kızlar listenizi hazırladım inş hata yapmamışımdır sizi çok tanımadığım için biraz zor oldu kim var kim yok takımda kim izinli filan yanlışlık yapmış olabilirim kusura bakmayın
bide bildirim saatini geçirdik kabul edilir mi bilmiyorum liste hazırlanmadığında 14. takıma gelerek haber verin bana okuldan geliyorum başka bir şeyle uğraşınca sizin listeniz aklımdan çıkıyor
sizlerde bizim takıma gelerek paylaşımda bulunabilirsiniz
kardeş takım ruhunu yaşatalım
**3.TAKIM 228. ETAP**
lifegoeson ( 49.5 )bildirim yapmadı
banucan1975 ( 85.5 ) izne ayrıldı.
Krakker( 75.4 / 75,4 / 0,0 / 0,00% )
suhan2 (52,5 / 53,0 / -0,5 / -0,95%)
karanfill83 (96.2 / 95,3 / 0,9 / 0,94%)
S.A (78,0 ) izne ayrıldı
mattika (58.1 / 58,1 / 0,0 / 0,00 %)
3.TAKIM TOPLAM YÜZDESİ % -0,003
Bende sizin takımda yer almak istiyorum. Boş yeriniz varmı?
kızlar ben bi karar aldım..bilmiyorum ne dersinizz..ben bu takımın kaptanı olmak istiyorumm...kaptanlık için bi tecrübe gerekirmi bilmiyorumm ama talibimm..ne dersin ipekk.. bayrama kadar deneme sürem olsun..elimden geleni yapayımm...gündüzleri sizden daha rahat girebiliyorum nete..öğelen 12.30 ve aksam 18.30 gibi 1 er saatten 2 saat nette olabiliyorumm..bu saatlerde cocuklar pepeyi izliyo..bende müsait oluyorumm..
en azından denemek istiyorumm..bu durum beni dahada azimlendirecek diye düşünüyorumm.burası benim için önemli bir yer başka birr takıma gitmeyi düşünmüyorumm..ama burda da paylaşım azz..herkesin işi var..ben zaten yola girememiş biriyimm..burda bir heycan ,bir enerji olmalıı...takıma yeni kişiler alalım hareketlesin burasıı..takımım için elimden gelini yapmak istiyorumm ve kendim içinde...ne dersinizz..?
5 kişilik takımımızın üyeleri lütfen bu yazımı okuyun..
Canlarım bilmiyorum farkında mısınız ama 12 kişilik 1 kaptan ve 1 kaptan yardımcısı bulunan bir takım olmamız gerekirken,
5 kişilik, kaptan yardımcısı olmayan, kaptanı da mezun olmak isteyen, her hafta sonuncu olan bir takımız.
Burda kaç kez yazdım benim artık girmeye vaktim yok mezun olmam lazım diye ama bana yardım edecek biri çıkmadı.
Gülay sağolsun kaptan olmak istediğini yazmış. Yazmasaydı takımı kapatmayı düşünüyordum.
Çünkü 5 kişi kaldık her hafta sonuncu oluyoruz ve kaptan yok.. Öyle takım mı olur..
Yeni üye almak için gündüz girmem gerek ama ona da zamanım yoktu.
Kaptan olduğum sürece çok uğraştım, yeni üyeler almaya, takımı canlandırmaya çalıştım.
Ne yeni üyeler kalıcı oldu, ne de söylediklerim uygulandı.
Ne dersen diyeyim, ne yaparsam yapayım diğer takımlar gibi canlı olamadık.
Ben artık ilgilenemiyorum ve aradan çekiliyorum.
Bu takımın kapanmasını hiç istemiyorum.
Umarım Gülaycım sen kurtarırsın takımı. Yeni yeni üyeler alır, normal bi takım haline getirirsin.
Siz de benim dışımda suhan mattika ve banucan 3 kişisiniz.
Gülaya destek olup bol bol yazmanız gerekiyor ki yeni üyeler sizi örnek alıp bol paylaşım yapsınlar.
Takımın kurtulması şu anda sizin elinizde. Lütfen önemseyin.
Gülay ben geceleri buralardayım istediğin zaman mesaj at yardımcı olayım ilk zamanlarında.
Sizi seviyorum, bol şans.
Allahım bu benim duyduğum en güzel şeySormak istediğin her şeyi özel mesajla sor anlatayım, önemli olan zaten bildirimi yapabilmek. Gerisini halledersin. Çok teşekkür ederimmmm
vira bismillah...
evet kızlar ipekten aldığım kaptanlık görevime severek,isteyerek ve büyük bir heycanla başlıyorum..güzel seyler olacak inş.bu na inanıyorumm..en azından denemek istiyorum..ama ben bu başarıyı tek başıma gösteremem,sizinle yardımınızla olacak bir sey bu.birlikte elele verip takımımızı daha aktif hala getiricez inş.burda güzel seyler olacak ben buna yürekten inanıyorumm...lütfen beni yanlız bırakmayınn...sizi cok seviyorum canım arkadaşlarım...
bugunden itibaren takıma yeni kişiler almaya başlıcam..inş.. hayırlı olur bizim içinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?