Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar listeniz yayınlanmamış bana yardımcı olacak biri var mı hazırlayım

selam kızlar listeniz yayınlanmamış bana yardımcı olacak biri var mı hazırlayım

kızlar listenizi hazırladım inş hata yapmamışımdır sizi çok tanımadığım için biraz zor oldu kim var kim yok takımda kim izinli filan yanlışlık yapmış olabilirim kusura bakmayın
bide bildirim saatini geçirdik kabul edilir mi bilmiyorum liste hazırlanmadığında 14. takıma gelerek haber verin bana okuldan geliyorum başka bir şeyle uğraşınca sizin listeniz aklımdan çıkıyor
sizlerde bizim takıma gelerek paylaşımda bulunabilirsiniz
kardeş takım ruhunu yaşatalım

**3.TAKIM 228. ETAP**

lifegoeson ( 49.5 )bildirim yapmadı
banucan1975 ( 85.5 ) izne ayrıldı.
Krakker( 75.4 / 75,4 / 0,0 / 0,00% )
suhan2 (52,5 / 53,0 / -0,5 / -0,95%)
karanfill83 (96.2 / 95,3 / 0,9 / 0,94%)
S.A (78,0 ) izne ayrıldı
mattika (58.1 / 58,1 / 0,0 / 0,00 %)

3.TAKIM TOPLAM YÜZDESİ % -0,003

Son düzenleme:

yardımın için teşekkür ederizz canımm..sağoll :) evet benim bildirimim doğru..kaptanımızda okulda sanırım..akşam gelir ama...

5 kişilik takımımızın üyeleri lütfen bu yazımı okuyun..

Canlarım bilmiyorum farkında mısınız ama 12 kişilik 1 kaptan ve 1 kaptan yardımcısı bulunan bir takım olmamız gerekirken,
5 kişilik, kaptan yardımcısı olmayan, kaptanı da mezun olmak isteyen, her hafta sonuncu olan bir takımız.
Burda kaç kez yazdım benim artık girmeye vaktim yok mezun olmam lazım diye ama bana yardım edecek biri çıkmadı.
Gülay sağolsun kaptan olmak istediğini yazmış. Yazmasaydı takımı kapatmayı düşünüyordum.
Çünkü 5 kişi kaldık her hafta sonuncu oluyoruz ve kaptan yok.. Öyle takım mı olur..
Yeni üye almak için gündüz girmem gerek ama ona da zamanım yoktu.
Kaptan olduğum sürece çok uğraştım, yeni üyeler almaya, takımı canlandırmaya çalıştım.
Ne yeni üyeler kalıcı oldu, ne de söylediklerim uygulandı.
Ne dersen diyeyim, ne yaparsam yapayım diğer takımlar gibi canlı olamadık.
Ben artık ilgilenemiyorum ve aradan çekiliyorum.
Bu takımın kapanmasını hiç istemiyorum.
Umarım Gülaycım sen kurtarırsın takımı. Yeni yeni üyeler alır, normal bi takım haline getirirsin.
Siz de benim dışımda suhan mattika ve banucan 3 kişisiniz.
Gülaya destek olup bol bol yazmanız gerekiyor ki yeni üyeler sizi örnek alıp bol paylaşım yapsınlar.
Takımın kurtulması şu anda sizin elinizde. Lütfen önemseyin.
Gülay ben geceleri buralardayım istediğin zaman mesaj at yardımcı olayım ilk zamanlarında.
Sizi seviyorum, bol şans.

Son düzenleme:

Allahım bu benim duyduğum en güzel şey Sormak istediğin her şeyi özel mesajla sor anlatayım, önemli olan zaten bildirimi yapabilmek. Gerisini halledersin. Çok teşekkür ederimmmm

ipek canıım bizde seni cok seviyoruzz...arkadaşlarla burayı daha aktif hale getiricez..umarım hersey gönlünce olur canımm.ama bizi bırakma arada girersin..okulunda sana cok başarılar diliyorum canım..

Allahım bu benim duyduğum en güzel şey Sormak istediğin her şeyi özel mesajla sor anlatayım, önemli olan zaten bildirimi yapabilmek. Gerisini halledersin. Çok teşekkür ederimmmm

asıl ben teşekkür ederimm..hepimiz için hayırlı olur inş..

vira bismillah...

evet kızlar ipekten aldığım kaptanlık görevime severek,isteyerek ve büyük bir heycanla başlıyorum..güzel seyler olacak inş.bu na inanıyorumm..en azından denemek istiyorum..ama ben bu başarıyı tek başıma gösteremem,sizinle yardımınızla olacak bir sey bu.birlikte elele verip takımımızı daha aktif hala getiricez inş.burda güzel seyler olacak ben buna yürekten inanıyorumm...lütfen beni yanlız bırakmayınn...sizi cok seviyorum canım arkadaşlarım...

bugunden itibaren takıma yeni kişiler almaya başlıcam..inş.. hayırlı olur bizim içinn.

kızlarr dün lahana corbası diyetine başlamıştım..
pek zorlanmadım acıkcası..ilk deenemem felaketti ama..bu sefer kolay geldi sanırım kaç aydır diyet piskolojisi alıştım galiba :)

neyse bu sabah tartıldım ve hedeflediğim ilk rekr rakamım94.600 diye yazmıştm o rakam 96.800 müş..
ve tartıda ne gördüm kııızzzlarrrr....94.500

inanamadımm..bakalım bugunde devam edebilirsem ne mutlu..

yakar76 kullanıcısından alıntı

ben 31 yaşındayım. 2 çocuğum var. doğumlardan sonra bir türlüaldığım kiloları veremedim.6 yıl olacak bu kilolar başıma dert oldu .artık sağlık sorunları yaşamaya başladım.kilo vermeye kararverdim ama diyetlerim 1 hafta sürüyor beni motive edecek bana destek olacak insanlara ihtiyacım var. cuma yarışmasını görünce anca ben bu kiloları böyleverebilirim dedim. beni takımınızaalırsanız çok mutlu olacağım.

canım hoş geldin aramıza ..1 hafta deneme süren var..1 hafta boyunca yedikleriniz hergün düzenli olarak bizimle paylaşman gerek..düzenli olmaya bilirsin ,diyette başlamamış olabilirsin,sorun değil ilk haftalarda paylaşımlarına arkadaşlarla birlikte inceleyip yorumlarımızı yapıcaz ve zamanla sende alışacaksın..burda hepimiz elele veriyoruz..senden yorum bekliyoruz menülerimize.1 haftanın sonunda paylaşımın güzel durumda ise takıma dahil olacaksın ..devamlılık cok önemli canım burda.tekrar hoş geldin aramıza :) bu aksam menü yazmanı beklıyorum.. :)

obez olan lar icin ayda 2 kez olmayamnalra ayda 1 kez uygulamasi gereken bir kür..

sonucunda sadece yag veriyorsun.

1.2 ve ikinic günün beslenme sekli ayni sekildedir.

sabah saat 09 -10 arasi kahvalti :1 diliem ekmek,1 xumurta ,az miktarda beyaz peynit ve bolcaa domates salatalik yesillik..

2 saat ara ile en son 22-22:00

2 litre yagsiz aynarinin icine 2 adet salatalik rendelenecek,4 yemek kasigi haslanmis bulgu,4 yemek kasigi haslanmis nohut,4 yemek kasigi haslanmis yesil mercimek eklenecek,istenirse baharat ta kona bilir..ama tuz yok..ve 2 saat ata ilr yenilecek.ve 2 gün yeniliyor..bu sok diyet felna degil..sadece vücddan ..fazla yag artik detoks yani yapiyor..sizlere kolay gelsin ben sanirsam bunu yapacagim...

kızlarr bu cok faydalı ve kesinlikle tavsiye ediyorum hafta sonu için ideal....

Ben geldiiimmmmm
gülaycım kaptanlığın hayırlı olsun tatlım biz herzaman yanındayız biz bi takımız ve sonucada hep baraber ulaşıcaz.
bu günden itibaren artık bu takım canlanıcak başka yolu yok bunun.
ipekcim çok yoruldun bizim için herşey için teşekkür ederiz ama genede bizi unutma ve arada uğra.
Yeni gelen arkadaşada hoş geldin diyorum inşallah hep beraber seninde kilolarının üstesinden geliriz düzenli olarak menülerini yaz yorumlayalım canım:))
Ben bu günkü açlışı yapayım menümü yazayım
Minenin hafta sonu menüsü
sabah:
1 yumurtanın sarısı(zorladım kendimi ama beyazını yiyemedim genede sadece sarısını yedim)
3 zeytin
peynir(2 parça)
ceviz (5-6 tane)
mattikanın karatay diyetini uygulamaya çalıştım bilmiyorum bakalım nekadar başarılı olucam ama bi deniyim dedim
ara:
1 havuç
3-4 tane fıstık
öğlen:
bugün balık günü balık yapıcam
yanında domates salatası
ara:
1 elma
akşam:
yemek yemiycem
spor yapamadım ama 2 saat kadar yürüdüm(alışveriş günüydü bugün)sanırım buda spor yerine geçer.

Son düzenleme:
Bu hafta ne gerekiyosa yapıcam ve ben 1.5 kilo vericem başka yolu yok bunun.
bayrama kadarda 50 kiloya inmem gerekiyo umarım başarabilirim.
kızlarya bişeyler yapalım bayrama kadar 3' er kilo verelim hepimiz.
gülaycım bi bakayım senin şu küre aslında bana mantıklı geldi olmassa yarından itibaren bi 2 gün yapabilirim bi bakayımda içinde ne malzemeleri var.
bende şey biliyorum belki sizde duymuşsunuzdur yeşil mercimeği haşlıyosun haşladıktan sonra kapatıyosun altını içine ince bulgur ekliyosun artık kıvamını kendin ayarlıcaksın pilav gibi olcak yani daha sonra acıktıkça bundan yiyosun.
yeşil mercimek çok vitaminli ve tok tutuyo denemek isteyenlere tavsiye ederim( içinde hiç yağ yok)
ama gülay senin sölediğinde mantıklı geldi bana artık hangisini isterseniz deneyebilirsiniz 1-2 gün için bence ikiside uygun.

Bu arada ben bu sabah temizlikte yaptım vallaha spor yapmama gerek kalmadı kolumu kaldıcak halim kalmadı
ya kadın olmak ne kadar zor bişey.

gülaycım seni dinledim sölemiştinye arada bitki çayları iç diye
bu sabah gene erkenden kalktım(7 de)kendime yeşil çay yaptım kahvaltıdan önce onu içtim arkasından kahvaltı yaptım
az önce 1 tane daha içtim baya faydası oluyo iştah kesiyo tavsiye ederim yani.
benden şimdilik bu kadar kızlar balık yapıcam
sonra yazarım gene hepinizi öpüyorum.

slm canım kaptanlığın hayırlı olsun ben 14. takımın kaptanıyım adım aslı sizinle kardeş takımız birşeye ihtiyaç duyduğunda elimden geldikçe yardım ederim takıma uğrayım mesaj bırakman yeterli cuma günü listeleri ben çalışıyorum öğle tatilinde kendi listemizi hazırlayabiliyorum ancak eve 15.00 dan snra geliyorum size de o zaman yardım edebilirm gerek duyduğunuzda
her zaman bizim takımımızada bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…