Kizlarrrrr benide araniza alirmisiniz?
Bakin cok iddaliyim tek basima bile takiminizi haftanin birincisi yapabilirim.Benim gibi transferi kacirmayin bence
Hoşbulduuummm
Harikasınız, gerçekten... Burda herkes birbiriyle dost, kavgasız patırtısız herkes birbirinin iyiliğini istiyo, e bu sinerjiden de güzellik çıkar elbet...
Ben çok mutluyum burda olduğum için
yaklaşık bir haftadır diyetteyim, ben çok hızlı kilo veriyorum onceleri, ama sonra birden duruveriyo... Bu konuda bi bilgisi önerisi olan var mı acaba?? Napsam, kaç hafta sürer 3 beyazı minimum tüketerek 10 kilo vermem?
12 eylüle kadar kurtulma ihtimalim nedir sağlıklı bir şekilde bu kilolardan? bu arada az önce tartıldım, 65 kilo olmuşum
Bildiğiniz har türlü yönteme varım (zayıflama hapı hariç). bi de ben çizelge yapmayı bilmiyorum...
Hadi hanımlar, birlikte çooook güzel olcaz, o istediğimiz pantolonların içine girebilcez, o beğendiğimiz elbiselerden oramız buramız taşmıycak, daha sağlıklı olcaz, daha mutlu olcaz, hooop, eller havayaaaa, yihhuuuuuuuuuuuu
Ben de yeniyim, söz hakkım yok, ama bence sen de geeellll... koparalım bu takımıııı
Anlatsana, kaç kilosun, boyun kaç, yaşın kaç???
hedefimiz diyet yapmak değil, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanıp bunu bi ömür sürdürebilmek
ömür boyu 3 beyazdan uzak duramıyacağımıza göre, öyle bıçak gibi kesmek yanlış olur
azaltıyoruz ama sadece tadımlık yemeye çalışıyoruz.
boyuna göre kilon normal bile, bence tartıyı değil tam oturan bi kıyafetini dikkate al.
yağları kasa dönüştürsen iyi olur gibi. yani sıkılaşmalısın
kaptan bana bi video söylemişti çok işe yaradı, sana da söylesin
sakın aç kalma, kıtlık gibi az yeme, metabolizmanı durdurma
cnm ben 21 yasinda 2 yillik evli 1 yasinda bir sipa annesiyim.genc kizken hep 63-65 kg arasinda gidip geliyordum.memnundum ozamanlar cünkü benim belim ince baenlerim genis.tsettürlü odugum icinde sürekli etek giyniyordum kilom beli olmuyodu.taaaki esime tanisaa kadar.72 ilenisanlandim.75ile evlendim.90 ie hamile kaldim.allahtanki hamieligimde kilo almadim.94 kg dum 3 gündür dikkat ediyou sadece oruc tuttugum icin 92.5 olmusum.ramazan bitsin ins.spor salonunada yazlcam.
ise böyle
tşekkür ederim mattikaherkes bana kilo verme diyo, ama ben 57 kiloyken çok mutluydum, her istediğimi giyebiliyordum, şimdi bu kiloya da çok şükür ama daha iyisi olabilecekken neden olmasın, di mi? bi de 25 yaşından sonra kilo vermek daha da zorlaşıyormuş diye duydum, ben 57ye sabitleyeyim, sonra uğraşmayayım bi daha... düzenli beslenirim zaten, normalde de ekmek yiyen bi insan diilim... bu 5 aydır fena abarttım dışarda yeme işini, o yuzden şiştim...
video istiyorummmm kaptaaannnnnnnn
hangi kiloda mutluysan oraya düş tabi. ama ideal kilona yakın oldugundan yağ yakman zor olur
yağ veriyorum diye kas verirsin diyet yapınca.
protein ağırlıklı beslen yürüyüş ve sıkılaşma hareketlerini ihmal etme
bi yaştan sonra kilo vermek zor değil de almak kolaylaşıyo, evlilik, doğum vs
Anladım mattikacım, haklısın, galiba bi yerden sonra o yuzden yavaş kilo veriyorum... pekisi o zaman, protein yersem ve spor yaparsam çok kaslı kadınlara benzemez miyim??
O zamansa, bence sen de katıl bizeeee.... kaptan inşaallah seni de alır...
21 yaşındaysan bence çok hızlı verirsin şekerimm, ramazan süper fırsat bence... düşünsene ramazan bitene kadar 90 olsan, sonrasında da spor eşliğinde 3 ayda 80i görürsün.. hem çocuğun peşinde koşayım derken de zayıflıyorsundur sen... 30 kilo, bi senede verirsin bence ki... Seneye bu zamanlarda sen diceksin ki
"65 oldumm, hiç bir kıyafetim olmuyoooo"
yok öyle olman için takviye protein hapı alman lazım
kas oranını artırmak uykuda yaktığımız kaloriyi de artıtır, vücudun sıkı olmasını garanti eder vs
ama günlerce ağırlık çalışmıcaksın, plates tarzı sıkılaştırıcı sporlar yapıcaksın
protein ağırlıklı beslenme yağ yakmamıza yardımcı olur.
ayran iç, yoğurt ye. yoğurt özellikle göbek çevresindeki yağları eritmeye yardımcı
bunun yanında karın sıkılaştırıcı hareket yapsan diyorum
bence hoş olursun
cnm ben 21 yasinda 2 yillik evli 1 yasinda bir sipa annesiyim.genc kizken hep 63-65 kg arasinda gidip geliyordum.memnundum ozamanlar cünkü benim belim ince baenlerim genis.tsettürlü odugum icinde sürekli etek giyniyordum kilom beli olmuyodu.taaaki esime tanisaa kadar.72 ilenisanlandim.75ile evlendim.90 ie hamile kaldim.allahtanki hamieligimde kilo almadim.94 kg dum 3 gündür dikkat ediyou sadece oruc tuttugum icin 92.5 olmusum.ramazan bitsin ins.spor salonunada yazlcam.
ise böyle
ayy insallah cnm ya acayip motive ettin beni gercekten.benim sansima oglum sakin bi bebek beni pek yormuyo
simdi kizlar pazartesi tarilip cuma sonuclarmi aciklaniyor ben tam anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?