Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tebrik ederim canım akşam az yemene rağmen gece atıştırmamışsın aynen devam

pakizecim oğlan olacak gibi hisler geliyor ama hemen kovuyorum kız isimleri düşünüyorum ilkindeki gibi sağlıklı olsun da gelinlerle kavga eder dururum artık

hayırlısı canım en önemlisi sağlık ve sıhatle dünyaya gelsin...

bende iyicene saldım valla sok diyetlere mi başlasam 55 görsem 2 kilocuk ufffff gitmiyor gerci gitmesi için uğraşmıyorumda kendimede kızıyorum

Dün eşimin doğumgünüydü haftayada oğlusumun doğumgünü temmuz ayı maddi olarak batış ayım

yedikelrime gelince yazsam mı ki

kalkınca : 1 dilim kepek ekmeği domates,peynir,şekersiz çay

Öğlen : pide arası döner ,ayran :26::26: iş yerinde ne yiyeceğimizi şaşırdık

Akşam: yarım bardak kefir
1 kutu kola
3 tane ızgara kanat
1 dilim su böreği
3 çatal kısır
1 tane köfte
4 kaşık çoban salatası
2 çatal yaş pasta

akşam saatlerinde patlama yaşıyacaktım...20 dk koştum

mrb gülaycım bakalım menüne bugün hiç giremedim o yüzden okuyamadım neler yazdığını akşama kadar dışardaydım ölüyorum yorgunluktan(
sabah iyi ama gene kaçırmışın tatlım ekmeği
öğlende patates yemeği iyi ama patates zaten karbonhidrat bide ekmek yemişin olmamış
aran çok iyi meyve
akşam çok hafif olmuş mükemmelsin ama sabah ve öğlenki ekmeklerini azaltmaya çalış sporda yok sanırım birazda hareket etmeye çalışsan daha iyi olur.
hafta sonu giremiycem kusura bakma artık pazartesi bakarım menülerine hepsini yaz olurmu canım.

Benim bugünkü menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
minik bir tulum peyniri
3 adet zeytin
öğlen:
karışık ızgara
3 yk pilav
çok az salata
avuç içi kadar lavaş
ara:
1 adet cornetto(çok pişmanım ama çok sıcaktı hava süreklide arabadaydım dayanamadım)
akşam:
yemek yemiyorum sadece kavun yiycem
1 saat yürüyüş
suyumuda içtim 1.5-2 lt arası olmuştur.

tam bir yaz menüsü
sıcaktan iştahı kapanıyo insanın ama açıldı mı tam açılıyo
bence spor olduktan sonra ve midenin sesini dinleyebildikten sonra kaçırmak dert değil
midenin doydum artıkk dediğini duysak zaten hiç sorun yok

suyu daha fazla iç.
içemiyosan sulu gıdalar tüket
bi de kavun karpuz gibi masum değildir şeker yüküdür
başka bişey yemediğinden farketmez tabi

tebrik ederim canım akşam az yemene rağmen gece atıştırmamışsın aynen devam

inşallah canımm dikkat edicemm..baya bir zorlandımm ama başardımm :)

Bu arada gülaycım menüne bayıldım tebrik ederim canım
sağol canımm..inş.. daha güzel menüler olacakk..senın menünde güzelmiş canımm :)

tamam canım ben yazmaya devam edicemm..burada olduğum için kendimi şanslı hissediyorumm..bırakmıcamm inş..gayret edicemm..başaramasamda en azından çabaladım dicemm..

sabah güzel...öğlende iyi..arada dondurma olmamış ama yapacak bir sey yokk insan nasıl karsı koyabilir ki :) sıcaklar hele bunaltınca...akşamı yemediğin güzel olmuşş..sen akşamları hep hafif geçiriyosun ne güzel özeniyorum vallahi sana....benimde bu akşamım hafif olcak bakalımm..sonunda isyan etmezsemm

sporun,suyunda güzel...ben bugün 3 boncuk veriyorum..umarım beyenirsin canım..yanlışımm varsa düzeltt olur mu?bu kadar yorumlaya biliyorum anca..daha kendimi düzeltmeden başka arkadaşıma yorum yapmak bana biraz ağır geliyor htam varsa özür dilerimm...

benimm bugun kü menümm peki ii değil ama benim normal beslenme şeklime göre azz..daha güzell olacakk ama...inş..

sabah domate-peynir-4-5 zeytin..acık cayy--3 dilim ekmek

ara 1 fincan yeşil cay -1kaç tane cevizz .... be bunları yedikten 5-10 dk. sonra neden bilmiyorumm elim ayagım titremeye başladı..bayılcak gibi oldumm.
karnım ac değildi ama sanırım sabah az yedimm ondan oldu diyorumm...

bende hemen 3-4- zeytin az reçel- 1 lokma ekmek yedimm ondan sonra düzeldimm..onuda yemezdim ama dışarı cıkıyodum..bayılırım diye korktum..

öğlen-dışarda olduğum için 1 kıymalı pide ve ayran yedimm..normalde ben 3 tane yiyorum bugun bende hayret ettim ...doydumm...

ara-- soda 1 şişe

akşam da yemedim --nedendir bilemiyorumm 1 pide bna cok geldi..sureklı su içtim

ama 10.30 da dayanamadımm 1 kase cacık yedimm..ben birde emziriorum kızlar 1.5 yasında oğlum var .. sütüm gitsin istemiyorum.

daha kötü bişeyler yemeyeyim diye cacık yedimm...

su heralde 1.5- 2 litre olmuşturr..
spora gelince daha başlayamadımm ama bugun 2.5 saatim dışarda gectialışveriş ve cocuklarla parka gittim..işe yarar heralde hiç yoktan iidirr..

süper menü canım maşallah
çok sıkma kendini.. her zaman yediğinin yarısını yesen yine kilo verirsin
bi hafta fln alışma sürecinde birden azaltma. porsiyonları azalt yeter
3 pide yerine 1 yemişsin aynen öyle
tebrik ederim
ben tatilden dönene kadar ne kadar verceksin bakalım

allaha emanet olun kızlar
yarın sabah erken yola çıkıyoruz
herkesi öptüm

dua edin kilo almadan döneyim, hatta vereyim :26:

kimse yokk bu aksamm galiba amaben yazayım dedimm...bu cacıkk benıinanılmaz tok tutuyorr..bu ssat oldu midemde kriz yokk ayy cokk zevklı bu iş..inşş. hep devamm eder...

kimse yokk bu aksamm galiba amaben yazayım dedimm...bu cacıkk benıinanılmaz tok tutuyorr..bu ssat oldu midemde kriz yokk ayy cokk zevklı bu iş..inşş. hep devamm eder...

slm gülay valla süpersin kısa zamana toparlıyorsun tbrkleerrrr...

benim bu günde fene değildi

sabah 1 kurabiye öğle yağsız kızartma 1 dl ekmek

ara salata 1 dl ekmek

akşam 1 tabak soslu makarna az yağlı karpuz salata

su 3 lt olmuştur yanıyoruz sıcaktan

spor 2 saate yakın yürüyüş alışverişteydim baya tempolu yürüdüm

byyyy...

allaha emanet olun kızlar
yarın sabah erken yola çıkıyoruz
herkesi öptüm

dua edin kilo almadan döneyim, hatta vereyim :26:

canım kilo vermen biraz zor ama inşallah almadan gelirsin alsanda 1 hafta protein diyeti hemen vucut eskisine dönüyor bu arada bol bol eğlen dinlen tadını çıkar iyi tatiller özliycez seni

Gülaycım menülerine inanamıyorum afferim sana bir tavsiyede daha bulunucam 1 tane pide yerine bol yeşillikli tavuklu salata+ çorba içebilirdin yada ızgara et yada tavuk pilav yok salata ile birlikte yiyebilirdin

yazdıklarıma uymanı istiyorum

patates ile birlikte ekmek asla yeme

pilav+et aynı anda asla tüketme onun yerine salata

et,tavuk ızgara haşlama tüket benim çok severek yediğim 2 tane tavuk butu 1 tane havuç soğan haşla ye baharatla tatlandır inanılmaz lezzetli oluyor yanına büyük caık misss misss

cacık ile açlığını bastırman süper olmuş sütün azalmaz merak etme canım bunun için az şekerli kompostu ve hoşaflar iç tabi bunun yanında en az 2 lt su bu arada mahşalalh benim oğlum sadece 11 aylık emdi

çok sütüm vardı ama işe başladıktan sonra istememeye başladı Allahım onlara sahlık sıhat versin ölürüm ben onlar için

Cuma Günü Menüm

Sabah : 2 dilim küçük su böreği sekersiz çay

Ara :YEŞİL ÇAY

Öğlen : tavuk şiş ızgara +çoban salata 1 bardak Cola :26:

Akşam : bir tabak ıspanak yoğurtlu
2 tane minik kanat

yatmadan 2 dilim karpuz

1 bardak kefir

su 2lt spor Oğlusumla ördeklere ekmek atmaya gittik bol bol yürüdük :)

caımm teşekkür ederim..menülerimi beyendiğine cok sevindimm..yazdıklarına tamamen uyucam b.dolabımın üstünde yasaklı listem var ona eklicam yazdıklarını
ben patetesle ekmek yedimm..ama bu sonnn...cok heveslendımm kızlarr ben iştee..sayenzde başarıcama inanıyorum inş..

sağol banucumm..sizin desteğinizle başarıcam inş..senın menüde güzell..yazın insan şasıyo ne yesinn...ama olsunn yaz güzell hep olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…