmek için birazcık kafamı kitaba gömmem gerekiyo. Takımdan 25 hazirana kadar ayrılsam diyorum ama korkuyorum ben yokken bi aksilik olursa diye. Şöyle yapsak. Ben geri dönmek üzere ayrılayım ama cuma günleri gelip bildirimi yapayım sizin için bi sorun olur mu?

ipek sınavların varmış.. başarılar.. baya az kaldı napıyosun buralardasın sen hep
cumadan cumaya gel bari..

yeni eşim banucan olmuş..
bugünkü menümü yazayım en iyisi.
ama bu bocuk işi menüleri bütün yazmak zorunda bırakıyor insanı.anında paylaşımı engelliyo
bi değişikliğe gitmek lazım bence

banucanmenümü yazıyorum..
3 mayıs Perşembe
Sabah:
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
3 tk reçel
Domates salatalık

Öğle:
6 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Domates biber

Ara:6 tane ülker as kraker

Ara:2 kayısı

Akşam:
1 kase yoğurtlu şehriye pilavı
2 yk bulgur pilavı,2 lokma ekmek
5 yk kaşığı tavuk sote, salata
1 küçük hobby

evet kendimi sorumlu hissettiğim için sürekli başlığa giriyorum. ama şimdi cumadan cumaya giricem. bu arada anında paylaşım yapabilirsin tabii ki. ama ayrıca akşam da toplu yazarsın işte. mattikcim boncuk tablosunda ilk üçe girenler olarak son üç kişiye nasıl bi ceza verelim sence? sen de derecedesin.

daha önce ne gibi cezalar verildi mesela
hiç bilmediğimden şimdi çok garip bi fikir çıkmasın benden

boncuklarım ben haticeyi de olmaz mı
iki eşli olayım ben

yazmayı unutmuşum su 3lt.. spor yok:18:

daha önce ne gibi cezalar verildi mesela
hiç bilmediğimden şimdi çok garip bi fikir çıkmasın benden

boncuklarım ben haticeyi de olmaz mı
iki eşli olayım ben

aa süpersinn olurrr
daha önce daha fazla su içme cezası, spor cezası falan verildi. diğer takımlara cezalıyım yazmak vb. yaratıcı bişey bulunamadı henüz bi fikrin varsa söyle

aa süpersinn olurrr
daha önce daha fazla su içme cezası, spor cezası falan verildi. diğer takımlara cezalıyım yazmak vb. yaratıcı bişey bulunamadı henüz bi fikrin varsa söyle

bence bizim takımda paylaşım sıkıntısı var.
günde en az 20 msj paylaşım yapmak fln güzel olur
spor aslında en iyisi.klasik ama olsun

İyi akşamlar:)
Yarışma sonucu ne oldu yaa? Hangi takım birinci, biz kaçıncıyız?

Aliye olmuş benim yeni eşim de. İyi haftalar diliyorum ikimize de:)
Bugünkü menüm:
Sabah: 1,5 dilim tahıllı ekmek, 8 tane zeytin, domates salatalık
Öğle: 1 tane simit
Ara: 1 salkım üzüm
Akşam: 100 gr. tavuk, 18 tane yeşil erik (birlikte yemedim tabi)
Ara: 300 gr. karpuz, biraz üzüm
2 litre su, spor yok

bence bizim takımda paylaşım sıkıntısı var.
günde en az 20 msj paylaşım yapmak fln güzel olur
spor aslında en iyisi.klasik ama olsun

günde 20 mesaj mı ahahaha çok fenasın. bu başlık ben katıldığımdan beri en çok paylaşımı gördü siz geldikten sonra. sen buna bile az diyosun eski halini görseydin... spor cezası mı o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…