Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tşk ederim suhancım
geri almam ve hep istediğim kiloda kalırım, kalırız inş.
hep beraber

dünkü menümü yazayım

Sabah:
2 kayısı yumurta
5 zeytin
1 avuçiçi peynir
1 çay bardağı ceviz
Domates, salatalık

Ara: 2 lokma börek
Ara:8-10 fıstık

Akşam:
1 tabak patlıcan-biber közleme
Yoğurt
domates

ara: 10-15 çekirdek

su tamam, 35 dk yürüyüş+koşu yaptım
geç kalktığım için öğle yok

Son düzenleme:
ben bugün patatese başlıycaktım ama olmadı

yediklerim çok karışık ne yediğimide unuttum ,ama az bişeyler yedim

ben bugün patatese başlıycaktım ama olmadı

yediklerim çok karışık ne yediğimide unuttum ,ama az bişeyler yedim

patatesli diyet mi? patates sırf karbonhidrat yani sırf şeker boşver sen onu

ben karatay yapıyorum sıkıldım, böle isimli diyetler ruhumu sıkıyo
tatlı yasak ekmek yasak vs. yasak ne aaa

ekmek yapma makinesinde cevizli keten tohumlu çavdar+tam buğday ekmeğim pişiyo, akşam tadına bakarım sadece ama sabah yicem
ekmek yasak deyip, kahvaltıya 2 yumurta 5-6 ceviz veriyo karatay, ceviz hiç yemem yumurtayı da 1 yerim napalım.

kızlar sizi kınıyorum
menü yazmıyosunuz hala, tatil bitti artık, okullar açılıyo yine de bi toparlanma yok
tek başıma canım sıkılıyo yaa, kendim yazıyorum kendim oynuyorum sanki
küstüm size

canımm seni cook tebrik ederim...ne kadar güzel azimin sonucu alıyosunn..ah birazda bende olsa o azimm.. karatay diyetin bende merak ediyorum bi araştırıp yapmayı denicem..ama ben kendimi bayram sonrasına ertelerken..ertelerin ertesi olmuş haberim yokk 13 eylül yarın ayın yarısı geldi yaaa (((((

inşallah ipekciğimm yüzlerimiz gülerr (

evet mattika o güzel kilo verecek fazla kilolulardan biri benimm haklısınn..ama bişey var kıramıyorumm ..neden takıldımm...anlamıyorum..zayıflamak istiyorum diyetimide güzel yapabiliyorum denedim kiloda verebiliyorum...ama başlayamadm iştee offff canım cok sıkkın evde ne var ne yok yedim herşey bitsin öle zayılıcam deiyorum ..kızartmalar,mayenz ,tatlı,cokokrem ,hazır mantıyı bile yedimm bitsin diyee.offff çöplük gibiyimm yaaaa

harikasınn hayatımmm......

canım ertelerken bi de kilo alma, sonra hiç toparlayamazsın.
bi başlasan 5 kilo versen kıyafetlerin bollaşsa öyle motive olcaksın ki, bırakmazsın bi daha.
ben 73 kiloyken 65 olsam yeter derdim ama yemeye de devam ederdim
65 oldum yetmedi, 60 da yetmiyo, sıkı bi karın istiyorum şimdi de
zor bişey değil ki neden istemeyeyim, başarabildiğimi gördüm..

sen de 3 ya da 5 kilo gibi bi hedef koy, kendini ödüllendir ulaşınca. insanın yüzü güzelleşiyo, daha genç görünüyosun, yapabilirsin
ben sana ramazanda da sölemiştim erteleme diye
adına diyet deme, başlayamıyosan, abur cubura dikkat et, biraz da hareket et, yeter sana

kızlar sizi kınıyorum
menü yazmıyosunuz hala, tatil bitti artık, okullar açılıyo yine de bi toparlanma yok
tek başıma canım sıkılıyo yaa, kendim yazıyorum kendim oynuyorum sanki
küstüm size

canım küsmeee...bende geçmişi yazıp dönüyorum ama bana da yazan yokk eçmişi okuyanda yok sanırım kaç kere soru sordum cevap alamadımm...havalar soğusa düzelecek bence herseyy...ay bende yaaa...o olsa bu olsa...erteleme hastalığına mı yakalandım ne..?

ne sormuştun, ben okuduğumda cvp yazmaya çalışıyorum aslında görmedim heralde

sorularımdan biri beğen butonu yok acaba sadece bende mi böyle..onu merak ettim..
yok canım kaldırmışlar, siteye yük oluyomuş diye, bence de iyiydi, geri gelse güzel olur

ayoolll bi hoş oldummm çizelgeme baktıkcaa..heycanlandımmm...koşmak istiyorum bendeee....
güzel olmuş çizelgen, hedefi çok uzak tutmasaydın, ben hedefi yavaş yavaş değiştiriyorum, sürekli çok az kalmış gibi duruyo hevesleniyorum

evet ya beğen butonu güzeldi kim neyi okumus görüyok..ama neyse...

hedefimm 80 kurbann bayramına kadar..inş..10 kilo versem yine iyi ama 80 dedim bir kere

Günaydııınn :)9

sabah sabah ojemi sürerken size yazayım dedim... pazar günü burda isviçrede kınam vaarr.. merak etmeyin elbisem oluyooo önemli olan türkiyede kınalık ve gelinliğin olmasıı...

bugün aynaya baktımda çok tipsizim ya kendime bol bol hakaret ettim...

bugün çok azzz yicemm akşama haber veririrmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…