Cuma Günü Menüm
Sabah : 2 dilim küçük su böreği sekersiz çay
Ara :YEŞİL ÇAY
Öğlen : tavuk şiş ızgara +çoban salata 1 bardak Cola :26:
Akşam : bir tabak ıspanak yoğurtlu
2 tane minik kanat
yatmadan 2 dilim karpuz
1 bardak kefir
su 2lt spor Oğlusumla ördeklere ekmek atmaya gittik bol bol yürüdük :)
slm gülay valla süpersin kısa zamana toparlıyorsun tbrkleerrrr...
benim bu günde fene değildi
sabah 1 kurabiye öğle yağsız kızartma 1 dl ekmek
ara salata 1 dl ekmek
akşam 1 tabak soslu makarna az yağlı karpuz salata
su 3 lt olmuştur yanıyoruz sıcaktan
spor 2 saate yakın yürüyüş alışverişteydim baya tempolu yürüdüm
byyyy...
slm millet nasıl gidiyor haftasonu
ben iyiyim çok şükür
ha bu arada safranes die bir çay sipariş ettim arkadaşım
çay ve dietle 10 kilo vermiş
pztsi geliyor eniycem bakalım
bugünki menüm
sabah kep. ekmkle tost vişne suyu
çay şekersiz
öğle 2 3 kaşık mısır
yarım simit
ara yarım tost
akşam salata 1 yumurta 2 dl ekmek çay yoğurt 3 4 kaşık
pişmaniye( kan şekerim düştü :))
su tamam 30 dk yürüyüş...
işte bu benim menüm acaip gaza geldim ramazana kadar 5 kilo vermem lazım
çok mutluyum zayıflayacak olmak bile mutlu ediyorsa zayıflayınca nolur bilmem
pişmaniyeye bişey demiyorum çünkü zaten gün boyu çok az yemişsin bişey olmaz
buna da1 tane ara yaptığın için
tşkler ipekcim malesef bazen ara olmuyor
yoğunluktan sanırım
sen menünü paylaşmıyorsun o yüzden yorumlayamaıyorum
gerçi senin diete bile ihtiyacın yok bence ama :))
gelelim banucanın pazar menüsüne
sabah ve ara yok geç kalktım çünki
öğle 1 kepçe bamya çorbası 1 dl börek 3 4kaşık pilav
et salata 1 dl baklava
ara türk kahvesi çay
akşam 1 dl ekmek peynir karpuz
su 3lt yi geçmiştir
spor yok belki yürürüm birzadan yürürsem yazarım
işte böyle yarın çayım geliyor
yupi çok heyecenlıyım bakalım bnede haftada 1 kilo verebilecekmiyim
çok ümitliyim
bayrama kadar 5 verirsem nefis bir kıyafet alıcam
sabah güzel...öğlende iyi..arada dondurma olmamış ama yapacak bir sey yokk insan nasıl karsı koyabilir ki :) sıcaklar hele bunaltınca...akşamı yemediğin güzel olmuşş..sen akşamları hep hafif geçiriyosun ne güzel özeniyorum vallahi sana....benimde bu akşamım hafif olcak bakalımm..sonunda isyan etmezsemm
sporun,suyunda güzel...ben bugün 3 boncukveriyorum..umarım beyenirsin canım..yanlışımm varsa düzeltt olur mu?bu kadar yorumlaya biliyorum anca..daha kendimi düzeltmeden başka arkadaşıma yorum yapmak bana biraz ağır geliyor htam varsa özür dilerimm...
benimm bugun kü menümm peki ii değil ama benim normal beslenme şeklime göre azz..daha güzell olacakk ama...inş..
sabah domate-peynir-4-5 zeytin..acık cayy--3 dilim ekmek
ara 1 fincan yeşil cay -1kaç tane cevizz .... be bunları yedikten 5-10 dk. sonra neden bilmiyorumm elim ayagım titremeye başladı..bayılcak gibi oldumm.
karnım ac değildi ama sanırım sabah az yedimm ondan oldu diyorumm...
bende hemen 3-4- zeytin az reçel- 1 lokma ekmek yedimm ondan sonra düzeldimm..onuda yemezdim ama dışarı cıkıyodum..bayılırım diye korktum..
öğlen-dışarda olduğum için 1 kıymalı pide ve ayran yedimm..normalde ben 3 tane yiyorum bugun bende hayret ettim ...doydumm...
ara-- soda 1 şişe
akşam da yemedim --nedendir bilemiyorumm 1 pide bna cok geldi..sureklı su içtim
ama 10.30 da dayanamadımm 1 kase cacık yedimm..ben birde emziriorum kızlar 1.5 yasında oğlum var .. sütüm gitsin istemiyorum.
daha kötü bişeyler yemeyeyim diye cacık yedimm...
su heralde 1.5- 2 litre olmuşturr..
spora gelince daha başlayamadımm ama bugun 2.5 saatim dışarda gectialışveriş ve cocuklarla parka gittim..işe yarar heralde hiç yoktan iidirr..
kızlar artık bende menümü suhan22 gibi erkenden vericemm ki hesabım erkenden kapansınn...etkili olacağını düşündüm bu yöntemin ...hayırlısı bakalım..
benim bugun menümm pek iç acıcı değil kalorili seyler ama az yiyorum eskisine nazaarann..haaa birde ben bu sabak 97.600 cıktım tarıda bu da benı cok mutlu etti..su dan kaybetmişimdir ama olsun morelim yerine geliyorr...
sabah -az patates kızarması-3 dilim ekmek -az recel-domates -cay
ara --yarım avuctan az ceviz-yeşik cay
öğle-sabahtan artan patetes vardı yarım kase yemek yapmaya üşenince onu yedim yarım bardak ayran ve 1 dilim ekmekle..
ara-b 2 biskivi arası dondurma..230 kaloriymişş..bunu gece eşim gelince almış ..hadi yiyelim dedi ben yemedim yarına saklıcam dedim..hayret inanmıyorum sana ciddimisin dedi..evet dedim yemedim..aklımda kalmasın kendimi kasıp piskolojım bozulmasın diye yedim..canım cekmemişti..ama cok güzeldi :)
5 tane de küçük balık kraker
akşam--hakkımı doldurduğum için bir sey yemicem sadece 9 gibi cacık yapıcam yine...
su ne kadar olur 1.5-2 olur heralde
sporum yok.ama dışarı cıkıcam coccuklarlar2 saat filan kalırım heralde..parkta.... şimdilik bu kadar ...arkadaşlarr hepinize teşekkür ediyorum..burası bana cok ii geldi..
hafta sou giremedim harap ettim kendimi o nedenle önce unutmadan kendi menülerimi yazayım daha sonra seninkilere bakarım.
cumartesi;
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 biber
çok az tulum peyniri
1 salatalık
3 zeytin
öğlen:
4 yaprak sarması
1 dilim kek
1 parça börek(patatesli)
1 bardak çay(şekersiz)
öğleden sonra:
1 kase yoğurt çorbası
ara:
1 şeyfatali
akşam:
yemek yemedim
1.45 dk yürüdüm ve 7 tane halı yıkadım şuan kollarımı kaldıramıyorum her tarafım ağrıyo çok kötü durumdayım.
pazar menüm:
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
sucuk
öğlen:
1 adet şeftali
öğleden sonra:
1 patlıcan 1patates
1/2 soğan
1 biber
1 avuç kadar kuşbaşı (yağsız) bunların hepsini yağsız olarak fırına attım ve onu yedim çok hafif oldu tavsiye ederim
akşam:
yemek yemedim sadece bikaç tane çubuk kraker yedim
ara:
kiraz
bu arada sabah 2 saat yürüdüm
öğleden sonrada kalan 6 halım vardı onları yıkadım akşama kadar artık ölüyorum sandım nasıl yattığımı hatırlamıyorum ve nasıl kalkabildiğimide((
gülaycım bakalım sen neler yapmışın hafta sonu:))
sabah,çok güzel bi kahvaltı olmuş bak zeytini azatmışın neydi o öyle bi sürü zeytin yiyodun kutluyorum seni ekmekte 3 dilime inmiş süpersindeğmesin sana
öğlen,çok çok güzel harika buna yapacak yorum yok sadeceverilir başka bişey sölenmez:)
aranda çok iyi sıcakta bol bol soda iç ama sade olsun onada bir
şu sabah kahvaltısından sonra yediklerin olmamış ama yavaş yavaş tabi dikkat et bundan sonra
akşamda hafif yemişin cacık çok güzel ama saati pek olmamış canımya akşam 7 den sonra yemek yememye çalış senin için daha iyi olur ayrıca bebişin varmış ben bu konuyu dr sormuştum benimde 2 çocuğum var tabi büyüdü şimdi benimkiler ama emzirdiğim dönemde en çok bunu merak ediyodum az yersem süt azalırı diye dr bana şey demişti sütün büyük bir kısmı sudan oluşuyomuş o nedende bol bol sıvı alman gerekiyor bunun tatlıyla falan ilgisi yok dedi tatlı yemenin tek nedeni tatlıdan sonra bol bol su içmek başka bi espirisi yok yani o yüzden bol sıvı alırsan sütünde bi azalma olmaz canım korkma.
sana bu menün içinveriyorum aslında 3 vericektim ama son boncuk azmin için çok iyi gidiyosun devam et böyle:))))
sabahtan başlıyalım,artık şu kızartmayı yavaş yavaş hayatından çıkartsan nasıl olur gülaycım
öğlende patates var çok kötü ama ayran iyi
aran fena sayılmaz dondurma biraz fazla kalorili ama olsun en azından akşam yememişin bak gelişme var çok iyi
akşamda hafif olmuş cacık yiycekmişin ama gene saati çok geç biraz daha erken yemeye çalışırsan senin için süper olur çok acıkırsan meyve falan ye oyalar seni şimdi yaz bi sürü meyve var bu konuda sıkıntıda çekmessin mesela salatalık ye bak şimdi aklıma geldi çok iyi tok tutuyo.
üzgünüm gülaycım sana bu menüyleboncuk veriyorum kızartmaların olmasaydı iyi bir menü olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?