kızlar ben bi karar aldım..bilmiyorum ne dersinizz..ben bu takımın kaptanı olmak istiyorumm...kaptanlık için bi tecrübe gerekirmi bilmiyorumm ama talibimm..ne dersin ipekk.. bayrama kadar deneme sürem olsun..elimden geleni yapayımm...gündüzleri sizden daha rahat girebiliyorum nete..öğelen 12.30 ve aksam 18.30 gibi 1 er saatten 2 saat nette olabiliyorumm..bu saatlerde cocuklar pepeyi izliyo..bende müsait oluyorumm..
en azından denemek istiyorumm..bu durum beni dahada azimlendirecek diye düşünüyorumm.burası benim için önemli bir yer başka birr takıma gitmeyi düşünmüyorumm..ama burda da paylaşım azz..herkesin işi var..ben zaten yola girememiş biriyimm..burda bir heycan ,bir enerji olmalıı...takıma yeni kişiler alalım hareketlesin burasıı..takımım için elimden gelini yapmak istiyorumm ve kendim içinde...ne dersinizz..?
vallaha Gülaycım ne diyelim süper düşünmüşsün bencede kaptan olman çok iyi olur hem bu seni dahada azimlendirir ipekte zaten çok yoğun onun içinde iyi olur.
bence kaptan olmalısın tatlım.
oo yeni kaptanımız hayırlı olsunn
yakışır sana
ben yarın sabah tartılcamm
canım cok gecmiş olsun..Rabbim yavrularımız korusunn inş.kızlar bu gün oğlumn okulda kafası yarılmış
sakınan göze çöp batar derler ya
aklım hep ondaydı zaten 3 gündüt tek gidip geliyodu öğlen yanınna gitmiyodum anca alışmaya başlamıştım şimdi başa döndük
arkadışla kafa kafaya çarpışmış arkadaşında bi şey yok bizimkinin kaşının üstü yarılmış öğretmeni aradı elim ayağım kesildi allahtan babamız evdeydi
öğretmeni arabaya attığı gibi özel bi hastaneye götürmüş
hastaneye gidene kadar öldüm öldüm dirildim
4 dikiş atıldı emar çekildi biraz müşadede kaldık eve geldik
Allah başka hastalık vermesin buna da şükür diyorum,çocuklarımız Allaha emanet
çok geçmiş olsun canımya vallaha evde bi şekilde çocukları koruyabiliyosun ama okula gidince aklım benimde hep onlarda kalıyo çalışınca dahada zor istediğim zaman gidip bakamıyorum.kızlar bu gün oğlumn okulda kafası yarılmış
aklım hep ondaydı zaten 3 gündüt tek gidip geliyodu öğlen yanınna gitmiyodum anca alışmaya başlamıştım şimdi başa döndük
arkadışla kafa kafaya çarpışmış arkadaşında bi şey yok bizimkinin kaşının üstü yarılmış öğretmeni aradı elim ayağım kesildi allahtan babamız evdeydi
kızlar bu gün oğlumn okulda kafası yarılmış
Bende sizin takımda yer almak istiyorum. Boş yeriniz varmı?
mine nasılsın canımm..ben bugün lahana diyetine başladım lahana corbası diyeti..bakalım ne kadar dayanıcam bilmiyorum ama ben sadece 2 gün yapmak istiyorum..ilk başladığım zamanlar 103 tüm 2.5. yaptım 1.700 kg verdim..ödem atsın en aznından diyorumm...
iyiyim demek istiyorum şekerim ama diyemiyorum masanın üstünde ne varsa arkadaşlara verdim az önce çünkü durdukça bişeyler yiyorum ay ne açıldı bu boğazım ne yapcam bilmiyorum vallaha ya.
sen nasılsın lahana diyetinemi başlıyosun ay bilmiyorumki ben neye başlasam ama bu gidişim iyi değil yani hadi dedim geçen hafta için regl dönemindeyim ondan iştahım açıktır dedim ama hala devam ediyo ya çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?