selam kızlar ben bi türlü dönemedimm bayram bitti seyran bitti benim yoğunluğum bitmedi..yememde zaten sorunlu liste yazılacak gibi değil..adet dönemim şişkinlik ve iştah acıklıgım varr..bu aksam müsait olucam inş...geçmişi bir türlü okuyamadımm....sizleride cok özledim kim neler yaptı merak ediyorumm..hepinizi öptümm...
selam kızlar
ipekcim bence uygulama süper. diğer takımlar da böyle yapıyo.
msjları okuyoruz ama cvp yazmıyoruz çoğumuz. okuduklarımıza yorum yapsak msj sayısı dolar zaten hem de paylaşım olur.
bayram dönüşü düzenli beslenmeye başlayamadım daha, ama kafam karışık okadar kilo verdim karnım göbeğim duruyo, sanki doğum yapmışım gibi
sıkılaştırma hareketleri o bölgelerin kas yapmasını sağlıyo ama ordaki yağları nasıl yakacağımı bilemedim.
karatay diyetinin kitabını okumuştum bi ara, kolestrol tansiyon şeker vs. rahatsızlıklarını da tedavi eden bi diyet.
ve okuduğum kadarıyla kilo verenlerin göbek bel çevresinden gitmiş kiloları.
ordaki yağların beslenmeyle ilgisi var sanırım.
bu sabah 60.1 çıktımtekrar yükselir büyük ihtimalle ama kilo kaybım devam ediyo. ama sevinsem mi bilmiyorum
çünkü karnım vs. aynen duruyo gibi geliyo bana.
artık tartıya değil aynadaki görüntüme odaklancam
boyum 1.65 kilom 61, sizce kaç beden giymeliyim. kumaş pantolonda mesela
slm kızlar nasılsınız ben sizi çok özledim uzun bayram tatilinden sonra merak edip sizi ziyarete geldim ...
gelişmeler ne durumda ipekcim tebrik ederim canım Allah zihin açıklığı versin üniversite yıllarımı deli gibi özlüyorum..
hepinizi çok öpüyorum kaçamaksız bol kilo kayıplı günler diliyorum
kumaş pantalon 38 beden çok rahat olur
ah bende 38 beden olsammmm
sporumu yaptım, ama ne yoruldum ya...
yanlış anlamışım galiba, haftada beş ya da altı kez diyo, hafta sayısı vermemiş... bi de cardioyu da birlikte yapın diyo ama banane ki break dance figurlerinden,hiç de sevmem
ben mat'im le mutluyum, zaten ancak gucum yetiyo, yetişemiyorum kadına soluklanayım derken... ama güzel haber, onceden sadece bir hareketi 10 kez tekrarlayabiliyordum, artık 15 kez
bugunkü menüm şöyleydi bu arada:
kahvaltı: 2 haşlanmış küçük yumurta+bir domates+bir salatalık+minik bir peynir
ikindi yemeği(kahvaltıyı geç yapınca menulerimi birleştirmek zorunda kaldım): fırında minicik bir tavuk(iki ısırık)+ yine fırında orta boy patates+ fırında sarımsak ve soğan salatası( doğal antibiotik almak zorundayım,evet tadı pek hoş değil bu salatanın,denemeyin bence)
ara öğün olarak iki fincan orta şekerli Türk kahvesi içtim ve spor yapmadan önce başım donmesin diye meyveli yoğurt yedim... şimdi canım bi fincan güllü yeşil çay istiyo,mizah dergisinin yanına şahane gider... bi de bugun 2 lt su içtim.
bu kadaaaar
bayramda kilo alan ya da oyle hisseden kızlaaar
merak etmeyin, burda hep birlikte vercez fazlalıklarımızı, hadi bekliyorum artık sahalaraaaaa
selam canım inşallah sen bayramı kilo almadan geçirmişsindir
Evet canımm üniversite kayıtlarıyla uğraşıyodum gelemedim. Ama sonunda bitti kurtuldum artık üniversiteliyim
slm kızlar nasılsınız ben sizi çok özledim uzun bayram tatilinden sonra merak edip sizi ziyarete geldim ...
gelişmeler ne durumda ipekcim tebrik ederim canım Allah zihin açıklığı versin üniversite yıllarımı deli gibi özlüyorum..
hepinizi çok öpüyorum kaçamaksız bol kilo kayıplı günler diliyorum
ben ancak iştahımı kapatabildim birazcık
5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum güya
nescafe içip yanında küçük çikolata yiyorum:78:
yarın tartı ve hesap verme günü toparlan istersen sende
ben Allaha şükür bayramda aldığım 2 kiloyu verebildim
yarınki kilomu merak ediyorum
işte bende bu sorun var, 42 giyiyodum 68 kilo flnken
şimdi hepsi bol geliyo pantolonların, yeni alcam ama korkuyorum 40 çok mu dar olur diye
ya da eskilerden bikaçını daraltcam okul açılıyo okadar pantolon alamam sanırım
38 olmaz hiç sıkı değilim of of
işte bende bu sorun var, 42 giyiyodum 68 kilo flnken
şimdi hepsi bol geliyo pantolonların, yeni alcam ama korkuyorum 40 çok mu dar olur diye
ya da eskilerden bikaçını daraltcam okul açılıyo okadar pantolon alamam sanırım
38 olmaz hiç sıkı değilim of of
5 günde 5 kilo birz zor değilmi denedim bende pek yapamadım ama dur aklıma düşürdün tekrar bi bakayımm :) nasıldı unutmusumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?