mattika tek kelimeyle hayranım senin menülerine.
niye yaw
çok yiyorum diye mi
ay olurmu şekerim öle demek istemedim sadece çok düzenlisin ona hayranım demek istedim herşeye dikkat ediyosun menülerin son derece düzenli daha öncede takip ediyodum öyleydi araların çok güzeldi ondan öle söledim yoksa tabiki çok yemiyosun ben bi türlü böle düzenli olamadım ya bişey yemiyorum ya ara yapamıyorum ya kahvaltı yani bi dikiş tutturamadım gitti.
Kizlarrrrr benide araniza alirmisiniz?
Bakin cok iddaliyim tek basima bile takiminizi haftanin birincisi yapabilirim.Benim gibi transferi kacirmayin bence
cnm ben 21 yasinda 2 yillik evli 1 yasinda bir sipa annesiyim.genc kizken hep 63-65 kg arasinda gidip geliyordum.memnundum ozamanlar cünkü benim belim ince baenlerim genis.tsettürlü odugum icinde sürekli etek giyniyordum kilom beli olmuyodu.taaaki esime tanisaa kadar.72 ilenisanlandim.75ile evlendim.90 ie hamile kaldim.allahtanki hamieligimde kilo almadim.94 kg dum 3 gündür dikkat ediyou sadece oruc tuttugum icin 92.5 olmusum.ramazan bitsin ins.spor salonunada yazlcam.
ise böyle
ben düşündüm de yazmadımKimse kaptan nerde diye sormamış
Kaç gündür giremiyorum kuzenimin evinde kalıyodum internete giremedim hiç.
Orda dijital tartı vardı bi tartıldım 51.7 çıktım, ertesi gün 51.8 çıktım o kadar mutluyum ki. Bi de diyolar ki o tartı bizi 2 kilo fazla gösteriyoBeni 2 kilo az gösterdi anlamadım doğru mu yanlış mı :))) Kendi tartım da kayboldu evde bulamıyorum.
maşallah canım sağlıkla doğsun inş.kızlar cinsiyetini öğrendik bu bebeğim de erkekmiş:)))
slm kızlaaarr
menuler supermiş... ben de düzenli olabilenlere hayranım gerçekten... ya hep, ya hiç benim kafam... butun hayat boyle... dün akşam arkadaşımlaydım ve alternetifim olmadığı için 5 tane patates kızartması,1 domates, 1 salatalık ve 3 tane köfte yemek zorunda kaldım
gece bol bol bitki çayı içtim...
bugun gun boyu da sahur+iftar;
tek lokma ızgara tavuk
2 fincan yeşil çay
1 fincan form çay
bir tabak bulgur pilavı
6 tane hanımeller çokodamla bisküvi
1 tabak salata
bir hurma
2 şeftali
yedim... karışık yazdım, zaten öyle de yedim ama can sıkıntısı... çok bunaldım, her şeyden... kaçıp gidesim var... hatta diyeti bırakasım vardı, ama pişman olcagımı bildiğim için yapmıycam... bi de siz varsınız.. hem şişman ve mutsuz olmaktansa, fit ve mutsuz olmayı tercih ederim...
Seviyorum sizi... Kolay gelsin...
kızlar cinsiyetini öğrendik bu bebeğim de erkekmiş:)))
kızlar cinsiyetini öğrendik bu bebeğim de erkekmiş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?