Herkese slm,28 yaşında 1.60 boyunda 60 kiloyum :)Benide aranıza alın motivasyonum sıfırBende kendimi buraya attım,yarışma felan belki gaza gelirim,sizlerin yazılarını okuyup motivasyon sağlarım diye düşündüm...eeee geleyim mi bende?
aslında kılon cok fazla degıl boyunla orantılı sadece bıraz dıkkat etsen yeterlı , hergun yedıklerını yazarsın bızım yazdıklarımızada yorum yaparsın o kadar
destinam Canım senin başlangıç ve hedef kilon nedir.
Hoşgeldiiin umarım bizimle zayıflar ve motive olursun. Bu hafta seni bildirim listesinde yeni olarak yazacağım. 1 haftalık deneme süreci var haftaya cuma günü yapılacak olan bildirimde sende olacaksın. Hedef kilon kaç?
Nasıl anlatayım kemiklerim çok ince benim yani ağırlığımda yağ oranı yüksek ki son tahlillerde de görülüyordu:)E bu tabi görüntüde de bu şekilde neyse umarım anllattım...Evliliğimin 2. yılı ilk yıl 10 kilo aldım,bide kpss hazırlık sürekli masa başı otur,bacaklarım şiş şiş oldu resmen:)En büyük sıkıntım işten eve geldiğimde gözümün dönmesi ve bulduğum herşeyi nefes almadan yemem..sonrada moral bozukluğu ile yemeye devam etmem..
destinam Canım senin başlangıç ve hedef kilon nedir.
kaptanım hedefim 68 umarım mart ayına kadar verırım saglıklı bır sekılde ayda 4 kg versem baska sey ıstemem
allah allah cuma sabahı degılmı neden yarın
hmmm her hafta böyle mı pekı bıleyım de :))
iyi geceler kızlaar..
ben bu haftadan pek umutlu değilim yani korkmayın kendi adıma konuşuyorum. Ya ben çok dengesiz besleniyorum!!! bir an önce toparlanmalıyım.. umarım tartı yarın 80.4 ten daha fazla göstermez.
kızlar yarın benim iş görüşmem var. dua edin benim için :)
birde mesajlar sayılıyor ya.. ben kesin sonuncu olurum.. bu yüzden size bol bol yazayım son olarak bugün yediklerimide tabii::
sabah: 1 kücük ekmek ve 2 enerji içeçecği ( çok az uyuyorum ve bunun beni uyandıracağını sanıyorum :S )
öğle: pilav ve köri soslu tavuk eti ve içecek olarak ice tea
akşam: fırında peynirli sebze ve kızarmış et.
aa tatlı yememişim.. ilginç..
su yok spor... oda yok...
yarın yapıyoruz bildirimleri evet
1. olcam bu hafta
Herkese slm,28 yaşında 1.60 boyunda 60 kiloyum :)Benide aranıza alın motivasyonum sıfırBende kendimi buraya attım,yarışma felan belki gaza gelirim,sizlerin yazılarını okuyup motivasyon sağlarım diye düşündüm...eeee geleyim mi bende?
sağol canım teşekkür ederim umarım ben yapabilirim...
Teşekkür ederim canım inşallah olur :)
tamam canım olur yazarım :) hayırlısı olsun inşallah kilo vermiş olarak dönersin kendine iyi bak
Tamam canım not ettim :)
hoşgeldin canım. Kilon kaç acaba sorması ayıpbenim kilom 80.4. Maşallah kızlarda seni heyecanla karşılamış. Grubumuz birazcık durgun ama canlandırmalara devam ediyoruz başarıcaz inşallah bende bahsettikleri yeni kaptanım.. Inşallah bu işi başarabilirim :)
bu takımın seni motive etmesine çok sevindim. Burası sessizmi diye sormuşsun evet biraz öyle ama değişecek yakında.
iyi geceler kızlaar..
ben bu haftadan pek umutlu değilim yani korkmayın kendi adıma konuşuyorum. Ya ben çok dengesiz besleniyorum!!! bir an önce toparlanmalıyım.. umarım tartı yarın 80.4 ten daha fazla göstermez.
kızlar yarın benim iş görüşmem var. dua edin benim için :)
birde mesajlar sayılıyor ya.. ben kesin sonuncu olurum.. bu yüzden size bol bol yazayım son olarak bugün yediklerimide tabii::
sabah: 1 kücük ekmek ve 2 enerji içeçecği ( çok az uyuyorum ve bunun beni uyandıracağını sanıyorum :S )
öğle: pilav ve köri soslu tavuk eti ve içecek olarak ice tea
akşam: fırında peynirli sebze ve kızarmış et.
aa tatlı yememişim.. ilginç..
su yok spor... oda yok...
ben 500 gr fazlayım bu hafta
aldığım 2 kilonun 1.5 kilosunu vermişim 5oogr klmış
yani bu haftaki kilom76.5
iş görğşmen için başarılar hakkında hayırlısı olsun diyorum önce ,şu anda çalışıyosun galiba işmi değiştiriceksin,inşallah herşey istediğin gibi olur
kızlar bende oğlum için dualarınızı isteyeyim bare
haftasonu çok önemli bir turnuva var ordada 1. olması için dua edin oğluma sıkı hazırlanıyoruz emeğimizim karşılığını alalım istiyorum
kilo aynı buhafta 68 değişiklik yok canım sıkıldı sabah sabah
haftaya inşallah diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?