herkese mrb
fazla giremiyorum kızlar çok yoğunum bu aralar başımı kaşıycak vaktim yok desem abartmış olmam yani menülerimide yazamıyorum(
ama geçici bi yoğunluk bu haftadan sonra işim bitiyo düzenli olarak menülerimi yazarım artık.
bu arada mattikacım kutluyorum seni 5 li rakamları görmüşsün bence çok büyük bi başarı 71 kilodan bu kiloya inebilmek olağanüstü bi başarı hafife alma yani:)) tebrikler tekrar
umarım 55 ide en kısa sürede görürsün.
ben bugün patatese başlıycaktım ama olmadı
yediklerim çok karışık ne yediğimide unuttum ,ama az bişeyler yedim
tşk ederim canım 60 ın altına hiç inemicekmişim gibiydi takılıp kalmıştı
sanırım 59 u en son ergenlikte hızla kilo alırken geçmiştim, tartıda hiç görmediğim bi kilo yani
karatay diyetini tavsiye ediyorum herkese, mesela bu sabahki kahvaltımı yazayım
Sabah:
1,75 kayısı yumurta
1 avuçiçi peynir
5 zeytin
Domates, salatalık
4-5 gün kurusu
öyle tokum ki şu an, 4-5 saat acıkmıyorum, tatlı isteği olmuyo.. ekmek de yok. internetten bi okuyun, ben normalde şu diyet bu diyet yapmam
ama bu karatay diyet değil, sağlıklı yaşam biçimi..
kilo verene kadar ekmek yok, sonra evde kendim pişirdiğim ekmekten yicem, satın aldıklarımızda öyle katkı maddeleri var ki..
Ben kaç gündür başka bi evde kalıyorum o yüzden gelip yazamıyorum, şu anda da telefondan giriyorum. Keşke bu hafta kimse kilo almamış olsaydı. O kadar da kilo verdimm. Aslında tartıda 50 kiloydum ama cuma günü 50.8 çıktığı için öyle yazdım. Herkes zayıflamışsın diyo çok mutlu oluyorum. Giydiklerim artık hep yakışıyo kendimi sevmeye başladım :) darısı hepinizin başınaaa :)
haklısın ipek ya güya cuma yarışması ama biz hep sonlardayız
aslında çok güzel kilo verebilcek üyelerimiz var, kilo ne kadar yüksekse o kadar güzel sonuç alınıyo
ben 59lu çıkıyorum artık, herkes nasıl zayıfladın diye soruyo, 55 olayım kitap yazcam nasıl zayıfladım diye
yani pek fazla gibi görünmüyo verdiğim kilo özellikle daha fazla kilo sorunu olanalara ama
ben ilk defa 5li kilolardayım, insanlık için küçük benim için büyük bi olay
dünkü menümü yazayım
Sabah:
2 kayısı yumurta
5 zeytin
1 avuçiçi peynir
1 çay bardağı ceviz
Domates, salatalık
Ara: 2 lokma börek
Ara:8-10 fıstık
Akşam:
1 tabak patlıcan-biber közleme
Yoğurt
domates
ara: 10-15 çekirdek
su tamam, 35 dk yürüyüş+koşu yaptım
geç kalktığım için öğle yok
evet mattika o güzel kilo verecek fazla kilolulardan biri benimm haklısınn..ama bişey var kıramıyorumm ..neden takıldımm...anlamıyorum..zayıflamak istiyorum diyetimide güzel yapabiliyorum denedim kiloda verebiliyorum...ama başlayamadm iştee offff canım cok sıkkın evde ne var ne yok yedim herşey bitsin öle zayılıcam deiyorum ..kızartmalar,mayenz ,tatlı,cokokrem ,hazır mantıyı bile yedimm bitsin diyee.offff çöplük gibiyimm yaaaa
kızlar sizi kınıyorum
menü yazmıyosunuz hala, tatil bitti artık, okullar açılıyo yine de bi toparlanma yok
tek başıma canım sıkılıyo yaa, kendim yazıyorum kendim oynuyorum sanki
küstüm size
canım küsmeee...bende geçmişi yazıp dönüyorum ama bana da yazan yokk eçmişi okuyanda yok sanırım kaç kere soru sordum cevap alamadımm...havalar soğusa düzelecek bence herseyy...ay bende yaaa...o olsa bu olsa...erteleme hastalığına mı yakalandım ne..?
yok canım kaldırmışlar, siteye yük oluyomuş diye, bence de iyiydi, geri gelse güzel olursorularımdan biri beğen butonu yok acaba sadece bende mi böyle..onu merak ettim..
güzel olmuş çizelgen, hedefi çok uzak tutmasaydın, ben hedefi yavaş yavaş değiştiriyorum, sürekli çok az kalmış gibi duruyo hevesleniyorumayoolll bi hoş oldummm çizelgeme baktıkcaa..heycanlandımmm...koşmak istiyorum bendeee....
yok canım kaldırmışlar, siteye yük oluyomuş diye, bence de iyiydi, geri gelse güzel olur
güzel olmuş çizelgen, hedefi çok uzak tutmasaydın, ben hedefi yavaş yavaş değiştiriyorum, sürekli çok az kalmış gibi duruyo hevesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?