Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

destinam Canım senin başlangıç ve hedef kilon nedir.

Hoşgeldiiin umarım bizimle zayıflar ve motive olursun. Bu hafta seni bildirim listesinde yeni olarak yazacağım. 1 haftalık deneme süreci var haftaya cuma günü yapılacak olan bildirimde sende olacaksın. Hedef kilon kaç?

hosbulduk kaptanım , basaracagına emınım

ben gecen hafta 83.2 olarak basladım cızelgemede öyle kaydettım , bu hafta 82 gıbıyım cuma sabahı net bellı olur , ben eskıyım bu forumda bu ıkıncı katılmam bır gruba , elımden geldıgınce canlandırmaya calısıyorum...:)

aslında kılon cok fazla degıl boyunla orantılı sadece bıraz dıkkat etsen yeterlı , hergun yedıklerını yazarsın bızım yazdıklarımızada yorum yaparsın o kadar

Nasıl anlatayım kemiklerim çok ince benim yani ağırlığımda yağ oranı yüksek ki son tahlillerde de görülüyordu:)E bu tabi görüntüde de bu şekilde neyse umarım anllattım...Evliliğimin 2. yılı ilk yıl 10 kilo aldım,bide kpss hazırlık sürekli masa başı otur,bacaklarım şiş şiş oldu resmen:)En büyük sıkıntım işten eve geldiğimde gözümün dönmesi ve bulduğum herşeyi nefes almadan yemem..sonrada moral bozukluğu ile yemeye devam etmem..

Çokk teşekkürler,İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz,hedef kilom 50:)Aslında şu kilo çizelgelerinden yaptım ama beceremedik heralde ki gözükmüyor :)

hmm anladım şimdi , o halde ara ögunlere baslaman lazım buraya yazman bıle karar verdıgını gösterıyor aslında ...

destinam Canım senin başlangıç ve hedef kilon nedir.

kaptanım hedefim 68 umarım mart ayına kadar verırım saglıklı bır sekılde ayda 4 kg versem baska sey ıstemem

tamam ben klasık hep cuma sanıyordum , yarın öglen bildirir çizelgemide hazırlarım buyuk ıhtımal 82 cıkıcam iyigeceler

iyi geceler kızlaar..

ben bu haftadan pek umutlu değilim yani korkmayın kendi adıma konuşuyorum. Ya ben çok dengesiz besleniyorum!!! bir an önce toparlanmalıyım.. umarım tartı yarın 80.4 ten daha fazla göstermez.

kızlar yarın benim iş görüşmem var. dua edin benim için :)

birde mesajlar sayılıyor ya.. ben kesin sonuncu olurum.. bu yüzden size bol bol yazayım son olarak bugün yediklerimide tabii::

sabah: 1 kücük ekmek ve 2 enerji içeçecği ( çok az uyuyorum ve bunun beni uyandıracağını sanıyorum :S )
öğle: pilav ve köri soslu tavuk eti ve içecek olarak ice tea
akşam: fırında peynirli sebze ve kızarmış et.

aa tatlı yememişim.. ilginç..

su yok spor... oda yok...

ben 500 gr fazlayım bu hafta

aldığım 2 kilonun 1.5 kilosunu vermişim 5oogr klmış

yani bu haftaki kilom76.5

iş görğşmen için başarılar hakkında hayırlısı olsun diyorum önce ,şu anda çalışıyosun galiba işmi değiştiriceksin,inşallah herşey istediğin gibi olur

kızlar bende oğlum için dualarınızı isteyeyim bare

haftasonu çok önemli bir turnuva var ordada 1. olması için dua edin oğluma sıkı hazırlanıyoruz emeğimizim karşılığını alalım istiyorum

yeni üyemizde gelmiş ,hoşgeldin canımm

kızlar ben yeni üyeler çağırmaya gidiyoruuuuummmmmmmm

inşallah değişecek elimden geleni yapıyorum.

kilo aynı buhafta 68 değişiklik yok canım sıkıldı sabah sabah
haftaya inşallah diyorum

umarım guzel gecer görusmen , yedıklerınde gayet ıyı ama proteın agırlıklı bıraz sende benım gıbı su ıcme özurlumusun :)

sanada basarılar :) cızelge yapabılırsen göruruz hem gıdısatını destek olur

kilo aynı buhafta 68 değişiklik yok canım sıkıldı sabah sabah
haftaya inşallah diyorum

sıkma canınıııı , sabırlı oll ,, öyle hemen gıtmıyor bunlar yapısıyorlar bıze :) haftaya en az 500 gr eksık cıkıcaksın gör bak

bana gelınce

aksam karnıbaharı yedım cok yaptımkı bugunde öglen yıyebıleyım , aksam dayanamadım 1 tane hamur işi yedım cok acıkmıstım

onlara ragmen ıyı gıttım

sabahkı tartım 81.9 cızelgemıde yapıyorum bırazdan dısarı cıkıcam kızımla bıraz yuruyus yapalım alısverıs yapalım ögleden sonra görusuruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…