bu aralar çok düzensiz gidiyorum bakalım nasıl toparlanıcam dikkat etmediğim için bayramda hemen 2 kilo aldım ya çok moralim bozuldu ama evde birileri sürekli yerken senin durman çok zor oluyo neyse eşimiin izini bitince artık bakıcam bi çaresine yoksa şuan zor görünüyo.
akşam kadayıf yaptım Allahım okadar direndimki ama bikaç çatal yedim tabi dayanamadım ya nefse hakim olmak nekadarda zor bişey(
:84: :84: :84:
ben sadece yemekle değil yürüyüşlede kilo verdim günde yaklaşık 2-3 km yürüyodum yani sadece aç kalmadım.
aç kalmada denemez aslında ona yeme isteğim kalmamıştı kendimi zorlasamda canım bişey yemek istemiyodu normaldede zaten akşamaları az yemenin daha iyi olduğu kanatindeyim.
geri gelen kilolarıma gelince büyük bi ihtimalle onları yediğim tatlılara bağlıyorum çünkü ben uzun zamandır tatlı yemiyodum ve bayramda baya bi tatlı yedim ve yürüyüşte yapmadım bunun etkisinin fazla olduğunu düşünüyorum.bayramdada olağanüstü derecede yemek yemedim fazlalık olarak tatlı yedim şimdide mesela gene gün içinde normal birine göre fazla yemiyorum ama diyette olduğum zamanlara göre daha fazla yediğimi düşünüyorum.
vücudum az yemeye okadar alışmışki 1 dilim ekmek yesem bile sanki patlıcak gibi hissediyorum kendimi sanırım midem küçüldüğü için ne yesem bana fazlaymış gibi geliyo.
bana kolay geldi bu sefer
tam olarak yapamıyorum ben
mesela sabah ve akşamları çayın yanında 1 dilim etimek ve 3-4 çatal peynir yiyorum
2-3 çatal helva yiyorum,yaptığım yemeklerin etinden yiyorum çok azz
yinede verdim bu sefer 3 günde 2.400 vermişim
işin sırrı bol bitki çayı ve su içmkete galiba
karatay diyetini duyanınız var mı kızlar..
diyet değil bi yaşam biçimi aslında, ömür boyu devam edilebilcek bişey..
kilo verdim baya, dikkat etmediğim halde veriyorum hatta, tabi aşırı yemedim hiç bizaman
karatay da öyle diyo, hareket ettikten sonra doyasıya yiyin, ama patlayıncaya kadar değil
yasakları da var bi sürü, çok mantıklı geldi bana
başlıcam bakalım sonuç ne olcak, tatlı krizi yaşayan varsa bunu 3 gün uygulayınca tatlı krizleri yok oluyomuş.
özellikle 10-15 kilodan fazla vermesi gerekenler için çok ideal.
sabah iyice doyuyosun, öğlen normal, akşam hafif ve akşam 8den sonra su dışında bişey yok
neyse ilgilenen olursa netten de bi baksın, birlikte yaparız belki burdan güzel olur
mattikacığım benimde kafama yatıyo ama bir türlü kitabı alamadım ben..yazdıklarına cok katılıyorumm ben ...yemek yemeden olmuyorr düzenli az ve herseyden yemek lazım ama bunu başaramıyorummmm((((
KIzlar iki gundur kk sifremi ariyirum bulamadim simdide telefondan girdim bitek burda kayitli kalmis sifrem yaaa benim kilom 79.0 aksama gelirim
özletirmiyim hiç kendimi ara ara yoklıycam sizi motive etmek için de bonba resimler ekliycem 54 kiloya düştüm eeee boyuma göre artık çok iyim :) hepinizi öpüyorum çok
selam kızlaar
gunlerdir yoktum cunku taşındım, size yazmayınca hiç dikkat etmiyomuşum kendime onu farkettim. hemen toparlanmalıyım. yine motivasyonumu arttırdınız, çok teşekkürler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?