Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu gün öğlen menümde çorba vardı ama ben yiyemedim onun yerine 1/2 kase yoğurt yedim çocuklara yemek yedirene kadar saatim geldi benim çorba kaldı ama elmamı yedim az önce.

oo yeni kaptanımız hayırlı olsunn

yakışır sana

ben yarın sabah tartılcamm

kızlar bu gün oğlumn okulda kafası yarılmış

sakınan göze çöp batar derler ya

aklım hep ondaydı zaten 3 gündüt tek gidip geliyodu öğlen yanınna gitmiyodum anca alışmaya başlamıştım şimdi başa döndük

arkadışla kafa kafaya çarpışmış arkadaşında bi şey yok bizimkinin kaşının üstü yarılmış öğretmeni aradı elim ayağım kesildi allahtan babamız evdeydi
öğretmeni arabaya attığı gibi özel bi hastaneye götürmüş

hastaneye gidene kadar öldüm öldüm dirildim

4 dikiş atıldı emar çekildi biraz müşadede kaldık eve geldik

Allah başka hastalık vermesin buna da şükür diyorum,çocuklarımız Allaha emanet

vallaha Gülaycım ne diyelim süper düşünmüşsün bencede kaptan olman çok iyi olur hem bu seni dahada azimlendirir ipekte zaten çok yoğun onun içinde iyi olur.
bence kaptan olmalısın tatlım.

oo yeni kaptanımız hayırlı olsunn

yakışır sana

ben yarın sabah tartılcamm

teşekkür ederim kızlarr..bakalım kaptanımız bu işe ne dicek...

canım cok gecmiş olsun..Rabbim yavrularımız korusunn inş.

çok geçmiş olsun canımya vallaha evde bi şekilde çocukları koruyabiliyosun ama okula gidince aklım benimde hep onlarda kalıyo çalışınca dahada zor istediğim zaman gidip bakamıyorum.
vallaha Allah korusun çocuklarımızı Allaha emenet.

krakercim geçmiş olsun canım çok üzüldüm dediğin gibi Allah başka bela vermesin

selam kızlar vallaha bu gün benim bişey yazmaya yüzüm yok ama genede yazayım bari
manüm berbat utanıyorum kendimden(((
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
domates
1 dilimpeynir
3 zeytin
1 bardak süt
buraya kadar sorun yok ama asıl bundan sonra başlıyo :18:
öğlen:
patates+biber kızartması
ekmek(ne kadar yediğimi anlayamadım bile yani, okadar çok)
1 kase şehriye çorbası
1 küçük çikolata
ara:
1/4 paket çizi
1 elma
aaaaaaa yaz yaz bitiremedim kesinlikle akşam yemek yemiycem.
boşuna 53 kilo olmamışım ben bu hafta.

mine nasılsın canımm..ben bugün lahana diyetine başladım lahana corbası diyeti..bakalım ne kadar dayanıcam bilmiyorum ama ben sadece 2 gün yapmak istiyorum..ilk başladığım zamanlar 103 tüm 2.5. yaptım 1.700 kg verdim..ödem atsın en aznından diyorumm...

kızlar sizin liste ne alemde life....paylaşıma yardımcuı olun gibi bi şeyler yaz mıştı..listeyi eklediniz mii....

iyiyim demek istiyorum şekerim ama diyemiyorum masanın üstünde ne varsa arkadaşlara verdim az önce çünkü durdukça bişeyler yiyorum ay ne açıldı bu boğazım ne yapcam bilmiyorum vallaha ya.
sen nasılsın lahana diyetinemi başlıyosun ay bilmiyorumki ben neye başlasam ama bu gidişim iyi değil yani hadi dedim geçen hafta için regl dönemindeyim ondan iştahım açıktır dedim ama hala devam ediyo ya çok moralim bozuk.

sıkma canını düzeliir..bitki cayları içiyomusun..benim diyetisyenim bana canım abur cubur istedikce .salata ve yeşil cay iç dedi..ama kim yapıyo orası başka..kafaya takma amadha cok yersin sonra ..pişman olma yanii..herkesin deneyimi varr..artık herkez herseyi biliyo ama uygulamada sorun var...

lahana diyetimm suana kadar iyi gidiyo diyebilirimm..malumm corba içimi kolay bişey değill...ama zorlicam kendimi en azında 2 günn..
kendimi hafiflemiş hissediyorumm..şişkinliğim vardı gidiyo sankii..bi kaç gün lesli yaptım sıkı hissediyodum kendimi..ama şimdi ruh gibiyim

merak etme canım ben cümlelerini anlıyorum:)))
ya ben bu aralar hiç sporda yapmıyorum belki onunda etkisi vardır evde çok yoruluyorum ve sabahlarıda çok erken kalkıyorum (yemek yapmak için) tabi bu nedenle akşamalarıda erkenden yatıyorum(9' da) tabi hepsi bi araya gelince kilo aldım.
dediğin gibi hepimiz neyin doğru neyin yanlış olduğunu artık bi diyetisyen kadar biliyoruz ama uygulamaya gelince işte orda sorunlarımız var.
bitki çaylarıyla ilgili sölediğine katılıyorum ben yeşil çay falan içince canım bişey istemiyo dur ben hafta sonu bi deniyim bu tavsiyeni nasıl olsa evdeyim tuvalet sorunuda olmaz işteyken tuvalete fazla girmek istemediğim için pek bişey içmiyorum aslında yanlış ama yapıyorum işte(

okudum şimdi detoksla ilgili bişeyler
bi örnek menü vermişler sabah meyve, öğlen haşlama sebze, arada taze sıkılmış meyve suyu akşam ise; öğlenin aynısı haşlama sebze aslında iyi görünüyo baya hafif :18: :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…