Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gülaycım nasılsın hafta sonun iyi geçmiş sanırım sadık kalmışın diyete senin adına sevindm canım umarım bu hafta 93-94 arası olursun göreyim seni:)))

ahhh caımmm benimm inş...bugun tarıldım 94.900 cıktı..2 gün okadar kötü seyler yedimki yazmak istemiyorum..karışıkk satleri bell, değill..cumartesi iyi gibiydi ama pazar ipi kaçırdım hala toparlanamadımm ....ama yılmak yokk ödül olarak düşünüyorumm..kendime tatil ilan etti diyorumm..yoksa sıkıntıda catlıcam.....

[cumartesi pazar yazmak istemiyorumm..motivasyonumu bozuyor düşündükce..öyle eskisi gibi fazla kacırmadım ekmekte yemedimm ama cok vakitsiz ayak üstü..atıştırmalarlar geçtii...

bugun pazartesi menümü yamakta istemiyorum bugun berbat amaa bugunde kendime zorunlu tatil ilan ettim..hafta sonu cok yoruldum..bugun kendimi abur cubura verdım..

sabah..az menemen 1 dilim ekmek 1 küçük küp dilim peyir cay

sabahtan sonra cıldırdımm..yazıyorum bakın şimdi böle menü görülmedii

3 kaşık un helvası

5 tane rulakat dışı cikiloata kaplı

1tane milka 40 gr 210 kal.

tekrar un helvası2-3 kaşık

domates corbası yaptım .dom.rendeledim yağda kavururken kokusuna dayanamadım 2 dilim ekmegi daldırdım tencereye..

tekrar 4 tane rula kat

akşam 2 kaşık makarna5, 5 tane tavuk incik..minicik.1 bardak ayran 1 kutu kola

tekrar milka 40 gr.

tekrar kutu kola.. tekrar un helvası..

böyle menü yokturr.bu benım norml beslenme seklim..bu hale boyle geldim ben ..ay eksik söyledim.bunların2 -3 katını yiyerek birde..bugun berbat bir menü ama moralimi bozmuyorum.. yarın 5 güde 5 kilo diyetine başlıcam..ilk sadece patetes yenecekmişş..bunu yapmalıyımm.ramazan öncesi midemi küçültmem lazımm yoksa cok sıkıntı cekicemm....

haticeciğimm bana boncukk vermeyebilirsinn canımm..yada baan kk ödülü fiilann olabilir..bir madalya adımın yanına..çöplük mideli diye

yarın güzell olacak inş.. kararlıyımm..yarın tartıda ne cıkacak merak ediyorumm..bu son 3 günde hareket cok ettim ve suyumuda ihmal etmedimm..yarını merak ediyoorumm..

slm bu gün kötü geçti bence 12 gibi klaktım ama açolmadığım içinancak 4 gibi
1 kase haşlanmış patates ve 1 yumurta yedim

sonrada akşam 4 5 tane köfte 4 5tana kızarmış patates yedim

1 avuç kabak çekirdeği ve 1 kase puding
suyum tamam ama spor 30 dakika hafif tempolu yürüyüş
hepsi bu saam sapan bir gündü ama hiç açlık hissetmedim hyrsı bakalım...

MENÜN BİRAZ DENGESİZ OLMUŞ CANIM BU YÜZDEN SPORDA YETERSİZ OLDUĞU İÇİN SADECE BONCUK

Benim pazartesi Menüm

Sabah: 2 tane kurabiye
1 tane sossili börek

Öğlen : 2 tane peynirli domatesli tost,1 bardak Kola

Ara : 2 tane kurabiye ,2 dilim karpuz

Akşam : Az katlıcan salatası
1 tane kanat ızgara
3 kaşık melemen
2 dilim kepek ekmeği

Ara: yarım bardak kefir
gece gece gözüme top kek ilişti onuda yedim :26:

su 3 lt sporda yok

selam kızlarr..bu sabah tartı 95.100 gösterdi..3 günlük bu yemeye saşmamak lazımm..
neyse ben vazgecmiş değilimm..daha da hırslıyım inş..arada böyle iniş cıkışlar olabilir..yolummm cok uzunn..
bu sabah pateteslerımı haşladımm 5 günde 5 kiloya başlıyorumm..bakalım neler olacakk..gün içinde girip yazıcamm..bende merak ediyorumm...

inşallah başarabilirsin canım bende gelişmeleri merakla bekliyorum....
spor ve su ile destekli olursa güzel sonuç alacağını umuyorum

Herkese selam:))
sabah:
nesfitt(4 yk)
1 küçük bardak süt
birazda içine kuru üzüm attım içersine
öğlen:
1 çiğ köfte dürüm
1 ayran
akşam:
meyve
spor: yürüyüş
su :2 lt

gülaycım umarım faydasını görürsün patates diyetinin biraz zorlanıcaksın ama düşünsene 5 kilo birden gitse ne kadar güzel olur

evet kızlar 5 günde 5 kilo hüsranla sonuçlandı..öğleden sonra ianılmaz elim ayagım boşaldı sanki titreneye başladımm...Allahımm..aptallık bende kaç kere denedim böyle seyleri hep aynı oldu..nedense bu sefer başka dedimm..bu diyeti ilk defa duyuştum..kolay gelmişti ama olacak gibi değil benim gibi obez ve emziren birine hiç değilmişş.
kaç yıllık kilalarımdan budar cabuk kurtulamam zaten biliyorumm iştee ama ne diyebirim ki..
fenalasınca cocularım uyuyordu cok korktumm..hemen 2 yumurta kırdım .1 domates doğradım 2 dilim ekmekle yedimm.uzandımm kendime geldimm..lahana diyeti de yaptım ben 2.günün gecesi ölecektim gece yarısı kaltımki nefes alamıyorum titriyorumm..hemen yedimm bişeylerr..yok ya kızlarr birda ha böyle saçma seyler yapmam
en azında 80 kilonun altına düşmeden denememm..ne güzel gidiyordum yavaş ama sağlıklıydı..kilolarımm..haftada 2.5 ayda 10 kilo yapar..biz bu insanların gözü ne kadar aç..
hep fazlasını istiyor..

neyse moralimi bozmadımm ..deneyimlerime yenisini ekledimm :) mutluyumm siz varsınız..mutluyumm..zayıflaya biliyorum başaka bir sağlık sorunum yok..Allah sükür..

5 gün erken zayıflıcama 5 gün gec zayıflarım..birdaha tövbe kimseyede tavsiye etmem..

yediklerimi yazıyorum

sabah öğlene kadar arlarda da patetess.. uzun bir süre patates yemem heralde..

yağda 2 yumurta domates 2 dilim ekmek

akşam 1 ks tarhana corbası

daha sonra belki az karpuz yerimm...

suyu içiyorum 2 litre oldu..birazdan yürüyüşe cıkıcam..
yarında pilatese başlıcam ebru şallıyla..

hersey güzel olaacakk inşş.inanıyorumm..sizlerin desteği inancımı güçlendiriyor sağolun arkadaşlarr... :)

canım menün baya bir hamur işi ağırlıklı olmuş
ne desem bilmem ki ancak 3 verebilirim sana

banucan salı

12 gibi 1 kase çorba

ara 1 kase dundurmalı puding

akşam 1 dl peynirli börek 1 bardak meyve suyu

kirazla kapatıcam bu günü

su ve spor tamam

kızlar yarın 4 günlüğüne tatile gidiyorum
int olursa yazarım
ama olurda giremezsem
kilomu bildireyim

sabah 86.200.........
dü 300 gr gitmiş
şimdiden bildirirmi yaptım ona göre
eklemeyi unutmayın beni olurmu

a e olun...

Günaydın kızlar
dünkü menüme ekleme yapayım akşam sadece meyve yiycem dedim ama öyle olmadı tabiki(
akşam 2 tane küçük biber dolması, yanındada patlıcan salatası
ve kavun,1 erik,3 kayısı yedim fazla geldi ama uzun süredir akşam yemekleri yemiyodum dün akşam yiyince patlıcam sandım nefes bile alamadım aslında çokta yemedim ama neden anlamadım dolmalarım okadar küçüktüki:26:

Gülaycım dikkat et kendine Allah korusun düşer kalırsın boşver böyle devam et haftada 2.5 kilo azmı sanıyosun çok iyi bence 1 kilo bile versen çok iyi o nedenle yavaş yavaş ver mideni küçült ve kalıcı olarak kilo ver.

canım gayet güzel boncuk bu arada iyi tatiller

canım vücudu şoklaman için diyete başlamana karsı gelemdi ama emzirdiğini bilmiyordum canım sakın birhada deneme öğünleri azaltarak sağlıklı beslen

salı menüm

sabah : canım bişey istemedi

Öğlen : taze fasülye ,bol yeşillikli salata

Ara :2 kayısı yeşil çay

Akşam : 1 kase çorba

yatmadan 2 tane minik kurabiye

benim eşim tatile çıktı beni biri boncuklarsa sevinirim :)

su tamam ama spor yok

selam kızlar ,

geçen sen buraya üyeydim sılagül vardı o zaman burda 7kilo vermiştim hamile olduğum için çıktım şimdi hamilelik kilolarımla geri döndüm yer varsa benide alırmısınız aranıza vallahi 90 lardayım sanırım alırsanız detaylarımı geçerim sizden haber bekliyor olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…