Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ooo takım şenlenmiş

naber kızlar

iftarda dışarıda davetteydim
ohh götürdüm valla

sahur hafif olucak ama

kurbanı hedef alıp güzel kilolar verelim kızlar
ne dersinizzz...

ooo takım şenlenmiş

naber kızlar

iftarda dışarıda davetteydim
ohh götürdüm valla

sahur hafif olucak ama

kurbanı hedef alıp güzel kilolar verelim kızlar
ne dersinizzz...

süpppeeeeeeer derim, benim hedefim kurbana kadar 36 beden olmak ve lımbırdamayan bacaklar:66:

bu arada sahur menüm şöyle ki:

bir bardak ayran
bir fincan elma çayı
avuç içinin yarısı kadar su böreği
bir haşlanmış yumurta

bence biz bu enerjiyle kurbana kadar afet oluruz:32:

günaydın herkese en erkenci benim sanırım
dün akşam sadece meyve yiycem dedim ama 1 kasede yoğurt çorbası içtim kızlar:(((
çok güzel görünüyodu karşı koyamadım.

Kızlar ne kadar kızsanız haklısınız yaaa :( offfff bi türlü vakit bulamıyorum bıktımmm

SA pazar menüsü:

Sabah: 1 tabak müsli

öğlen: domates salatalık

arada: meyve

akşam: Izgara et salata ekmek

1 Litre su 2 bardak kola içtim

spor: 1 saat tempolu yürüyüş

SA pazartesi menüsü:

Sabah: 1 kücük ekmek

öğlen: yarım biber 2 sert yumurta

arada: meyve

akşam: yarım tabak makarna

1 litre su spor yok

Şimdi hemen size uygulamaya başladığım diyet listesini buraya yazıyorum ama tabii önce mesajları okuyorum :)

SA 12 Ekime kadar 15 kilo vermek istiyor... Şu anki kilosu 79. 3

SA nın uyguladığı diyet listesi

Pazartesi

Sabah: şekersiz kahve
öğlen: 2 sert yumurta, haşlanmış ıspanak
akşam: 1 parça et, salata, meyve

Salı

Sabah: şekersiz kahve, 1 kücük ekmek
öğlen: 1 parça et, salata, meyve
akşam: Sadece et ( mesela haşlanmış tavuk göğsü veya ızgara)

çarşamba:

sabah: şekersiz kahve, kücük ekmek
öğlen: 2 sert yumurta, Salata, meyve
Akşam: salata, et

Perşembe:

öğlen: 1 yumurta, limonlu havuç rendesi, az yağlı kaşar
akşam: sade yoğurt ve meyve ( yoğurta meyveyi karıştırabilirsinizde müsli gibi)

Cuma:

Sabah: limonlu havuç rendesi, şekersiz kahve
öğlen: balık, söğüş domates
akşam: Büftek, Salata

Cumartesi:

öğlen: ızgara tavuk
Akşam: 2 sert yumurta limonlu havuç rendesi

Pazar

sabah: Limonlu çay
öğlen: Et , meyve
Akşam : SERBEST oH BEEEEE :52:

SA dan öneriler:

Şekersiz kahve ben içmiyorum yağsız süt veya çay içiyorum..

gördüğünüz gibi ara öğün yok ama siz ekleyebilirsiniz ben eklemiyorum..

Yumurta tok tuttuğu için ve enerji açısından bol tutulmuş onuda atlamayın...

Bu diyet listesini uyguluyorum salı gününden başladım :)

S_A canım vallaha diyet listen baya sıkı umarım yapabilirsin okuyunca şöle gözüm korktu vallaha:))
peki bu listeyle 12 ekime kadar kaç kilo vermeyi hedefliyosun?

vallaha bende kara kara düşünüyorum şu 3 kilodan nasıl kurtulucam diye ama daha bi çözüm geliştirmiş değilim bide önümüz bayram bari verdiklerimizi geri almasaydık.:)))

selamm kzlarr sizi cok özledim..ben gülay bu arada artık burdan yazıcam size ..bi kaç gündür evde yoktum annemde kaldım..giremedim..tartı gununude
kacırdım.ama bir kac gündür zatan tartılamıyorum ..korkuyorum yüksek cıkacak diye..offff canım sıkkın zaten kızlar yaa..sacma saban ailevi sorunlarım var..

eşimle değil Allah a sukur..aman eşimle de olmasın zatenn..diğerlerini kaldırıyoda insan kendi evinde huzur olmayınca nefes alamıyo sanki insan..sığınacak limanın olmuyo.
Allah hiç bir karı kocanın arasını bozmasın inş.....bayramı atlatalımda rahat kafayla yapalım su diyeti.bu bi kaç gün bayram temilziğiyle gececek benim..
ben bu sıralar inanılmaz yiyorum ama hep stresten aman neyse kızlar ya..

yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.birlik olunca hersey daha güzel olacak inş.benim lafımda hep bu oldu.nicimi böyle alsaydı.''hersey cok güzel olacak gülay''
Allah ım gülmek bile zor geliyorr.. neyse ben kafamı toplimm gelicem inş..hepinizi seviyorumm...

selamm kzlarr sizi cok özledim..ben gülay bu arada artık burdan yazıcam size ..bi kaç gündür evde yoktum annemde kaldım..giremedim..tartı gununude
kacırdım.ama bir kac gündür zatan tartılamıyorum ..korkuyorum yüksek cıkacak diye..offff canım sıkkın zaten kızlar yaa..sacma saban ailevi sorunlarım var..

eşimle değil Allah a sukur..aman eşimle de olmasın zatenn..diğerlerini kaldırıyoda insan kendi evinde huzur olmayınca nefes alamıyo sanki insan..sığınacak limanın olmuyo.
Allah hiç bir karı kocanın arasını bozmasın inş.....bayramı atlatalımda rahat kafayla yapalım su diyeti.bu bi kaç gün bayram temilziğiyle gececek benim..

yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.birlik olunca hersey daha güzel olacak inş.benim lafımda hep bu oldu.nicimi böyle alsaydı.''hersey cok güzel olacak gülay''
Allah ım gülmek bile zor geliyorr.. neyse ben kafamı toplimm gelicem inş..hepinizi seviyorumm...

Bu aralar bide çok az su içiyorum ve fazla yürümüyorum oruçtan dolayı halsiz oluyo insan kilo veriminin durmasında baya bi etkili bu bide akşam iftarda ne kadar az yersen ye garip bi şişkinlik oluyo ve uyku basıyo buda tabi ne yesen direk depo olarak geri dönüyo bence yani ramazanda kilo veremediğimi bu şekilde yaşadım ve gördüm.
ramaznda kilo verebilenleri bu arada kutlamadan geçemiycem :46:
2 gündür oruç tutmuyorum malum nedenlerden ve genede beslenmemde bi düzensizlik var acilen bu konuda bişeyler yapmam gerekiyo:((
menümüde yazayım nasıl menüyse ancak gülünür buna :60:
sabah:
bikaçtane karaker
öğlen:
eti çikolatalı gofret
0.5 lt su
bukadar
akşama ne yiycemi bilmiyorum ama saçma bişey yememeye dikkat edicem.
çok utanıyorum vallahaya berbat bi gündü:((((

allah yardımcın olsun canım..
stresten çok yemeyi bilirim.. aman kilo alma. midenin sesini duy, miden çöplük değil, kilo vermeye almamaya fln çalışmasan da midenin sesini yitirme

bugünkü menüm

Sahur:
4te 3 yumurta
Yarım dilim ekmek
2 kk peynir
Yarım dilim güllaç, 2 ceviz
Domates, salatalık
1 çk reçel

İftar:
1 kepçe buğday çorbası
6 yk patlıcan-biber közleme
1 kepçe komposto
2 sb ayran
1 dilim güllaç

bol güllaçlı:1:

s a naber kızlar

bu gün iftar dışardaydı gene

4 köfte 1 dl ekmek light kola salata

12 gibi çeyrek dl tahinli

sahurdada kahvaltılık ve simit yiyeceğim

su tamam 30 dk yürüyüş.

gülaycım takam kafana tokadan başka birşey
dünya bu işte naparsın

S Acım valla 15 kilo vermek süper olur vallla
ben versem o kiloyu uçarım valla mutluluktan
verenler nasıl veriyor bizde vericez değilmi

suhan hadi bakalım güveniyoruz sana
bakalım bu dietle bu hafta gider sanırım 1 kilonnn....

a eolunnn...

:54::54::54:

Bu aralar bide çok az su içiyorum ve fazla yürümüyorum oruçtan dolayı halsiz oluyo insan kilo veriminin durmasında baya bi etkili bu bide akşam iftarda ne kadar az yersen ye garip bi şişkinlik oluyo ve uyku basıyo buda tabi ne yesen direk depo olarak geri dönüyo bence yani ramazanda kilo veremediğimi bu şekilde yaşadım ve gördüm.
ramaznda kilo verebilenleri bu arada kutlamadan geçemiycem :46:
2 gündür oruç tutmuyorum malum nedenlerden ve genede beslenmemde bi düzensizlik var acilen bu konuda bişeyler yapmam gerekiyo:((
menümüde yazayım nasıl menüyse ancak gülünür buna :60:
sabah:
bikaçtane karaker
öğlen:
eti çikolatalı gofret
0.5 lt su
bukadar
akşama ne yiycemi bilmiyorum ama saçma bişey yememeye dikkat edicem.
çok utanıyorum vallahaya berbat bi gündü:((((

suhancığım acaba insan mısın diye düşün müyo değilim uzaylımısın sen nesin anlamadım senın bu yediklerın yada yiyemediklerini anlamıyorum..canım doktora git
bayramdan sonra bakk..lütfen 2 tane cocuğun var..böyle devam edersen sen de bir sorun cıkacak Allah korusun ...düzenli az az ye kilonda cok sorun yok sağlıklı ve dinç olmaya calış..ne diyeyim ben sana ..korkuyorum kötü bişeyler yazcaksın diye..kendine iyi bk canım cocukların için.biz annelerin hasta olma lüksü yok..

bende 3 gün hastaydım bu hafta yattım ama nasıl yattım bi sor cocukların peşinde yemesi içmesi tuvaletii..hersey yavrularımız içinn....

allah yardımcın olsun canım..
stresten çok yemeyi bilirim.. aman kilo alma. midenin sesini duy, miden çöplük değil, kilo vermeye almamaya fln çalışmasan da midenin sesini yitirme

doğru söylüyosun mattikacığımm....inş..daha dikkatlı olucamm...kendimi neden bilmiyorum bayram sonrasına şartlandırdım ben birde..bakalım ne olcak..inş..hüsran olmazz....

suhancığım acaba insan mısın diye düşün müyo değilim uzaylımısın sen nesin anlamadım senın bu yediklerın yada yiyemediklerini anlamıyorum..canım doktora git
bayramdan sonra bakk..lütfen 2 tane cocuğun var..böyle devam edersen sen de bir sorun cıkacak Allah korusun ...düzenli az az ye kilonda cok sorun yok sağlıklı ve dinç olmaya calış..ne diyeyim ben sana ..korkuyorum kötü bişeyler yazcaksın diye..kendine iyi bk canım cocukların için.biz annelerin hasta olma lüksü yok..

bende 3 gün hastaydım bu hafta yattım ama nasıl yattım bi sor cocukların peşinde yemesi içmesi tuvaletii..hersey yavrularımız içinn....

sağol canım merak etmeyin iyiyim ben vallaha nedense kafada bitirdim ben bu yemek işini galiba yani düşündüğün kadar etkilenmiyorum sağlığımda iyi şükür bi problem yok şimdilik ama tabi düzensiz beslenmek iyi bişey değil bide bu aralar yanlızım o nedenle yemek yapmakla uğraşamıyorum tembelim biraz bu konuda neyseki tatil geliyo artık 9 gün annem bakar bana:)))

Back
X